forum.gif
Bravo, Dansiga!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bravo, Dansiga!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.13 13:39
 citēt
Gabiz:Izskatās ka dažiem pat ļoti skauž.
Dansiga, ieelpo dziļi, saskaiti līdz 10 un klusiņām pasaki: "Da man po***j jūsu gaudas!" :bad_smile:

Gabiz, es taču par Luni smejos - žēl skatīties, kā viņš te ņemās :-)))) meli un nepatiesība lien pa visām spraugām :-))))
Publicēts: 13.01.13 13:40
 citēt
Lunis:
Dansiga, ieelpo dziļi, saskaiti līdz 10 un klusiņām pasaki: "Da man po***j jūsu gaudas!" :bad_smile:

TO viņa NEVAR :D :D Kas attiecas uz "Skaudībām" , man gadiem uzjautrina iereibušas Dansigas iemīļotā tēma "Tā Sundew nekas nav PAR KO viņai tāda atzibināt !!!" :face-kiss::face-kiss::face-wink:

LUNI, KAD ES TO ESMU TEIKUSI!?!??!?! MAn NEKAD neskauž citu panākumi!!!!!

MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS
Publicēts: 13.01.13 13:40
 citēt
dansiga:

Gabiz, es taču par Luni smejos - žēl skatīties, kā viņš te ņemās :-)))) meli un nepatiesība lien pa visām spraugām :-))))

Līdz šim tik Dreef visi nepatiesi apmeloja :):)
Publicēts: 13.01.13 13:44 labots
 citēt
dansiga:
Lunis:

TO viņa NEVAR :D :D Kas attiecas uz "Skaudībām" , man gadiem uzjautrina iereibušas Dansigas iemīļotā tēma "Tā Sundew nekas nav PAR KO viņai tāda atzibināt !!!" :face-kiss::face-kiss::face-wink:

MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS MELIS

Neārdies kā parasti :):) Es nekrāju arhīvus un kompromatus es vienkārši rēķinos ar dažu meiteņu īpatnībām :face-wink::face-kiss: Tāpēc jau es uzjautrinošs ka ES runāju par ORGANIZĀCIJU bet tev uzreiz šķiet ka "Mani aizskāra" :) Tiko TEV nepievērš uzmanību tu momentā sāk ārdīties un DRAUDĒT , kā tad kad Meduslācis aizlaida pie mums nevis palika pie tevis :):) Man daudzus gadus ikdienā darbs ar daudzām ambiciozām sievietēm NAV LIELĀKU šausmu kā tās ja viņam "Nepievērš uzmanību" tad viņas nesās pie manis BILDĒTIES lai pārvarētu lomkas gūtu pārliecību "Es joprojām esmu KRUTA ir JOPROJĀM vari atļauties vissu" , mans biznes uz tīri ambiciozu DĀMU psiholoģiskām īpatnībām , tāpēc jau nesās pie manis jo zin ka MĒS varam piepildīt viņu PAŠAS trakākās "Sevis apliecināšanas" vīzijas :) Pajautā kādreiz Haidukam kādas IZJŪTAS bildējoties ķer AMBICIOZAS / VEIKSMĪGAS meičas , viņam līdzīgs biznes tik citai vecuma grupai:) Atkārtoju vēlreiz BILDES es ne reizi neesmu pieminēji , es smejos par PRINCIPU kā "Nopērc slavu" , man tas ir ļoti pazīstami no ikdienas darba :face-grin::face-wink:
Publicēts: 13.01.13 14:20
 citēt
pag nebeidziet...aizskriešu pēc čipšiem :D
Publicēts: 13.01.13 14:24
 citēt
Kam jums šīs skauģu negācijas, vai darbā un ģimenē muti nevarat pavērt, tad te atvieglojaties?
Dansiga reāli dara, dara kā grib un spēj, bet te nespējnieki kā suņi uz karavānu rej.
Aprej tos, kas dara, aizbildinot savu negribēšanu/nevarēšanu.
Vai tas ir latviešu cienīgi?
Publicēts: 13.01.13 14:25
 citēt
imgfoto:pag nebeidziet...aizskriešu pēc čipšiem :D

Beigsim , ļaunie vienkārši "Uzvelk" Dansigu un uzjautrinās , es vienkārši izklāstu PRINCIPU kā strādā :):)
Publicēts: 13.01.13 14:26 labots
 citēt

paņem man arī!
Publicēts: 13.01.13 14:27
 citēt
Elmarss:
dansiga: Ielelpo dziļi un noskaiti līdz 10 ... es Tev ar savu "māxlu" uzbāžos? Es kādam lieku tāpat darīt?

