forum.gif
Bravo, Dansiga!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bravo, Dansiga!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.13 22:51
 citēt
Maris:kādu iesākt - novest līdz galam ne iesākt. Sastādi pilnu servisa sarakstu - iesniegt vajadzīgos datus un 100 bildas

iekasē tik piķi un sūti viņiem atskaites meilus - tā un tā - jums 3 pasākums jau complite - 4tais nākammēnes utt.

Es padomāšu par šo jautājumu :-))))
Publicēts: 11.01.13 22:54 labots
 citēt
Tad es pajautāšu, cik klases kurā palīgskolā esi pabeidzis, ja nepazīsti ciparus no 1 līdz 56?
Nu labi, tu te tikai zirgojies, tomēr piektdienas vakars -
Publicēts: 11.01.13 22:56
 citēt
dansiga:
Maris:kādu iesākt - novest līdz galam ne iesākt. Sastādi pilnu servisa sarakstu - iesniegt vajadzīgos datus un 100 bildas

iekasē tik piķi un sūti viņiem atskaites meilus - tā un tā - jums 3 pasākums jau complite - 4tais nākammēnes utt.

Nav ko domāt - rīkoties vajag :)
Publicēts: 11.01.13 22:58
 citēt
Schneider:Tad es pajautāšu, cik klases kurā palīgskolā esi pabeidzis, ja nepazīsti ciparus no 1 līdz 56?
Nu labi, tu te tikai zirgojies, tomēr piektdienas vakars -

Es krievu skolā mācijos :)
Publicēts: 11.01.13 23:30
 citēt
Skaidrs. Tu esi mācījies tādā laikā, kad krievu skolās nav bijis aritmētikas.:face-grin:
Publicēts: 12.01.13 00:13
 citēt
Schneider:Skaidrs. Tu esi mācījies tādā laikā, kad krievu skolās nav bijis aritmētikas.:face-grin:

Kāda vēl aritmētika :D kalkulātors tad izskatijās šādi

Publicēts: 12.01.13 03:57 labots
 citēt
Maris:
dansiga:

Viss strādā burvīgi . Kur auni tur cirpēji , 10x sūti kopā ~100 bildes , ~250 Euriki = "Mākslinieks" nosaukums regulārā piķa iesūtīšanā :D :D Shēma nemainīga. VĒL nav pierēķināti pasta izdevumu kuru ir VISMAZ vēl tikpat daudz un bilžu izmaksas vidēji viens bilžu paka ~15Ls tātad vēl tik pat daudz cik dalība . Bildes 30x40 cik maksā ~3-5Ls tātad 100 bildes vēl +300-500Ls Bezjēdzīgs nosaukums pa ~700-800Ls nopirks , IZCILI :):) Nezinu cik slavaskāram jābūt lai ~1000Euriku izdotu par tukšu "Slava pačot' . Latvijā viens čalis pa 250Ls + "Nedaudz papīrīšu + formāla komisija" dala nosaukumus "Foto meistars" savukārt USA pa ~5000 USD var iegādāt titulu "Izcils pasaules mēroga biznesa talants" . Pēdējā sadaļa tabulā ir pati sāls , no tabulas redzams ka no no sūtītajām ~100 bildēm akceptētas ir ~1/3 un no pēdējās sadaļas redzamas ka VIDĒJI konkursos akceptē 1/3 iesūtīti bilžu :):) Kur nu vēl primitīvāku "Piramīda" un muļķīgāks pasākums :)
Publicēts: 12.01.13 08:28 labots
 citēt
Lunis:
Maris:

