forum.gif
Vai jūs piedalījāties referendumā par iestāšanos ES?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vai jūs piedalījāties referendumā par iestāšanos ES?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.12 20:57
 citēt
f-foto:Es piedalījos. Diemžēl balsoju "par".

Pēc piecām dienām, ja nemaldos, biļetenus iznīcināja.

Tak nošaujies, ka biji tik stulbs. Nevis te gaudo.:face-devil-grin: Un priecājies, ka tavs kaunatraips tik piecas dienas pastāvēja.:face-smile:
Publicēts: 11.12.12 20:59
 citēt
Balsoju "par" un to atkārtotu, cik tik reizes vajadzētu.
Publicēts: 11.12.12 21:04
 citēt
balsoju pret, piedodiet! :)
Publicēts: 11.12.12 21:09
 citēt
Balsoju par, un joprojām balsotu par.

Mazāk vajag gausties, vairāk strādāt!
Publicēts: 11.12.12 21:12
 citēt
f-foto:
Elmarss:
Tak nošaujies, ka biji tik stulbs. Nevis te gaudo.:face-devil-grin: Un priecājies, ka tavs kaunatraips tik piecas dienas pastāvēja.:face-smile:

Atsūtiet man kāds draugiem.lv Elmars īsto vārdu un uzvārdu un tel. Nr., lūdzu. Pa kluso.

PM un skaļi. :face-devil-grin:
Publicēts: 11.12.12 21:33
 citēt
Bildes:Balsoju par, un joprojām balsotu par.

Mazāk vajag gausties, vairāk strādāt!

Kaut kur mežā pūcei aste zied, bet, sasodīts, Tev taisnība.
Man gan tolaik neļāva balsot.
Publicēts: 11.12.12 21:33
 citēt
Balsoju pret
Publicēts: 11.12.12 21:37
 citēt
Balsoju "par" un neesmu vīlies, jo lietas savā ziņā iet pat labāk nekā gaidīju. Vienīgi ar bālēliņu idiotismu gan TIK lielā mērā nebiju rēķinājies.
Publicēts: 11.12.12 21:40
 citēt
balsoju "par"-nožēloju.
Publicēts: 11.12.12 21:40
 citēt
Pofig kāda valūta,kāsa un kāsīs ,au revoir.
Publicēts: 11.12.12 21:56
 citēt
GG, vai ar bāleliņu idiotismu nedomāji pie varas tikušo padibeņu "shēmošanu"un slaidu uzspļaušanu Latvijas valsts likumdošanai? :face-wink:Arī balsoju par, arī nejūtos vīlies. :face-smile:Pēc lielās vilšanās, salīdzinot barikāžu laiku cerības ar nākošo gadu bardaku,nospriedu - sevišķi sliktāk nebūs.:face-grin:
Publicēts: 11.12.12 22:14 labots
 citēt
Balsoju par. Cerēju, ka ES savā iekšienē tādu bardaku nepieļaus. Vīlos ES spējās, mūsējo muaku māju neiznīcinās neviena pasaules institūcija.
Bet, ja vajadzētu, akal nobalsotu par.
Publicēts: 11.12.12 22:27
 citēt
Voldemorts:GG, vai ar bāleliņu idiotismu nedomāji pie varas tikušo padibeņu "shēmošanu"un slaidu uzspļaušanu Latvijas valsts likumdošanai? :face-wink:Arī balsoju par, arī nejūtos vīlies. :face-smile:Pēc lielās vilšanās, salīdzinot barikāžu laiku cerības ar nākošo gadu bardaku,nospriedu - sevišķi sliktāk nebūs.:face-grin:

Jā, tikai ar piebildi, ka vēlētāji jau par tiem shēmotājiem nobalsoja. Tikai, lai man neviens nestāsta, ka nevārēja jau zināt, ka viņi tādi un šitād un nevarēja paredzēt, ka viņi tā izrīkosies. Vispirmām kārtām tā ir vēlētāju atbildība, ka tagad jābrauc citur darbu meklēt.
Publicēts: 11.12.12 22:30
 citēt
Balsoju PAR un balsotu arī patreiz , man viss izdevies, Piedodet ja variet , neesu samarietis.
Publicēts: 11.12.12 22:43
 citēt
Piedalījos un balsoju PAR un arī tagad balsotu PAR :big_smile:
Publicēts: 11.12.12 22:56
 citēt
atturējos
Publicēts: 11.12.12 23:05
 citēt
Par!
Publicēts: 11.12.12 23:11
 citēt
piedalījos, un balsoju par ...
Publicēts: 11.12.12 23:27
 citēt
f-foto:

Cilvēkiem ir jādzīvo un jābauda.

