forum.gif
canon 24-105 bildes asums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canon 24-105 bildes asums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.12 11:47
 citēt
Paņēmu 24-105 , pēc cītīgākas salīdzināšanas ar tamponu 28-75 konstatēju ka pat vienu stopu pievērtos stāvokļos(abiem) tampons krutāks asumā un detalizācijā(tiesa atšķiriba neliela).

Gribēju kādam zinātājam jautāt - varbūt vajadzīga regulēšana tam canon 24-105? Vispār pašāvu uz focus detectoru - tur viss ļoti precīzi.
Publicēts: 17.12.12 11:53
 citēt
Arī uz saules esot plankumi.... Būtu nu bildes taisījis ne gadžetu testus, ar ko pilns inets... Un, ja kas, to preci 14 dienās var apmainīt pret naudu pie pārdevēja, un bez debatēm vai komentāriem.:face-smile:
Publicēts: 17.12.12 12:01
 citēt
Elmarss:Arī uz saules esot plankumi.... Būtu nu bildes taisījis ne gadžetu testus, ar ko pilns inets... Un, ja kas, to preci 14 dienās var apmainīt pret naudu pie pārdevēja, un bez debatēm vai komentāriem.:face-smile:

14 dienas gadījumā neattiecas uz neta veikaliem un katalogiem?
Publicēts: 17.12.12 12:04
 citēt
emzi:
Elmarss:Arī uz saules esot plankumi.... Būtu nu bildes taisījis ne gadžetu testus, ar ko pilns inets... Un, ja kas, to preci 14 dienās var apmainīt pret naudu pie pārdevēja, un bez debatēm vai komentāriem.:face-smile:

14 dienas gadījumā neattiecas uz neta veikaliem un katalogiem?

Uz praktiski visiem rūpniec preču tirgotājiem, JA pircējs ir FIZISKA persona.... Pārskābušu krējumu, un pieķēzītas apenes gan nemainot...:face-devil-grin:
Publicēts: 17.12.12 12:08
 citēt

Cik saprotu - mr. elmarsu aiskar nelaipni vārdi pret atsevišķiem zīmoliem ? Es tik gribēju uzzināt viedokli, protams tam canonam ir virkne priekšrocību.

Padoms - taisi bildes - diezgan lieks - fočēju ikdienā + apstrādāju + analizēju + priecājos :))
Publicēts: 17.12.12 12:16
 citēt
Piedod... Nekrata mani tie "mīzoli"; Vienkārši tāds darbs, kur nav ētiski apspriest klienta jau nopirktas lietas.... Pirms pirkuma, lūdzu, konsultāciju, savas kompetences ietvaros.:face-smile:
Publicēts: 17.12.12 12:29
 citēt
Elmarss:Piedod... Nekrata mani tie "mīzoli"; Vienkārši tāds darbs, kur nav ētiski apspriest klienta jau nopirktas lietas.... Pirms pirkuma, lūdzu, konsultāciju, savas kompetences ietvaros.:face-smile:

Runā, kā tipisks pārdevējs "nav ētiski apspriest klienta jau nopirktas lietas". Uzsveru, ka tas IR ĒTISKI , NORMĀLI un PILNĪGI GODĪGI, jo samkasāju par to stiklu savus pēc nodokļiem sataupītos latiņus.!!!
Publicēts: 17.12.12 12:38
 citēt
ciniic:
Elmarss:Piedod... Nekrata mani tie "mīzoli"; Vienkārši tāds darbs, kur nav ētiski apspriest klienta jau nopirktas lietas.... Pirms pirkuma, lūdzu, konsultāciju, savas kompetences ietvaros.:face-smile:

Runā, kā tipisks pārdevējs "nav ētiski apspriest klienta jau nopirktas lietas". Uzsveru, ka tas IR ĒTISKI , NORMĀLI un PILNĪGI GODĪGI, jo samkasāju par to stiklu savus pēc nodokļiem sataupītos latiņus.!!!