Viss strādā burvīgi . Kur auni tur cirpēji , 10x sūti kopā ~100 bildes , ~250 Euriki = "Mākslinieks" nosaukums regulārā piķa iesūtīšanā :D :D Shēma nemainīga. VĒL nav pierēķināti pasta izdevumu kuru ir VISMAZ vēl tikpat daudz un bilžu izmaksas vidēji viens bilžu paka ~15Ls tātad vēl tik pat daudz cik dalība . Bildes 30x40 cik maksā ~3-5Ls tātad 100 bildes vēl +300-500Ls Bezjēdzīgs nosaukums pa ~700-800Ls nopirks , IZCILI :):) Nezinu cik slavaskāram jābūt lai ~1000Euriku izdotu par tukšu "Slava pačot' . Latvijā viens čalis pa 250Ls + "Nedaudz papīrīšu + formāla komisija" dala nosaukumus "Foto meistars" savukārt USA pa ~5000 USD var iegādāt titulu "Izcils pasaules mēroga biznesa talants" . Pēdējā sadaļa tabulā ir pati sāls , no tabulas redzams ka no no sūtītajām ~100 bildēm akceptētas ir ~1/3 un no pēdējās sadaļas redzamas ka VIDĒJI konkursos akceptē 1/3 iesūtīti bilžu :):) Kur nu vēl primitīvāku "Piramīda" un muļķīgāks pasākums :)

Apgaismo mani, nejēgu... No sešarpus tūkstoš darbiem, akceptē divarpus tūkstošus...??? Jautājums, kurš tos tūkstošus kaut apskata, un ko ar tiem "akceptētajiem" dara. mucā sāla, vai?:face-smile:
Un ja vēl IZDRUKAS, tas makulatūras pārstādes uzņēmums, vai??
Publicēts: 12.01.13 09:54
 citēt
chukmasoff_f: Kāda vēl aritmētika :D kalkulātors tad izskatijās šādi

Jā, man arī ar šitādu štruntu mācīja rēķināt klasē 2. vai 3. bet tā arī neiemācijos, godīgi atzīšos. Kā arī 8.klases izlaiduma eksāmenos uzrakstīju sacerējumu uz kaukādu 4-5 līmeni par Mērnieku laikiem, tos nemaz nelasījis. Vispār jau tajos laikos varēja izlīferēt, pat videni pabeidzu, riktīgi nezinot krievu gramatikas padežus un latviešu gramatikā jaucot konjugāciju ar deklināciju.
Publicēts: 12.01.13 11:36
 citēt
LUNIS, kārtēja Tevis sarakstītā laža.... Tu esi atpalicis par 20 gadiem no dzīves!!!!!

Drukātas bildes es sūtīju tikai uz vienu salonu :-))) Sen jau kā FIAP konkursos bildes tiek ielādētas mājas lapā un samaksāts caur PayPal. Ja bilde tālāk tiek eksponēta izstādē vai katalogā, tad autoram tiek palūgts atsūtīt lielo failu drukai un drukāšanas izdevumi ir organizētāju apmaksāta..
Jā - es nepierēķināju - cik vē eiro jātņem no iztērētās naudas par atūtītajiem katalogiemm no kuriem viens otrs ir pat ĻOTI skatāms.

Luni, Tu tomēr vēl jorojām esi slims ;-ppppp
Publicēts: 12.01.13 15:02 labots
 citēt
dansiga:LUNIS, kārtēja Tevis sarakstītā laža.... Tu esi atpalicis par 20 gadiem no dzīves!!!!!

Drukātas bildes es sūtīju tikai uz vienu salonu :-))) Sen jau kā FIAP konkursos bildes tiek ielādētas mājas lapā un samaksāts caur PayPal. Ja bilde tālāk tiek eksponēta izstādē vai katalogā, tad autoram tiek palūgts atsūtīt lielo failu drukai un drukāšanas izdevumi ir organizētāju apmaksāta..
Jā - es nepierēķināju - cik vē eiro jātņem no iztērētās naudas par atūtītajiem katalogiemm no kuriem viens otrs ir pat ĻOTI skatāms.

