eltoro:Cilvēks sasniedzot zināmu labklājības līmeni un stāvokli sabiedrībā, iegādājas Angļu auto
Pat sasniedzot attiecīgo līmeni, nekad nepirktu britu vāģi, lai ari cik tas neb';utu prestižs. Vis pirms tapēc ka briti kā tādi man nepatīk, otrām kārtām, servis ir sarežģītāks, ari pie lielām naudām, un treškārt, ir pietiekami daudz prestižu auto kuriem nav ne kāda sakara ar britiem. Tā nu bija sanācis ka dažus gadus atpakaļ pabraukājos diezgan bieži ar "Bentley" un pēc tam tas bija nomainīts uz "Maybach" un atšķirība bija stipri jūtama, tapēc jav tā bentlika īpašnieks nomainija uz maybachu...
Ja tev pieder Rolsroiss,tad tev nav pašam ne jāstūrē ne jāuztraucas par servisiem.Ir pat ļoti dīvaini pašam sēdēt pie Roisa stūres-kplēgas miljonāri tevi par frīku un ākstu nosauks!
Man patīk Angļu mašīnas. Esmu arī lietojis lairākas, protams ne jau Bently Nejutu izteiktas problēmas ar daļām vai servisu. Parasti to kā iemeslu min tie kuriem ar to nav bijusi saskare...
eltoro:Man patīk Angļu mašīnas. Esmu arī lietojis lairākas, protams ne jau Bently Nejutu izteiktas problēmas ar daļām vai servisu. Parasti to kā iemeslu min tie kuriem ar to nav bijusi saskare...
--------------- tā teikt būtu kaunējies Man saskare bija dikti sen... pirms veseliem 30 gadiem, kad daudzi tikai žurnāla vākos bija redzējuši mūsdienīgu rietumu auto. Un ne jau kāds retro, bet 6 gadīgs Chryslers.
viecha:Ja tev pieder Rolsroiss,tad tev nav pašam ne jāstūrē ne jāuztraucas par servisiem.Ir pat ļoti dīvaini pašam sēdēt pie Roisa stūres-kplēgas miljonāri tevi par frīku un ākstu nosauks!
Bija tāds sakāmais par psotpadomju telpas urlām, kas braukalēja ar S klases meršiem un 7 bembjiem - vienīgā problēma, ka normālā rietumvalstī īpašnieku noturēs par šoferi. Jo Īpašnieks Luksus klaes limuzīnam pie stūres nesēž.
viecha:Ja tev pieder Rolsroiss,tad tev nav pašam ne jāstūrē ne jāuztraucas par servisiem.Ir pat ļoti dīvaini pašam sēdēt pie Roisa stūres-kplēgas miljonāri tevi par frīku un ākstu nosauks!
Bija tāds sakāmais par psotpadomju telpas urlām, kas braukalēja ar S klases meršiem un 7 bembjiem - vienīgā problēma, ka normālā rietumvalstī īpašnieku noturēs par šoferi. Jo Īpašnieks Luksus klaes limuzīnam pie stūres nesēž.
----------------- S klasei un 7 BMW gan šoferi reti gadās redzēt. Brauc paši to īpašnieki. Vismaz Vācijā tā nav izplatīta prakse ņemt šoferi, ja nu vienīgi kādai valsts amatpersonai, bet tur vairs nebūs standarta S vai 7ieks..
Mersedes tagad turkiem cieņā. Sevi cienošs turks pērk mersi. Pirms daudziem gadiem šiem bija Ford Granada kulta mašīna
Redz, rietumos tā pieņemts, bet Peterburgā es pat kādreiz pazinu vienu bagātu keksu kurš pats pie rolsroisa stūres sēdēja, un pats uz servi to dzina, bija protams 90 itie, un redz ir tā ka visa tā rietumu etiķetes būšana ir kaut kāda stulba, kapēc nevar miljonārs pats braukt pie stūres?
Nu 7 beha nav nekas tads luksus klases, es pats ar tādu braukāju lidz 95 gadam, un nekas tads tur nav, vāģis kā vāģis, nav tur nekāds baigais luksus šiks, lai vēl šoferi algotu.
Gluži tā nav. Pie stūres pats nesēž šādiem rolsroisiem:
Bet topika sākumā redzamajam, un šādiem gan sēž pats, tie pat ir domāti sēdēšanai pašam pie stūres:
Nu jā.Kupejas un visādi pussporta varianti,protams.Bet par Pēterburgas 90.-o gadu čomakiem pat nav ko runāt.Tie jau Alpu kurortā paņem pāris pudeles visdārgākā šampja un iztukšo tās uz ielas blakus sniega kupenai no plastmasas glāzēm.Katrs buteļuks kādi 3000 zaļie.
viecha:Nu jā.Kupejas un visādi pussporta varianti,protams.Bet par Pēterburgas 90.-o gadu čomakiem pat nav ko runāt.Tie jau Alpu kurortā paņem pāris pudeles visdārgākā šampja un iztukšo tās uz ielas blakus sniega kupenai no plastmasas glāzēm.Katrs buteļuks kādi 3000 zaļie.
Nu i kas tas tad tur tāds ja kabata atļauj? šampis ne šampis, bet ikri ar karoti no burkas ir ēsti un no kakliņa ar 25 gadīgu koni uzdzerti uz tās pašas 7 behas kapota.