lat.gorod.lv... Šajā intervijā kungs latvijas publiku netieši nosauc par stagnējošu. Holandē darbi aizietu uz urrā, tur ļaudīm "brīvāks prāts"! Vai tā?
Jā, arī man pazīstams cienījams fotogrāfs redzot šo izstādi teica apmēram tā, ka ņemoties ar foto lietām jau 40. gadus un īsti nevar pateikt vai ir radījis ko tādu ,ko varētu droši nosaukt par mākslu, taču te viens palielina megapikseli un uzreiz nosauc to par ūber- kūber mākslu.
Eltons:Lai planšete ideāla būtu, papīrs pirms apvilkšanas jāsamitrina. Jēgt vajag! Un nedaudz prakses.
Ak tad tāda tā ir tā jaunā mode bilžu noformēšanā. ..es domāju, ka bagete, paspartu, ..bet izrādās, ka tik vienkārši, kā reklāmas kantorī. Agrāk gan teica, ka jo jaunāks censonis forojomā, jo labākam noformējumam jābūt..
seelis:Jā, arī man pazīstams cienījams fotogrāfs redzot šo izstādi teica apmēram tā, ka ņemoties ar foto lietām jau 40. gadus un īsti nevar pateikt vai ir radījis ko tādu ,ko varētu droši nosaukt par mākslu, taču te viens palielina megapikseli un uzreiz nosauc to par ūber- kūber mākslu.
Bet vai tad tas ir uztraukumu vērts.. Citi haizivis formalīnā sauc par mākslu, ..nu un?
Eltons:Lai planšete ideāla būtu, papīrs pirms apvilkšanas jāsamitrina. Jēgt vajag! Un nedaudz prakses.
Ak tad tāda tā ir tā jaunā mode bilžu noformēšanā. ..es domāju, ka bagete, paspartu, ..bet izrādās, ka tik vienkārši, kā reklāmas kantorī. Agrāk gan teica, ka jo jaunāks censonis forojomā, jo labākam noformējumam jābūt..
kurā reklāmas kantorī apvilktas planšetes esi redzējis?
Tā ir specifiska fīča, nejēgā reti kad fotogrāfijām tiek lietota + aktuāla pārstāja būt gadus 20 atpakaļ - te vnk nodrukāts uz *inkdžetauduma* un ķepļepaplocījums nedaudz atsit veco noformētāju joku
Citagaisma:
Tā ir specifiska fīča, nejēgā reti kad fotogrāfijām tiek lietota + aktuāla pārstāja būt gadus 20 atpakaļ - te vnk nodrukāts uz *inkdžetauduma* un ķepļepaplocījums nedaudz atsit veco noformētāju joku
Es jau nezinu kuri reklāmisti viņam to drukāja, ja ir interese var apskatīties kam no D-piliešiem ir kāds Rolands vai vēl prastāks drukas verķis.
Saukt var KĀ GRIB , Fotogrāfija mana skatījumā ir vienkārši grafikas tehnoloģija , vienā gadījumā lietišķā grafika citā grafiskā māksla , viņā darbojās tie paši uztveres un veidošanas principi kā jebkurā grafikā vai glezniecībā. TAKA vienalga kā IEGŪT galvenais kā galā izskatās Kā JEBKURU Gleznu bojā debils rāmis tieši tas pats notiek arī ar FOTOGRĀFIJU .
Lunis:Saukt var KĀ GRIB , Fotogrāfija mana skatījumā ir vienkārši grafikas tehnoloģija , vienā gadījumā lietišķā grafika citā grafiskā māksla , viņā darbojās tie paši uztveres un veidošanas principi kā jebkurā grafikā vai glezniecībā. TAKA vienalga kā IEGŪT galvenais kā galā izskatās Kā JEBKURU Gleznu bojā debils rāmis tieši tas pats notiek arī ar FOTOGRĀFIJU .
Es jau nezinu kuri reklāmisti viņam to drukāja, ja ir interese var apskatīties kam no D-piliešiem ir kāds Rolands vai vēl prastāks drukas verķis.
Nu to, ka nezini tas skaidri redzams + ne kantori, bet tematu ko mēs te ar Eltonu apspriežam - ne vienu ne otru... nezini
Citagaisma:
Nu to, ka nezini tas skaidri redzams + ne kantori, bet tematu ko mēs te ar Eltonu apspriežam - ne vienu ne otru... nezini
Ja Tev tā labpatīkas uzskatīt, tad lai tā arī būtu..