AAAUUUU visi aplicēji, šeit izklaide spīd, sanāk nu!:face-devil-grin:
Ja nopietni, tad var taisīt objektīvu testu, par konkrētā eksemplāra neatbilstību, var spriedelēt par konkrētā pasažiera roku greizumu, Par konkrētā modeļa piemērotību iegādes mērķiem.... U T T ... Lai foršas Ziemassvētku bildes ar to draņķi sanāk, viss, ko no sevis varu novēlēt.:face-smile:
Ja par firmām, tad lietoju gan Sigmu, gan Tokinu, gan Canonu...:face-smile:
Publicēts: 17.12.12 12:49
 citēt
Elmarss:
ciniic:

Ja nopietni, tad var taisīt objektīvu testu, par konkrētā eksemplāra neatbilstību, var spriedelēt par konkrētā pasažiera roku greizumu, Par konkrētā modeļa piemērotību iegādes mērķiem.... U T T ... Lai foršas Ziemassvētku bildes ar to draņķi sanāk, viss, ko no sevis varu novēlēt.:face-smile:

Nebija pat domas aizkart Elmarsa kungu, ja netici paskaties ar ko sāku šito tematu-jautājumu. Lūdzu atrakstiet, ja kādam ir viedoklis par būtību.
Publicēts: 17.12.12 12:51 labots
 citēt
ciniic:Paņēmu 24-105 , pēc cītīgākas salīdzināšanas ar tamponu 28-75 konstatēju ka pat vienu stopu pievērtos stāvokļos(abiem) tampons krutāks asumā un detalizācijā(tiesa atšķiriba neliela).

Gribēju kādam zinātājam jautāt - varbūt vajadzīga regulēšana tam canon 24-105? Vispār pašāvu uz focus detectoru - tur viss ļoti precīzi.

A par ko tu brīnies? Tev ir parakstīts līgums ar šiem abiem mīzoliem, ka Canons apņemas būt asāks, bet Tampons - neasāks par visiem pārējiem ražotājiem?
Rekur blakus susurs tirgo Soligoru 100/3,5, gandrīz gatavs saderēt, ka tas būs asāks par šiem abiem, kopā ņemtiem.

Man kādreiz bija EF 70-200/4L, tagad uz Pentaxi ir Tampons 70-200/2,8, ar 500%-īgu kropu pa stūrīm pētīšanu salīdzinājis neesmu, bet ir tāda sajūta, ka šis asumā Canonu arī sit pušu.
Publicēts: 17.12.12 12:57
 citēt
ciniic:
Elmarss:

Nebija pat domas aizkart Elmarsa kungu, ja netici paskaties ar ko sāku šito tematu-jautājumu. Lūdzu atrakstiet, ja kādam ir viedoklis par būtību.

Ja gribi viedokli par būtību, ņem to stiklu, pirkšanas dokumentu un čāpo uz mūkusalas ielu (ciktur) pie Gaļinas... Atbliezīs testu, un pateiks kā ir. Savulaik 85 pa taisno no veikala šai aiznesu justēt... Pēctam atdodot noburkšķēja, ka es zanuda, šis nemaz tik šķībs nebijis.:face-smile:
Publicēts: 17.12.12 13:07
 citēt
Elmarss:
ciniic:

Ja gribi viedokli par būtību, ņem to stiklu, pirkšanas dokumentu un čāpo uz mūkusalas ielu (ciktur) pie Gaļinas... Atbliezīs testu, un pateiks kā ir. Savulaik 85 pa taisno no veikala šai aiznesu justēt... Pēctam atdodot noburkšķēja, ka es zanuda, šis nemaz tik šķībs nebijis.:face-smile:

Beidzot padoms pēc būtības, bet kā rakstīju fokusa testa precitāte men bija teicama, vai tur vēl kāda cita regulēšana iespējama?
Publicēts: 17.12.12 13:09
 citēt
Elmarss: ...mūkusalas ielu (ciktur)...

15a, otrais stāvs.
Publicēts: 17.12.12 13:43
 citēt
Schneider:
ciniic:Paņēmu 24-105 , pēc cītīgākas salīdzināšanas ar tamponu 28-75 konstatēju ka pat vienu stopu pievērtos stāvokļos(abiem) tampons krutāks asumā un detalizācijā(tiesa atšķiriba neliela).

