forum.gif
canon 6d
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canon 6d
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.12 03:50
 citēt
Varbut kadam ir precizaka info, kad isti iznak 6d ? Loti interese vai ir jega nemt 5dmkiii vai tomer japagaida 6d.
Publicēts: 17.12.12 03:56 labots
 citēt
Tās ir DIVAS atšķirīgas klases un pielietojuma kameras:) 6D nav ne tuvu 5D MARK III pēc savas mērķauditorija un pielietojuma. Tas arī tiek pozicionēts drīzāk kā 60D vai 7D apgreids uz FF matricu tik Canon pēdējos gadus PUTRA ar marķējumu kāda specifiska mārketinga dēļ. PARAMETRI viņam ievērojami atpaliek no 5D MARK III taču ir daudzas piemēram ceļotājam vai "Maza biznesa" pārstāvim funkcijas , piemēram Wi-Fi un GPS , Karte ar tikai SD tas liecina drīzāk pat par uzlabotu 60D nekā 7D pēcteci :):) Domā ka Cena bezmaz 2x mazāk kā 5D MARK III ir no zila gaisa ?:) PARĒĶINI

IEVĒROJAMI sliktāks AF jeb 5x mazāk AF punktu skaits 11 punkti 6D pret 61 iekš 5D MARK III
IEVĒROJAMI jeb 2x mazāks slēdža laiku , tikai līdz 1/4000 iekš 6D pret 1/8000 iekš 5D MARK III
Kadru skaits sekundē 4 kadri 6D pret 6 iekš 5D MARK III
Mazāks aizmugurējais ekrāns :):) Tas gan nav kritiski tik pa 8% mazāks :)
Skatu meklātājs 6D ir 97% bet 5D MARK III 100% un tas ir BŪTISKI cilvēkiem kuri raduši KADRĒT bildējot.
Ir tikai viens karšu slots tas pats SD un kamerai plastmasas korpuss kas liecina par "Lēto galu" amatieru klasi.

TOTIES ir Wi-Fi un GPS kura nav 5D MARK III ,
Viens BŪTISKS plus jaunajam 6D ir maināmie fokusa ekrāni tas ļauj nomainīt ekrānu pret kādu frensi ar kīli un daudz ērtāk lietoto "Mākslai" iecienītos dažādus vecos un jaunos MF stiklus.

Cenu starpība ~1100Ls tas ir bezmaz 2x lētāk.

MAN ši kamera būs laba jo man darbā vajag gan GPS gan Wi-Fi un AF aes tapat bieži lieku ar roku , kadrēju gan KAMĒRĀ un ne 100% ekrāms būss problēma bet GAN JAU kautkā:) TOTIES viegla lēta klamera kuru nav žēl jat un nav akmens kakla kā piemēram kāds 1D sērijas monstrs:):)
Publicēts: 17.12.12 05:57
 citēt
Oho, Luni uzcepi tik garu tekstu, paldies.

Esmu jau izpetijis visus plusus un minusus uz papira. AF punktu skaits man pa lielam neinterese un ari burst mode atrums un ne ari uzbuves kvalitate.

Vis svarigakais ir svars, Iso troksnis un video rezims. Ja sis lietas bus tik pat labas ka mk3 tad kapec gan nepirkt uz pusi letaku, sanak nauda prieks kada L klases stikla.

Laikam janomierinas un jagaida sakarigi review no lietotajiem un neatkarigiem vertetajiem.
Publicēts: 17.12.12 08:28
 citēt
6D jau ir pieejams veikalos Laptop.lv un BM.lv

Skatījos uz MK3 filmēšanai, taču 6D to uzveica, jo ieekonomēju ļoti lielu naudu un AF filmēšanai tāpat neizmantoju un visi tie sīkumiņi, kā slēdža laiks 1/8000 galīgi nav nepieciešami.