SEN ir beidzamie daži gadi :):) Kad vairs neviens tur neko nesūtīja dēļ MILZĪGĀM izmaksām un "Fufeļainā" iznākuma. Es kādreiz šad tad taisiju reklāmas "Spēļu automātu izplatītajiem" tur darbojās līdzīga sistēma tātad pati "Elektroniskie svari" tik procents nav 30% bet 25% . vari mest ko un kā gribi bet tiko SVARS sasniedz 100% tā SPĒLĒTĀJAM izmet 25% no "Samestā" un pārejā sadala īpašnieks ar valsti :):) Pirms 20 gadiem tam vēl bija kāda JĒGA jo tas biaj VIENĪGAIS pasākums kurā PSRS piedalījās , mūsdienās šis paskums ir PIRAMĪDA pietam viena no neskaitāmām un pati primitīvākā kurām DARBIEM nav nekādas jēgas jēga ir DAUDZUMĀ / SKAITĀ un iemaksātajā piķī :):) Tu pati uzskatāmi esi sazīmēju tabulu kur UZSKATĀMI parādās šī sistēma 1/3 jeb ~33% , kā tev liekas esi "Vidējais statistiskais" vai tev nenormāla sakritība ka VISUR tev parādās ~1/3. Gan pieņemtajos darbos , gan balvās gan VISUR CITUR :):) Šī pasākuma PRINCIPU , jēgu lielmeistari izkoda vēl 1980 beigās un saprata tās bezjēdzību. TIPISKS "Marku krājēju" krūzīšu saņēmēju princips. PATI uzskatāmi uztaisa TABULU kur skaidrāk par skaidru redzama SHĒMA un vēl pūšas. Man reiz viena gudra meitene no jūsējām par manu izbrīnu un pasmiešanos par Fotoblog.lv admiņu vēlmi ieribežot 555 un reitingu dračitājus teica "Tai paaudzei SLAVA kaut lokāla ir vienīgais prieciņš" kuru kāds grib noņemt , toreiz smējos un smejos jorojām , pat PAŠIEM SEV uzskatāmi parādot ka darīšana ar 100% "Piramīdu" tapat spītīgi "Neredzēs" acīm redzamo. Tici man TEV LĪDZĪGO netrūkst , droši taisi to ko Maris ieteica "Sūtītāju biznes" zels un tavējais PARALĒLI arī :)
Publicēts: 12.01.13 15:29 labots
 citēt
Lunis:
dansiga:LUNIS, kārtēja Tevis sarakstītā laža.... Tu esi atpalicis par 20 gadiem no dzīves!!!!!

SEN ir beidzamie daži gadi :):) Kad vairs neviens tur neko nesūtija dēļ MILZĪGĀM izmasām un "Fufeļainā" iznākuma. Es kādreiz šad tad tasiju reklāmas "Spēļu automātu izplatītajiem" tur darbojās līdzīga seitēma tātada pati "Elektroniskie svari" tik procents nav 30% bet 25% . vari mest ko un kā grubi bet tiko SVARS sasniedz 100% tā SPĒKĒTĀJAM izmet 25% no "Samestā" un pārejo nsadala īpašnieks ar valsti :):) Pirms 20 gadiem tam vēl bija kāda JĒGA jo tas biaj VIENĪGAIS pasākums kurā PSRS piedalijās , mūsdienās šis pasakums ir PIRAMĪDA kurām DARBIEM nav nekādas jēgas jēga ir DAUDZUMĀ / SKAITĀ un iemaksātajā piķī :):)

Nu labi, viedie.... BET kurš mirstīgais var 6600 (sešiarpusi TŪKSTOŠI!!!!), bildes apaskatīt(????) par vērtēšanu pat nerunāju....?????:face-grin::anger: UN KO dara ar tām 2500(divarpustūkstoš!!!!) bildēm, ko "akceptē"???? Mucā sāla, kā letiņi kāpostus?????:face-grin:
Publicēts: 12.01.13 16:36
 citēt
dansiga:

..Sen jau kā FIAP konkursos bildes tiek ielādētas mājas lapā un samaksāts caur PayPal. Ja bilde tālāk tiek eksponēta izstādē vai katalogā, tad autoram tiek palūgts atsūtīt lielo failu drukai un drukāšanas izdevumi ir organizētāju apmaksāta..