A par ko tu brīnies? Tev ir parakstīts līgums ar šiem abiem mīzoliem, ka Canons apņemas būt asāks, bet Tampons - neasāks par visiem pārējiem ražotājiem?
Rekur blakus susurs tirgo Soligoru 100/3,5, gandrīz gatavs saderēt, ka tas būs asāks par šiem abiem, kopā ņemtiem.

Man kādreiz bija EF 70-200/4L, tagad uz Pentaxi ir Tampons 70-200/2,8, ar 500%-īgu kropu pa stūrīm pētīšanu salīdzinājis neesmu, bet ir tāda sajūta, ka šis asumā Canonu arī sit pušu.

Man te ar 0 % cropu redzams tampona pārākums (tiesa neliels, laikam ar 500 būs kosmoss starpā :)) Ko pīpli saka par iespēju justēt canon? Vai var ko mainīt ja fokusējas vajadzīgajā attālumā (nevar novērot B/F)?
Publicēts: 17.12.12 15:11
 citēt
Ko pīpli var pateikt, nes uz oficiālo servisu, ko tur pateiks, tā arī būs, neatkarīgi no bloga pīplu domām.

Nu jā, te ir vēl viens pasaules godīgākais biznesmanis, kurš pusparvelti un visaugstākajā kvalitātē, pat ar pavadzīmju izrakstīšanu izdarīs pilnīgi visu - iespējamo un neiespējamo. :face-wink:
Publicēts: 17.12.12 15:23
 citēt
Man shitas pirmais L-stikls, visus jautājumus uzdevu lai uzzinātu - vai citiem arī ar sarkano svītriņi kakaini rezultāti? Droši vien canon pārstāvji uzcītīgi lasa fotoblogu un var pateikt vai situācija normāla. Ja sakiet, ka normāla - negribu tērēt Canon un savu laiku :). A turēt uz ziemsvētku un jaungada laiku verķus canon centrā kaukā negribās :)
Publicēts: 17.12.12 17:12 labots
 citēt
Vienmēr kāds būs asāks, ātrāks, klusāks, dārgāks vai lētāks! Vai nav pofig? Ja nav tad man tiešām žēl, nekad nevienam no saviem objektīviem un kamerām neesmu mērījis asumu, ātrumu vai skaļumu svarīgākais galu galā ir bilde un kā tajā attēlots tas ko autors grib pateikt.
Protams ja Tu vēlies attēlus izmantot zinātniskiem pētījumiem tad asuma izmaiņas par vienu stopu starp stikliem x un y ir svarīgas, bet tam jau ir cita tehnika.
p.s. paskatījos Tavas bildes, Tev nevajadzētu satraukties par šo problēmu. :-)
p.p.s. man ir lielāka problēma, man tā sarkanā strīpiņa saplīsa un izkrita. :-(
Publicēts: 17.12.12 17:47
 citēt
ciniic:...vai citiem arī ar sarkano svītriņi kakaini rezultāti?

Bija ar sarkano strīpiņu, bet vienkārši bildēju, ar citiem nesalīdzinādams, laikam tādēļ arī krietni pasaudzēju nervus.
kasparsf:p.p.s. man ir lielāka problēma, man tā sarkanā strīpiņa saplīsa un izkrita. :-(

Par ļoti mērenu cenu varu iedot pāris konsultācijas:
-uzlikt gumijas gredzenu no sarkana gaisa baloniņa,
-uztīt vadiņu ar sarkanu izolāciju,
-ietīt gropē zelta papīrīti no končām vai eglīšu lietutiņa, aizsmērēt "Canon" un vietā uzrakstīt "Nikon"

Polšš no tevis.
Publicēts: 18.12.12 11:01
 citēt
Ok, no brobz

Tomēr ir kāda robeža pofigismam un canona atbildēm - viss ok, bildi var uztaisīt un priecājies. Es tak teicu, ka priecājos bet pēc rezultātiem sanāk ka labāk 3 tamponus paņemt nekā vienu canonu

