forum.gif
Duelis: Tamron 17-50 f2.8 vs Sigma 18-50 f2.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Duelis: Tamron 17-50 f2.8 vs Sigma 18-50 f2.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.06.07 21:17
 citēt
Tamron SP AF17-50mm F/2.8 XR Di-II LD Aspherical [IF]

V.S

Sigma 18-50 mm f/2.8 Macro DC EX

Esmu nolēmis beidzot iegaadaat kvalitatiivu standartzuumu! :) Sobriid man ir dillema starp shiem 2 stikliem. Diezgan svariigi buutu laikam gaismspeeja un fikseetais f tapec shie liekas loti kardinoshi. Esmu gogoleejis, lasiijis reviewus un utt, bet nez kapec liekas, ka katram no vinjiem ir savadaks rezultats un nav vienota kopsauceeja...

Ir kadam bijus pieredze ar shiem abiem? Atsauksmes komentaari laipni luugti! :)
Publicēts: 05.06.07 21:23
 citēt
What Digital Camera žurnāla maija izdevums:
Sigma - 88%
Tamron - 88%

Ļoti līdzīgas kvalitātes ziņā, tikai pie Features sadaļas sigma iekabina par vienu procentu tamronam. Kā arī fringing tamronam uz tālā gala ir augstāks.
Publicēts: 05.06.07 21:32
 citēt
Šeit var palasīt sīkāk:
bildez.lv...
Publicēts: 05.06.07 21:43
 citēt
Jāņem vērā, ka daudzi saka, ka sigmas daudz mēs būt brāķi.

Lietoju tamron 28-75@2,8 agrāk uz Canon šodien saņēmu priekš Nikon neesmu vēl testējis, bet šķiet ļoti sakarīgs arī otrais stikls.

Es par tamron
Publicēts: 05.06.07 21:59
 citēt
Nav bijusi Sigma, bet ar Tamronu esmu ļoti apmierināts.

Mana balss par Tamronu!
Publicēts: 05.06.07 22:56
 citēt
Tamron jau gadu.Ļotin labs asums, krāsas līdzīgas kā Can L sērijas stikliem-tāds zilgani auksts tonis(tādā ziņā sigmas dzeltenīgais siltais labāk patīk) ar analogu Sigmu neesmu strādājis.Testos jau līdzīgi
www.the-digital-picture.com...
Publicēts: 06.06.07 08:56
 citēt
Musimusi pirms manis paspēja ielikt linku :)

Nu labi, es par Tamron - esmu dzirdējis, ka tas esot kontrastaināks nekā Sigma un vēl visādi sīkumi, tomēr patīkami! ievish ir viens no šāda objektīva īpašniekiem (Tamron 17-50 F2.8) vari viņai apjautāties viņa zinās precīzāk teikt.
Publicēts: 13.06.07 23:53
 citēt
Tamron SP AF17-50mm F/2.8 XR Di-II LD Aspherical [IF]

V.S

Sigma 18-50 mm f/2.8 Macro DC EX

Esmu nolēmis beidzot iegaadaat kvalitatiivu standartzuumu! :) Sobriid man ir dillema starp shiem 2 stikliem. Diezgan svariigi buutu laikam gaismspeeja un fikseetais f tapec shie liekas loti kardinoshi. Esmu gogoleejis, lasiijis reviewus un utt, bet nez kapec liekas, ka katram no vinjiem ir savadaks rezultats un nav vienota kopsauceeja...

Ir kadam bijus pieredze ar shiem abiem? Atsauksmes komentaari laipni luugti! :)

Varbūt labāk ņem Canon, ka nesanāk kā tam skopajam, kurš maksāja divreiz...?
Publicēts: 14.06.07 08:24
 citēt

Varbūt labāk ņem Canon, ka nesanāk kā tam skopajam, kurš maksāja divreiz...?

Pilnībā nepiekrītu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):