Bez reklāmas nekādīgi. Tad nekas neatmaksājas. Bet, ja viss lēkā, paz''ud, midžinās utt, tad jau ir kā ir. Ja paspēj ar krustiņu reklāmu aizvērt, tad OK. Citādi 25 kadra tehnoloģija ... Lietoju Google Chrome, varbūt tomēr nedrīkst ? Neesmu pret reklāmu, taču atstājot lapas saturu ciešamu.
Es nesaku par reklāmas daudzumu, bet to ka man nodziest viss no ekrāna, dažreiz parādās reklāma, dažreiz ne. Es dažreiz ar interesei apskatos to reklāmu, bet diemžēl ne vienmēr to var ieraudzīt
Nodziest ekrāns un nekā nav, tikai Google Chrome rāmis. Ja paspēju aizvērt reklāmu, tad OK, bet ne vien,mēr. Pret reklāmu kā tādu man nekas nav pret,, bez tās neiztikt
2r:Nodziest ekrāns un nekā nav, tikai Google Chrome rāmis. Ja paspēju aizvērt reklāmu, tad OK, bet ne vien,mēr. Pret reklāmu kā tādu man nekas nav pret,, bez tās neiztikt
Paldies ! Vismaz kāds mēģināja palīdzēt. Vīrusu it kā nav. Windows licenzēts, jauninājumiapmēram salikti, pa porņukiem un tiešsaistes filmu lūrēšanas saitiem nevazājos
hmm..., man ir vecs internett eksplorerr no winXP jau gadus septiņus ar pop-up blocker, nekad f-blogā nav traucējušas ne reklāmas ne kas cits, izņemot tikai šādus tādus atsevišķus komentārus pie bildēm mandomāt tur kāda dzelžu vaina kā Luxferre raksta...
2r, oficiālais apstiprinājums. Fotoblogā nekādu pop-up reklāmu nav. Ir tikai 2 tradicionālie reklāmas laukumi (pašlaik tukši), kuros periodiski parādās baneri un Google adwords sākumlapā un kreisajā sānā!
Tie tavi popupi ir vai nu no browsera plugina, vai arī varbūt no proxy!
vaina tur tikai pašā.. es arī esmu ārzemēs, leitoju FF, tagad kādu laiku Chrome, vienīgās reklāmas ir mazais lodziņš kreisajā pusē ar google reklāmām un viena augšpusē.. Ļoti zolīdas un virsū nelec..
2r:Paldies ! Vismaz kāds mēģināja palīdzēt. Vīrusu it kā nav. Windows licenzēts, jauninājumiapmēram salikti, pa porņukiem un tiešsaistes filmu lūrēšanas saitiem nevazājos
Psrasti, ja ir licenzeets windows, arii viirus ir licenzeets Ja man kas liidzigs rodas, pameeģinu citu progu, nevis te staastu par sa u gudribu. Chrome bieži taisa muļķiibas, kas izbeidzaas peec paarlaadeešanas.
ja nepatīk reklāma dari tā kā es to daru, atslēdzu brauzerī apsolūti visu nost un visu fleshu vietā rādas viens sibols, nekādus bānerus un popapus vispār neredzu.
Esi mēģinājis pārbaudīt ar Malvērbaitu, tas ļoti labi atrod visādu sūdiņus? Man pat kaukāds marketing... (aizmirsu, kā tālāk saucās) draņķis sēdēja, kurš pētīja, ko pa kādiem veikaliem meklēju.