forum.gif
Japāņi ir citādāki.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Japāņi ir citādāki.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.12.12 12:37
 citēt
Nekad nebūtu domājis, no bezspoguļa kamerām Japānā vispārdotākā šogad bijusi Nikon J1: www.mirrorlessrumors.com...
Publicēts: 31.12.12 23:42
 citēt
Ne tikai japāņi. Nemot vērā jaunās cenas, pieklājīgu matricu un lielisku AF.
podakuni.livejournal.com... :face-wink:
Publicēts: 31.12.12 23:53 labots
 citēt
Ja jaunākā kamera maksātu desmitdaļu no algas... Varbūt es ar būtu citādāks... Kāds tam sakars ar Foto?:face-grin: Laimīgu un bildēm bagātu Jauno!!!
Publicēts: 31.12.12 23:54
 citēt
jo masveidīgāk pievēršās fotografēšanai, jo lielāks procents no tās masas, neko nerubī, un pārdošanas apjomi, ne vienmēr liecina par tā, vai cita produkta kvalitāti, bet bieži vien par veiksmīgu reklāmu utt, kaut vai inteliģentās molekulas veļas pulveros ... :bad_smile:
Publicēts: 31.12.12 23:56
 citēt
negatIvs:jo masveidīgāk pievēršās fotografēšanai, jo lielāks procents no tās masas, neko nerubī, un pārdošanas apjomi, ne vienmēr liecina par tā, vai cita produkta kvalitāti, bet bieži vien par veiksmīgu reklāmu utt, kaut vai inteliģentās molekulas veļas pulveros ... :bad_smile:

Tā var gadīties vienas valsts mērogos (piem LV) ... bet ja pabraukā pa pasauli - tad tomēr redz kopejaās tendences un tur nu rekāma diez vai ir tik spēcīga .....
Publicēts: 31.12.12 23:57
 citēt
dansiga:
negatIvs:jo masveidīgāk pievēršās fotografēšanai, jo lielāks procents no tās masas, neko nerubī, un pārdošanas apjomi, ne vienmēr liecina par tā, vai cita produkta kvalitāti, bet bieži vien par veiksmīgu reklāmu utt, kaut vai inteliģentās molekulas veļas pulveros ... :bad_smile:

Tā var gadīties vienas valsts mērogos (piem LV) ... bet ja pabraukā pa pasauli - tad tomēr redz kopejaās tendences un tur nu rekāma diez vai ir tik spēcīga .....

TIK spēcīga noteikti nav... ir vienkārši apdullinoša. :):face-grin:
Publicēts: 01.01.13 01:34
 citēt
GunarsII:Nekad nebūtu domājis, no bezspoguļa kamerām Japānā vispārdotākā šogad bijusi Nikon J1: [url=http://www.mirrorlessrumors.com/guess-what-is-the-most-sold-mirrorless-camera-of-the-year-in-japan-the-nikon-j1/

A]http://www.mirrorlessrumors.com/guess-what-is-the-most-sold-mirrorless-camera-of-the-year-in-japan-the-nikon-j1/
A[/url] vot kas konkreeti tev un veel paaris biedriem ir pret Nikon???
Taa ir kautkaada poza, protests apdirshanas formaa? Nesaprotu.
Publicēts: 01.01.13 09:49
 citēt
Viss ir likumsakarīgi. Nikon inženiertehniskais personāls saņēma uzdevumu - dot sistēmas kameru, kura neapdraud pat visvienkāršākās spogulenes, bet ir konstruktīvi un cenā ir pievilcīgas milzīgajai kompaktu lietotāju grupai. Kā nākošais solis ar daudz lielākām bildēšanas un labāku bildes kvalitāti. Te arī ir rezultāts.:face-wink: Nikon V1 skatījos, normāli stikli, normāla ergonomika, labi guļ rokā. Par flagmaņa cienīgu procesoru EXPED 3 (jaunajam V2 - EXPED 3A), kā rezultātā tādi AF rādītāji, jau runāts. Ļoti daudzu bildētāju vajadzībām 1" (13,2x8,8) matrica ar 14 Mp ir pietiekoša. Pavisam nesenā pagātnē ar Sony F-828 (2/3" un 8,8x6,6 matrica) F/bloga autors tā-ā-ā-das ceļojumu bildes te publicēja ( domāju, vēl šodien var viņa reportāžu sadaļā redzēt), līdz kādām daudziem augt un augt. Neadekvātas runas: "Ja jaunākā kamera maksātu desmitdaļu no algas..." uzreiz sauc atmiņā pirmskara teikto par tanti un riteņiem. Zīmēšanās ar lauku puikas titulu nedod nekādas atlaides.:face-grin:
Publicēts: 01.01.13 09:53
 citēt
Vavers:
GunarsII:Nekad nebūtu domājis, no bezspoguļa kamerām Japānā vispārdotākā šogad bijusi Nikon J1: [url=http://www.mirrorlessrumors.com/guess-what-is-the-most-sold-mirrorless-camera-of-the-year-in-japan-the-nikon-j1/

