forum.gif
Vai jūs piedalījāties referendumā par iestāšanos ES?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vai jūs piedalījāties referendumā par iestāšanos ES?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.12 15:15
 citēt
www.picsearch.com...

tā neko bildes
Publicēts: 13.12.12 16:22 labots
 citēt

morley lewis, austrālija
Publicēts: 14.12.12 09:37
 citēt
Voldemorts:f-f, vai nav apnikusi rakāšanās pa nesenās vēstures miskastēm? Tur tik daudz netīrības slēpjas, ka pietiks vairākām vēsturnieku paaudzēm. Klasiska bijušo kompartijas / komjaunatnes sekretāru masveida pārtapšana "vilkačos" un savas nesātīgās rijības apmierināšana. Esošās tiesībsargājošās institūcija gan tur nejauksies - suns saimniekam rokā kost nedrīkst. Likvidēs, kā algu neattaisnojušus. :face-sad:
Varbūt nomaini plati, uz vēsturiskāku. Teiksim, Savienības ultimātu Latvijas brīvvalstij. Tās prezidenta Kārļa Ulmaņa atbildi. Staļina reakciju. Turpmāko Latvijas valdības likteni. Latvijas okupācijas atzīšana - argumenti (pret un par).
16 marts un 9,maijs nav tālu, jums taču bija tepat F/blogā tik daudz "argumentētu" postu.:face-wink:

-Jūs tik par seksu, praporščik Rževski, varbūt par ko skaistu, piemēram mūziku varētu parunāt...
- Labi, cienītā kundze, vakar uz klavierēm drāzos, nu ļoti slidens instrumentsss...:face-smile:
Vēsturnieki, gaudotāji.:face-devil-grin:
Publicēts: 19.12.12 10:46
 citēt
f-foto:... un pakustināt atmiņu, lai atcerētos, ko iepriekš deva vecu komunistieņu un partokrāteņu svītrošana no sarakstiem... .
man ir likumprodžekts padomā. jānosaka ka bijušajiem komunistiskās partijas biedriem valsts darbā pie drēbēm jāvalkā sarkana piecstūru zvaigzne ar dzeltenu sirpi un āmuru vidū. ar gadem jāgādā, lai pie Saeimas uzrakstu «komunistenfrei!». :amazing:
Publicēts: 19.12.12 13:48
 citēt
Piedalījos!
Balsoju par!
Biju informēts par to ka balsoju arī par pievienošanos EUR!
Nenožēloju!
Publicēts: 19.12.12 19:03 labots
 citēt
Haiduks:Vaards, neticu, ka ja Latvija būtu neitrāla valsts, ka mums ietu sliktāk!
1. Par cukuru- visi saldumu ražotāji bļāva, ka sadārdzinās produkcija ar mūsu cukuru... mūsu cukura naf!!!, bet cenas veikalos rāda, ka svešais cukurs to tik vien gaidīja, lai vietējo iznīdētu...
2. nederīgais cukurs ir dārgāks par mūsējo, bet derīgais maksā vairāk par latu :D, arī saldumu izstādājumi palikuši stipri dārgāki.
3. Par robežām- Latvija varētu tirgoties ar visām valstīm vienādi, jo ar visām būtu robežas, un skaistos iepakojumos eiropas(vai caur eiropu ienākušie) sūdi nepārpludinātu mūsu veikalus.
4. Tirdzniecība ar Krieviju būtu legāla, tagad masu saziņas līdzekļi ziņo, ka 40% cigarešu, un daudzas citas mantas nelegāli tirgojas ar krieviju.
5. Tirdzniecības bilance mums ar eiropu (eksports, imports) mums ir negatīvs, ko tas nozīmē- mūsu naudiņas baro resno "vācieti"

ak, jā... es balsoju pret

1. Cukurs reāli palika lētāks. Saldumu ražotāji mierīgi to var nopirkt tagad lētāk Eiropā. Tas, ka viena monopolista rokās ir Latvijas cukura bizness, nav saistīts ar cukura rentabilitāti, ražošanu vai pat Eiropas Savienību.
2. "derīgais" ir nederīgs (ja tu par zapšu vārīšanu domā), jo tam ir pievienotas pektīnvielas, tas ir ķīmiski konservanti, kas palīdz saķīmiķoties un nebojāties. Savukārt "nederīgais" ir vienkārši bišku labāks par mūsu mīļo Jelgavas cukuru - jo gatavots ar mazāk kaitīgām tehnoloģijām, attiecīgi ir mazāk ķīmisks, attiecīgi sliktāk iekonservē zapti. :D
3. Latvija varētu iet ieskrieties, jo tā nevarētu nekā ietekmēt kaimiņu milžus, kur ES viss ir ar kovtoām un ievedmuitām (mums tās tagad nav jāmaksā), kur Krievijai ir nepārejošas mēnešreizes. Mēs tās nespējam aiztamponēt. Bet ES gan spēj. Šeit ievestās "ES drazas" ir labākais, ko tu dzīvē esi redzējis - jo Pasaulē nav neviens cits tik sakārtots tirgus no kvalitātes pārruadzības viedokļa.
4. Tirdzniecība ar Krieviju nekā nemainītos, iespējams nevarētu viņiem pārdot neko, jo izrādītos, ka ir par daudz benzopirēns, cūkas ir nepareizos sprostos olas dējušas un tamlīdzīgi. Kamēr nebījām ES, bet vēl bija vēcās labās jaudas, vienoti standarti, speciālisti un tirgus nebija mūs aizmirsis, tirdzniecība bija ļoti bēdīga. Tagad esam ES, tirdzniecība ir vismaz trīskāršojusies. Sajūti atšķirību.
5. Tirdzniecības bilance ar ES mums ir negatīva, jo mēs paņemam ārpasaulē kredītus. Tie kredīti ir kaut kā jāiztērē (neņem jau zeķē turēšanai), tamdēļ bilance nespēj būt pozitīva. Pat ja pieņem, ka par kredītu tā ņēmējs ceļ māju, striķels to būvē un pērk betona mešalku (importa) elektrību (importa - daļa no TEC), ķieģeļus, padares materiālus un sev džipu (atkal importa) un degvielu (atkal importa). Un sapelnīto naudu iztērē iphone5 iegādei, izdzer Jameson ar Coca cola un nopērk Adidas izejamās botas, ar ko uz balli iet sestdienā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):