forum.gif
Tehnisks jautājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tehnisks jautājums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.12.12 13:15
 citēt
Griežos pie fotoblog gudrajām galvām! Kā var palaist divus aparātus vienlaicīgi ? Kaut kāds remote? Gribu lai divi fotoaparāti bildē vienlaicīgi
Publicēts: 24.12.12 13:19
 citēt
Phttix strato, ar diviem uztvērējiem uz viena kanāla... Analoģiski, jebkurš cits līdzīgs, protams, ja kameras šos atbalsta...:face-smile:
Publicēts: 24.12.12 13:21
 citēt
Viņš palaiž fotoaparātus?
Publicēts: 24.12.12 13:36
 citēt
fotoaparāti, situācijas apraksts .... varbūt der pat bezvadu pults ...
Publicēts: 24.12.12 13:39
 citēt
RAIMI:Viņš palaiž fotoaparātus?

Arī, un zipenes....
Bezvadu, un praktiski, ja ar galvu domājot komplektē, pat dažādus brendus....
Publicēts: 24.12.12 14:08
 citēt
Panem jebkuru trigeri, nopeerc 3.5 mm plug sadaliitaaju vai attieciigu sadalitaju, nopeerc 2 vadus kas domaati trigerim un kamerai un vareesi 2 kameras palaist ar vienu radio trigeru komplektu
Publicēts: 24.12.12 14:53
 citēt
var tak tikpat labi, šitādus verķus sapirkties, un sinhroni spaidīt pogas

:bad_smile:
Publicēts: 24.12.12 15:59
 citēt
Bezvadu risinājumam iesaku Strato. Andreja variants arī ir labs, bet strādā tikai variantā, ja nav liels attālums starp kamerām.
Publicēts: 24.12.12 16:27
 citēt
RAIMI:Kā var palaist divus aparātus vienlaicīgi?

Elementāri :big_smile: es varu vienlaicīgi palaist līdz 30 aparātiem vienlaicīgi :grimace:
Publicēts: 24.12.12 16:37
 citēt
Parastā IR distances pults, kādas problēmas!
Publicēts: 24.12.12 16:57 labots
 citēt
Publicēts: 24.12.12 19:41
 citēt
Oliss:
RAIMI:Kā var palaist divus aparātus vienlaicīgi?

Elementāri :big_smile: es varu vienlaicīgi palaist līdz 30 aparātiem vienlaicīgi :grimace:

.....:face-wink:

:face-wink: :face-crying:
Publicēts: 27.12.12 14:10
 citēt
Paldies (:
Publicēts: 27.12.12 14:37
 citēt
Friidis:
Oliss: Elementāri :big_smile: es varu vienlaicīgi palaist līdz 30 aparātiem vienlaicīgi :grimace:

Oi šito maucienu atceross:):) Kautkādā Holandes pilsētelē uzspraga pirotehnikas rūpnīca , ja nekļudos 200 tonnas pirtietnikas nodīraja veselu pilsētas raonu kautkādi 1000 ievainoto un cik tur liekas pie simta trupaku. Lielākais šitāds būkšķis pēckara eiropā :) Holandieži toreiz teica ka mauciens esot bijis ne sliktāks kā reiz Briti metuši 3000kg bumbas
Publicēts: 27.12.12 14:41
 citēt
Lunis:
Friidis:

Oi šito maucienu atceross:):) Kautkādā Holandes pilsētelē uzspraga pirotehnikas rūpnīca , ja nekļudos 200 tonnas pirtietnikas nodīraja veselu pilsētas raonu kautkādi 1000 ievainoto un cik tur liekas pie simta trupaku. Lielākais šitāds būkšķis pēckara eiropā :) Holandieži toreiz teica ka mauciens esot bijis ne sliktāks kā reiz Briti metuši 3000kg bumbas

luni tu atceries pilnīgu visu?
Publicēts: 27.12.12 14:48
 citēt
zuhast:

ŠITO točno atceros , tās bija visās ziņu lentās kautkur uz gadu tūkstoša miju BAIGĀIS mauciens , es pat pirms kādiem gadiem kautka gadijos stais miestā UZRAIZ ar atcerējos KUR esmu dzirdējis to jocīgo nosaukumu:):) Bildes bija GRAND !
Publicēts: 27.12.12 15:56
 citēt
Lunis:
zuhast:

ŠITO točno atceros , tās bija visās ziņu lentās kautkur uz gadu tūkstoša miju BAIGĀIS mauciens , es pat pirms kādiem gadiem kautka gadijos stais miestā UZRAIZ ar atcerējos KUR esmu dzirdējis to jocīgo nosaukumu:):) Bildes bija GRAND !

Ja precīzāk, tad: en.wikipedia.org...
Publicēts: 27.12.12 16:04 labots
 citēt
laiksfoto_lv:
Lunis:

Ja precīzāk, tad: en.wikipedia.org...