Nu bet lūdzu - sasniedz kaut ko un baudi. Vai paņem krītu, baudi, atstrādā. Bez darba, zinies, nekas nebūs, neku, nevienam. Vismaz ne tajos platuma grādos, kur paika neskraida apkārt un jumts virs galvas pilda ne tikai pavēņa funkciju.
Publicēts: 12.12.12 12:49
 citēt
Balsoju PAR iestāšanos un arī tagad balsotu PAR!
Publicēts: 12.12.12 14:16 labots
 citēt
balsoju pret, atkal balsotu pret, nenozheloju ka labāk pārdevās ideja par:)
Publicēts: 12.12.12 14:39
 citēt
Balsoju par un, ja nemaldos, jau trešajā vai ceturtajā dienā pēc iestāšanās baudīju šengenas zonas labumus. eiropas savienības labumus baudu joprojām - strādāt ir kļuvis daudz vieglāk, ja salīdzina ar to pistni, kas bija pirms ES.
Publicēts: 12.12.12 14:52
 citēt
tolaik man bija tik 17, radi balsoja PAR, paldies viņiem šodien saku par sagādātajām iespējām mācīties un strādāt. Kā programmētājs darbu sāku tikai pateicoties lielajam pieprasījumam, kas bija izveidojies ES fondu apguvei. Nebūtu tas viss, tagad drošvien bada maizē dzīvotu
Publicēts: 12.12.12 15:07
 citēt
par ES lai pastāsta uzņēmēji, kas tirgojas ar citām ES valstīm. kā bija pirms 2004. gada un kā ir tagad. muitas, robežas. tas laikam ir tas ko mēs gribam atpakaļ?

un paskatieties uz "eiroskeptiķu" divkosību. lembergs nepalaidīs garām iespēju padirst kaut ko par eiropu, bet tajā pat laikā ventspils ir eiropas naudas apgūšanas pirmrindniekos.

pēdējo 10 gadu laikā bez eiropas naudas nav uzbūvēts neviens ceļu kilometrs. dienvidu tilta projektu skaņoja tik ilgi kamēr palaida garām eiropas naudas. ar ko tas viss ir beidzies, domāju, lieki atgādināt.
Publicēts: 12.12.12 15:52 labots
 citēt
zbmono: dienvidu tilta projektu skaņoja tik ilgi kamēr palaida garām eiropas naudas. ar ko tas viss ir beidzies, domāju, lieki atgādināt.

KĻUDA vecīt viņi izdarīja VISU lai EU piķis tur nebūtu ne tvumā ! Tai laikā tieši intesīvi šancēju Kapostzemē un GADIJĀS pastrādāt pāris pasākumos kur PIĶI GRŪDA bet šie locijās ka macēja LAI TIK NESASMĒRĒTOS AR TO PIĶI jo tas AUTOMĀTĀ nozīmē KONTRILI kuru tur neviens ne tuvumā nevēlējās laist :) Šiem bija labi konsultanti šai jautājumā VĀCU BANKA ar milzu pieredzi piķa "Atsišanā" :face-grin::face-wink: TAČU Vacieši sev rakturīgā krampīgumā patreiz PIĶI MEKLĒ arī tādu kurš noklīdis pirms 10-20 gadiem , un nupat TĀDĀM bankām ik pa brīdim nākas "Atdoties" tad mūs gaida kas LĪDZĪGS mercedessa afērai :):)
Publicēts: 12.12.12 15:54 labots
 citēt
f-foto:Kā jūs balsojāt?

