forum.gif
Vai Dansigu apsveicāt !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vai Dansigu apsveicāt !?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.12 02:25 labots
 citēt
Maris:nu pa šito jārīko kāds fests ar dejām

www.youtube.com...

Visas meitenes kā meitenes tik ES dieviete , ciešu no skauģiem :D :D
Publicēts: 17.12.12 10:09
 citēt
Eltons:Bet...
lai nu kurš, bet es sveicu Mākslinieci vissirsnīgāk:

...
Elton, a kur tavas rokas?... :) Dansigai "ručki ta tut..."

P.S. Cik noprotu, tad atzinība šādā konkursiņā liek mutītes pievērt tiem zinīšiem, kuri te nesen dansigu un vēl citus smērēja gar grīdu vienas medaļas dēļ... :) Sveicieniņš! :)
Publicēts: 19.12.12 00:02
 citēt
sorry, ar aizturi!
Publicēts: 19.12.12 00:35 labots
 citēt
UldisS:
Cik noprotu, tad atzinība šādā konkursiņā liek mutītes pievērt tiem zinīšiem, kuri te nesen dansigu un vēl citus smērēja gar grīdu vienas medaļas dēļ... :) Sveicieniņš! :)

Nē tie ņirdz par cepšanos un uzprasīšanos uz "Mīlu" par smuku bet parastu Latvijas ziemas skatu kādus tūkstošiem Latviešu sūta cits citam kā kartiņas :face-wink::face-grin: Reiz viens čalis gadu nevarēja beigt spiegt par ar ziepjutrauku noblieztu šķība staba ar vadiem un stārķi bildi kuru kāda Fotokonkursa žūrijas šefa globāla politiķa sieva šiem bij privāti pasūtījusi , konkurs gan vietu šams neguva BET žūrijas šefa sievas speciālu atzinību izpelnījās. Kā dāma vēlāk vēstīja "Tas man atgādina bērnību , kad mūsu zemē vēl dzīvoja stārķi" :) Eiropā un Skandināvijā šādu sniega skatu vienkārši NAV tur cits gaisa mitrums sniegs tā gabaliem nelīp tāpēc uzjautrinoši mūsu veikalos redzēt X-mas kartiņas ar Skandināvijas vai Krievijas ainavām ar "Priecīgus Ziemassvētkus Laimīgu jauno Gadu" , mūsējās ziemas ainavas ir PILNĪGI CITĀDAS ikdienā tādas ka Dansim kartiņa :) Atzinība labi , bet bilde ikdienišķa LATVIJAI
Publicēts: 19.12.12 00:38
 citēt
Kurš mīlīgāk, kurš ne.

No manis silts rokas spiediens! Dansiga, apsveicu!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):