A]http://www.mirrorlessrumors.com/guess-what-is-the-most-sold-mirrorless-camera-of-the-year-in-japan-the-nikon-j1/

tas , gan jau nav tēmēts uz Nikon brendu, bet uz cameras tipu .... :bad_smile:
Publicēts: 01.01.13 12:11
 citēt
Japāņi ir citādi!Un pie tam pamatīgi.:face-grin:Nopietni.Skuķis tur nodzīvoja ka'dus pāris mēnešus.Tur svešam iedzīvoties un pierast ir baigi grūti.Ne par velti viņiem nav migrantu un viesstrādnieku problēmas.Teiksit kāds tam sakars ar foto?Vistiešākais.Kura tauta vēl šitā klakšķina uz visām pusēm?Nu burtiski neizlaiž kameru no rokām.Meitai tika "dokumentēts" burtiski jebkurš izgājiens no mājas-uz veikalu vai muzeju vai tāpat uz ielu palūrēt vienalga.Un pedantiski atzīmēts laiks un datums:face-grin:Bez jokiem.Pa minūtēm.To ,protams,darīja gādīgais ģimenes galva no hostfamīlijas.Prasīju vai gadījumā viņš nepiefiksēja kad gāji uz tualeti?Atbildes vietā man rāda japāņu digitālo superpodu.Fotogrāfiju.:face-grin:
Publicēts: 01.01.13 12:23
 citēt
dansiga:Tā var gadīties vienas valsts mērogos (piem LV) ... bet ja pabraukā pa pasauli - tad tomēr redz kopejaās tendences un tur nu rekāma diez vai ir tik spēcīga .....

Ieslēdz Pro7, RAI, 3Sat vai dajepkuru citu švābu vai vēl kādas Eiropas valsts kanālu - reklāma tikpat agresīva un tādā pašā apjomā kā pie mums, cita lieta, ka tā ir pārdomāta un ne tik stulba. Tur nekad uz dāma vakarkleitā uz diplomātisku pieņemšanu nebūs atnākusi ar veļas pulvera kasti rokā.
Bet zulusu ciemā, kur nav reklāmu, arī fotogrāfiju taisa ar ogli uz kleķa būdas sienas.
Publicēts: 01.01.13 12:34
 citēt
Schneider:
dansiga:Tā var gadīties vienas valsts mērogos (piem LV) ... bet ja pabraukā pa pasauli - tad tomēr redz kopejaās tendences un tur nu rekāma diez vai ir tik spēcīga .....

Ieslēdz Pro7, RAI, 3Sat vai dajepkuru citu švābu vai vēl kādas Eiropas valsts kanālu - reklāma tikpat agresīva un tādā pašā apjomā kā pie mums, cita lieta, ka tā ir pārdomāta un ne tik stulba. Tur nekad uz dāma vakarkleitā uz diplomātisku pieņemšanu nebūs atnākusi ar veļas pulvera kasti rokā.
Bet zulusu ciemā, kur nav reklāmu, arī fotogrāfiju taisa ar ogli uz kleķa būdas sienas.

