GunarsII:Apskatīju, apsveicu, bet savādi gan, Fotobloga galerijā tās bildes nav...
nu tā kā mani mēnesi atpakļ te nolīdzināja līdz ar zemi - kāda bezdarnostj es esmu. Noslēpu bildes - ko nu es te atšķaidīšu blogu ar savām briesmīgajām bildēm ....
Suminu!!! ... bet tomēr fototauta dzīvo baigā netaisnībā!!!, viens uz vēdera nobrauc pirmais no kalna un valsts prēmija, fotogrāfs iznes Latvijas vādu pasaulē - figa... viens uzraksta kaut kādu muziciņu un saņem no mūsu nodokļa par datu nesējiem, bet tie datu nesēji ir pilni ar bildēm- fotogrāfiem piga. Jāprasa Dansigai premija!!!... un pelnījusi ir!!!
Haiduks:Suminu!!! ... bet tomēr fototauta dzīvo baigā netaisnībā!!!, viens uz vēdera nobrauc pirmais no kalna un valsts prēmija, fotogrāfs iznes Latvijas vādu pasaulē - figa... viens uzraksta kaut kādu muziciņu un saņem no mūsu nodokļa par datu nesējiem, bet tie datu nesēji ir pilni ar bildēm- fotogrāfiem piga. Jāprasa Dansigai premija!!!... un pelnījusi ir!!!
Haiduks:Suminu!!! ... bet tomēr fototauta dzīvo baigā netaisnībā!!!, viens uz vēdera nobrauc pirmais no kalna un valsts prēmija, fotogrāfs iznes Latvijas vādu pasaulē - figa... viens uzraksta kaut kādu muziciņu un saņem no mūsu nodokļa par datu nesējiem, bet tie datu nesēji ir pilni ar bildēm- fotogrāfiem piga. Jāprasa Dansigai premija!!!... un pelnījusi ir!!!
ha, ha.... kas tas pa sviestu.... Tas, ka vari ietusēt ar meitiešiem jau liela balva Tev!
Dansiga tak baigais malacis un tak cik saprotu kaukaa garaam skrienot veel kauko uzprojekteet paspeej, nu cepure nost ...
kaukur te pa vidam palasijos te diskusijas balvas tipa taadas shitaadas prestizhas neprestizhas, tak pa lielam kaada starpiibe be shito energiju, vienkaarshi cilveeks dara labas lietas...