forum.gif
Tele2 ballītes fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Tele2 ballītes fotogrāfs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.13 13:48 labots
 citēt
Lūdzu atsaukties fotogrāfu, kurš bildēja 13.12.2012 Tele2 ballītē foto stūrītī... vai arī kāds zina, kurš tas bija un var iedot koordinātes...

Paldies !!!
Publicēts: 03.01.13 17:27
 citēt
Gan jau Stendzinieks, ieraudzīsi sevi kārtējā meteorīta reklāmā vai kā Šlosera partijas fanu. :beaten:
Publicēts: 03.01.13 18:03
 citēt
RaitisSF:Lūdzu atsaukties fotogrāfu, kurš bildēja 13.12.2012 Tele2 ballītē foto stūrītī... vai arī kāds zina, kurš tas bija un var iedot koordinātes...

Paldies !!!

Foto stūrītī.... :D :D :D
Publicēts: 04.01.13 11:12
 citēt
Vaards:
RaitisSF:Lūdzu atsaukties fotogrāfu, kurš bildēja 13.12.2012 Tele2 ballītē foto stūrītī... vai arī kāds zina, kurš tas bija un var iedot koordinātes...

Paldies !!!

Foto stūrītī.... :D :D :D

Nu labi... improvizētā foto salonā... :face-grin:
Publicēts: 04.01.13 12:36
 citēt
Tātad noskaidroju, ka tas ir Rihards Krēķis. Vai kādam ir zināms šis fotogrāfs??? Varbūt var iedot viņa telefona numuru ??? :face-wink:
Publicēts: 04.01.13 13:10
 citēt
RaitisSF:Tātad noskaidroju, ka tas ir Rihards Krēķis. Vai kādam ir zināms šis fotogrāfs??? Varbūt var iedot viņa telefona numuru ??? :face-wink:

Nedomāju viss , parsti šādas lietas bildē "Haltūristi kas piepelnās" brīvajā laikā un neko plaši sevi nereklamē:)
Publicēts: 04.01.13 14:09
 citēt
Vaca taisnība, papriekšu paņem tel. Nr. un tikai tad biksiņas novelc :D
Publicēts: 04.01.13 15:48
 citēt
Haiduks:Vaca taisnība, papriekšu paņem tel. Nr. un tikai tad biksiņas novelc :D

Tev tik neķītrības galvā... :grimace: bet man vajag divas bildes no tā pasākuma... :face-smile:
Publicēts: 04.01.13 18:46
 citēt
RaitisSF:

Tev tik neķītrības galvā... :grimace: bet man vajag divas bildes no tā pasākuma... :face-smile:

Savu nude, kas art., un savu meiteni, kas nude BEZ art...:face-grin::face-smile:
Publicēts: 04.01.13 18:47
 citēt
Meklē jau ka pie tās ballītes organizatoriem, ne šeit ne gūglei tāds nav zināms, gan jau kāda organizartora čoms, ar ko foto budžetu sadalīt...
Publicēts: 04.01.13 23:37
 citēt
RaitisSF:

Nevis neķītrības galvā, bet dzīves patiesība...
... būtu manu tekstu lasījis pirms baļļuka, būtu bijis gudrs un tel. Nr. paņēmis :D
Google tāda čoma foto nepazīst :(, draugos naf... ?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):