Tad jau sanāk, ka tie kuri bildes ar palielinātaju drukā, nekādīgi to Fiapu dabūt nevar?!:-0 Reāla diskriminācija!!:-(
Publicēts: 12.01.13 16:38
 citēt
Citagaisma:
dansiga:

..Sen jau kā FIAP konkursos bildes tiek ielādētas mājas lapā un samaksāts caur PayPal. Ja bilde tālāk tiek eksponēta izstādē vai katalogā, tad autoram tiek palūgts atsūtīt lielo failu drukai un drukāšanas izdevumi ir organizētāju apmaksāta..

Tad jau sanāk, ka tie kuri bildes ar palielinātaju drukā, nekādīgi to Fiapu dabūt nevar?!:-0 Reāla diskriminācija!!:-(

ne visiem, kuri kopē kartiņas ar palielinātāju, ir beigta kamera telefonā vai arī to neprot lietot, lai pārfotogrāfētu.
Publicēts: 12.01.13 20:33
 citēt
Citagaisma:
dansiga:

Ir konkursi, kur pieņem arī drukātās bildes - tikai dabiski, ka tas lielāks čakars - drukāt, iet uz pastu, sūtīt .....
Publicēts: 12.01.13 20:42
 citēt
Luni, tai konkrētajā, kura statistiku es parādīju, jo šamie bija to atsūtījuši, man ir apstiprināti 50 %, ja kas .... un ir, kad apstiprina 10 %, un ir kur ir apstiprināts 100% ...... TAS nav rādītājs!!!! UN nebļauj, ka tā ir kopēja sistēma .... katrs salons ir neatkarīgs no cita!!!!!

Elmars, pirmo atlasi veic organizētājsalons (nav ne jausmas cik cilvēku sastāvā - tas netiek publicēts), atlasītās bildes skata žūrija no 5 līdz kādi 10 cilvēku sastāvā (atkarībā no konkursa lieluma) - žūrija vienmēr nolikumā tiek nosaukta. Apbalvotās bildes tiek dažādi eksponētas (kā kurš salons to dara) - slaidšovs uz sienas pilsētā, izstāde galerijā, ceļojošā izstāde....Kā arī tiek taisīti katalogi - no parasta CD līdz 5zvaigžņu katalgoam A4 izmērā, kas tiek izsūtīti VISIEM dalībniekiem.
Publicēts: 12.01.13 20:58
 citēt
dansiga:Luni, tai konkrētajā, kura statistiku es parādīju, jo šamie bija to atsūtījuši, man ir apstiprināti 50 %, ja kas .... un ir, kad apstiprina 10 %, un ir kur ir apstiprināts 100% ...... TAS nav rādītājs!!!! UN nebļauj, ka tā ir kopēja sistēma .... katrs salons ir neatkarīgs no cita!!!!!

Elmars, pirmo atlasi veic organizētājsalons (nav ne jausmas cik cilvēku sastāvā - tas netiek publicēts), atlasītās bildes skata žūrija no 5 līdz kādi 10 cilvēku sastāvā (atkarībā no konkursa lieluma) - žūrija vienmēr nolikumā tiek nosaukta. Apbalvotās bildes tiek dažādi eksponētas (kā kurš salons to dara) - slaidšovs uz sienas pilsētā, izstāde galerijā, ceļojošā izstāde....Kā arī tiek taisīti katalogi - no parasta CD līdz 5zvaigžņu katalgoam A4 izmērā, kas tiek izsūtīti VISIEM dalībniekiem.

Nu monstri, tūkstošus bilžu, tak vēl IZVĒRTĒT, Tas nav cilvēka spēkos...:anger:
Publicēts: 12.01.13 21:01
 citēt
Elmarss:
dansiga:Luni, tai konkrētajā, kura statistiku es parādīju, jo šamie bija to atsūtījuši, man ir apstiprināti 50 %, ja kas .... un ir, kad apstiprina 10 %, un ir kur ir apstiprināts 100% ...... TAS nav rādītājs!!!! UN nebļauj, ka tā ir kopēja sistēma .... katrs salons ir neatkarīgs no cita!!!!!

dienā nevar apskatīties piemēram 250 bildes?
Publicēts: 12.01.13 21:03
 citēt
dansiga:
Elmarss:

dienā nevar apskatīties piemēram 250 bildes?