Paldies par hohmām :)
Publicēts: 18.12.12 22:04
 citēt
Cinīt, es takš rakstīju iepriekšējā topikā, ka 24-70 ir asāks par 24-105, tik ērtunā dēl 24-105 lietoju. Bet bildes iznāk labas, kaut pikseļu līmenī mazliet neasas.
Publicēts: 18.12.12 22:15
 citēt
Ko te cepās??? Cilvēks nopicis eLku, un neatrada pogu "šedevrs" Tak būtu atdevis tirgonim, BET nē, čakarē smaedzenes tautai.....
Publicēts: 18.12.12 22:33 labots
 citēt
vienu reizi esmu 24-105 L pamēģinājis un tāpat kā Dambis saku, šis stikls nav "L" cienīgs, varbūt man pagadījās ne tāds eksemplārs, varbūt es pie fixu asuma esmu pieradis, bet man viņš bija jāgriež ciet, lai dabūtu asumu...40mm pankūka pie f/2.8 pa centru bija asāka kā šams pie f/4.0 (konkrētajam exemplāram)
Publicēts: 18.12.12 22:38
 citēt
kasparsf:Vienmēr kāds būs asāks, ātrāks, klusāks, dārgāks vai lētāks! Vai nav pofig? Ja nav tad man tiešām žēl, nekad nevienam no saviem objektīviem un kamerām neesmu mērījis asumu, ātrumu vai skaļumu svarīgākais galu galā ir bilde un kā tajā attēlots tas ko autors grib pateikt.
Protams ja Tu vēlies attēlus izmantot zinātniskiem pētījumiem tad asuma izmaiņas par vienu stopu starp stikliem x un y ir svarīgas, bet tam jau ir cita tehnika.
p.s. paskatījos Tavas bildes, Tev nevajadzētu satraukties par šo problēmu. :-)
p.p.s. man ir lielāka problēma, man tā sarkanā strīpiņa saplīsa un izkrita. :-(

A vot točno!Pēdējais,ko nesu justēt ,bija Zenīts.Prakticu vairs nevajadzēja-man pietika.Nenoliedzu,ka ir tie back un frontfokusi,bet man liekas,ka tā vairāk ir tāda matu skaldīšana.Nu neticas,ka tā kļūda varētu būt tik liela,ka sāk iespaidot reālu bildēšanu.Var jau būt,tik smalki nezinu...Vot zenitčiks gan šāva garām smagi-tuvākajā distancē(cik nu tur bija?liekas 50 centimetri) močīja garām kādus 3-4 centimetrus.:face-wink:
Publicēts: 19.12.12 00:52
 citēt
24-105 ir L dēļ savas pro kontrukcijas. izšķirtspēja tā nekas, savukārt 40mm F/2,8 ir viens no asākajiem objektīviem arī perifērijā.
Publicēts: 19.12.12 10:17
 citēt
Schneider:
Nu jā, te ir vēl viens pasaules godīgākais biznesmanis, kurš pusparvelti un visaugstākajā kvalitātē, pat ar pavadzīmju izrakstīšanu izdarīs pilnīgi visu - iespējamo un neiespējamo. :face-wink:

Schneider - paldies :)
Jā, var nest arī pie manis! Nebūs jātērē Canon servisa laiks, nebūs jātērē lielas naudas un nebūs jāšķirās no stikla uz nedēļu, divām :)
Publicēts: 19.12.12 23:26
 citēt
Vienmēr laipni!
Manu jautājumu par seriāl numberiem savām tirgojamajām precēm arī kādreiz pamanīsi?
Publicēts: 20.12.12 10:09
 citēt
Izrādās ka Dambja komentārs bija diezgan vērtīgs, kad plānoju šito aparātu.

Drošības pēc aiznesīšu pie canon oficiālajiem speciālistiem(vispaabaa daudzi international forumos min justēšanu 24-105), ja jau canonaiztāvji tik cītīgi iesaka.

Pēcāk atrakstīšos.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):