Katrā ziņā, vēl jāpagaida kāds lietotāju tests iekš iso trokšņu noturības mk3 vs 6d video režīmā un tad jau jādomā tālāk.
Publicēts: 17.12.12 08:40
 citēt
Te var ko gūt snapsort.com...
Publicēts: 17.12.12 08:47
 citēt
te var nedaudz palasīties un salīdzināt :
thenewcamera.com...
Publicēts: 17.12.12 09:15
 citēt
Lunis: IEVĒROJAMI sliktāks AF jeb 5x mazāk AF punktu skaits 11 punkti 6D pret 61 iekš 5D MARK III

Jēziņ, bet nu gan atrasts parametrs, lai par autofokusu pateikt, ka tas ir IEVĒROJAMI sliktāks.:face-grin::face-grin::face-grin:
Es nepratu aiszlēgties uz citu no centrālā punkta, kad tie bija 3, neprotu tagad, kad ir 11, nepratīšu arī tad, kad būs 15x vairāk.:grimace:
Publicēts: 17.12.12 09:43
 citēt
Pie laptop.lv 6D būs pieejams 21. decembrī.
Publicēts: 17.12.12 15:25
 citēt
šodien nedaudz paspaidīju, patika paspaidiit:)
Publicēts: 17.12.12 16:46
 citēt
Schneider:
Lunis: IEVĒROJAMI sliktāks AF jeb 5x mazāk AF punktu skaits 11 punkti 6D pret 61 iekš 5D MARK III

Jēziņ, bet nu gan atrasts parametrs, lai par autofokusu pateikt, ka tas ir IEVĒROJAMI sliktāks.:face-grin::face-grin::face-grin:
Es nepratu aiszlēgties uz citu no centrālā punkta, kad tie bija 3, neprotu tagad, kad ir 11, nepratīšu arī tad, kad būs 15x vairāk.:grimace:

Mazāk vienmēr ira sliktāk... Es jau ar neprotu... Sametam piķi, lai tīčeru noalgotu, kas iemāca??? Mok šedevri pēctam radīsies biezā slāni?:face-smile:
Publicēts: 17.12.12 18:07
 citēt
Nē, tomēr vienu veidu zinu - ieslēdzot "zaļo" režīmu!
Publicēts: 17.12.12 18:09
 citēt
Man filmēšanai pat 6d liekas interesantāks par 5d mk III.

AF punkti pohuj, fočējot tāpat tik izmantoju centrālo.
Kadru ātrums sek pofig
Troksnis 5d mkIII krietni vairāk kā 6d.
Publicēts: 17.12.12 20:44
 citēt
alchsh:Man filmēšanai pat 6d liekas interesantāks par 5d mk III.

AF punkti pohuj, fočējot tāpat tik izmantoju centrālo.
Kadru ātrums sek pofig
Troksnis 5d mkIII krietni vairāk kā 6d.

Kādēļ liekas interesantāks? Pats vēlos iegādāties šo kameru un izmantot tieši filmēšanas režīmu.
Troksnis, - tas būtu - kad uzņem bildi?
Publicēts: 17.12.12 20:58 labots
 citēt
BET jūs ievērtējāt KĀ cena 5D MARK III nokritusies !? Tai pašā BM cik bija starpība nieka 300-400Ls !! Vēl nesen tā bija 1000Ls ! Canon EOS 5D Mark III Body 1798 Ls , Canon EOS 6D BODY 1400 Ls VĒL VASARĀ Canon EOS 5D Mark III Body MAKSĀJA ~2400Ls ! Šitāds NOŽUVUMS dažos mēnšos!
Publicēts: 17.12.12 21:19
 citēt
Tagad jāskatās kā žūst 6D. Varbūt trešais marks nav tik populārs kļuvis Latvijā.
Publicēts: 17.12.12 23:53
 citēt
5D Mark III cena krīt jo daudzi, kuriem nebij lieli stiklu krājumi sāka pāriet uz nikon D800 vai D800E kurš bij lētāks. Canon savu kļudu saprata un sāka cenu nolaist...

sorry tas ka canon beidzot 5D ielika normālu autofokus nenozīmē ka viņam jāmaksā 2 reizes dārgāk!
Publicēts: 18.12.12 10:23
 citēt
Luxferre:5D Mark III cena krīt jo daudzi, kuriem nebij lieli stiklu krājumi sāka pāriet uz nikon D800 vai D800E kurš bij lētāks. Canon savu kļudu saprata un sāka cenu nolaist...

sorry tas ka canon beidzot 5D ielika normālu autofokus nenozīmē ka viņam jāmaksā 2 reizes dārgāk!

Jā, piekrītu, cena trešajam piecītim nesamērīga, uzlabojumi priekš foto nav tik nozīmīgi, lai maksātu tik daudz vairāk kā par otro piecīti :(
Publicēts: 18.12.12 12:59
 citēt
Domāju, ja ir vecais labais 5dii, tad tik jābildē un nekas nav jāmaina, ja nav nekā, tad varbūt arī šis 6d jāņem, cenas jau līdzīgas, tehnoloģijas tomēr jaunākas... bet korpuss un plastmasa gan 6d varēja būt labāka..pogas no sāniem noņemtas, rokā arī kaut kā grūti noturēt..jāpierod varbūt:). Alternatīvas jau nav, ja ņem jaunu, tad cANON 6D vai Nikon d600.
Publicēts: 18.12.12 13:34 labots
 citēt
iso ir labāks, baterija tur ilgāk, ja var ticēt tam ko raksta. Mazs svars ir patīkams, ja jānes visu dienu. sd kartes gan nepatīk, tāsjāpērk klāt. Rokvels ir sajūsmā par iebūvēto filtru......varbūt arī wb ir mazliet labāks.
Kā otra kamera pie 5D II būs pašā laikā...
Publicēts: 18.12.12 13:39 labots
 citēt
Ja man nevajadzētu GPS un Wi-Fi es mierīgu garu sagaidītu pavasari un savu veco Ds MARK III kuram ir arī Wi-Fi tika ARĒJI pieskrūvējams gadzets vai lētais variants ieliķama Eye-Fi karte SD slotā un GPS ar var ierasti turpināt nēsāt līdzi kā visu laiku vai ielikt SD slotā Eye-Fi ar GPS . 5D MARK II pēc bilde BLAKUS nestāv Ds MARK II pēc BILDES ir līdzīgs patizlajai Ds MARK III matricai tik kontrastaināks LIETOŠANAS ĒRTUMS un iespējas gan Ds un 5D nav vispār salīdzināmas Ds ieliek visos radītājos izņemot SVARU. 5D Mark III līdz šim bija NEADEKVĀTI dārga kamera domāju ka viņa cena ir ~1300-1400Ls tad viņš būtu ŅEMAMS. Patreiz pa 90% esmu parliecināts ka darbam ņemšu 6D a ja nē tad pagaidīšu pavasari

TAČU ja man būtu jānēm pilnīgi no 0 es darītu tieši tā kā Luxferre saka ņemtu Nikon D800 vai D800E pat nedomājot par kādu Canon , no manas pieredzes CANON pilnīgi VISAS sesijas izņemot 1D ir elementāri NEĒRTAS lietošanā pretēji NIKON kur pat lētākais štrunts ERTI guļ rokā un viegli vadās:)
Publicēts: 18.12.12 14:13
 citēt
6d var briivi notesteet canonaa, ko arii vakar izdariiju. Sjodien saliidzinaaju ar d600 elkoraaa, ergonomika, rokaa seedeesjana, subjektiivaas sajuutas utml nikonam labaak...a visie apkaart ta objektiivi canon.,;)
Publicēts: 21.12.12 09:25
 citēt
Lunis:BET jūs ievērtējāt KĀ cena 5D MARK III nokritusies !? Tai pašā BM cik bija starpība nieka 300-400Ls !! Vēl nesen tā bija 1000Ls ! Canon EOS 5D Mark III Body 1798 Ls , Canon EOS 6D BODY 1400 Ls VĒL VASARĀ Canon EOS 5D Mark III Body MAKSĀJA ~2400Ls ! Šitāds NOŽUVUMS dažos mēnšos!

re kur eseskā izžuvums jau zem tūlkstoša :anger::grimace::haha:

www.ss.lv...

nez cik Latvijā ir pircēju tādiem piedāvājumiem ?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):