es gan baigos gadus neskatos TV, bet regulāri piedalos reklāmu filmēšanā - nekad vēl nav gadījies neviens veļas pulveris :) Tās klases reklāmas tik ai adaptē vietējam tirgum - saliek LV burtus un skaņu :)
Publicēts: 01.01.13 12:42
 citēt
reklāmas vērošanai, tv nav jāslēdz iekšā... trāpās žurnālos, avīzēs, atverot internetā lapas, kaut vai to pašu fotoblogu ....pirmajā lapā nikon ..... :bad_smile:
Publicēts: 01.01.13 12:42
 citēt
p.s. pašreiz nav, bet vēl nesen bija
Publicēts: 01.01.13 12:49
 citēt
Man piezvanīja no Tele 2....:face-grin:
Publicēts: 01.01.13 12:56
 citēt
Tās lētās un primitīvās reklāmas taisa Eiropas Ķīnā - Polijā. Dažās, kur sarunājas it kā mūsējie Jānītis ar Mārīti, fonā var redzēt uzrakstus poļu valodā.
Publicēts: 01.01.13 13:01
 citēt
negatIvs:...atverot internetā lapas... :bad_smile:

Adguard ruļavoj!
Publicēts: 01.01.13 13:48 labots
 citēt
Vavers:

Nav ne poza, ne protests, ne tā .... forma, vienkārši interesanta un nedaudz negaidīta ziņa, jo tīri subjektīvi pēc lasītajām diskusijām likās, ka 1 collas sensoram nav tik daudz piekritēju, kā 4/3 vai APS-C. Un Nikons1 tāpat kā visi 4/3 man patīk kā gudrs un sabalansēts kompromiss starp kvalitāti un lietošanas ērtumu. Manam linkam nav ne mazākā zemteksta, žēl, ka esmu saprasts šādi. Brendu karos nekad neesmu piedalījies un nevienā neesmu iemīlējies, gluži otrādi, uzskatu, ka fotoindustrijā ir palikuši tikai paši labakie ražotāji un katram ir savi argumenti.

Bet kardināls Rišeljē esot kādreiz izteicies: "Iedodiet man sešas rindiņas, ko ir uzrakstījis visgodīgākais vīrs pasaulē, un es atradīšu iemeslu, par ko viņu pakārt." Jāsecina, ka virtuālajā vidē notiek tieši tā...
Publicēts: 01.01.13 13:51
 citēt
"Iedodiet man sešas rindiņas, ko ir uzrakstījis visgodīgākais vīrs pasaulē, un es atradīšu iemeslu, par ko viņu pakārt." Jāsecina, ka virtuālajā vidē notiek tieši tā...

PPERFEKTI!;-))))
Publicēts: 01.01.13 14:02
 citēt
viecha:Japāņi ir citādi!Un pie tam pamatīgi.:face-grin:Nopietni.Skuķis tur nodzīvoja ka'dus pāris mēnešus.Tur svešam iedzīvoties un pierast ir baigi grūti.Ne par velti viņiem nav migrantu un viesstrādnieku problēmas.Teiksit kāds tam sakars ar foto?Vistiešākais.Kura tauta vēl šitā klakšķina uz visām pusēm?Nu burtiski neizlaiž kameru no rokām.Meitai tika "dokumentēts" burtiski jebkurš izgājiens no mājas-uz veikalu vai muzeju vai tāpat uz ielu palūrēt vienalga.Un pedantiski atzīmēts laiks un datums:face-grin:Bez jokiem.Pa minūtēm.To ,protams,darīja gādīgais ģimenes galva no hostfamīlijas.Prasīju vai gadījumā viņš nepiefiksēja kad gāji uz tualeti?Atbildes vietā man rāda japāņu digitālo superpodu.Fotogrāfiju.:face-grin:

Labs teksts šajā sakarā bija gidam, kas mūs reiz kuģītī vadāja pa Amsterdamas kanāliem: "Un tagad pa kreisi jūs varēsiet vienlaicīgi redzēt pa apakšu cauri septiņiem tiltiem. Ja te būtu japāņu tūristi, es to neteiktu, jo viņi visi ar saviem foto saskrietu vienā pusē un kuģītim draudētu apgāšanās...."
Publicēts: 01.01.13 14:15
 citēt
A šito jau kaukur esmu lasījis...
Publicēts: 01.01.13 15:34
 citēt
Schneider:A šito jau kaukur esmu lasījis...

Domāju, ka reiz līdzīgi izpļāpājos Sienā.
Publicēts: 01.01.13 15:43 labots
 citēt
Vai arī visi tie Amsterdamas kuģīšnieki visiem tūristiem runā vienādus tekstus, tāpat kā Dunajecas plostnieki.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):