Kaut kur pa ausu galam dzirdēju, ka esot kādi baigi labie cimdiņi ar ko var fotogrāfēt pat ļoti aukstā laikā. Varbūt kāds var padalīties, kā sauc, kur pirkt?
šo to dod smadzenes, ja tās neko nedod, tad vajag aiziet uz tuvāko makšķernieku/mednieku veikalu, un ievākt informāciju. to var iegūt arī ražotāju[ nopietnu] mājas lapās, es pametu meklējumu virziena ideju
kādas smadzenes, ja nav apraksta!?!??! Tuvākais mednieku veikals diez vai dos īsto atbildi. Tieši šeit varbūt kāds atsauksies, kurš iegādājies kaut ko labu, jo nopietnu ražotāju mājas lapas nez kāpēc fotogrāfus ir apdalījušas ;-ppppp
Paldies Negatīvam! Links uz veco diskusiju labs. Žēl tikai, ka tur daudzas saites vairs nestrādā. Tomēr es tiešām būtu priecātos, ja kāds padalītos ar savu konkrēto pieredzi fotogrāfēšanā ar cimdiem. Mani interesē tādi cimdi, kam nav jāvelk tur kaut kas nost vai kā. Lai var vienkārši ņemt fotoaparātu un bildēt. Līdz -15, tā man nav problēma, lietoju ķīniešu adītos cimdiņus, ko var nopirkt pārtikas veikalos, nemaksā gandrīz nrko un labi noder. Tomēr zem -15 vai vējā vajag kaut ko labāku.
arsenal-lv.com... , links ar nelielu aprakstu. no prakses, fotografējot tomēr cimdi jānovelk laikam, rokas pasilda periodiski, momentiem..., pēc mīnus 15, jau jāsāk domāt arī par tehniku, baterija, objektīvu, fotoaparātu darbība .... nedomāju, ka kādā manuāli rakstīts, ka var brīvi maukt zemās temperatūrās ....
Sigmu īpašnieki!Nāk sals.Un uzmanieties pagriezt nejauši manuālās fokusēšanas gredzenu aiz pārskatīšanās un aiz liela sala,ja optiķis ir uz autofokusa.Var smagi noklāties.Kā reizi tāpēc labāk cimdos šancēt.
negatIvs:arsenal-lv.com... , links ar nelielu aprakstu. no prakses, fotografējot tomēr cimdi jānovelk laikam, rokas pasilda periodiski, momentiem..., pēc mīnus 15, jau jāsāk domāt arī par tehniku, baterija, objektīvu, fotoaparātu darbība .... nedomāju, ka kādā manuāli rakstīts, ka var brīvi maukt zemās temperatūrās ....
kruti apraksti - vislabāk patīk speciālie cimdi tiem kuriem ir 5 pirksti
Vēl var piepirkt roku sildeņus , man 2 ir un lieliski palīdz , kad rokas nosalst labi palīdz un daudzkārt lietojami , vietas neaizņem www.gandrs.lv... www.gizmos.lv...
Tante:Vēl var piepirkt roku sildeņus , man 2 ir un lieliski palīdz , kad rokas nosalst labi palīdz un daudzkārt lietojami , vietas neaizņem www.gandrs.lv... http://www.gizmos.lv/?pg=details&id=597
Tante:Vēl var piepirkt roku sildeņus , man 2 ir un lieliski palīdz , kad rokas nosalst labi palīdz un daudzkārt lietojami , vietas neaizņem www.gandrs.lv... http://www.gizmos.lv/?pg=details&id=597
Cik ilgi tad tāds stāv silts?
Pēc plāksnītes saliekšanas tas šķidrums uzkarst līdz kādiem +50C.............. nu un tad kamēr atdziest turot rokās iekšā tas šķirdums krisatalizējās, pēc tam mājās katliņā ar ūdeni vāra kamŗ izkūst kristāli , izliek uz galda lai pa nakti atdziest un lieto atkal, man 5-6 st. sesijai pa lauku pietiek ar 2 gab. ja kas vēl viens ir rezervē .... zemleduS kačerniekiem baigā cieņā
Pēc plāksnītes saliekšanas tas šķidrums uzkarst līdz kādiem +50C.............. nu un tad kamēr atdziest turot rokās iekšā tas šķirdums krisatalizējās, pēc tam mājās katliņā ar ūdeni vāra kamŗ izkūst kristāli , izliek uz galda lai pa nakti atdziest un lieto atkal, man 5-6 st. sesijai pa lauku pietiek ar 2 gab. ja kas vēl viens ir rezervē .... zemleduS kačerniekiem baigā cieņā
Tante:
Izklausās baigi jauki. Vajadzēs iemēģināt.
Rekomendēju, nu jau 5 sezonu lietošu , vēl pa dārgo pirku , pirmie ap 10-12 LVL maksāja
kā makšķernieks , makšķerniekam, rokas virspusi savlaicīgi jāieziež ar ūdens nesaturošu krēmu. Piem Norge karogs virsū, bet skaties uzmanīgi, viņi ir dažādi un tikai vienam nav ūdens sastāvā... Pats galvenais rokas ātri norūdās, sausu lupatu , dvieli līdzi, ja būs sausas rokas , viss būs štokos...
Palieku pie savas , lietoju jau daudzus gadus šos "THE NORTH FACE GORE TEX WARM GLOVES GREY" arī kolēģiem pērkam , nekas labāks vēl nav atrsts. KAMERAS PARAMETRUS var mainīt normāli rokās var noturet ideali.
meklēju ilgi, jo cimdi bija nepieciešami braukšanai ar auto. adītie u.c. tekstila man riebjas, jo slīd pa stūri. šiem ir plaukstas daļā iestrādāta āda + pirkstu galos ir gumijots materiāls.
tiesa, par piemērotību lielam salam es dziļi šaubos.
Lunis:Palieku pie savas , lietoju jau daudzus gadus šos "THE NORTH FACE GORE TEX WARM GLOVES GREY" arī kolēģiem pērkam , nekas labāks vēl nav atrsts. KAMERAS PARAMETRUS var mainīt normāli rokās var noturet ideali.
Nu jā, tā vien izskatās, ka šie arī ir tie, ko meklēju. Bet ceņņiks arī atbilstošais...
nu bet Goretex ir TO vērts!!! es par savu cepurīti joprojām esmu starā - pirku, īsti neapjaušot ko pērku, jo bija jāpērk kaut kas galvā liekams - kalnos izrādījās par manai galvai par vēsu. Kioskā bija visādas adītas mices un viena melna, plāna, savdabīga un dārga(!!!). tikai pēc nopirkšanas izpētīju, kas par izstrādājumu - ziemā silti, citos gadalaikos der, jo vējš nepūš cauri un lietus notek un nav karsti.
viecha:Vot,vot-īsti neapjaušot ko pērk...Tu gadījienā neesi radiniece manai sievai?
es tā parasti nedaru - bet toreiz man bija tikai 2 izvēles - vai nu to adīto mici vai to smuko dārgo cepuriiti ;-) Bet jāpērk bija, jo Skotijā kanos augšā nežēlīgi sala -(
negatIvs:arsenal-lv.com... , links ar nelielu aprakstu. no prakses, fotografējot tomēr cimdi jānovelk laikam, rokas pasilda periodiski, momentiem..., pēc mīnus 15, jau jāsāk domāt arī par tehniku, baterija, objektīvu, fotoaparātu darbība .... nedomāju, ka kādā manuāli rakstīts, ka var brīvi maukt zemās temperatūrās ....
kruti apraksti - vislabāk patīk speciālie cimdi tiem kuriem ir 5 pirksti