Kas prasa?
Publicēts: 12.12.12 15:56
 citēt
zbmono:Balsoju par un, ja nemaldos, jau trešajā vai ceturtajā dienā pēc iestāšanās baudīju šengenas zonas labumus. eiropas savienības labumus baudu joprojām - strādāt ir kļuvis daudz vieglāk, ja salīdzina ar to pistni, kas bija pirms ES.
Un elpot arī kļuvis vieglāk un ziemā mazāk sniegs sasnieg un viss ir palicis labāk
Publicēts: 12.12.12 19:10
 citēt
talavietis:balsoju pret, piedodiet! :)

+1
Publicēts: 12.12.12 19:14
 citēt
Lunis:
zbmono: dienvidu tilta projektu skaņoja tik ilgi kamēr palaida garām eiropas naudas. ar ko tas viss ir beidzies, domāju, lieki atgādināt.

KĻUDA vecīt viņi izdarīja VISU lai EU piķis tur nebūtu ne tvumā ! Tai laikā tieši intesīvi šancēju Kapostzemē un GADIJĀS pastrādāt pāris pasākumos kur PIĶI GRŪDA bet šie locijās ka macēja LAI TIK NESASMĒRĒTOS AR TO PIĶI jo tas AUTOMĀTĀ nozīmē KONTRILI kuru tur neviens ne tuvumā nevēlējās laist :) Šiem bija labi konsultanti šai jautājumā VĀCU BANKA ar milzu pieredzi piķa "Atsišanā" :face-grin::face-wink: TAČU Vacieši sev rakturīgā krampīgumā patreiz PIĶI MEKLĒ arī tādu kurš noklīdis pirms 10-20 gadiem , un nupat TĀDĀM bankām ik pa brīdim nākas "Atdoties" tad mūs gaida kas LĪDZĪGS mercedessa afērai :):)

Te nu Luni Tu nolaidi luni.:-) ..eironaudas tam tiltam tik tiešām nebija, taču tikai tamdēļ, ka toreiz Latvijas valdībā bija vienas krāsas frukti, kuri citas krāsas fruktiem Rīgas valdība nedeva ne kapeikas no eiropas naudas. ..nu aptuveni tāpat kā tagad.:-)
Publicēts: 12.12.12 19:31
 citēt
Laukiem iet grūti, bet tie ir dzīvi tikai pateicoties ES tiešajiem maksājumiem. Papildus tiem savos senču īpašumos arī dažus projektus ar ES atbalstu esmu uztaisījis. Kādi te vēl jautājumi, bez ES es nebūtu darījis VISPĀR NEKO!
Publicēts: 12.12.12 20:15
 citēt
Elmarss:
f-foto:Es piedalījos. Diemžēl balsoju "par".

Pēc piecām dienām, ja nemaldos, biļetenus iznīcināja.

Biju pārliecināts, ka jābalso PAR, balsoju PAR un atkal balsotu PAR.

Un balsoju PAR Elmāra rekomendācijām. :-)
Publicēts: 12.12.12 20:34
 citēt
Par! :)
Publicēts: 12.12.12 21:22
 citēt
piedalījos, balsoju par. Esmu vīlies. Bat ne Eiropā. Savos tautiešos, kas tā vietā, lai kā igauņi prasmīgi aizstāvētu savas valsts intereses, kā jau ierasts pēdējos 60 gadus, nostājās elkoņu - ceļu pozīcijā, aizbildinoties ar "mēs jau neko, tās ir eiropas prasības." Bulšits! Šodien balsotu par kara pieteikšanu skandināviem vai vismaz igauņiem, lai pēc stundas kapitulētu. :D
Publicēts: 13.12.12 01:19
 citēt
Citagaisma:
Lunis:

Te nu Luni Tu nolaidi luni.:-) ..eironaudas tam tiltam tik tiešām nebija, taču tikai tamdēļ, ka toreiz Latvijas valdībā bija vienas krāsas frukti, kuri citas krāsas fruktiem Rīgas valdība nedeva ne kapeikas no eiropas naudas. ..nu aptuveni tāpat kā tagad.:-)

Lunis šeit nenolaida Luni.
Dienvidu titlam bija iespējami vairāki scenāriji. Tomēr ES naudu var dabūt tikai tur, kur bija ES nozīmes tranzīts, TEN-T koridori saucamie. Dienvidu tiltu varēja uzbūvēt nedaudz tālāk, attiecīgi to varētu ērtāk pievienot apvedceļiem un tas atbilstu tranzīta apvedceļu principiem. Dienvidu tiltu speciāli iebāza pilsētā, attiecīgi tam ES fondus nevarēja paredzēt.