Var, arī štuku, tik rezultāts????:face-devil-grin:
Publicēts: 12.01.13 21:11
 citēt
Elmarss:
dansiga: dienā nevar apskatīties piemēram 250 bildes?

izskatās, ka Tu nekad nesi atlasījis bildes .... Bet ko Tu vēlies pierādīt? LAikam jau to pašu, ko Lunis ..... Kāpēc? Tevi kāds spiež piedalīties šajos konkursos? Nepatīk/neinteresē - ej garām!!! Vai ari Tu esi kā mans mirušais vīratēvs - esi pasaules naba un visam ir jābūt ppēc Tava prāta?
Publicēts: 12.01.13 21:17 labots
 citēt
dansiga:
Elmarss:

izskatās, ka Tu nekad nesi atlasījis bildes .... Bet ko Tu vēlies pierādīt? LAikam jau to pašu, ko Lunis ..... Kāpēc? Tevi kāds spiež piedalīties šajos konkursos? Nepatīk/neinteresē - ej garām!!! Vai ari Tu esi kā mans mirušais vīratēvs - esi pasaules naba un visam ir jābūt ppēc Tava prāta?

Nuu re, vīratēvs ir bijis, un prātīgs cilvēks, izrādās... Da man pie kājas, Tava Māxla... vienk tūkstošos tiražēta tā par konveijeru kļūst ar visām no tā izrietošām.:face-smile: cep tālāk savus mākslasdarbus, tik nesaki, ka VISIEM tā jādara.:face-grin:
P.S.
Par mirušo vīratēvu, iesaku kādu psihoterapeitu apmeklēt... Nav labi uz nelaiķiem ļaunu domāt...
Publicēts: 12.01.13 21:38
 citēt
Elmarss:
dansiga: izskatās, ka Tu nekad nesi atlasījis bildes .... Bet ko Tu vēlies pierādīt? LAikam jau to pašu, ko Lunis ..... Kāpēc? Tevi kāds spiež piedalīties šajos konkursos? Nepatīk/neinteresē - ej garām!!! Vai ari Tu esi kā mans mirušais vīratēvs - esi pasaules naba un visam ir jābūt ppēc Tava prāta?

Nuu re, vīratēvs ir bijis, un prātīgs cilvēks, izrādās... Da man pie kājas, Tava Māxla... vienk tūkstošos tiražēta tā par konveijeru kļūst ar visām no tā izrietošām.:face-smile: cep tālāk savus mākslasdarbus, tik nesaki, ka VISIEM tā jādara.:face-grin:
P.S.
Par mirušo vīratēvu, iesaku kādu psihoterapeitu apmeklēt... Nav labi uz nelaiķiem ļaunu domāt...

Ielelpo dziļi un noskaiti līdz 10 ... es Tev ar savu "māxlu" uzbāžos? Es kādam lieku tāpat darīt?
Publicēts: 12.01.13 21:41
 citēt
dansiga - ja tu savu "mākslu" nerādītu šeit tad arī nevienam neuzbāstos :D
Publicēts: 12.01.13 21:47
 citēt
Oliss:dansiga - ja tu savu "mākslu" nerādītu šeit tad arī nevienam neuzbāstos :D

mhm - Tavējā gan ir tāda, ar kuru jāizbāzās;-pppp
P.S.. CIk var deklarēt - nav spiesta lieta skatīties!!!!!
Publicēts: 12.01.13 21:52
 citēt
dansiga:
Oliss:dansiga - ja tu savu "mākslu" nerādītu šeit tad arī nevienam neuzbāstos :D

mhm - Tavējā gan ir tāda, ar kuru jāizbāzās;-pppp
P.S.. CIk var deklarēt - nav spiesta lieta skatīties!!!!!

