forum.gif
Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD Aspherical
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD Aspherical
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.06 14:34
 citēt
Vai kādam jau ir šis objektīvs?
Un kur Latvijā var nopirkt Tamron lēcas?
Publicēts: 24.05.06 14:46
 citēt
Nu esmu maniijis iekš ss.lv pāris tirgotājus un BFS ar it kā tirgo. A Sigma 18-50 f2,8 nav labāx? Baigi labās atsauksmes par to dzirdētas.
Publicēts: 24.05.06 14:48
 citēt
reku džeki jau notestējuši:
www.fredmiranda.com...
Publicēts: 24.05.06 14:59
 citēt
Nu esmu maniijis iekš ss.lv pāris tirgotājus un BFS ar it kā tirgo. A Sigma 18-50 f2,8 nav labāx? Baigi labās atsauksmes par to dzirdētas.

Sorry par idiotisku jautaajumu, bet kas ir BFS un kur tas atrodas?
Publicēts: 24.05.06 15:00
 citēt
[url=www.bfs.lv]www.bfs.lv[/url] :)
Publicēts: 24.05.06 15:02
 citēt
fullsize izmeers izskatas diezgan daudzsolosh, bet roteejoshas prieksheejais elements eniwai nav laba ziime... vismaz apsveicami, ka ir IF
Publicēts: 24.05.06 15:32
 citēt
fullsize izmeers izskatas diezgan daudzsolosh, bet roteejoshas prieksheejais elements eniwai nav laba ziime... vismaz apsveicami, ka ir IF

Comon, palasi ruupiigaak: "Thanks to internal focusing the front element does not rotate so using a polarizer remains easily possible".
Publicēts: 24.05.06 15:49
 citēt
a kaads ir mans pedejais vards?? IF = internal focusing. jaa - tb parteicos, nevis roteejoshais, bet mainiga garuma leeca. bija gadiijumi ar sigmu, ka ja aparats staav uz kalka, tad ejot vienkaarshi, tas prieksheejais elements leekaaja aaraa.. :D
Publicēts: 24.05.06 17:58
 citēt
a kaads ir mans pedejais vards?? IF = internal focusing. jaa - tb parteicos, nevis roteejoshais, bet mainiga garuma leeca. bija gadiijumi ar sigmu, ka ja aparats staav uz kalka, tad ejot vienkaarshi, tas prieksheejais elements leekaaja aaraa.. :D

Internal Focusing to ariinoziimee, ka fokuseejot, nekas aarpusee nerotee, kaut arii neizsleedz garuma mainju pie dazhaadiem fokaalajiem attaalumiem.

Prieksheejaa elementa izbiidiishanos, savukaart, sauc par zoom creep, un praktiski visaam peedeejaa laika Sigmas leecaam ir speciaala poga ar ko to nofikseet.
Publicēts: 24.05.06 18:00
 citēt
Internal Focusing to ariinoziimee, ka fokuseejot, nekas aarpusee nerotee, kaut arii neizsleedz garuma mainju pie dazhaadiem fokaalajiem attaalumiem.

Prieksheejaa elementa izbiidiishanos, savukaart, sauc par zoom creep, un praktiski visaam peedeejaa laika Sigmas leecaam ir speciaala poga ar ko to nofikseet.

nu tobish sakaini un lieks process. man labak patik nemainiga garuma leecas
Publicēts: 25.05.06 10:45
 citēt

nu tobish sakaini un lieks process. man labak patik nemainiga garuma leecas

Patikt un vareet atljauties ir divas dazhaadas lietas ;)
Interesanti, kadu apriikojumu tu pats lieto?
Publicēts: 25.05.06 11:11
 citēt
Patikt un vareet atljauties ir divas dazhaadas lietas ;)
Interesanti, kadu apriikojumu tu pats lieto?

kanon 70-200mm L, kanon 17-40 L, sigma 105mm macro. gribas veel galigi plato galu - sigmas 8mm :roll:
Publicēts: 05.12.09 21:47
 citēt
Vai kāds nezin, kur šādu objektīvu var iztīrīt?
Publicēts: 06.12.09 15:41
 citēt
Stru:Vai kāds nezin, kur šādu objektīvu var iztīrīt?

nu uzzvani šeit, moš palīdzēs:

www.bng.lv...
Publicēts: 06.12.09 21:10
 citēt
trakam jābūt lai uz turieni nestu
Publicēts: 06.12.09 21:12
 citēt
laptopā it kā varētu būt lētāk tas TAMRONS
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: