forum.gif
Aizlienējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Aizlienējums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.06.07 12:42
 citēt
Sveiki, lieta tāda ka man 5 dien jābildē viens izlaidums, jē viss jau būtu forši, bet pašam tāda lieta kā garais stikls nav, biju aizrunājis ar vienu paziņu, bet šis pēkšņi paziņo ka viņs nevar dot jo viņam kaut kas cits jābildē tajā laikā. Zinu ka ar savu manuāli fokusējamo 1,5kg smako Jupiteru 200mm netikšu galā, tāpēc vēršos pie jums. Vai neatrastos kāda žēlsirdīga persona kas būtu ar mieru aizlienēt man uz 5 dienu kādu garāku objektīvu uz canon baloņetes.
Ganjau ka arī kādu samaksu par šo pakalpojumu vēlēsies, tad arī par to parunāsim.

Paldies jau iepriekš :?
Publicēts: 05.06.07 12:45
 citēt
Nu man liekas, ka vienkāršākais ir www.fotonoma.lv...
Publicēts: 05.06.07 12:48
 citēt
Aizmirsu piebilst par fotonomu. nu jā paņemšu objektīvu pa 19ls, tā parēķinot mana peļņa paliek arvien niecīgāka :<
Publicēts: 05.06.07 12:57
 citēt
Kurtad ir visi kanonisti, kas pilla LV, un esot viegli pricendāļus dabūt - palīdziet cilvēkam! :)
Publicēts: 05.06.07 13:14
 citēt
pagaidām tik gara stikla nemaz pašam nav, tāpēc nav ko piedāvāt.
Publicēts: 05.06.07 13:15
 citēt
nu veciit...

nu jā paņemšu objektīvu pa 19ls, tā parēķinot mana peļņa paliek arvien niecīgāka :<

ja tu runa par peljnju, tad gan tavs lugums tads divains: dzheki aizsitiet objektivu, es te gribu uzvaariities bikinj ...

pieliec pie summas 19ls un panem nomaa, ibio

shadow
nikns bikin
Publicēts: 05.06.07 13:17
 citēt
+ Shadow
Publicēts: 05.06.07 13:18
 citēt
Zini, jūtos slikti tā uzvāroties uz draugu rēķina :/
Publicēts: 05.06.07 13:19
 citēt
Nu tad paņem no viņa 19Ls tikai par objektīvu un nebūsi uzvārijies + nejutīsies slikti 8)
Publicēts: 06.06.07 09:39
 citēt
Kas notiks? Bet nekas jau nenotiks. Tā plaisa? Tā plaisa pa visu priekšējo stiklu tur bija jau iepriekš :P
Publicēts: 06.06.07 10:05
 citēt
Aizdot... ar droshiibas naudu taada pasha jauna objektiiva veertiibaa. No problemo. :D
Publicēts: 06.06.07 10:47
 citēt
Tādēļ, ka Tu jūties slikti uzvāroties uz draugu rēķina, Tu gribi uzvārīties arī uz labticīgo fotoblogeru rēķina? Smieklīgi :D
Publicēts: 06.06.07 13:17
 citēt
Aizmirsu piebilst par fotonomu. nu jā paņemšu objektīvu pa 19ls, tā parēķinot mana peļņa paliek arvien niecīgāka :<

...shito toch nesapratu, bet iesaku izmantot fotonomas pakalpojumus... zheelsirdiigaas maasas saak apsveert visus + un - un secina, ka vairaak ir -... :D ...tas ir kaa ar naudu... var jau aizdot, bet gruuti atdot un tad visaadas kjibeles, skaidroshanaas, naidoshanaas...
Publicēts: 08.06.07 15:23
 citēt
Paturpinot teemu, mosh kaads man uz ralli vareetu aizdot Canon EF100-400 L IS USM? Varupamain'ities pretii iedot uz to pashu laiku 70-200 F4L stiklu...
Uz fotonomu nesuutiet tur nav :), un peec piedaavaajuma skatoties nekad laikam ar nebuus...
Doma ir nopirkt jamo, bet nevar saprast vai iisti vajg...
Publicēts: 08.06.07 15:29
 citēt
Nevajag kautrēties, labi draugi sapratīs un piemetīs +19Ls vai pat vairāk. Bet ja nesapratīs, tad... tad think about it!
Publicēts: 08.06.07 16:09
 citēt
Paturpinot teemu, mosh kaads man uz ralli vareetu aizdot Canon EF100-400 L IS USM? Varupamain'ities pretii iedot uz to pashu laiku 70-200 F4L stiklu...
Uz fotonomu nesuutiet tur nav :), un peec piedaavaajuma skatoties nekad laikam ar nebuus...
Doma ir nopirkt jamo, bet nevar saprast vai iisti vajg...

nomai bus pakalpojums ka ja perc pie viniem, tad vari panomat un ja nepatik atgriezt atpakalj. vel tikai weblapa nav uztaisita, bet vari aizmailot uzprasit kads piedavajums shai sakaraa (cena nebus PATI letaka bet ja nepatiks varesi atgriezt samaksajot nomas naudu)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):