uz karstām oglēm, kaut ko baigi aktuālu, teiksim , bildi ar lidmašīnas katastrofu, kuru kāds zābaks būs tur iemetis, mierīgi var pārdot, un uzvārīties .... vēl jau arī citas dzīves situācijas, kaut vai Kirkorovs, iznākot no gastronoma, ar mīļāko .....
Manas miglainās bildes mani maz uztrauc, jo manu miglaino bilžu tur nav. Otrkārt, kāda starpība cik bildes miglainas vai nemiglainas, galvenais - tās ir lietotāja bildes. Un ja cilvēks savas bildes uz pirms tam skaidri un gaiši deklarētiem noteikumiem tur ir ievietojis, tad spēles gaitā krasi mainīt noteikumus nav smuki. Tas i viss.
Bija redzēts, ka instagramā fotogrāfi liek labas, kvalitatīvas savas bildes, reklāmai. Tagad - bīstami. Vismaz mans telefons lokāli glabā 2000x2000 izmēra failu. Ko sūta uz serveri - nezinu. Bet arī tas nav maz.
versatile:Bija redzēts, ka instagramā fotogrāfi liek labas, kvalitatīvas savas bildes, reklāmai. Tagad - bīstami. Vismaz mans telefons lokāli glabā 2000x2000 izmēra failu. Ko sūta uz serveri - nezinu. Bet arī tas nav maz.
versatile:Bija redzēts, ka instagramā fotogrāfi liek labas, kvalitatīvas savas bildes, reklāmai. Tagad - bīstami. Vismaz mans telefons lokāli glabā 2000x2000 izmēra failu. Ko sūta uz serveri - nezinu. Bet arī tas nav maz.
to nav v gruuti paarbaudiit peec trafika. tos pashus 612 arii suuta
Tāks, jūs man kā nezinātājai pastāstiet, tas attiecas uz visām facebooka ielik'tajam manām fotogrāfijām, vai tikai ar to instagrammu liktajām?? Tā kā tādu fīču neizmantoju, tad pašlaik nesaprotu, ko tas īsti nozīmē.. ))
Riebiga:Tāks, jūs man kā nezinātājai pastāstiet, tas attiecas uz visām facebooka ielik'tajam manām fotogrāfijām, vai tikai ar to instagrammu liktajām?? Tā kā tādu fīču neizmantoju, tad pašlaik nesaprotu, ko tas īsti nozīmē.. ))
Es to feisbuku minēju tādēļ, ka feisbuks ir instagrama īpašnieks. Bet instagrama noteikumi uz feisbuku neattiecas. Tas, protams, nezislēdz to, ka nākotnē var mainīties arī kaut kādi noteikumi feisbukā. Sīkāk, kā tur ir, nezinu, jo neesmu ne feisbukā, ne instagramā.