Es savu mākslu nevienam šeit nerādu, bet bildītes nav māksla :grimace:
Atverot galeriju es skatos visas bildes un tikai tad autoru kas to noknipsējis, tā kā tu uzbāzies ar savu "mākslu":grimace:
Publicēts: 12.01.13 21:54
 citēt
ar ko TAVAS bildītes atšķirās no MANĀM bildītēm uzbāsanās ziņā!?!?!!!?
Publicēts: 12.01.13 21:55
 citēt
dansiga:ar ko TAVAS bildītes atšķirās no MANĀM bildītēm uzbāsanās ziņā!?!?!!!?

Ar to ka tās nav mākslas bildes, bet tu savējās par mākslu uzskati
Publicēts: 12.01.13 21:59
 citēt
dansiga:
Elmarss:
P.S.

Ielelpo dziļi un noskaiti līdz 10 ... es Tev ar savu "māxlu" uzbāžos? Es kādam lieku tāpat darīt?

Elpo, omīt, un labi dziļi... tūkstošos tiražēta māksla ir vienkārši širpotrebs, un massām. no tūkstošiem širpotreba atlasīta māksla ir pavisam elementārs... arī širpotrebs... Aksioma, poņimaješšš.:face-grin:
Publicēts: 12.01.13 22:04
 citēt
dansiga:
Ir konkursi, kur pieņem arī drukātās bildes - tikai dabiski, ka tas lielāks čakars - drukāt, iet uz pastu, sūtīt .....

Hm, ..kā tad lielāks čakars, ja bilde ir tikai uz papīra?
Publicēts: 12.01.13 22:21
 citēt
Citagaisma:
dansiga:

Hm, ..kā tad lielāks čakars, ja bilde ir tikai uz papīra?

Es rakstīju - jāiet uz pastu, jāsūta ....
Publicēts: 13.01.13 01:41
 citēt
Luni, nu kas tie par tādiem letiņu gājieniem? Tiklīdz kādam veiksme, tā grūti noturēties neapiršot. UN nav jāmetas visām pudelēm par korķi, mēs jau tā pat zinām, kurš te ir viss viedākais :)
Publicēts: 13.01.13 08:30 labots
 citēt
Elmarss:
dansiga:

Elpo, omīt, un labi dziļi... tūkstošos tiražēta māksla ir vienkārši širpotrebs, un massām. no tūkstošiem širpotreba atlasīta māksla ir pavisam elementārs... arī širpotrebs... Aksioma, poņimaješšš.:face-grin:

...paskatoties Tavu galeriju Elmarss es vispār muti vaļā par "bildēšanu" un "mākslu" nevērtu.No sākuma iemācies širpotrebu nobildēt un tad ko saki,a to sanāk dirsējs diršanas pēc(tāds pats kā Oliss).Oliss tukšā dirsana ir piedodama jo viņš ir bloga āksts.
Publicēts: 13.01.13 08:35
 citēt
Lunis:

SEN ir beidzamie daži gadi :):) Kad vairs neviens tur neko nesūtīja dēļ MILZĪGĀM izmaksām un "Fufeļainā" iznākuma. Es kādreiz šad tad taisiju reklāmas "Spēļu automātu izplatītajiem" tur darbojās līdzīga sistēma tātad pati "Elektroniskie svari" tik procents nav 30% bet 25% . vari mest ko un kā gribi bet tiko SVARS sasniedz 100% tā SPĒLĒTĀJAM izmet 25% no "Samestā" un pārejā sadala īpašnieks ar valsti :):) Pirms 20 gadiem tam vēl bija kāda JĒGA jo tas biaj VIENĪGAIS pasākums kurā PSRS piedalījās , mūsdienās šis paskums ir PIRAMĪDA pietam viena no neskaitāmām un pati primitīvākā kurām DARBIEM nav nekādas jēgas jēga ir DAUDZUMĀ / SKAITĀ un iemaksātajā piķī :):) Tu pati uzskatāmi esi sazīmēju tabulu kur UZSKATĀMI parādās šī sistēma 1/3 jeb ~33% , kā tev liekas esi "Vidējais statistiskais" vai tev nenormāla sakritība ka VISUR tev parādās ~1/3. Gan pieņemtajos darbos , gan balvās gan VISUR CITUR :):) Šī pasākuma PRINCIPU , jēgu lielmeistari izkoda vēl 1980 beigās un saprata tās bezjēdzību. TIPISKS "Marku krājēju" krūzīšu saņēmēju princips. PATI uzskatāmi uztaisa TABULU kur skaidrāk par skaidru redzama SHĒMA un vēl pūšas. Man reiz viena gudra meitene no jūsējām par manu izbrīnu un pasmiešanos par Fotoblog.lv admiņu vēlmi ieribežot 555 un reitingu dračitājus teica "Tai paaudzei SLAVA kaut lokāla ir vienīgais prieciņš" kuru kāds grib noņemt , toreiz smējos un smejos jorojām , pat PAŠIEM SEV uzskatāmi parādot ka darīšana ar 100% "Piramīdu" tapat spītīgi "Neredzēs" acīm redzamo. Tici man TEV LĪDZĪGO netrūkst , droši taisi to ko Maris ieteica "Sūtītāju biznes" zels un tavējais PARALĒLI arī :)

No malas izskatās,ka Dansigas tituls Lunim elpot neļauj.Lunis bildē jau 30 gadu un jēgas nekādas.Ne piķis liels,ne pačots un te uzrodās Dansiga kurai ir vismaz pačots.Nu un tas sākās letiņu cienīga herņa.......NOŽĒLOJAMI
Publicēts: 13.01.13 12:53 labots
 citēt
Jolan:No malas izskatās,ka Dansigas tituls Lunim elpot neļauj.Lunis bildē jau 30 gadu un jēgas nekādas.Ne piķis liels,ne pačots un te uzrodās Dansiga kurai ir vismaz pačots.Nu un tas sākās letiņu cienīga herņa.......NOŽĒLOJAMI

