forum.gif
Brīdinājums instagramistiem!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Brīdinājums instagramistiem!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.12 17:33 labots
 citēt
Te laikam bariņš tādu maisās. Ja uztraucaties par savām autortiesībām, tad izlasiet šo - www.tvnet.lv...

feisbuks grib jūs visus pataisīt par bezmaksas bilžu piegādātājiem viņu stoku biznesam.
Publicēts: 18.12.12 17:45
 citēt
diezgan loģiski - ja nemaksā par produktu, tad pats esi produkts
Publicēts: 18.12.12 17:47
 citēt
ak34:diezgan loģiski - ja nemaksā par produktu, tad pats esi produkts

No vienas puses it kā jā, bet no otras - vienpusēji tik kardināli mainīt noteikumus nu kaut kā ņeaļo.
Publicēts: 18.12.12 17:55
 citēt
RobertsJ:Te laikam bariņš tādu maisās. Ja uztraucaties par savām autortiesībām, tad izlasiet šo - www.tvnet.lv...

feisbuks grib jūs visus pataisīt par bezmaksas bilžu piegādātājiem viņu stoku biznesam.
nu bļin... stoku bizness ar 612.612 px bildi? nevajag likt tagus :D kurš meklēs starp miljards bildēm to, ko viņam it kā vajag?
Publicēts: 18.12.12 17:59
 citēt
uz karstām oglēm, kaut ko baigi aktuālu, teiksim , bildi ar lidmašīnas katastrofu, kuru kāds zābaks būs tur iemetis, mierīgi var pārdot, un uzvārīties .... vēl jau arī citas dzīves situācijas, kaut vai Kirkorovs, iznākot no gastronoma, ar mīļāko ..... :bad_smile:
Publicēts: 18.12.12 18:01
 citēt
Bildes:
RobertsJ:Te laikam bariņš tādu maisās. Ja uztraucaties par savām autortiesībām, tad izlasiet šo - www.tvnet.lv...

nu bļin... stoku bizness ar 612.612 px bildi? nevajag likt tagus :D kurš meklēs starp miljards bildēm to, ko viņam it kā vajag?

A kam internetā weblapu noformējumu veidošanai u.tml. lietām īpaši lielākas bildes vajag?
Publicēts: 18.12.12 18:02
 citēt
RobertsJ:
Bildes:u bļin... stoku bizness ar 612.612 px bildi? nevajag likt tagus :D kurš meklēs starp miljards bildēm to, ko viņam it kā vajag?

A kam internetā weblapu noformējumu veidošanai u.tml. lietām īpaši lielākas bildes vajag?
a ko = ņems tavu miglaino bildi "re kā es dzeru"? www.collegehumor.com...
Publicēts: 18.12.12 18:41 labots
 citēt
Bildes:
RobertsJ:

a ko = ņems tavu miglaino bildi "re kā es dzeru"? www.collegehumor.com...

Manas miglainās bildes mani maz uztrauc, jo manu miglaino bilžu tur nav.
Otrkārt, kāda starpība cik bildes miglainas vai nemiglainas, galvenais - tās ir lietotāja bildes. Un ja cilvēks savas bildes uz pirms tam skaidri un gaiši deklarētiem noteikumiem tur ir ievietojis, tad spēles gaitā krasi mainīt noteikumus nav smuki. Tas i viss.
Publicēts: 18.12.12 19:18 labots
 citēt
Neviens neliedz nodirst bildi biezā slānī ar mazāk vai vairāk pamanāmā ūdenszīmēm piemēram šādi www.latvianphoto.com... vai www.latvianphoto.com... vai www.latvianphoto.com... vai www.latvianphoto.com...
Publicēts: 18.12.12 20:18 labots
 citēt
instagram, davaj dasvidanja!

www.youtube.com...
Publicēts: 19.12.12 01:28
 citēt
Bija redzēts, ka instagramā fotogrāfi liek labas, kvalitatīvas savas bildes, reklāmai. Tagad - bīstami.
Vismaz mans telefons lokāli glabā 2000x2000 izmēra failu. Ko sūta uz serveri - nezinu. Bet arī tas nav maz.
Publicēts: 19.12.12 01:38
 citēt
versatile:Bija redzēts, ka instagramā fotogrāfi liek labas, kvalitatīvas savas bildes, reklāmai. Tagad - bīstami.
Vismaz mans telefons lokāli glabā 2000x2000 izmēra failu. Ko sūta uz serveri - nezinu. Bet arī tas nav maz.

Aaaaa VĻIP AČKARIK !
Publicēts: 19.12.12 06:37
 citēt
versatile:Bija redzēts, ka instagramā fotogrāfi liek labas, kvalitatīvas savas bildes, reklāmai. Tagad - bīstami.
to nav v gruuti paarbaudiit peec trafika. tos pashus 612 arii suuta
Publicēts: 19.12.12 07:38
 citēt
nu webam jau diži daudz vairāk par 600px nevajag, super, bus pieejams daudz labu un lētu bilžu, man par to prieks!:)
Publicēts: 19.12.12 08:56
 citēt
Publicēts: 19.12.12 13:53
 citēt
Tāks, jūs man kā nezinātājai pastāstiet, tas attiecas uz visām facebooka ielik'tajam manām fotogrāfijām, vai tikai ar to instagrammu liktajām?? Tā kā tādu fīču neizmantoju, tad pašlaik nesaprotu, ko tas īsti nozīmē.. :)))
Publicēts: 19.12.12 15:05
 citēt
facebooks, no citas operas
Publicēts: 19.12.12 15:20 labots
 citēt
Riebiga:Tāks, jūs man kā nezinātājai pastāstiet, tas attiecas uz visām facebooka ielik'tajam manām fotogrāfijām, vai tikai ar to instagrammu liktajām?? Tā kā tādu fīču neizmantoju, tad pašlaik nesaprotu, ko tas īsti nozīmē.. :)))

Es to feisbuku minēju tādēļ, ka feisbuks ir instagrama īpašnieks. Bet instagrama noteikumi uz feisbuku neattiecas. Tas, protams, nezislēdz to, ka nākotnē var mainīties arī kaut kādi noteikumi feisbukā. Sīkāk, kā tur ir, nezinu, jo neesmu ne feisbukā, ne instagramā.
Publicēts: 19.12.12 15:55
 citēt
fotoblogs ar var klusinjaam nomainiit noteikumus un visus Riebīgās mpsus notirgot :D
Publicēts: 19.12.12 16:04
 citēt
didams:fotoblogs ar var klusinjaam nomainiit noteikumus un visus Riebīgās mpsus notirgot :D

Viennozīmīgi, es tak te krutākā māksliniece! ;))) Protams, ar vismaz vienu izņēmumu, bet tomēr! :P :grimace:
Publicēts: 20.12.12 05:52
 citēt
Tiešām, Riebīga māksliniece!
Publicēts: 21.12.12 01:49
 citēt
BaltaisTeevs:Tiešām, Riebīga māksliniece!

Mega beibes , Riebīgas:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):