forum.gif
Brauciens pafočēt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Brauciens pafočēt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.12 21:34
 citēt
Rīt, 12. decembrī pēcpusdienā plānoju aizbraukt pafočēt pie jūŗas. Kaut kur pie Ķurmraga. Ja kāds grib sastādīt kompāniju, varu paķert līdzi. Vēlams, lai līdzbraucēji būtu spēcīgi un drosmīgi. Autiņš nav džips, var būt jāstumj, un brauce es slikti. Savākt varu rajonā starp Ogri un Rīgu, Daugmali ieskaitot. Izbraucu ap pusdienlaiku.
Publicēts: 11.12.12 21:36
 citēt
Pļēēēē,rīt tehniskās mācības
Publicēts: 11.12.12 21:46
 citēt
Ja tu tiešām nemuldi, un "brauce es slikte", tad rīt labāk sēdi mājās. Līdz Ķurmragam tagad lai tiktu, un arī atpakaļ, rīt vajag "brauce es bišķin māku"... Tad jau no mola ar kājām, būsi mājās atrāk... :)

P.S. Tur tagad ir pa smuko, bet nu rīt nekādi.
Publicēts: 11.12.12 22:01 labots
 citēt
UldisS:Ja tu tiešām nemuldi, un "brauce es slikte", tad rīt labāk sēdi mājās. Līdz Ķurmragam tagad lai tiktu, un arī atpakaļ, rīt vajag "brauce es bišķin māku"... Tad jau no mola ar kājām, būsi mājās atrāk... :)

P.S. Tur tagad ir pa smuko, bet nu rīt nekādi.

Es jau teicu, gaidu drosmīgos! Par to sliktumu nemuldu, jo tikai 11. gada vasarā dabūju tiesības:bad_smile:
Publicēts: 11.12.12 22:46
 citēt
nu respect ka dabūji :)
Publicēts: 11.12.12 23:27
 citēt
Ar domu 12.12.12 plkst 12:12:12 izbraukt vai jau saķert labos kadrus? :)
teorētiski varētu braukt bet gan ar savu "'džipveidīgo"...
Publicēts: 11.12.12 23:32
 citēt
ehhh, darbs, darbs...
Publicēts: 11.12.12 23:43
 citēt
GG:Es jau teicu, gaidu drosmīgos! Par to sliktumu nemuldu, jo tikai 11. gada vasarā dabūju tiesības:bad_smile:

Nu, nu, šodien (t.i. 1dienas rītā) ar 20 gadu diendienas pieredzi uz ceļa nejutos sevišķi labi. Nezinu kam ir jānotiek, lai labprātīgi sēstos auto, kur pie stūres kāds, kas pats sevi objektīvi vērtē kā IESĀCĒJU-vulgaris.
Publicēts: 11.12.12 23:49
 citēt
ņemot vērā, ka vidējais latvietis uzskata, ka braukt viņš māk, bet ceļi, viņaprāt, pilni ar idiotiem... Nav lielas starpības :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):