Elpo, omīt, un labi dziļi... tūkstošos tiražēta māksla ir vienkārši širpotrebs, un massām. no tūkstošiem širpotreba atlasīta māksla ir pavisam elementārs... arī širpotrebs... Aksioma, poņimaješšš.:face-grin:

Slavens kļūstot tikai pēc nāves :haha:
Publicēts: 13.01.13 14:28
 citēt
_dolldia:

paņem man arī!

nē nu lūdzu...:D
Publicēts: 13.01.13 14:28
 citēt
Lunis, Tu absolūti mani nepazīsti un melo nepārtraukti. VISS< ko Tu par mani raksti - ir PILNĪGĀKA LAŽA!!!

ATKĀRTOJU - es par Tevi smejos un man tomēr arī nedaudz Tevis ŽĒL. Sācauuadēt savu kavlifikāciju - sāc pīties melos ;-ppppp
Publicēts: 13.01.13 14:37
 citēt
Lunis:
dansiga:

Neārdies kā parasti :):) Es nekrāju arhīvus un kompromatus es vienkārši rēķinos ar dažu meiteņu īpatnībām :face-wink::face-kiss: Tāpēc jau es uzjautrinošs ka ES runāju par ORGANIZĀCIJU bet tev uzreiz šķiet ka "Mani aizskāra" :) Tiko TEV nepievērš uzmanību tu momentā sāk ārdīties un DRAUDĒT , kā tad kad Meduslācis aizlaida pie mums nevis palika pie tevis :):) Man daudzus gadus ikdienā darbs ar daudzām ambiciozām sievietēm NAV LIELĀKU šausmu kā tās ja viņam "Nepievērš uzmanību" tad viņas nesās pie manis BILDĒTIES lai pārvarētu lomkas gūtu pārliecību "Es joprojām esmu KRUTA ir JOPROJĀM vari atļauties vissu" , mans biznes uz tīri ambiciozu DĀMU psiholoģiskām īpatnībām , tāpēc jau nesās pie manis jo zin ka MĒS varam piepildīt viņu PAŠAS trakākās "Sevis apliecināšanas" vīzijas :) Pajautā kādreiz Haidukam kādas IZJŪTAS bildējoties ķer AMBICIOZAS / VEIKSMĪGAS meičas , viņam līdzīgs biznes tik citai vecuma grupai:) Atkārtoju vēlreiz BILDES es ne reizi neesmu pieminēji , es smejos par PRINCIPU kā "Nopērc slavu" , man tas ir ļoti pazīstami no ikdienas darba :face-grin::face-wink:

..Luni,kas šitie par grāvejiem?..tos dansigas komentus ar PPP gala tak Tu neņem nopietni,kad jamā pie Rolanda bildes uzraxtīja,ka vismaz tagad zin kur meduslācis atrodas,ka dzīvs un vesels un ka nav lāča atskaites ka ir pie Tevis..:haha:
Publicēts: 13.01.13 14:38
 citēt
Bzh:
Elmarss:
Elpo, omīt, un labi dziļi... tūkstošos tiražēta māksla ir vienkārši širpotrebs, un massām. no tūkstošiem širpotreba atlasīta māksla ir pavisam elementārs... arī širpotrebs... Aksioma, poņimaješšš.:face-grin:

Slavens kļūstot tikai pēc nāves :haha:

Vorhols savukārt teica, ka ikkatrs varot kļūt slavens, ..nu vismaz uz 15min.:-)
Publicēts: 13.01.13 14:43 labots
 citēt
meduslacis:

..Luni,kas šitie par grāvejiem?..tos dansigas komentus ar PPP gala tak Tu neņem nopietni,kad jamā pie Rolanda bildes uzraxtīja,ka vismaz tagad zin kur meduslācis atrodas,ka dzīvs un vesels un ka nav lāča atskaites ka ir pie Tevis..:haha:

