Droši vien šeit šādus jautājumus kāds bieži uzdod, bet es vēlos nopirkt spoguļkemeru , ikdienas bildēšaanai savām vajadzībām, esmu noskatījusi Canon EOS 1100D + 18-55DCIII, vai to var pirkt un vai tam ir nepieciešamais IS???? paldies
Kas ir DC canon stiklu apzīmējumos man īsti nav skaidrs, bet varianti ir divi: a. tas ir sigmas lētais stikls -> nepirkt b. tas ir canon stikls bez IS -> es nepirktu.
taureniitis2:Droši vien šeit šādus jautājumus kāds bieži uzdod, bet es vēlos nopirkt spoguļkemeru , ikdienas bildēšaanai savām vajadzībām, esmu noskatījusi Canon EOS 1100D + 18-55DCIII, vai to var pirkt un vai tam ir nepieciešamais IS???? paldies
nu var jau paskatīties uz to stiklu, lai noskaidrotu interesējošo
a kāpēc šķiet, ka IS, šinī gadījumā, ir kas nepieciešams?
ja godiigi uz tik maziem mm no IS neredzu jeegu. kaut gan kategorisku NEE nesaku. kaut kam jau vinjsh noder, sevishkji ja ir kaads paarkinsons vai smaga poha
Nu, vismaz kad iznāca pirmais 18-55 IS, attēla kvalitāte par kārtu pārspēja ne-IS versiju. Māri, esi drošs, ka tā ir pareizā bilde? Es DCIII apzīmējumu nekur nemanu.
+1 par Billy ieteikumu izskatīt bezspoguļu variantu, tikai rakstā nav pieminēta micro 4/3 sistēma (Olympus/Panasonic), kas mirrorless pasaulē tomēr šobrīd ir līderpozīcijās.
Billy:Varbūt tev nemaz nevajag spoguļkameru? [url=http://blog.billyart.net/2012/07/spogulkameru-vai-kameru-bez-spogula.html
]http://blog.billyart.net/2012/07/spogulkameru-vai-kameru-bez-spogula.html[/url] tieši manas domas, varbūt nevajag, bet... tas pats, teiksim tevis norādītais, Fujifilm X100 ir bik vairāk kā 2x dārgāks kā 1100D ar kit
mirrorless'iem par šī brīža cenu nav jēgas, es ilgi pētīju, pat exceli sastādīju ar izmaksām un objektīviem, nav pamata pārmaksāt par nedaudz sliktāku kvalitāti salīdzinot ar spoguļkamerām. protams, protams, stils, izmērs, krāsu izvēle un citas ar fotogrāfiju nesaistītas lietas var būt par pamatu izlemt citādāk, bet tas, kas pērk labai fotogrāfijai nevis ērtam fotoaparātam, šobrīd izvēlēsies spoguleni.
bet tiklīdz cenas kritīsies - uz priekšu! to es par Billy blogā ieteikto.
versatile:Kas ir DC canon stiklu apzīmējumos man īsti nav skaidrs, bet varianti ir divi: a. tas ir sigmas lētais stikls -> nepirkt b. tas ir canon stikls bez IS -> es nepirktu.
Shadow:mirrorless'iem par šī brīža cenu nav jēgas, es ilgi pētīju, pat exceli sastādīju ar izmaksām un objektīviem, nav pamata pārmaksāt par nedaudz sliktāku kvalitāti salīdzinot ar spoguļkamerām. protams, protams, stils, izmērs, krāsu izvēle un citas ar fotogrāfiju nesaistītas lietas var būt par pamatu izlemt citādāk, bet tas, kas pērk labai fotogrāfijai nevis ērtam fotoaparātam, šobrīd izvēlēsies spoguleni.
Pentax K-01. Par cik šim izmaksas (uz bodiju un objektīviem) ir lielākas, salīdzinot, teiksim, ar pentax k-30? Un arī par veiktspēju cilvēki īsti neuztraucas. Ja jāsalīdzina šīs konkrētās divas kameras.
Tas, par ko satraucas un pamatoti, ka K-01 nav tik maza kā konkurentiem. Un ar to zaudē daļu mirrorlesa priekšrocības. Tiesa, tā tik un tā ir mazāka par spoguļkamerām
P.S. Es jakas kabatā esmu licis Pentax K-x ar 21mm objektīvu. Priekš bikšu kabatas tomēr drusku par lielu
Shadow:mirrorless'iem par šī brīža cenu nav jēgas, es ilgi pētīju, pat exceli sastādīju ar izmaksām un objektīviem, nav pamata pārmaksāt par nedaudz sliktāku kvalitāti salīdzinot ar spoguļkamerām. protams, protams, stils, izmērs, krāsu izvēle un citas ar fotogrāfiju nesaistītas lietas var būt par pamatu izlemt citādāk, bet tas, kas pērk labai fotogrāfijai nevis ērtam fotoaparātam, šobrīd izvēlēsies spoguleni.
Mazlietots Olympus E-PL1 ~160ls. Jauns E-PM1 ar ātro autofokusu 180Ls veikalā. Kur vēl lētāk? Par lēcām nemaz nerunāsim. Labs micro 4/3 analogs uz DSLR rupji sakot = cena x 2
nu un salidzinot datus ar vecam profesionalam kameram un mirrorless'iem otrie te stipri progresee , bet ja salidzina ari EOS-1100D kit 18-55 ISII un bezspogulenes ,tad dati faktiski ir lidzigi..... Profu Spogulenes stipri gan veel ir prieksha no objektivu klasta , un tas ir viss... Tagad jau daudzi ir sakrajusi reliktos filmu kameru objektivus un nezina kur tos bazt Tas pats bus ja ieleks letaa gala spogulenes un saks pirkt letos objektivus,,, un tad atskartis man tak nevajag tas milzu trubas Ko Tad?
Hillwalker: Tas pats bus ja ieleks letaa gala spogulenes un saks pirkt letos objektivus,,, un tad atskartis man tak nevajag tas milzu trubas Ko Tad?
90% vidusmēra amatieriem pēc kitenieka apgreids ir uz kaukādu superzūmu tipa 18-135, labākajā gadījumā - uz dablkitu. Un ārējo blici nopērk tikai dēļ tā, ka iebūvētajai garais struņķis taisa ēnu kadra apukšā.
es neapgalvoju pretejo, Hillwalker, tas ir progress un ticu, ka pēc gadiem 10 uz 1.5 crop skatīsimies kā šodien uz FF lieto tikai tie, kas sapirkās savulaik, un tagad lielās trubas nav, kur bāzt.
es runāju par šodienu: par to pašu cenu var nopirkt labāku spoguleni, tehniski
re, es konkrēti izpētīju, divas vienlīdzīgas kameras: Body Kits Cena Nikon 3200 18-55 Ls 313,00 Nikon J2 10-30 Ls 336,00
Objektivs Cena 35mm 1.8 Ls 130,00 18,5mm 1.8 Ls 147,00
Kopā: Ls 443,00 Ls 483,00
Plusi D3200: Sensors, pixels J2: Full HD fps
tas takaa butu intresanti, un ja sakasa naudu , tad noteikti ir japerk letais Ritdienas variants neviss 5 gadus vecs modelis ,kuram pat remontaa Teiks ,atvainojiet, bet mums to detalu vairs nav...