Tomēr pat pēc Dienvidu Tilta projekta parādīšanās, Satiksmes Ministrija sāka diskutēt par šiem jautājumiem, ka faktiski Dienvidu tiltu varētu ietver lielākā pieslēgumu shēmā, savienot ar Rīgas apvedceļu, tad izveidot Ziemeļu pieslēgumu Juglā, kur visu satiksmi smuki izvadīt uz apvedceļu un uz Siguldas šoseju.

Rīgas dome nenormālā steigā uzsāka Dienvidu tilta celtniecību (presē bija škandāli un ziņas), kur priekšlaicīgi Daugavā tiek iedzīts pirmais pālis, kur arī visi Ameriki skuki pie pāļa figurē.

ES finasējuma būtība ir tāda, ka tas finansējums nav piejams uzsāktiem projektiem.

Ja paskatāmies Dienvidu tiltu idejiski, tas tiek uzbūvēts vietā, kur jau ir satiksmes saspīlējums (Slāvu aplis) attiecīgi, šis saspīlējums tiek nevis izklīdināts (kādā citā Slāvu apļa galā būtu tilts, tad daļa plūsmas dotos tajā virzienā, nevis visa savāktos uz apli, lai tajā vietā škērsotu dzelzceļu.

Attiecīgi tilts par 80 milj, sekmēja vēl nenormāli sarežģītu viaduktu būvi, lai izkliedētu idejiski kaitniecisko risinājumu. Un nākamā shēma gatava.

Ja Dienvidu tilts būtu uzcelts kaut kur tālāk par tiem 80 milj, tam piesaistītu 85% ES finansējumu, attiecīgi valsts varētu to maz summiņu apmaksāt no budžeta, nebūtu jāņem kredīts par 200%.

Arī nākamā shēma ar viaduktiem (kuri bija nepieciešami, jo attiecīgi visa satiksme novirzās uz jau tā sastrēgušo slāvu apli) būtu vispār nevajadzīga. Attiecīgi pusmiljards nebūtu jāatdod vācu bankai un pusmiljards reālo latu nebūtu jāiebūvē viaduktos.

Īsāk sakot, to miljardu LVL varēja aizstāt ar kādiem 20 milj LVL budžeta un plus TEN-T finansējumam piesaistīt līdzekļus no ārpuses, kas apgrozītos un pasildītu mūsu ekonomiku.

Šeit visbēdīgākais, ka plebeji knābā būvnieksu, kas par mazām kapeiciņām arī uzbūvēja.

Nevienam neienāk prātā, ka Rīgas Domē ir nemirstošais kalnietis Ameriks, kurš arī tagad ir pieslējies pie saskaņas centra (korupcija ir veiksmīgi saaugusi, tā vienmer atrod valodu) un sasāknas centrs dabūs savas 49% balsis (paliks opozīcijā) bet tas nozīmē, ka Ameriks atkal būs domē un atkal būs "mister Twenty", tā viņu saucot, laikam tāds ir tas maksājuma apmērs no dīla.

Šeit ir interesanti tas, ka krievi un latvieši var vienoties par dīlu - viņi balso par savu SC un izsvītro Ameriku. Latvieši balso par Vienotību un piemēram, izsvītro Ēlerti. :face-grin:
Publicēts: 13.12.12 13:02
 citēt
f-f, vai nav apnikusi rakāšanās pa nesenās vēstures miskastēm? Tur tik daudz netīrības slēpjas, ka pietiks vairākām vēsturnieku paaudzēm. Klasiska bijušo kompartijas / komjaunatnes sekretāru masveida pārtapšana "vilkačos" un savas nesātīgās rijības apmierināšana. Esošās tiesībsargājošās institūcija gan tur nejauksies - suns saimniekam rokā kost nedrīkst. Likvidēs, kā algu neattaisnojušus. :face-sad:
Varbūt nomaini plati, uz vēsturiskāku. Teiksim, Savienības ultimātu Latvijas brīvvalstij. Tās prezidenta Kārļa Ulmaņa atbildi. Staļina reakciju. Turpmāko Latvijas valdības likteni. Latvijas okupācijas atzīšana - argumenti (pret un par).
16 marts un 9,maijs nav tālu, jums taču bija tepat F/blogā tik daudz "argumentētu" postu.:face-wink:
Publicēts: 13.12.12 13:25
 citēt
f-foto:
Latvieši - tie, kas ir balsojuši par Vienotību, bet to vairs kā mazohisti negrasās atkārtot - var būt arī mazliet gudrāki un pakustināt atmiņu, lai atcerētos, ko iepriekš deva vecu komunistieņu un partokrāteņu svītrošana no sarakstiem, ko min Vaards. Neko nedeva. Mīksto mandātu Saeimā, vai iecelšanu par padomnieci. Konkrēti piemēri: Ēlerte, Čigāne, laikam arī Mūrniece.

