forum.gif
Canon 650D instrukcija Latviešu valodā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon 650D instrukcija Latviešu valodā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.12 12:14
 citēt
Lūdzu kāds var atsūtīt man uz e-pastu dairis31@gmail.com Canon 650D instrukciju(pamācību) latviešu valodā?
Vai kur i-netā var atrast? Caur google neatradu.
Ceru, ka te ir kāds labs cilvēks :)
Publicēts: 25.12.12 12:25
 citēt
Nu neprasi Goolei, ko Canonam var pajautāt... Spriežot pēc jautājuma Tev varētu pietikt ar šo:
www.canon-europe.com...
Ja nē, pacieties, gan studenti pa lēto kroplā valodā arī pilno iztulkos... Ja nopietni, sen bij laiks kādu nopietnu svešvalodu apgūt...
Ne pārmetums, bet fakts, ka esi tik mazas un slinkas nācijas bērns.:face-smile:
Publicēts: 25.12.12 12:38
 citēt
Ka tik nesanāk vēlreiz lūgt palīdzību, lai iztulkotu no mūsu Īslandiešu valodas tādus jēdzienus kā slēdzēja atbrīvošana (Nikon D5100).
Publicēts: 25.12.12 12:46 labots
 citēt
Schneider:Ka tik nesanāk vēlreiz lūgt palīdzību, lai iztulkotu no mūsu Īslandiešu valodas tādus jēdzienus kā slēdzēja atbrīvošana (Nikon D5100).

Nuu Tā jau latvijas "īpatnība" Valsts Valodas Centru vada nejēga dakterītis... UN kad šamais sāka teikt: "ko Gramatiķis lēmis, pat Sokrāts neapstrīdēs!!!!" Es padomāju, ja eskulaps-nejēga tai senajā Romā par Gramatiķi zīmētos... , Kāds liktenis šim būtu???:anger:
P.S.
Pareizi, "ar akmeņiem nomētātu"....:face-devil-grin:

P.P.S.
Man oppis Otto bija...:face-crying:
Publicēts: 25.12.12 13:21
 citēt
Tūliņ atnāks f-foto un pateiks, ka katru dienu Maximā dzird nejēgu izstrādātos vārdus "viedpaldieskarte" un visa fotografējošā tauta ar nicināšanu ir noraidījusi šausmīgo barbarismu "zūms".
Publicēts: 25.12.12 13:29
 citēt
Schneider:Tūliņ atnāks f-foto un pateiks, ka katru dienu Maximā dzird nejēgu izstrādātos vārdus "viedpaldieskarte" un visa fotografējošā tauta ar nicināšanu ir noraidījusi šausmīgo barbarismu "zūms".

Ja par zūmu, tak var izmantot savulaik tādās grūtībās dzimušo "transfokatoru"; par to viedunkāturvēl, tak jāsaprot, ka visi viedie sen izmiruši un dzīvi nevaid, ikurāt tāpēc tādos mēslos kuļamies, kā sacīt, jāsaka.:face-grin:
Publicēts: 25.12.12 13:32
 citēt
Toties dzīvs ir viss, kas zib- . Kabatas lukturīti nosauksim par zibgaismu, bet muakumāju - par zibmāju.
Publicēts: 25.12.12 13:33
 citēt
Schneider:Toties dzīvs ir viss, kas zib- . Kabatas lukturīti nosauksim par zibgaismu, bet muakumāju - par zibmāju.

ja dakteris esi, Tev valodas centrā vieta, par zibmāju...:face-grin:
Publicēts: 25.12.12 13:38
 citēt
transfokators, tas jau no kino jomas pazīstams

:bad_smile:
Publicēts: 25.12.12 14:43 labots
 citēt
negatIvs:transfokators, tas jau no kino jomas pazīstams

:bad_smile:

NuuJa, radās gadžets i nosaukumu vajadzēja štukot....:face-smile:
Ar šito filmēt mācījos Dinnaburgā... Atceros čoms Pļaviņās stacijā biļeti līdz Dinnaburgai palūdza.... uhhh kā krieviete uzsprāga.... Krievu valodā... ar pamatīgu Latviešu akcentu....:face-devil-grin:
Publicēts: 25.12.12 16:04
 citēt
Hehe, man bija Krasnogorsk-2.
Publicēts: 25.12.12 16:09
 citēt
man pirmā , bija diezgan neērta Kiev-alfa, nebija arī transfokatora, otrā jau Krasnogorsk -3....., salīdzinoši, jau verķis ....:big_smile:
Publicēts: 25.12.12 18:13 labots
 citēt
Schneider:Hehe, man bija Krasnogorsk-2.

darbam pirka abus krasnogorskus, un apvienoja transfokatoru ar filmu kasetē...:face-smile:
Sanāca feins verķis pa tikai vienu kilorubli....:face-grin:
Publicēts: 25.12.12 18:36
 citēt
Oho, filmenieki... man gan pirmā kamera šī bija
Publicēts: 25.12.12 18:37
 citēt
Ir transfokators un variofokāls. Īstais zums, kas zūmējot nekmaina asumu, sastāc no divām nekustīgām un divām kustīgām lēcugrupām, variofokāls- trīs grupas, no kurām viena kust. Līdz ar to uzbūve vienkāršāka, bet pēc zūmēšanas ir jāiestāda asums.
Es nezinu, kā pareizi nosaukt to visu , kad mācījos, bija objektīvi un parādījās zūmi. Ar laiku zūmi, sakarā ar lielo izpletību tika pārsaukti par objektīviem, objektīvi par fiksfokāļiem, Vecoiebalga par Inešiem, utt. Nu jau visu optiku sauc par lēcām.

manuprāt, ir objektīvi un zūmi. Un neīstie zūmi jeb variofokāļi. lūdzu, valodniekus, kuri kaut ko jēdz no tehnikas, palabot.
Publicēts: 25.12.12 18:48
 citēt
Elton, tava kamera gan jau iegādāta, b. vēlāk
Publicēts: 25.12.12 19:12
 citēt
negatIvs:Elton, tava kamera gan jau iegādāta, b. vēlāk

Jā, jā, es jau aiz cieņas pret klasiskajām kamerām.
Pafilmēju ar šo, pēc kāda laika nomainīju pret 7-to, krietni labāko... klucis baigais uz pleca...
Ģimenes hroniku, kāzu/piršu haltūras ņēmu.
Pirmos Mežaparkā Čikāgas piecīšus no 6.rindas aš visus safilmēju.
Publicēts: 25.12.12 19:44
 citēt
Elmarss:Nu neprasi Goolei, ko Canonam var pajautāt... Spriežot pēc jautājuma Tev varētu pietikt ar šo:
www.canon-europe.com...
Ja nē, pacieties, gan studenti pa lēto kroplā valodā arī pilno iztulkos... Ja nopietni, sen bij laiks kādu nopietnu svešvalodu apgūt...
Ne pārmetums, bet fakts, ka esi tik mazas un slinkas nācijas bērns.:face-smile:

To es jau atradu, bet Tu tak redzēji, ka tas nav īstais vai ne ;)
Cerams, ka tomēr te atradīsies kāds labs cilvēks.
Un jā angliski varu lasīt, bet negribu tā mocīties, labāk man un ērtāk ir tomēr sava dzimtā latviešu valoda!
Publicēts: 25.12.12 19:50
 citēt
_Absolute: ...valodniekus, kuri kaut ko jēdz no tehnikas...

Ņirgājies vai?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):