Un veiksmīgi, es teikšu... Baidos, ka nobraukt tik veiksmīgi nesanāks.... Kāpēc viņa? Esmu redzējis kā viņš ar krutu mersi parkojas ielas malā, pie tam pāris Opeļus un folksvāģi pastumjot no ceļa, tā maigi, lēnām. Publika, kas TO vēroja rēca...
tak mozh kaads pajokoja ir dzirdeetinostaasti par Elektromexaanisko tehnikumu kur skolnieki pasniedzeejam zapinju uz aktu zaali kuraa tur staavaa aizstiepushi, un kaadreiz man viena choma faaterim huligaani bija 1mo zhiguli stabu ielaa no seetas izstiepushi aiz stuura uz aadminju ielas nolikushi, tak 3 dienas ar miliciju mekleeja, neviens neiedomaajaas aiz stuura paluureet,,,
Koba: ...zapinju uz aktu zaali kuraa tur staavaa aizstiepushi...
Skaista leģenda. Manai Opel Corsai pakaļu aiz piekabes āķa viens čalis kādreiz pacēla, bet viņš tajā laikā piedalījās visās ZS spēkavīru sacensībās. Un to zeperi trepju līkumos neizgrozīsi nekā, nemaz nerunājot par to, ka viņam gludi sāni, turēties nav aiz kā.
Es ar šito brīnumu redzēju, laikam ceturtdien. Katrīnas dambis pie Eksporta ielas. No rīta nācu pa Katrīnas dambi uz Eksporta ielas pusi un pa gabalu izskatījās kā uzkalniņā - pamatīgā slīpumā noparkojies. Vēl padomāju - lūk Nissan reklāma, kādā slīpumā var uzbraukt un noparkoties! Tad pienācu tuvāk no sāniem... . Kā to dabūja gatavu (stāvvietas vietas ir viņam labajā pusē), devis atpakaļ un strauji stūri pa labi rāvis.. ?
Zrikso:Es ar šito brīnumu redzēju, laikam ceturtdien. Katrīnas dambis pie Eksporta ielas. No rīta nācu pa Katrīnas dambi uz Eksporta ielas pusi un pa gabalu izskatījās kā uzkalniņā - pamatīgā slīpumā noparkojies. Vēl padomāju - lūk Nissan reklāma, kādā slīpumā var uzbraukt un noparkoties! Tad pienācu tuvāk no sāniem... . Kā to dabūja gatavu (stāvvietas vietas ir viņam labajā pusē), devis atpakaļ un strauji stūri pa labi rāvis.. ?
Koba:tak mozh kaads pajokoja ir dzirdeetinostaasti par Elektromexaanisko tehnikumu kur skolnieki pasniedzeejam zapinju uz aktu zaali kuraa tur staavaa aizstiepushi, un kaadreiz man viena choma faaterim huligaani bija 1mo zhiguli stabu ielaa no seetas izstiepushi aiz stuura uz aadminju ielas nolikushi, tak 3 dienas ar miliciju mekleeja, neviens neiedomaajaas aiz stuura paluureet,,,
Savā laikā videnē pirms militāri-patriotiskās stundas (vai kā tur viņu sauca) nolikām pa visiem emku uz učuka galda, lai viņš varētu ērtāk mums moča mat-časķ izrādīt... Kā šis pēc tam dabūja moci nost no galda, tā arī neuzzinājām...