Galvenais, atcerēties, ka svītrošanā ir baigais spēks!
Izsvītrotie bija vispopulārākie (pašā sarkatu augšgalā pēc balsojumu skaita), bet tik spēcīgi izsvītroti, ka Saeimā neietika. Vienkārši katram apzinīgam pilsonim tas jāatceras ejot balsot "par savu mazāko ļaunumu". No mazākā ļaunumu jāizsvītro vidējais ļaunums, tad mazākais ļaunums paliks bišķi labāks.

Ja svītrošana darbosies vislatviskos apmēros, partijas to diezgan nopietni ņems vērā - jo viņu vēlētājs tak nepiedos, ka vēlētāja neieredzēts mēsls tomēr tiek vilkt kaut kur līdzi. Kā tas ir ar ēlerti Rīgas domes priekšnieka krēslā.
Publicēts: 13.12.12 13:37
 citēt
GunarsII:Laukiem iet grūti, bet tie ir dzīvi tikai pateicoties ES tiešajiem maksājumiem. Papildus tiem savos senču īpašumos arī dažus projektus ar ES atbalstu esmu uztaisījis. Kādi te vēl jautājumi, bez ES es nebūtu darījis VISPĀR NEKO!

Tātad PATS Tu neesi spējīgs neko..:-(
p.s. Lauki knapi elpo. Nebūtu Eiropas, nebūtu kvotu ne uz cukuru, ne uz pienu, varētu ražot un tirgot paši. Bet tagad jāskatās, ko lems tie kuriem tiešmaksājumi ir 3x lielāki nekā Latvijas zemniekam.
Publicēts: 13.12.12 13:48
 citēt
> Lauki knapi elpo. Nebūtu Eiropas, nebūtu kvotu ne uz cukuru, ne uz pienu, varētu ražot un tirgot paši.

Kam?
Lietuviešiem, kas par kapeiku lētāk izaudzēs? Tak nē, tie būtu iestājušies ES un uz robežas ar Baltkrieviju, tpu, Latviju uzrīkotu muitu.

Saki cukuru, ja?
Cik viņam pašizmaksa, zini? Ar subsīdijām biešu audzētājiem (!!!) pašizmaksa ir 35sant/kg
Un cik viņš maksā ar visu piegādi uz Rīgas ostu no Brazīlijas - 9sant/kg.
Publicēts: 13.12.12 14:58 labots
 citēt
Vaards, neticu, ka ja Latvija būtu neitrāla valsts, ka mums ietu sliktāk!
Par cukuru- visi saldumu ražotāji bļāva, ka sadārdzinās produkcija ar mūsu cukuru... mūsu cukura naf!!!, bet cenas veikalos rāda, ka svešais cukurs to tik vien gaidīja, lai vietējo iznīdētu... nederīgais cukurs ir dārgāks par mūsējo, bet derīgais maksā vairāk par latu :D, arī saldumu izstādājumi palikuši stipri dārgāki.
Par robežām- Latvija varētu tirgoties ar visām valstīm vienādi, jo ar visām būtu robežas, un skaistos iepakojumos eiropas(vai caur eiropu ienākušie) sūdi nepārpludinātu mūsu veikalus.
Tirdzniecība ar Krieviju būtu legāla, tagad masu saziņas līdzekļi ziņo, ka 40% cigarešu, un daudzas citas mantas nelegāli tirgojas ar krieviju.
Tirdzniecības bilance mums ar eiropu (eksports, imports) mums ir negatīvs, ko tas nozīmē- mūsu naudiņas baro resno "vācieti"

ak, jā... es balsoju pret
Publicēts: 13.12.12 15:05
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt