Interesanti, man kā vēsturniekam, ko tām modelēm jāpārbūvē? Bilžu saikne ar aviāciju vispār un minēto lidsabiedrību konkrēti, neapšaubāmi, kreatīva līdz ģenialitātei.
Man šķiet, ka sūdīgāk nekā Zavadskim. To sakot, es domāju, ka Zavadska sniegums bija mēreni amatieriska izgāšanās (kompozicionāli, gaismu ziņā un arī diletantiskā apstrādē - vinjetējot u.t.t. Nu tu jau saproti - tū bjūtiful stilā uzkrītošajā un plaši pielietotajā amatieru stilā).
60uz5komats6:Spriežot pēc modeļu kroplīgajām pozām tas ir invalīdu biedrības kalendārs un nav skaidrs ko tur dara tā lidmašīnas pēcpuse.
invalīdu biedrībai ir foršākas bildes!... te navar saprast, varbūt tiešām pasūtītājs izvēlējies šādas???. Tās bildes, ja man rādītu, nezinot izcelsmi, nekad neteiktu, ka viņa darbs , ja derētu, ar garantiju zaudētu. Bet arī citi šīgada kalendāri ir daudz bālāki, kā gadus trīs atpakaļ, jūtama atkārtošanās un ideju degradācija
Galvenais publicitāte. “Fotogrāfijās šoreiz mazāk izmantota attēlu mākslīgā apstrāde. Visgrūtāk bija atrast īstu zāli, kas redzama pavasara un vasaras mēnešu attēlos, jo fotografēšana notika oktobra beigās. Tomēr zāli atradām, izrakām gabaliņu ar visu zemi un novietojām to studijā zem speciālām lampām, lai tā vēl nedēļu paaugas un kļūst vēl garāka un spilgtāka. Tāpat dabisks ir arī siens un krāsainās lapas,” sacījis Sokolovs, kura visas kalendāra bildes aplūkojamas fotogrāfa mājas lapā.
manuprāt, ļoti banāli.. īpaši tā uzlīmētā lidmašīna, visās bildēs viena.. no tāda tāda ranga fotogrāfa, kurš sevi pozicionē kā vienu no "krutākajiem" Latvijā, varētu gaidīt kautko labāku..
Godīgi saku PAPRSTI vienkarši un visai garlaicīgi , pat salīdzinājumā ar visu ko viņš iepriekš tasijis. Vai nudz budzets par mazu vai pasutitajam bij specifiskas prasibas. Katŗa ziņa par godu Zavadskim jātzist VIŅA KALENDĀRS bija 3 galvas teisas pārāks gan FUNKTIERĪ gan izpildījumā. TAČU vairāks bilde kā BILDES konkretiem cilvēkiem man patīk , PIRMĀ protams OI tieš dēļ modeļa SKATIENA Vispār kalendari ŠĀDI Latvijā mādz kārtīgi pievilt , pirms kādiem gadiem viens NESLIKTS autors tā iekrita pakļaudamies klienta DAVAI DAVAI funktieriem uz kompja samuģitiem attēliem. Bildes nav SLIKTAS bet priekš Sokolova un AIR BALTIC paprastas. Man istenībā PATĪK sokolova funktieri un stilss arī reizēm bet šireiz NUU NEKO nav jau sūds bet nekas LABS ar nav.
Es arī gaidīju no Sokolova kko daudz daudz oriģinālāku...tāds stīvs un klišejisks sanācis. Bet Zavadska AirBaltic kalendāra risinājumi man patika, tiešām nesalīdzināmi labāki.
da kads sakars ar sokolovu? vai pa tiesi mūsu lidsabiedriba nenoliga kādu kas to visu nomenedze...sazime skices, nosaka stilu, izplano sizhetus...nu blaa...viena cilvēka teijateris vai? caur un caur pasūtītāja redzējums vinji tadu gribēja un ljaudis tadu uztaisīja...ua ne, tad tak jaatlaizh kāds taj baltikaa
Jāā - diez kas nav - visās bildēs ielīmēta viena ļopenīte, visur pilnīgi vienādā izskatā un izmērā! Jāatkārtojas ka Zavadska kalendari 2009 un 2010 gadiem bija krietni interesantāki blog.andreart.lv... ritms.lv...
Миф № 12. Профессиональные фотографы лучше, чем любители. Тот факт, что некоторые фотографы зарабатывают деньги с помощью своих фотографий, не делает их работы лучше. Успешный профессионал может предложить стабильное качество работы. Я вижу работы так называемых фотографов-любителей каждый день, некоторые из них намного лучше работ профессионалов. На самом деле профессиональные фотографы рискуют потерять страсть к своему ремеслу, если работа станет рутиной, и это отрицательно будет сказываться на качестве их работ. Для профессионалов очень важно находить время для своих личных творческих проектов, чтобы поддерживать в себе эту страсть.
Vacieši gan veren sacepās par šo Funktieri Lielākā daļa to zārku pircēju Frīcī youtu.be... CITUS gadus tur sizēti ar tiem zārkiem un skuķiem ir vel jautrāki KAS tik tur nav
Lunis:Vacieši gan veren sacepās par šo Funktieri Lielākā daļa to zārku pircēju Frīcī youtu.be... CITUS gadus tur sizēti ar tiem zārkiem un skuķiem ir vel jautrāki KAS tik tur nav
Te jau pēc principa - ja par tevīm runā , značit vēl dzīvs
Bildes:atstāja diezgan vienaldzīgu, ja godīgi. bet autoservisā pie sienas varētu būt ok.
Neuzskati par uzbraucienu- ... servisos esmu bijis daudzos- tur ir superšiki kalendāri ar superšikām skuķēm. 1:10, ka sevi cienošs serviss šito pie sienas neliks
Lunis:Vacieši gan veren sacepās par šo Funktieri Lielākā daļa to zārku pircēju Frīcī youtu.be... CITUS gadus tur sizēti ar tiem zārkiem un skuķiem ir vel jautrāki KAS tik tur nav
te tik viena nelaime...bishkji veel var padomaat, ka pa nopietnām to artu ar zarkiem bida...vajadzeetu apsoluto kichu...vsjo zvanu liepājas apbeditajam ar piedāvājumu
Apskatijos, un esmu vieglā šokā, šokā par Air Baltic pasūtītājiem kuri šāda veida analfabētizmu un bezgaumību atdzibna par labu esam, redz ko nozīmē razkrutīts fotogrāfs, ne vis ar talantu bet ar vienkaršu piaru...