forum.gif
izvēle
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / izvēle
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.12.12 11:46 labots
 citēt
dansiga:Vai esi mēģinājusi fotografēt ar Canona kādu ilgāku brīdi no vietas, kad jāmaina ik pa brīdim uzstādījumi? Ja neesi - tad silti iesaku - diez vai tad Tev pēc Nikona vairs patiks Canon.

Vienu dienu paņēmu Nikon. Tā aŗi nesapratu, kur tā izslavētā vienkāršā un intuitivā vadīšana. Ja Canonam pietiek
ekoists:ar īkšķi nomainīt fokusa punktu,ar rādītāju F un ar abiem kopā kompensāciju.
Un arī citas darbības veicamas neatraujot aci no skatumeklētāja, tad Nikonam visādu knibucīšu pa pilno visās malās :D

P.S. Vispār man pēdējā laikā baigi iepaticies Canon F1-N. Viss ļoti ērti un vienkārši kā arī daudz mazāk vietas aizņem un vieglāks.
Publicēts: 24.12.12 12:04
 citēt
ekoists:Vajag lasīt instrukciju.

Nācās...
Publicēts: 24.12.12 12:21
 citēt
Un tā vienmēr,savu neattapību noveļam uz kameras ražotāju.
Kā lai cilvēks iegūst patiesu informāciju?
Publicēts: 24.12.12 12:23
 citēt
Līdz tam man esošajos D30-10D-30D tas pats kameras ražotājs ļāva būt attapīgam arī bez instrukcijas.
Publicēts: 24.12.12 12:44
 citēt
Atkārtošu. Nikon D5100 plus 18-105 neliks vilties. Tas tā, kā autore prasīja, bez garās runāšanas. Protams, neesu elitārās LMA vai māxslinieku sabiedrības daļa, bet sev ņemtu tieši nosaukto
Publicēts: 24.12.12 12:44
 citēt
Tas liecina, ka canon ir par fotogrāfa izaugsmi.. :D
Lai nāktos lasīt un varbūt ko jaunu vai aizmirstu izlasītu.. Kamēr pentax un nikon par to nerūpējas vispār :)
Publicēts: 24.12.12 13:11
 citēt
spaidijs:māxslinieki...

tā visa runa par ontrastu, krāsām n shit ir pilnīga diršana.

vienīgais, ko tiešām ir vērts uzsvert ir Nikona lielāks sensors ne pilnkadra kamerām, nu pa pāris mm, bet LIELĀKS, tas nozīmē ka pie vienādiem (nosacīti) objektīviem Nikonam būtu mazāks asuma dziļums jeb izteiktāks blurs fonam TAS, KAS MAXSLINIEKIEM IR VAJADZĪGS.

ā, un ja tev ir galva un acis pareizā vietā, tad neviems aparāts neliks vilties.

kslnieks esi Tu. kur buutu tie Juusu mm?
Pentax APS-C 15.7 x 23.7mm
Canon APS-C 14.9 x 22.3mm
Nikon APS-C 15.8 x 23.6mm

blurs :)
Publicēts: 24.12.12 14:48
 citēt
spaidijs:Atkārtošu. Nikon D5100 plus 18-105 neliks vilties. Tas tā, kā autore prasīja, bez garās runāšanas. Protams, neesu elitārās LMA vai māxslinieku sabiedrības daļa, bet sev ņemtu tieši nosaukto

Tūliņ mani nomētās ar čībām, bet jēdzīgs Nikons sākas ar D7000.
Publicēts: 24.12.12 14:52
 citēt
Shadow:
...Kādreiz runāja, ka labākais kits ir Nikon, kāds lielīja Sony ...

Kad ta tā ir bijis? Vienmēr labākais kits ir bijis Pentax.. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):