Esmu nolēmis beidzot iegaadaat kvalitatiivu standartzuumu! Sobriid man ir dillema starp shiem 2 stikliem. Diezgan svariigi buutu laikam gaismspeeja un fikseetais f tapec shie liekas loti kardinoshi. Esmu gogoleejis, lasiijis reviewus un utt, bet nez kapec liekas, ka katram no vinjiem ir savadaks rezultats un nav vienota kopsauceeja...
Ir kadam bijus pieredze ar shiem abiem? Atsauksmes komentaari laipni luugti!
What Digital Camera žurnāla maija izdevums: Sigma - 88% Tamron - 88%
Ļoti līdzīgas kvalitātes ziņā, tikai pie Features sadaļas sigma iekabina par vienu procentu tamronam. Kā arī fringing tamronam uz tālā gala ir augstāks.
Tamron jau gadu.Ļotin labs asums, krāsas līdzīgas kā Can L sērijas stikliem-tāds zilgani auksts tonis(tādā ziņā sigmas dzeltenīgais siltais labāk patīk) ar analogu Sigmu neesmu strādājis.Testos jau līdzīgi www.the-digital-picture.com...
Nu labi, es par Tamron - esmu dzirdējis, ka tas esot kontrastaināks nekā Sigma un vēl visādi sīkumi, tomēr patīkami! ievish ir viens no šāda objektīva īpašniekiem (Tamron 17-50 F2.8) vari viņai apjautāties viņa zinās precīzāk teikt.
Esmu nolēmis beidzot iegaadaat kvalitatiivu standartzuumu! Sobriid man ir dillema starp shiem 2 stikliem. Diezgan svariigi buutu laikam gaismspeeja un fikseetais f tapec shie liekas loti kardinoshi. Esmu gogoleejis, lasiijis reviewus un utt, bet nez kapec liekas, ka katram no vinjiem ir savadaks rezultats un nav vienota kopsauceeja...
Ir kadam bijus pieredze ar shiem abiem? Atsauksmes komentaari laipni luugti!
Varbūt labāk ņem Canon, ka nesanāk kā tam skopajam, kurš maksāja divreiz...?