forum.gif
legāls CS 2 par brīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / legāls CS 2 par brīvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.13 07:39
 citēt
no šībrīža pieejama čupiņa Adobes softa legāli par brīvu

www.adobe.com...

tiem kam nevakag pašu krutāko versiju, bet gribas strādāt legāli var noderēt
Publicēts: 09.01.13 08:17
 citēt
O forši, paldies! :face-smile:
Publicēts: 09.01.13 08:23 labots
 citēt
nu nav nav...
www.forbes.com...
Publicēts: 09.01.13 08:32
 citēt
bija jau ielikts te, neviens nekomentēja. Bet nav par velti :)
Publicēts: 09.01.13 08:50
 citēt
versatile:bija jau ielikts te, neviens nekomentēja. Bet nav par velti :)

kā tad nav, tikko pamēģināju, viss rullē:face-wink:
Publicēts: 09.01.13 14:29
 citēt
kaut kas tur tomēr nav riktīgi. Piereģistrējies un visu laiku šams prasa no jauna reģistrāciju.
Publicēts: 09.01.13 14:32
 citēt
Tas, ka darbosies seriālis, nenozīmē, ka atnākot pārbaudei, būs legāli. Licencei uz doto produktu ir jābūt nopirktai.
Viņi vienkārši atslēdza CS2 aktivācijas serverus, tāpēc jaunas instalācijas nedarbosies. Tam ir domātas šīs, kur iekļauta lokāla s/n pārbaude un attiecīgie s/n
Publicēts: 09.01.13 14:37
 citēt
Tā ka, var teikt - tīrs, bez vīrusiem CS2, kas uzinstalēsies OK un par brīvu - jā. Legāls - nē.
Publicēts: 09.01.13 15:08
 citēt
versatile:Tā ka, var teikt - tīrs, bez vīrusiem CS2, kas uzinstalēsies OK un par brīvu - jā. Legāls - nē.

Tak tur skaidrā angļu valodā teikts, ka legāls tikai kā upgreids uz legālu(pirktu) versiju...:face-grin:
Publicēts: 09.01.13 15:35
 citēt
wot tā, čakarē vienkāršo darba tautu!:face-devil-grin:
Publicēts: 09.01.13 16:56 labots
 citēt
Sākumā iet, es jau pirms gada šo izmēģināju vai arī pirms diviem.
Sākumā viss ok uz kādu laiku, bet pēctam čiks, ja patīk pērc. Otriez tādu laipnību nesagaidīsiet.
Publicēts: 09.01.13 17:53
 citēt
Es tik nesaprotu, kādēļ vecās, 2003.gada versijas nevar palaist par brīvu, normālā pasaulē tādas nelieto, paši ražotāji sen par tām aizmirsuši, kaut varētu kāds zulusu cilts fotogrāfs, kuram sakāpināta godīguma izjūta, tādas mantas lietot.
Lai ņem piemēru no Šerifa - viņu veco komplektu Photo Plus X4+Panorama X4 pilnīgi oficiāli nopirku par 9,95 GBP.
Publicēts: 09.01.13 17:58 labots
 citēt
Schneider:Es tik nesaprotu, kādēļ vecās, 2003.gada versijas nevar palaist par brīvu, normālā pasaulē tādas nelieto, paši ražotāji sen par tām aizmirsuši, kaut varētu kāds zulusu cilts fotogrāfs, kuram sakāpināta godīguma izjūta, tādas mantas lietot.
Lai ņem piemēru no Šerifa - viņu veco komplektu Photo Plus X4+Panorama X4 pilnīgi oficiāli nopirku par 9,95 GBP.

----------------
kāpēc katru dienu lielveikali izgāž tonnām pārtikas konteineros?

Es ar nopirku veco versiju Corel PSP X3 par 24 euro.
Publicēts: 09.01.13 18:36
 citēt
Tik viens knifiņš - no konteinera paņemt pārtiku un to apēst nav pārkāpums, bet pat par kreiso pirmo ACDSee Pro var izčakarēt (ja vien pārbaudītāji vispār atpazīs, kas tas tāds ir).
Publicēts: 09.01.13 18:41
 citēt
Schneider:Tik viens knifiņš - no konteinera paņemt pārtiku un to apēst nav pārkāpums, bet pat par kreiso pirmo ACDSee Pro var izčakarēt (ja vien pārbaudītāji vispār atpazīs, kas tas tāds ir).

AHA, un atpazīst visnotaļ godprātīgā organizācija BSA tikai to softu, kura radītāji meslus maksā...:face-grin:
Publicēts: 09.01.13 21:36
 citēt
Kurš tad vairs ar CS2 strādā, tas tak arhaisms.
Es no legālā CS3 lidz CS6 asmu legāli upgradejies par to laiku.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):