forum.gif
par lietuviešu un igauņu valodu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / par lietuviešu un igauņu valodu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.12 15:30
 citēt
Gribētos zināt, cik starp blogeriem ir tādi, kas prot, vai nopietni apsver iespēju mācīties kādu no mūsu kaimiņu lietuviešu vai igauņu valodām.
Publicēts: 14.12.12 15:42
 citēt
smartins:Gribētos zināt, cik starp blogeriem ir tādi, kas prot, vai nopietni apsver iespēju mācīties kādu no mūsu kaimiņu lietuviešu vai igauņu valodām.

mana meita mācās igauņu valodu.
Publicēts: 14.12.12 16:57
 citēt
heh - es ļooti nopietni apsevru domu par lietuviešu valodu :-)
Publicēts: 14.12.12 17:15
 citēt
Aš galiu šneket lietuviškai, bet estiškai žinau tik "kurratu punane", tai reiškia, jeigu ne klystu, "prakeikti raudonoji".
Publicēts: 14.12.12 18:40
 citēt
kas par murgainām idejām...
Publicēts: 14.12.12 20:10 labots
 citēt
dansiga:heh - es ļooti nopietni apsevru domu par lietuviešu valodu :-)

Man kādreiz macoties Viļņā un brīdi velāk bija leišu druška tad jau pie šās senčiem kautko varēj ar parunāt. BET kā daudzas lietas ko nelieto esmu sen aizmirsis:):) No tā laika atceros MĒS +/- apmēram varam saprast par ko Leiši runā VIŅI LATVISKI ne vārda nevar saprast.
Publicēts: 14.12.12 20:21
 citēt
Lunis:
dansiga:heh - es ļooti nopietni apsevru domu par lietuviešu valodu :-)

Man kādreiz macoties Viļņā un brīdi velāk bija leišu druška tad jau pie šās senčiem kautko varēj ar parunāt. BET kā daudzas lietas ko nelieto esmu sen aizmirsis:):) No tā laika atceros MĒS +/- apmēram varam saprast par ko Leiši runā VIŅI LATVISKI ne vārda nevar saprast.
Augšaiši varbūt,žemaiši saprot! :face-smile:
Publicēts: 14.12.12 20:22
 citēt
pagrabai :-))))
Publicēts: 14.12.12 21:02
 citēt
Vecajā latgaļu izloksnē, kurā runāja mana vecāmāte, ļoti daudzi vārdi bija no leišu šodienas literārās valodas.
Par saprašanu - bet ko tu sapratīsi, ja skonis latviski ir garša, bet garsa - skaņa.
Publicēts: 14.12.12 21:53
 citēt
Es puikas gadus pavadīju leišmalē.Un mēs sīkie tusējām apkārt,kad lielajiem bija dejas klubā.:face-grin:Un tur pa krūmiem sapratu,ja leitis saka "bibis raudonis",tad atbildē būs šķēliens pa muti!:face-wink:
Publicēts: 16.12.12 02:32
 citēt
Da eikit jus visi su lietuviu kalbos mokimu šikt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):