Lieliskie, burvīgie, gudrie, vienmēr sakoptie, skaistie un nepārspējamie portāla vīrieši! Vēršos pie jums pēc padoma. Gribu savam vīrietim uzdāvināt bārdas dzenamo aparātu, bet neko nesaprotu. Ir ar apaļiem rotoriem (?) un ir ar asmenīšiem/sietiņu. Kā atšķirās skūšana? Kurš labāks? Bārda parupja. Nupat lasīju, ka varot sākties alerģija (kautkādas pumpas) no skuvekļa, bet man jau liekas, ka no priekšmetiem pumas nemetas. Un tas arī varētu būt atkarīgs no skuvekļa veida/tipa. Tie, kam pieredze ar šamiem aparātiem, padalieties, lūdzu. Kā man, sievietei, nopirkt ja ne labu, tad vismaz normālu (iesākumam) aparātu.
Man jau tads čujs, ka zobu birstes, skuvekļi un apenes džekiem pašiem jāpērk... es neriskētu dāvināt savai sievietei kādu nebūt uzparikti no man galīgi nesaprotamās sieviešu skaistumpasaules... ja nu vienīgi dāvanu karti dārgākās kosmētikas vērtībā, lai pērk pate, ko uzskata sev par labu esam
es laikam ieteiktu kādu no rotējošiem ar želeju, kaut pats skujos ar Gilette nazīšiem kopš parādījās pirmie 2 un 3 nazīšu dzenamie. Bet nu šajā ziņā būtu pagrūti no malas ko ieteikt.
talavietis:es laikam ieteiktu kādu no rotējošiem ar želeju, kaut pats skujos ar Gilette nazīšiem kopš parādījās pirmie 2 un 3 nazīšu dzenamie. Bet nu šajā ziņā būtu pagrūti no malas ko ieteikt.
pēc profilenes skatoties jāprasa ko tad Tu apstrādā ar to žileti? :/
elektriskie ir mēsli - Brauns un Philips 50LVL robežās, ūbermēsli + ādas tipi ļaudīm dažādi - liela daļa šos verķus nemaz nevar lietot + tiešām tā baigā boringdāvana no zeķu un kabatlaktu sērijas...
Aizej uz Philips veikalu Klijānu ielā 2b (dziļi pagalmā), tur būs gan Philips, gan Braun. Es Philipam dotu priekšroku pret Braun jo tas ir klusāks un nedreb. Tas saistīts ar konstrukciju, Philips asmeņi rotē, Braunam vibrē. Cenu līmeņi ir visdažādākie, pārdevēji paskaidros. Svarīgi - ar akumulatoru vai bez. Te rungai divi gali - tīrie no tīkla dzen mazliet labāk, jo tiem ir ātrāks motors, tomēr noteicošie būs lietotāja ieradumi un vajadzības. Visi tie galviņu kustīgumi un elastības ir lielā mērā lirika, tam būtu nozīme, ja būtu janoskuj skulptūra, vaigs kā nekā tomēr ir mīksts, tāpēc labi pieguļ pat visprastākais skuveklis. Nekļūdīsies, ja ņemsi vidēju cenu un smukāko! P.S. Paskatījos, ka esi no Valmieras, tad ej uz "Juttu" Rīgas ielā21.
IvoS:Labāk kādu dāvanu karti kādā tehnikas veikalā ar zīmīti, ka priekš skuvekļa, jo skuvekļa iegādē ir daudz gaumes jautājumi.
Par norādi padomā, vai čalim ar humoraizjūtu viss kārtībā... Bet dāvanukarte noteikti, un vienmēr, kad nezini KO... Saproti takš, ka bez Tevis un mīļākās neviena cita tavu čali un viņa gaumi nezin.
