forum.gif
Palīdziet ar padomu par objektīva iegādi!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Palīdziet ar padomu par objektīva iegādi!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.13 20:39
 citēt
Sveicināti! Līdz šim fotografēju ar Pentaxu, standarta objektīvu 18-55mm, bet ir vēlēšanās iegādāties ko jaunu - garāku, universālaku. Esmu apskatījusi dažus variantus un lūgšu Jūs , lai padalieties ar padomiem un pieredzi par šiem konkrētajiem modeļiem , kā arī varbūt varat ieteikt ko citu. Budžets līdz 250 Ls

SIGMA AF 18-125mm f/3.5-5.6 DC OS HSM ,Pentax
Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di LD, Pentax

:face-smile:
Publicēts: 08.01.13 20:50
 citēt
pentax DA 55-300. Nav ne vainas
Publicēts: 08.01.13 21:01
 citēt
weude:Sveicināti! Līdz šim fotografēju ar Pentaxu, standarta objektīvu 18-55mm, bet ir vēlēšanās iegādāties ko jaunu - garāku, universālaku. Esmu apskatījusi dažus variantus un lūgšu Jūs , lai padalieties ar padomiem un pieredzi par šiem konkrētajiem modeļiem , kā arī varbūt varat ieteikt ko citu. Budžets līdz 250 Ls

SIGMA AF 18-125mm f/3.5-5.6 DC OS HSM ,Pentax
Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di LD, Pentax

:face-smile:

To abu superzūmu vietā ieteiktu labāk paņemt pussuperzūmu, jo kitenies pats par sevi ir salīdzinoši labs. Attiecīgi DA50-200mm varētu nopirkt arī par daudz lētākām naudiņām. Lietotus šad tad pārdod arī:
www.ss.lv...

Man tāds ir - baigi labs paņemt līdzi ceļojumos jo vielgs un maziņš, bet reizē arī tele.
Publicēts: 08.01.13 21:21
 citēt
Ir bijis Sigma 18-125. Kopumā atbilst tai kvalitātei, ko var sagaidīt no tāda zūma apgabala. Varēja manīt hromatisko aberāciju platajā un tālajā galā, tālajā galā samērā zems vispārējais kontrasts. Smalkāk šeit: www.photozone.de...
Izvēle, protams, būs atkarīga no vajadzībām, bet rungai ir divi gali: par superzūma lietošanas ērtumu būs jāmaksā ar optiskās kvalitātes pasliktināšanos, jo garāks zūma apgabals, jo vairāk. Tāpēc variants, kad garu zūma apgabalu "noiet" ar diviem objektīviem, kaut gan nav tik ērts, noteikti ir kvalitatīvāks.
Publicēts: 08.01.13 21:56
 citēt
Superzūmus miskastē, par izvēli pievienojos Vaardam un GunarsII.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):