Varbūt kādas idejas par iespējamo detaļu, kura nestrādā? Ieslēgt zipeni var, itkā viss iet, bet ieslēdzot nav lādēšanās skaņa - nezibsnī, bet vienkārši var dzirdēt tādu klusu, spalgu pīkstienu. Garantijas nav, un 50 ls par remontu negribas dot. Esmu dzirdējis kaut ko par kondensātoriem, varbūt kāds var apgaismot..
P.S. otrā zipene, kas šādā veidā noplīst. Arī iepriekšējo varēja ieslēgt, bet nezibsnīja.. bet nu bija YN - tas jau ir kas švakāks par Metz.
EDIT:
Liekas, ka šī dzeltenā detaļa pīkst.. Par ko viņa varētu atbildēt, un vai ir iespējams tādu detaļu dabūt?!
Vai ir prātīgi jaukt ārā blici,ja zināšanu līmenis ir: "šī dzeltenā detaļa" ?
P.S. "šī dzeltenā detaļa" ir transformators un šie strādājot pīkst,man domāt ka pārveidotājs dzīvs,bet kondensators neņem pretī (vai arī nedabū) španunngu.
P.P.S. Noraušanās pa nagiem ar ~300+ voltiem varētu tevi pārliecināt ka ir vērts maksāt par remontu specam kādam. Painteresējies masterfoto(viņi tos mecus tirgo) vai pie Ivara ([url=www.bng.lv]www.bng.lv[/url])
60uz5komats6: Vai ir prātīgi jaukt ārā blici,ja zināšanu līmenis ir: "šī dzeltenā detaļa" ?
P.S. "šī dzeltenā detaļa" ir transformators un šie strādājot pīkst,man domāt ka pārveidotājs dzīvs,bet kondensators neņem pretī (vai arī nedabū) španunngu.
P.P.S. Noraušanās pa nagiem ar ~300+ voltiem varētu tevi pārliecināt ka ir vērts maksāt par remontu specam kādam. Painteresējies masterfoto(viņi tos mecus tirgo) vai pie Ivara ([url=www.bng.lv]www.bng.lv[/url])
Masterfoto ir elektroniķis, kas remomtē, vai arī šie sūta uz Vāciju... Maksās tas tiešām ap 50Ls... Tas pārveidotājs spalgi var pīkstēt no pārslodzes... kautkur kondīģa ķēdē varbūt īsslēgums, turpinot zīlēt par defektiem... Tas arī izskaidrotu, kāpēc pasažieris vēl nav nobaudījis Tavus minētos 300 voltus.
tad izmet gan sony, gan to metz. Es nevaru iedomāties kā var izdomāt pirkt sony spoguleni. Kāāpēēc?
Lētākā spogulene tajā brīdī pieejama, neko nesapratu no kamerām..
Un transformatorus, kondensātorus tieši tādus kā tur jau drošvien atsevišķi nevar dabūt..?
Nezinu vai derēs, bet man ir izjaukts Metz 40 MZ-2. Nopirku Jebajā nestrādājošu, fjūr bastler, vajadzēja tikai LCD, kondensatorus varu atdot par pāris aliņiem.
Schneider:Nezinu vai derēs, bet man ir izjaukts Metz 40 MZ-2. Nopirku Jebajā nestrādājošu, fjūr bastler, vajadzēja tikai LCD, kondensatorus varu atdot par pāris aliņiem.
Zili brīnumi – piedāvā palīdzību bez uzbrauciena. Laikam tiešām tas pasaules gals tuvojas