Labāk dāvini žiletes , jo ar elektrisko sev kājas nenoskūsi , a tā skaties , kamēr vīrs neredz, var sev kājas noskūt un paduses, un ............ Tici man, tā dzīvē notiek
Dāvanu karte ir laba lieta, bet variantā "sieviete - vīrietim" NEDER. Ja nu skuveklis kaut kādu iemeslu dēļ atkrīt, tad atliek smaržas (tradicionāli), vai kāda no vīriešu rotaslietām. Pamata rotaslietas ir trīs- kurpes, rokas pulkstenis un bikšu siksna. Kurpes - pārāk praktiski, pulkstenis - tikpat problemātisks kā skuveklis un vēl ellīgi dārgs. Atliek bikšu siksna, to nekad nav par daudz, jo vajag visdažādākās.
pēc savas pieredzes- rotējošie asmeņi tomēr kairina kakla ādu, bet vibrējošie ir ok. no "lietojamā" lētā gala normāls ir Panasonic ES-RF31 ar 4 asmeņiem, ap 60Ls. Asmeņu kustība ir tikpat ātra kā super dārgajiem modeļiem-14000RPM, bet nav mazsvarīgās fīčas - bezvadu lādēšana, 5 asmeņi utt.
par šito vismaz no praktiskās puses sūdzēties nevarēs.
Met mieru. No pieredzes teikšu - ja radis ar žileti skūties tad neviena bārdasmašīna neliksies jauka un otrādi. Ir pat tādi, kuri lieto bārdas nazi. Tas ir proces, kurā nu nevienai mergelei iejaukties nevajadzētu.
braun nekairināja ādu, bet skuva sūdīgi. philips kaut kāds aqua beidzot dzen normāli, tiek galā pat ar četrdiennieci. tiesa, kolīdz skuveklis ir piemērots mitrai skūšanai tā tas ir ar akumulatoru un pie vada nestrādā.
padoms - pērc sērijas švakāko modeli. jo naži vienas sērijas ietvaros būs identiski, atšķirsies lampiņas, kas parāda akumulatora uzlādi. un tur nu ir pie kājas vai ir viena vai piecas lampiņas.
margele:Lieliskie, burvīgie, gudrie, vienmēr sakoptie, skaistie un nepārspējamie portāla vīrieši! Vēršos pie jums pēc padoma. Gribu savam vīrietim uzdāvināt bārdas dzenamo aparātu, bet neko nesaprotu. Ir ar apaļiem rotoriem (?) un ir ar asmenīšiem/sietiņu. Kā atšķirās skūšana? Kurš labāks? Bārda parupja. Nupat lasīju, ka varot sākties alerģija (kautkādas pumpas) no skuvekļa, bet man jau liekas, ka no priekšmetiem pumas nemetas. Un tas arī varētu būt atkarīgs no skuvekļa veida/tipa. Tie, kam pieredze ar šamiem aparātiem, padalieties, lūdzu. Kā man, sievietei, nopirkt ja ne labu, tad vismaz normālu (iesākumam) aparātu.
Es lietoju šādu te: www.amazon.co.uk... Baigi labais, ja pļauj katru dienu. Labs, ja pļauj katru otro dienu, pilnīgas auzas, ja pļauj nedēļnieku...
No kā izdari secinājumu - ja tavs vīriešcilvēks ir sušķis, tad nepērc viņam elektrisko skuvekli - viņš Tevi lādēs katru reizi, kad bezgalīgi mēģinās nodzīt trīsdiennieku. Bet Tev to galīgi nevajag.
Vot šī ir krutā tēma!Nepērc nekādu dāvanu karti.Tas baigi apgrūtina saņēmēju,jo bezmaz vai uzliek viņam par pienākumu iet uz attiecīgo bodi un meklēt kaut ko tuvu tevis dāvinātajai summai.Cik tādas man nav izbeigušās neizmantotas!Darbs un materiāli vējā! Ienāk vīna veikalā pircējs un prasa pārdevējam -Kādu vīnu jūs man ieteiktu dārgam draugam? Pārdevējs prasa -Cik dārgs jums ir tas draugs? Un vecis atbild -Nu tā...ap kādi pieci lati.
