forum.gif
Par avatariem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Par avatariem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.12 09:40
 citēt
1. Kā ar Taviem avatariem - pats esi izgājis plašu spektru!
2. Kurš konkrēti ir tas cilvēks? Tautai jāzina savi varoņi - ja runā mīklās, tad nevar uzminēt, kurš ir tas autorlikumu aizstāvis.
Publicēts: 14.12.12 10:01
 citēt
Tu mēģini piesaukt atmiņas īsumu, vai arī divdomīgi apspēlēt amatniecības tēmu? gadās, tak, kā pats zini, ka āmuurs aiziet garām naglai, ne?
Publicēts: 14.12.12 10:19
 citēt
f-foto:Protams, ka ir āmuri pasaulē. Paši izvieto portālos ņemamu izmēru bildes, paši raud, ka tās citi izmanto. Cirka izrāde ar ēzeļiem, bez ziloņiem.

Amatniecību pieminēji Tu, te ir akcents uz likumu.
arī amatniecībā ir likumi, tikai nerakstīti.

Pierādījumu trūkums nedzēš cilvēkiem atmiņu. Un tos var safabricēt - uztaisīt veca topika skrīnšotu un atrast tās bildes, ko izmantoji saviem avatariem un iepeistot. Vot i būs pierādījumi.

es vienmēr esmu bijis pret avatariem. Ja spēj muti virināt, jāspēj arī ģīmis parādīt.
Publicēts: 14.12.12 10:29
 citēt
f-foto:
Viņa profilā ir bilde, kas nav viņa paša portrets! Turklāt šāds avatars maldina patērētāju.

Diezin vai tavā pasē ir tieši šāda fotogrāfija kā šeit blogā...... tā kā sāc ar sevi un tad pārmet citiem
Publicēts: 14.12.12 10:42
 citēt
:), Nikbilde ir reizē arī cilvēka brends un atpazīstamība, tātad pats CILVĒKS.
Ot ņemsim tepat divus debatētājus- Paskatu Bildes nikbildi, un neatkarīgi no nika, es zinu ar ko runāju (šoreiz tikai pozitīvi), paskatu f-foto un redzu, ka runāju ar tukšumu. Cilvēks, kurš kaunas no sevis, savām izdarībām, saviem vārdiem vienmēr slēpjas.
Publicēts: 14.12.12 14:13 labots
 citēt
Publicēts: 14.12.12 15:04
 citēt
Kas tas avatars ir par hrenu?:face-grin:Katru dienu teļļukā piemin-avatars te un avatars šite...tas pats kas profilbilde vai kaut kas vēl krutāks?Modernās filmas neskatos-nezinu ne gremlinus ne hobitus ne transformerus un matriksus.:face-sad:
Publicēts: 14.12.12 15:07
 citēt
viecha:Kas tas avatars ir par hrenu?

Apskati uzmanīgi savu profilbildi tad sapratīsi kas tas par hrenu tur ir :D
Publicēts: 14.12.12 15:27
 citēt
Ā...Tad es esmu avatars?Manā profilbildē patiešām krietns hrens daļēji redzams.Značit avatars ir mārrutks.:face-grin:
Publicēts: 14.12.12 18:44
 citēt
Vita Matīsa reiz kādā publikācijā teica, ka Latvijā korupcija ir stipra tāpēc, ka daudzi labprāt būtu iesaistīti, ja vien varētu gūt sev labumu. Šeit kaut kas līdzīgs: likums un tiesības ir labas, ja tās der man.

kas šeit nedabisks....vai kur pretruna?!
Publicēts: 16.12.12 14:50
 citēt
A vai nava pofig kas ir avatara, tagad nu sāksim par autortiesībām un atļaujām blēet, ta vien izskatās ka topika autoram tā ira sāpe...
Publicēts: 16.12.12 19:35
 citēt
f-foto:Mazliet cits stāsts.

Es distancējos. Piemēram, es neesmu piedalījies nevienā foto tusiņā. Jo ir lietas, kas man nav pieņemamas vai nav interesantas. Un nevis tāpēc, ka es kaunētos no tā, ko es varētu darīt šādā tusiņā. :)

Šauri, Haiduk,

Atgriežamies pie tēmas.

Jā, ko darīsim, ja tu dzīvo šauri, slēpies, fototusiņos nepiedalies. ??? kāpēc tad blogā piedalies???
Man pie tēmas naf jāatgriežas, es esmu tēmā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):