Bija jau arī telefoina zvani , kur manāmi iešvilpusi dām bļāva "Nu es tevi brīdināju nu tu nožēlos utt" , mēs taču ar roļiku blakus turpat vien kūku ēdām un ŅIRDZĀM par histēriju :):) Atcēries tavu izbrinīto fesu par "Ardšanos" , atceries ko es teicu "Damai uzmanības trūkuma recidīvs" kā jau teicu man tas ir labi pazīstami :):)
Publicēts: 13.01.13 14:45
 citēt
Nu, nu , tālāk, tālāk , baigi labs svētdienas seriālis :D :D :D , man jau tie letiņu seriāli patīk :D :D :D
Publicēts: 13.01.13 14:46
 citēt
Tā,Luni..-BūS MIERS VAI NEBūS ..KOA..?..Beidziet tak vienreiz viens otram nervus čakarēt..MIERS mājās ..Nervu šūnas neatjaunojas,,nafig šitā KAROT..!..Klusajiem lasītājiem extāze? Grauž čipsus un uzjautrinās..? KAM to vajag?
Publicēts: 13.01.13 14:47
 citēt
Lunis:
meduslacis:

Bija jau arī telefoina zvani , kur manāmi iešvilpusi dām bļāva "Nu es tevi brīdināju nu tu nožēlos utt" , mēs taču ar roļiku blakus turpat vien kūku ēdām un ŅIRDZĀM par histēriju :):) Atcēries tavu izbrinīto fesu par "Ardšanos" , atceries ko es teicu "Damai uzmanības trūkuma recidīvs" kā jau teicu man tas ir labi pazīstami :):)

..LUNISSSSSS!!!!!!! ko tU TAGAD TE DARIES????..DABūSI PA PAUTIEM PAR šITAADIEM TEXTIEM!
Publicēts: 13.01.13 14:49
 citēt
meduslacis:....Grauž čipsus un uzjautrinās..? KAM to vajag?
klusajiem lasītājiem kas grauž' čipsus un izklaidējas lasot seriāla scenāriju! :bad_smile:
Publicēts: 13.01.13 14:50
 citēt
meduslacis, pasaki visiem - es tā zvanīju un bļāvu?

P.S LUNI - lacis bija atbraucis nevis pie manis, bet uz LV un ciemojās ne TIKAI pie Jums - nekļūsti iedomīgs!! lacis viskautkur vazājās bez manis ;-pppp
Publicēts: 13.01.13 14:50
 citēt
Luniss-goda vārds-nogriezīšu Tev pautus..Vot tik pagaidi,kad tiksu klāt..:face-grin:
Publicēts: 13.01.13 14:51
 citēt
dansiga:Lunis, Tu absolūti mani nepazīsti un melo nepārtraukti. VISS< ko Tu par mani raksti - ir PILNĪGĀKA LAŽA!!!

Tu tikpat slikti lasi kā UZTVER Es vienmēr esmu teici TU MANI NEINTERESĒ atšķirībā no tevis kam "VID gali" esot nekad neesmu interesējies par tavu personību MANI tā neinteresē TAS tevi visvairāk arī bessī :):) Es aprakstu SEV pazīstamu "Būtņu" ļoti pazīstamus simptomus kas saucas UZMANĪBAS TRŪKUMS vēlme izcelties par katru cenu :):) Visā parējā ar aŗi TEVI un BILDES nekādi neskaru es aprakstu MEHŅAISKU / PRINCIPU kā darbojās tā vai cita SISTĒMA :):)
Publicēts: 13.01.13 14:52
 citēt
dansiga:meduslacis, pasaki visiem - es tā zvanīju un bļāvu?

