forum.gif
Makrofotāža
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Makrofotāža
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.12 13:48
 citēt
Kāds jauns censonis Daugavpilī izstādījis savas bildes un nosaucis par mākslu. Ko par mākslu domājat jūs. lat.gorod.lv...
Publicēts: 12.12.12 14:02
 citēt
Ja ne labāk, tad savādāk...:face-wink:
Publicēts: 12.12.12 14:05
 citēt
Viss bija forši līdz brīdim, kad kāds mudaks to nosauca par fotogrāfiju.
Publicēts: 12.12.12 14:09
 citēt
Jaukas meitenes tur Daugavpilī.
Publicēts: 12.12.12 14:13
 citēt
normāli nodrukāt, normāli uzlīmēt un par pārdesmit Ls varēs tirgot interjeriem. pašlaik paskats ir ļoti bēdīgs.
Publicēts: 12.12.12 14:21
 citēt
nu bet super, neskatijos pashus darbus, bet chalis ir uzkjeris ka aizsākas modernā māksla...ne jau banalos apsnigushos kokos;)
Publicēts: 12.12.12 14:29
 citēt
Man tās meitenes patika.
Publicēts: 12.12.12 14:30
 citēt
lat.gorod.lv...
Šajā intervijā kungs latvijas publiku netieši nosauc par stagnējošu. Holandē darbi aizietu uz urrā, tur ļaudīm "brīvāks prāts"! Vai tā?
Publicēts: 12.12.12 15:49
 citēt
foršas - nu šitā te pa labi:

img-lat.gorod.lv...

un šitā sarkanā:

img-lat.gorod.lv...

vienīgi nodrukātas ar mikroviļņu krāsni kā tādam M.Martinsonam un ap planšeti apvilktas tādā keramiķu vai citu šmuļu garā

kompenes labas, bet izdrukas bezvērtas
Publicēts: 12.12.12 16:51
 citēt
Lai planšete ideāla būtu, papīrs pirms apvilkšanas jāsamitrina.
Jēgt vajag!
Un nedaudz prakses.
Publicēts: 12.12.12 17:02
 citēt
Eltons:Lai planšete ideāla būtu, papīrs pirms apvilkšanas jāsamitrina.
Jēgt vajag!
Un nedaudz prakses.

kam to stāsti? :D kāda varētu būt auditorija šim tekstam šejienes forumā?

+ to var/dara tik ap rāmi ne tā kā te puišam ap plānu finieri vai mēbeļkartonu
Publicēts: 12.12.12 18:25
 citēt
Māksla kā māxla, nav neko tālu līdz melnā kluča fenomenam :grimace:
Publicēts: 12.12.12 18:42
 citēt
Jā, arī man pazīstams cienījams fotogrāfs redzot šo izstādi teica apmēram tā, ka ņemoties ar foto lietām jau 40. gadus un īsti nevar pateikt vai ir radījis ko tādu ,ko varētu droši nosaukt par mākslu, taču te viens palielina megapikseli un uzreiz nosauc to par ūber- kūber mākslu.
Publicēts: 12.12.12 18:52
 citēt
Jēgt vajag!
Un nedaudz prakses.

Ak tad tāda tā ir tā jaunā mode bilžu noformēšanā. ..es domāju, ka bagete, paspartu, ..bet izrādās, ka tik vienkārši, kā reklāmas kantorī.
Agrāk gan teica, ka jo jaunāks censonis forojomā, jo labākam noformējumam jābūt..
Publicēts: 12.12.12 18:55
 citēt
seelis:Jā, arī man pazīstams cienījams fotogrāfs redzot šo izstādi teica apmēram tā, ka ņemoties ar foto lietām jau 40. gadus un īsti nevar pateikt vai ir radījis ko tādu ,ko varētu droši nosaukt par mākslu, taču te viens palielina megapikseli un uzreiz nosauc to par ūber- kūber mākslu.

Bet vai tad tas ir uztraukumu vērts.. Citi haizivis formalīnā sauc par mākslu, ..nu un?
Publicēts: 12.12.12 19:01
 citēt
Citagaisma:
Jēgt vajag!
Un nedaudz prakses.

Ak tad tāda tā ir tā jaunā mode bilžu noformēšanā. ..es domāju, ka bagete, paspartu, ..bet izrādās, ka tik vienkārši, kā reklāmas kantorī.
Agrāk gan teica, ka jo jaunāks censonis forojomā, jo labākam noformējumam jābūt..

kurā reklāmas kantorī apvilktas planšetes esi redzējis? :D

Tā ir specifiska fīča, nejēgā reti kad fotogrāfijām tiek lietota + aktuāla pārstāja būt gadus 20 atpakaļ - te vnk nodrukāts uz *inkdžetauduma* un ķepļepaplocījums nedaudz atsit veco noformētāju joku
Publicēts: 12.12.12 19:07
 citēt
Maris:
Citagaisma:

Tā ir specifiska fīča, nejēgā reti kad fotogrāfijām tiek lietota + aktuāla pārstāja būt gadus 20 atpakaļ - te vnk nodrukāts uz *inkdžetauduma* un ķepļepaplocījums nedaudz atsit veco noformētāju joku

Es jau nezinu kuri reklāmisti viņam to drukāja, ja ir interese var apskatīties kam no D-piliešiem ir kāds Rolands vai vēl prastāks drukas verķis.
Publicēts: 12.12.12 19:11 labots
 citēt
Saukt var KĀ GRIB , Fotogrāfija mana skatījumā ir vienkārši grafikas tehnoloģija , vienā gadījumā lietišķā grafika citā grafiskā māksla , viņā darbojās tie paši uztveres un veidošanas principi kā jebkurā grafikā vai glezniecībā. TAKA vienalga kā IEGŪT galvenais kā galā izskatās :) Kā JEBKURU Gleznu bojā debils rāmis tieši tas pats notiek arī ar FOTOGRĀFIJU .
Publicēts: 12.12.12 19:15
 citēt
Lunis:Saukt var KĀ GRIB , Fotogrāfija mana skatījumā ir vienkārši grafikas tehnoloģija , vienā gadījumā lietišķā grafika citā grafiskā māksla , viņā darbojās tie paši uztveres un veidošanas principi kā jebkurā grafikā vai glezniecībā. TAKA vienalga kā IEGŪT galvenais kā galā izskatās :) Kā JEBKURU Gleznu bojā debils rāmis tieši tas pats notiek arī ar FOTOGRĀFIJU .

+124
Publicēts: 12.12.12 19:20
 citēt
Citagaisma:
Maris:

Es jau nezinu kuri reklāmisti viņam to drukāja, ja ir interese var apskatīties kam no D-piliešiem ir kāds Rolands vai vēl prastāks drukas verķis.

Nu to, ka nezini tas skaidri redzams + ne kantori, bet tematu ko mēs te ar Eltonu apspriežam - ne vienu ne otru... nezini :)
Publicēts: 12.12.12 19:22 labots
 citēt
Publicēts: 12.12.12 20:04
 citēt
Maris:
Citagaisma:

Nu to, ka nezini tas skaidri redzams + ne kantori, bet tematu ko mēs te ar Eltonu apspriežam - ne vienu ne otru... nezini :)

Ja Tev tā labpatīkas uzskatīt, tad lai tā arī būtu..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):