A par skūšanos gan nezinu,jo ļauju lai aug kādu mēnesi,tad iegriežos vietējā frizētavā un pa 1 latu nogriežu tādu kriminālnoziedznieka garumu.Fasons saucas"divas nedēļas no cietuma"!
margele:Lieliskie, burvīgie, gudrie, vienmēr sakoptie, skaistie un nepārspējamie portāla vīrieši! Vēršos pie jums pēc padoma. Gribu savam vīrietim uzdāvināt bārdas dzenamo aparātu, bet neko nesaprotu. Ir ar apaļiem rotoriem (?) un ir ar asmenīšiem/sietiņu. Kā atšķirās skūšana? Kurš labāks? Bārda parupja. Nupat lasīju, ka varot sākties alerģija (kautkādas pumpas) no skuvekļa, bet man jau liekas, ka no priekšmetiem pumas nemetas. Un tas arī varētu būt atkarīgs no skuvekļa veida/tipa. Tie, kam pieredze ar šamiem aparātiem, padalieties, lūdzu. Kā man, sievietei, nopirkt ja ne labu, tad vismaz normālu (iesākumam) aparātu.
... galvenais tādu, kas kakla zonu labi skuj. Savu laiku bija Ņeva (trakoti skaļa, bet ņēma super), tagad ne philips, ne brauns to labi nedara, tikai ļaujās ieslēgti sevi nomazgāt . Tātad atliek no tava arsenāla - vaksācijas komplektu
Nezinu neko par elektriskajiem bardas plūkātājiem, kādreiz ir biku ar kaut kādu paprovēts un nepatika. Jo nekā nav labāka par šādu, vai līdzīgu, vairāk kā 25 gadus ar tādu skujos. Nu ja tā pa ātro tad vēl ar kādu grābeklīti, bet tas jav nav nopietni.
Es balsoju par bārdas nazi, nedaudz laikietilpīgāks process, bet galīgi cita tabāka. Lietoju S. Pearson ražojumu.(laikam nabagi vairs no 2. pas. kara vairs nedzīvo.)
Es gan skujos ar kaukādu ulmaņlaiku Rotbart Mond Extra ar normālām žiletēm. Kā aizgāja padumjlaiki un pazuda žiletes Ņeva, kuras bez narkozes vispār nevarēja lietot, uz elektriskajiem neesmu skatījies.
Es savējai pirms gadiem 25 uzdāvināju vītņu griežamo komplektu. Bija baigie deficītu laiki, pateicu, ka viņai neko derīgu neatradu, bet šitais derēs "dļa doma, dļa semji".
Tante:Labāk dāvini žiletes , jo ar elektrisko sev kājas nenoskūsi , a tā skaties , kamēr vīrs neredz, var sev kājas noskūt un paduses, un ............ Tici man, tā dzīvē notiek
Teicams aparāts - mēnešnieku likvidē pāris minūtēs. Ja vēl kāds mājdzīvnieks jācērp, vispār ideāli - aparāts viens, galviņas vecim, sunim, zirgam, katram sava. Par galviņām nevajag pārprast.
Teicams aparāts - mēnešnieku likvidē pāris minūtēs. Ja vēl kāds mājdzīvnieks jācērp, vispār ideāli - aparāts viens, galviņas vecim, sunim, zirgam, katram sava. Par galviņām nevajag pārprast.
Nu šitos jau reāli tik lieto tie kuri ar nedēļnieku staigā, paiet pa haru, uzliek plastmasu un padzen īsāku.
Nezinu nevienu kurš vēl šādu ierīci lieto, kopš parā'dijušies normāli zilešu skuvekļi. Vienīgais pluss ko redzu ir tas ka ilgtermiņā šīs aparāts izmaksā lētāk nekā žiletes. Mīnusi gan daudz - ilgāk jāskujas, ne tik gludi noskuj, ļoti iespējams ka ādai šī uzparikte nepatiks un tā paliks sarkana un sūrstēs, vēl jālādē, iespēja ka nosēdīsies skūšanās procesā.
Nu ko jūs dāmai piedāvājiet aizvēsturisku tehnoloģiju. Tagad moderni ir lāzerskuvekļi. Dabūjami lielā klāstā ar dažādiem efektiem. Derēs visai ģimenei visās vietās !!!