Oi SIRSNĪGI !! No 2,25 minūtes youtu.be... te ar iespaidīgi youtu.be...
Publicēts: 27.12.12 17:08
 citēt
Publicēts: 27.12.12 17:52
 citēt
Luni - atkal samelojis ;)uzsprāga nevis rūpnīca, bet noliktava un tajā bija 600 kg bruto pirotehnikas (nevis 200 tonnas :D) un propilenta massa ir 180-200 kg :grimace:
Bojā gāja 6 gab piriķi un kādi 15 ugunsdzēsēju
Ugunsgrēks bija pamatīgs, daudzas mājas nosvila :(
Ja briti būtu nometuši 3 tonnu bunbu pilsētas nebūtu:grimace: tākā tāds mauciens nebija :grimace:
Publicēts: 27.12.12 18:03 labots
 citēt
Oliss:Luni - atkal samelojis ;)uzsprāga nevis rūpnīca, bet noliktava un tajā bija 600 kg bruto pirotehnikas (nevis 200 tonnas :D) un propilenta massa ir 180-200 kg :grimace:
Ja briti būtu nometuši 3 tonnu bunbu pilsētas nebūtu:grimace: tākā tāds mauciens nebija :grimace:

Česnoje slovo NEZINU kā bija patiesībā , atceros kas tika teikts ziņās un rēgojās ziņu lentas tāpat to ko tur blūrkšķeja tie "Liecinieki" , bet bildes iespaidīgas palikušas atminā , kad es pēc dažiem gadiem bildejo ko ĻOT LĪDZĪGU ziņa par ko neparādijās NEKUR kaut notika EU galvaspilsētas cetrā es ŠITO pasāku atcerējos un attiecīgi rīkojos:face-wink::face-grin:
Publicēts: 27.12.12 18:19
 citēt
Oliss:Luni - atkal samelojis ;)uzsprāga nevis rūpnīca, bet noliktava un tajā bija 600 kg bruto pirotehnikas (nevis 200 tonnas :D) un propilenta massa ir 180-200 kg :grimace:

The fire led to an enormous explosion which killed 23 people (including four firemen) and injured 947.[1] The first explosion had a strength in the order of 800 kg TNT equivalence, while the strength of the final explosion was within the range of 4000-5000 kg TNT.[2] The biggest blast was felt up to 30 kilometres (19 mi) from the scene.... dirseeji, olis ne? :D
Publicēts: 27.12.12 19:04
 citēt
imgfoto:
Oliss:

The fire led to an enormous explosion which killed 23 people (including four firemen) and injured 947.[1] The first explosion had a strength in the order of 800 kg TNT equivalence, while the strength of the final explosion was within the range of 4000-5000 kg TNT.[2] The biggest blast was felt up to 30 kilometres (19 mi) from the scene.... dirseeji, olis ne? :D

Redzi dirš gan, jo ja tur būtu sprāguši 4-5 tonnas trotila tad puse pilsētas nebūtu un kritušie būtu simtiem un ievainoto tūkstošiem.....
Ir viena lieta ka žurnālisti un citi nespeciālisti salīdzina 1 kg piromasas ar 1 kg trotila jeb TNT, bet tā nav, jo ap 70% no pirotehnikas nedetonē tikai deg ātri. Tā nevar salīdzināt bet pēc formulā (teorētiski 1 kg TNT = 45 kg piromasas, tātad 4-5 tonnas tnt = 180-225 tonnas piromasas........tā kā noliktavā bija 1.,2.,3. klases pirotehnika tad netto svars būtu ap 720 - 900 tonnas...... Tādas noliktavas eiropā nekad nav bijušas un nav arī šodien :face-wink:
Publicēts: 27.12.12 19:13
 citēt
Tā skaistā tradīcija, kad aizlido pa gaisu puse pilsētas, jo kādā pagrabā ir glabājušās vai pa ielu brauc mašīnas ar desmitiem tonnu dinamīta, līdz šim pastāv Ķīnā.
Publicēts: 27.12.12 19:47
 citēt
Oliss:
imgfoto:

Redzi dirš gan, jo ja tur būtu sprāguši 4-5 tonnas trotila tad puse pilsētas nebūtu un kritušie būtu simtiem un ievainoto tūkstošiem.....
Ir viena lieta ka žurnālisti un citi nespeciālisti salīdzina 1 kg piromasas ar 1 kg trotila jeb TNT, bet tā nav, jo ap 70% no pirotehnikas nedetonē tikai deg ātri. Tā nevar salīdzināt bet pēc formulā (teorētiski 1 kg TNT = 45 kg piromasas, tātad 4-5 tonnas tnt = 180-225 tonnas piromasas........tā kā noliktavā bija 1.,2.,3. klases pirotehnika tad netto svars būtu ap 720 - 900 tonnas...... Tādas noliktavas eiropā nekad nav bijušas un nav arī šodien :face-wink:

skjiet ka tu parspilee... ja vajadzētu tikai 2-3 tonnas bizzalju lai pilsetinju nolidzinatu, tad ww2 laikā londonā nebūtu palikuši neviena vesela ēka... thedaysofglory2.blogspot.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):