Man vienaldzīgi "Krūzīšu krājēji" un līdzīgi PIRKTIE "Panākumi" , šī pasākuma aktualitātē izsmēla sevi vēl 80/90 mijā līdz ar dzelzs priekškara krišanu , kopš tā lai tas nav nekas vairāk ķā "Pērc preci pa 10Ls sakrāj marciņas saņem krūzīti" , es to teicu Dansiga vēl dažus gadus atpakaļ un turpinu teikt arī joprojām. Viņas tabuliņa uzskatāmi redzams tas ko cilvēki kuri šai pasākumā bija piedalījušies vēl PSRS laikos atkoda uzreiz MAKSĀ un "Saņem titulu" tieši tāpēc viņi ar saņēmuši VISUS titulus pilnīgi godīgi izteicās par šī pasākuma JĒGU. DansigaS BILDES es vispār neesmu pieminējis , jo BILDĒM ar šo pasākumu NAV NEKĀDA SAKARA tieši to es ar stāstu var sūtīt JEBKO un pie "Pareizā cipariņa" jūs saņemsiet savu nosaukumu "Mega sūtītājs" turpinot sūtīt atkal JEBKO saņemsiet NĀKAMO un tā MAKSĀ - SAŅEM :) Kamēr PSRS cilvēki bija dumji nezinoši kā strādā šī sistēma mums viņu 1990 gadā PILNĪBĀ apskaidroja viens no šādu pasākumu ŽŪRIJAS locekļiem . Man nav nekas pret "Krūzīšu" konkursiem vai "Bateriju" ko Hameleons mēdz rakstīt savā CV bet jēga tam visam un sakara ar BILDĒM nav itin nekādas. Tas viss izbeidzās līdz ar dzelzs priekškara krišanu kad KATRS kurš gribēja varēja sūtīt SIMTIEM bilžu un ātri "Sakrāt" jebkura izmēra KRŪZĪTEI atvainojos "Nosaukumam" . Tāds bij manu skolotāju viedoklis tāds ir arī MANĒJAIS , saprotu ka maģiskie cipari 1/3 jeb ~33% VISUR jums neko neizsaka , man gan esmu ilgus gadus sadarbojies ar azartspēļu rīkotājiem . VEIKSMI Dansigai un jebkuram citam piķa ieguldīšanā :) Mans biznes ir piķi PELNĪT nevis "Tērēt" tukšiem pontiem :) Viena lieta ir PILNĪGI acīm redzama , šis pasākums ir 100% degradēts jau vien ar to ka no LV viens cilvēks viena gada laikā aizsūta 96 bilde , laikos kad šim pasākuma bija KAUT ĶĀDA jēga vai NOZĪME un ko sūtāmu akceptēja kārtīga mākslas padome ja gadā varēja aizsūtīt 10 bildes tas bija LIELMEISTARS ģēnijs ar lielo burtu/ 96 bildes viens cilvēkas vienā gadā ir KRŪZĪTI GRIBU jo ātrāk jo labāk , variet būt droši visi CITI gribēs tāpat un sūtīs ne tik 96 bet 365 gadā ja vien KONKURSU intensitāte to ļautu :):) Kā raktīju "Vienīgo prieciņu" man nevienam nav vēlmes laupīt , es vienkarši apskaidroju MEHĀNISKU un visai smieklīgo "Plātīšanos" ar nopirkto KRŪZĪTI :):)
Publicēts: 13.01.13 13:01
 citēt
Luni, Tu tik histēriski par šo tematu raksti, ka pats vairs neatceries, ko pirms tam rakstīji. Palasi savus iepriekšējos tekstus, lai galīgi neizblamētos ....
Publicēts: 13.01.13 13:10 labots
 citēt
dansiga:Luni, Tu tik histēriski par šo tematu raksti, ka pats vairs neatceries, ko pirms tam rakstīji. Palasi savus iepriekšējos tekstus, lai galīgi neizblamētos ....

Histērijas parasti ir tev ja "Nepievērš uzmanību" es smejos par PASAKUMU nevis par tevi , tu raisi līdzjūtību par veiksmīgu uzsēšanos uz adatas "Slavas atkarība"
Publicēts: 13.01.13 13:20
 citēt
Izskatās ka dažiem pat ļoti skauž.
Dansiga, ieelpo dziļi, saskaiti līdz 10 un klusiņām pasaki: "Da man po***j jūsu gaudas!" :bad_smile:
Publicēts: 13.01.13 13:21 labots
 citēt
Gabiz:Izskatās ka dažiem pat ļoti skauž.
Dansiga, ieelpo dziļi, saskaiti līdz 10 un klusiņām pasaki: "Da man po***j jūsu gaudas!" :bad_smile:

TO viņa NEVAR :D :D Kas attiecas uz "Skaudībām" , man gadiem uzjautrina iereibušas Dansigas iemīļotā tēma "Tā Sundew nekas nav PAR KO viņai tāda atzibināt !!!" :face-kiss::face-kiss::face-wink:
Publicēts: 13.01.13 13:21
 citēt
Cik nu atceros šīs diskusijas sākumu, par AFIAP paziņoja ne jau Dansiga pati, tāpēc pārmetumi par plātīšanos ir pilnīgi nevietā. Jebkurš līdz galam padarīts darbs ir atzinības vērts.
Publicēts: 13.01.13 13:25 labots
 citēt
GunarsII:Cik nu atceros šīs diskusijas sākumu, par AFIAP paziņoja ne jau Dansiga pati, tāpēc pārmetumi par plātīšanos ir pilnīgi nevietā. Jebkurš līdz galam padarīts darbs ir atzinības vērts.

NU JAU kašķis sākās par AFIAP ko "Daži" uztvēra kā PERSONĪGU apvainojumu pārnesot to uz sevi personīgi :face-grin::face-grin:Apmēram kā "Saku CCCP domāju ĻEŅINS , saku ĻEŅINS domāju CCCP " :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: