forum.gif
Gada fotokameras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Gada fotokameras
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.13 15:44
 citēt
Dpreview sabalsojis savas gada fotokameras: www.dpreview.com...
1. Olympus OM-D EM5
2. Nikon D800/800E
3. Canon EOS D5 MarkIII
Publicēts: 01.01.13 15:49
 citēt
Nu, viss loģiski.
Publicēts: 01.01.13 15:53
 citēt
nākamgad 6d būs trijniekā
Publicēts: 01.01.13 16:39
 citēt
apskatīju veselu lērumu bilžu foto.ru. Nu manā skatījumā parasta ziepinieka kvalitāte... ko viņā tādu saskatījuši, izņemot iespēju jūzēt veselu lērumu objektīvu, nezinu?
Publicēts: 01.01.13 16:43
 citēt
modes bļāviens, ar pagātnes[dizaina] atraugām.... pēc gada visi mēģinās vaļā tikt ...
Publicēts: 01.01.13 19:41
 citēt
talavietis:apskatīju veselu lērumu bilžu foto.ru. Nu manā skatījumā parasta ziepinieka kvalitāte... ko viņā tādu saskatījuši, izņemot iespēju jūzēt veselu lērumu objektīvu, nezinu?

Par 4/3 bilžu kvalitāti jācitē versatile:"Nu, viss loģiski". Tas arī pietur pie kameras ar APSC matricu Lielum lielais vairākums gan bildes neizdrukā, pēc kamerām ar matricu kā špickas galviņa rezultāts liekas brīnišķīgs, tirgus plaukst.:face-grin:
Publicēts: 01.01.13 19:51 labots
 citēt
Nu, nez, tas ļimpuks diezgan seksīgs tomēr rādās. Man gan būtu cits favorits.
Bet nekur nav teikts, ka tas bija konkurss kamerai ar labāko kvalitāti, kamerai ar vairāk kadriem sekundē, utt.
Man apnika čakars ar canonu, un ar pat pavecu oly esmu diezgan apmierināts, cik nu pāris pasākumi sabildēti.
Voldemort, kuras bildes pats pēdējās drukāji lielākas par A4? :)

Vai tad ir tik slikti ISO 6400?
Publicēts: 01.01.13 21:01 labots
 citēt
Verastile, man vienkārši mājās nav lielāku rāmīšu par A4, un citiem es nedrukāju. :face-smile: Te ir viens darba projekts, ar Oly EM-5 giuliosciorio.com... :face-wink: P.S. Precizēju (ņēmu lielo bīdmēru, sāku skatīties). Kamerā uzlikts ikdienai M1:1. Visas pēdējās bildes kopētas 21x21, vēl maza, balta maliņa paliek. Mājas vajadzībām - bezgala ērti.:face-grin:
Publicēts: 01.01.13 21:05
 citēt
Vispār jau 30x45 diezgan regulāri.
Publicēts: 02.01.13 04:55
 citēt
Dīvaini ka pirmajā vietā Plympus, jo tehniskie parametri galīgi garām, sensors crop, ISO ļoti nosavīti, vienīgais vintažiskais dizains vienam otram var but ir iepaticies...
Publicēts: 02.01.13 06:21
 citēt
nu tak, oļiki rulļē,bet ar vidējo formātu vsp lohi bildē.
Publicēts: 02.01.13 07:05
 citēt
Rolands66:nu tak, oļiki rulļē,bet ar vidējo formātu vsp lohi bildē.

Nu nu, ar vidējo formātu lohi, , Tu neizrunājies :D Es visu laiku ar vidējo bildēju, un tikai reizēm ar FF kad dabonu pabildēt.
Publicēts: 02.01.13 07:47
 citēt
chukmasoff_f:
Rolands66:nu tak, oļiki rulļē,bet ar vidējo formātu vsp lohi bildē.

Nu nu, ar vidējo formātu lohi, , Tu neizrunājies :D Es visu laiku ar vidējo bildēju, un tikai reizēm ar FF kad dabonu pabildēt.

Nu vot,laiks uz ziepi pāriet. :D
Publicēts: 02.01.13 08:24
 citēt
Rolands66:
chukmasoff_f:

Nu vot,laiks uz ziepi pāriet. :D

Da nu, es vispār kādu pusgadu tā pa nopietno neesmu ņēmis ne vienu fotoaparātu rokā, tikai cik darbam ik pa reizei kad pasauc ko sabildēt, bet nu tur no foto un mākslas ir vis ļoti tālu, un principā kaut ar mobilo varētu bildēt, ja nebūtu dažas prasībaas.
Publicēts: 02.01.13 08:51
 citēt
njā. A iedomajieties, Eiropas gada auto arī pārsvarā visādi mazi štrunti, nevis ferrari un lambo. Lohi balso, ne? :)
Publicēts: 02.01.13 09:42
 citēt
godīgi sakot man pamaz interesē,kur kas ko vinnējis. Par D800 vsp it kā maz kurš šaubās,ka izdevusies kamera. Kur ferrari vai bugati nīgrie veči ,vecenes bez konkursiem izskaitļo.
Publicēts: 02.01.13 10:22 labots
 citēt
Kurai no šīm pieminētajām kamerām ir poga "izģērbties"?
Publicēts: 02.01.13 11:09
 citēt
Voldemorts:
talavietis:apskatīju veselu lērumu bilžu foto.ru. Nu manā skatījumā parasta ziepinieka kvalitāte... ko viņā tādu saskatījuši, izņemot iespēju jūzēt veselu lērumu objektīvu, nezinu?

Par 4/3 bilžu kvalitāti jācitē versatile:"Nu, viss loģiski". Tas arī pietur pie kameras ar APSC matricu Lielum lielais vairākums gan bildes neizdrukā, pēc kamerām ar matricu kā špickas galviņa rezultāts liekas brīnišķīgs, tirgus plaukst.:face-grin:

Visu nosaka kameras speja veiksmigi darboties, ja kamerai uzliek neatbilstosu lecu iestajas parasti iestajas amatieru variants....
bet par pirmas vietas ieguveju jautajums? About the only thing the OM-D can't do well is continuous autofocus:face-grin:
Publicēts: 02.01.13 14:51
 citēt
A man tas vintāžīgais paskats pat ļoti patīk. Par pirmo spoguleni, kurai dizains ir čerez pakaļu, gribētu nosaukt Canon T-90 un sekojošos EOS 1-niekus.
Publicēts: 02.01.13 15:17
 citēt
man gada kamera ir eos5 35mm
un pofig.
:bad_smile:
Publicēts: 02.01.13 17:50
 citēt
Tas jau viss nieki, lietotāju / fanu aptauja. Kas aktīvāki, tie arī sabalso.
Publicēts: 02.01.13 17:54
 citēt
Schneider:A man tas vintāžīgais paskats pat ļoti patīk. Par pirmo spoguleni, kurai dizains ir čerez pakaļu, gribētu nosaukt Canon T-90 un sekojošos EOS 1-niekus.

Da poifig tas dizains, bet tādu kroplību rokā turēt grūti EOSam vis maz erti var paņemties.
Publicēts: 02.01.13 17:56
 citēt
LKZ:man gada kamera ir eos5 35mm
un pofig.

Nu nezinu nekas nav labāks par 1 piecīti, otro uztaisija hibrīdu ne to filmēšanai ne to bildēšanai, vienīgais tikai kas viņiem ir labs augsti ISO, bet vis pārejais pilnīgs štrunts. Tapēc ari nožēloju ka nopārdevu un paļāvos uz kantora tehniku...
Publicēts: 02.01.13 18:55
 citēt
chukmasoff_f: Da poifig tas dizains, bet tādu kroplību rokā turēt grūti EOSam vis maz erti var paņemties.

Es ne par ergonomiku, acij mīļāki tomēr man ir MX, OM-1 un FM-2.
Publicēts: 02.01.13 20:04
 citēt
OM-D popularitāte izskaidrojama ar to, ka tas bija ievērojams solis m43 kameru attīstībā, un kas pats galvenais - ļoti, ļoti ilgi gaidīts solis. Daudzi sēdēja ar saviem P1 un PL1 vai labākajā gadījumā PM1, ko pirmo nopirkuši, un, kaut arī varēja, neredzēja jēgu upgreidoties uz kaut ko jaunāku, jo viss, kas nāca no Olympus bija ar vienu un to pašu sensoru un kameras bija ar stipri līdzīgām iespējām. Liela daļa no šīs cilvēku kategorijas nometa malā savus aparātus un kā izbadējušies metās virsū OM-D beidzot sagaidījuši kaut ko jaunu un ievērojami labāku.
OK, verēja vēl skatīties Panasonic virzienā, bet vienīgais cienīgais (ievērojami pārākais) aparāts bija GH2, kas arī nav nekāds lētais un ar kompaktumu neatšķiras.
Publicēts: 03.01.13 12:23 labots
 citēt
chukmasoff_f:
LKZ:man gada kamera ir eos5 35mm
un pofig.

Nu nezinu nekas nav labāks par 1 piecīti, otro uztaisija hibrīdu ne to filmēšanai ne to bildēšanai, vienīgais tikai kas viņiem ir labs augsti ISO, bet vis pārejais pilnīgs štrunts. Tapēc ari nožēloju ka nopārdevu un paļāvos uz kantora tehniku...

shitais te neiet kopaa ar manis mineeto, ja izlasa veelreiz :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):