forum.gif
Dabas stihija vai šofera talants..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Dabas stihija vai šofera talants..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.12 11:11
 citēt
Dienas bilde - tīri komentāriem un sajūsmām... :)

Publicēts: 17.12.12 11:19
 citēt
Mūsu pašā Latvijā? :D
Publicēts: 17.12.12 11:20
 citēt
Skaidrs,ka stihija vainīga!:face-grin:Kas tur gadījies?Blondīne mēģinājusi ieparkoties atpakaļgaitā,vai kā?
Publicēts: 17.12.12 12:23
 citēt
Tā taču džipmašīna:money: Viņa mēģināja uzbraukt:face-grin:
Publicēts: 17.12.12 12:29
 citēt
eltoro:Tā taču džipmašīna:money: Viņa mēģināja uzbraukt:face-grin:

Un veiksmīgi, es teikšu... Baidos, ka nobraukt tik veiksmīgi nesanāks.... Kāpēc viņa? Esmu redzējis kā viņš ar krutu mersi parkojas ielas malā, pie tam pāris Opeļus un folksvāģi pastumjot no ceļa, tā maigi, lēnām. Publika, kas TO vēroja rēca...:face-grin:
Publicēts: 17.12.12 12:30
 citēt
Nissan Kaškai reklāma.
Publicēts: 17.12.12 12:36
 citēt

Klarksons no "Gāzi grīdā" reiz pateica zīmīgu atziņu: "Bet ar džipiem taču brauc ne tikai sievietes...."
Publicēts: 17.12.12 12:37
 citēt
Tā jau bija blondīne-fotoknipsētāja, tās jau braukt nemāk:D :D :D :D :D
Publicēts: 17.12.12 12:39
 citēt
Vaards:Nissan Kaškai reklāma.

Slogans varētu būt šāds: "Kaskaiš? Nekas, Nissan!" :face-glasses:
Publicēts: 17.12.12 12:42
 citēt
GunarsII:

Klarksons no "Gāzi grīdā" reiz pateica zīmīgu atziņu: "Bet ar džipiem taču brauc ne tikai sievietes...."

Sava taisnība šim ir... Laigan bikses un tajās esošo pričenāļu esamība vēl nenosaka personas dzimumu....:face-devil-grin:
Publicēts: 17.12.12 13:26
 citēt
tak mozh kaads pajokoja ir dzirdeetinostaasti par Elektromexaanisko tehnikumu kur skolnieki pasniedzeejam zapinju uz aktu zaali kuraa tur staavaa aizstiepushi, un kaadreiz man viena choma faaterim huligaani bija 1mo zhiguli stabu ielaa no seetas izstiepushi aiz stuura uz aadminju ielas nolikushi, tak 3 dienas ar miliciju mekleeja, neviens neiedomaajaas aiz stuura paluureet,,,
Publicēts: 17.12.12 13:33
 citēt
Koba: ...zapinju uz aktu zaali kuraa tur staavaa aizstiepushi...

Skaista leģenda. Manai Opel Corsai pakaļu aiz piekabes āķa viens čalis kādreiz pacēla, bet viņš tajā laikā piedalījās visās ZS spēkavīru sacensībās. Un to zeperi trepju līkumos neizgrozīsi nekā, nemaz nerunājot par to, ka viņam gludi sāni, turēties nav aiz kā.
Publicēts: 17.12.12 13:37
 citēt
Schneider:

Un to zeperi trepju līkumos neizgrozīsi nekā, nemaz nerunājot par to, ka viņam gludi sāni, turēties nav aiz kā.

Nu bet zapiem takš varenas "ausis" (ja neskaita 968M)- ideāli rokturi...:face-grin:
Publicēts: 17.12.12 13:38
 citēt
Parasti šādi iekrīt, kad aizmugures sensori... bet tie uz bedri nereaģē :D
Publicēts: 17.12.12 15:51
 citēt
Es ar šito brīnumu redzēju, laikam ceturtdien. Katrīnas dambis pie Eksporta ielas. No rīta nācu pa Katrīnas dambi uz Eksporta ielas pusi un pa gabalu izskatījās kā uzkalniņā - pamatīgā slīpumā noparkojies. Vēl padomāju - lūk Nissan reklāma, kādā slīpumā var uzbraukt un noparkoties! Tad pienācu tuvāk no sāniem... :).
Kā to dabūja gatavu (stāvvietas vietas ir viņam labajā pusē), devis atpakaļ un strauji stūri pa labi rāvis..:exciting: ?
Publicēts: 17.12.12 16:17
 citēt
Zrikso:Es ar šito brīnumu redzēju, laikam ceturtdien. Katrīnas dambis pie Eksporta ielas. No rīta nācu pa Katrīnas dambi uz Eksporta ielas pusi un pa gabalu izskatījās kā uzkalniņā - pamatīgā slīpumā noparkojies. Vēl padomāju - lūk Nissan reklāma, kādā slīpumā var uzbraukt un noparkoties! Tad pienācu tuvāk no sāniem... :).
Kā to dabūja gatavu (stāvvietas vietas ir viņam labajā pusē), devis atpakaļ un strauji stūri pa labi rāvis..:exciting: ?

Gāji pa Katrīnas dambi vai Katrīnas ielu?
Publicēts: 17.12.12 16:38
 citēt
Pieņemu, ka daba un sētnieks pie vainas. Sniegs nebija sasnidzis tik, lai laimīgi nobrauktu.
Publicēts: 17.12.12 16:41
 citēt
Koba:tak mozh kaads pajokoja ir dzirdeetinostaasti par Elektromexaanisko tehnikumu kur skolnieki pasniedzeejam zapinju uz aktu zaali kuraa tur staavaa aizstiepushi, un kaadreiz man viena choma faaterim huligaani bija 1mo zhiguli stabu ielaa no seetas izstiepushi aiz stuura uz aadminju ielas nolikushi, tak 3 dienas ar miliciju mekleeja, neviens neiedomaajaas aiz stuura paluureet,,,
:) Savā laikā videnē pirms militāri-patriotiskās stundas (vai kā tur viņu sauca) nolikām pa visiem emku uz učuka galda, lai viņš varētu ērtāk mums moča mat-časķ izrādīt... Kā šis pēc tam dabūja moci nost no galda, tā arī neuzzinājām... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):