P.S LUNI - lacis bija atbraucis nevis pie manis, bet uz LV un ciemojās ne TIKAI pie Jums - nekļūsti iedomīgs!! lacis viskautkur vazājās bez manis ;-pppp

..VISIEM-nav DANSIGA ZVANīJUSI UN BļāVUSI..lUNIS dirsina dansigu kā nu mācēdamis tagad..!
Publicēts: 13.01.13 14:52 labots
 citēt
meduslacis:Luniss-goda vārds-nogriezīšu Tev pautus..Vot tik pagaidi,kad tiksu klāt..:face-grin:

Piedod , bet mēs bijam PIE VEINA GALDA un mūs SKAĻI BĻAUJOŠĀ šļupstošā būtne otrā galā uzjautrināja :):) Jā saprotu ka cilvēks bij bessi manāmi iereibis bet MUMS tas bija jautri :)
Publicēts: 13.01.13 14:53
 citēt
Lunis:
meduslacis:Luniss-goda vārds-nogriezīšu Tev pautus..Vot tik pagaidi,kad tiksu klāt..:face-grin:

Piedod , bet mēs bijam PIE VEINA GALDA un mūs SKAĻI BĻAUJOŠĀ knapi šļupstošā būtne otrā galā uzjautrināja :):)

...Ko Tu tagad meegjini panākt?
Publicēts: 13.01.13 14:54
 citēt
meduslacis:..Ko Tu tagad meegjini panākt?
... lai Tu īsteno savus draudus par pautu graizīšanu! :haha:
Publicēts: 13.01.13 14:55
 citēt
meduslacis:
Lunis:
Piedod , bet mēs bijam PIE VEINA GALDA un mūs SKAĻI BĻAUJOŠĀ knapi šļupstošā būtne otrā galā uzjautrināja :):)

PATEIKT ka dzerta vajag mazāk tad atcerēsies savas "Atklāsmes" gluži tāpat kā par "Par ko Sundew kura NEKAS nav tādi panākumi" :)
Publicēts: 13.01.13 14:56
 citēt
Njā te jums visiem pa ceļam, nevar mierīgi iet katrs savu ceļu
Publicēts: 13.01.13 14:58
 citēt
tusne:
meduslacis:..Ko Tu tagad meegjini panākt?
... lai Tu īsteno savus draudus par pautu graizīšanu! :haha:

tusne :-)))))))
Publicēts: 13.01.13 15:00 labots
 citēt
Lunis:
meduslacis:

PATEIKT ka dzerta vajag mazāk tad atcerēsies savas "Atklāsmes" gluži tāpat kā par "Par ko Sundew kura NEKAS nav tādi panākumi" :)

..Lunis -es dzeru RETI un septembrī nedzēru ne Rīgā ,ne Ogrē..NEATCEROS,KA DANSIGA PIEDZēRUSIES BūTU UZ MANI BļāVUSI..Gribi dansigai KOST,kod kā gribi-nejauc lāci ieksā..:face-wink:
Publicēts: 13.01.13 15:07
 citēt
A Luni, kāpēc Tev visiem tas jāstāsta?
Fotogrāfē savas drostaliņas un ļauj dansigai dzīvos savu dansigas dzīvi! :face-wink:
Publicēts: 13.01.13 15:12
 citēt
kas bij par textiem par Sundew..nav ne jausmas..forumu neesmu lasījusi jau labu laiku..esmu darba vislaik un ja šitādi kāšķi būs,tad ar NELASīšU!
Publicēts: 13.01.13 15:12
 citēt
meduslacis:
Lunis: PATEIKT ka dzerta vajag mazāk tad atcerēsies savas "Atklāsmes" gluži tāpat kā par "Par ko Sundew kura NEKAS nav tādi panākumi" :)

..Lunis -es dzeru RETI un septembrī nedzēru ne Rīgā ,ne Ogrē..NEATCEROS,KA DANSIGA PIEDZēRUSIES BūTU UZ MANI BļāVUSI..Gribi dansigai KOST,kod kā gribi-nejauc lāci ieksā..:face-wink:

Ar tevi mēs normāli pavadijām laiku ko reizēm pārtrauca kādas "Histēriski blāvieni" no Klausules :):) Tas ar viss , ir iereibušu cilvēku kategorija kuri kā iedzer tā BLIEŽ arā visu ko domā paiesibā gan par "Citu netaisnīgiem panākumiem" gan par "Uzdrošināšanos neievērot" :) Dzert vajag mazāk tādā gadijumā ja neprot saturēt emocijas :):)
Publicēts: 13.01.13 15:15
 citēt
Lunis:
meduslacis:

Ar tevi mēs normāli pavadijām laiku ko reizēm pārtrauca kādas "Histēriski blāvieni" no Klausules :):) Tas ar viss , ir iereibušu cilvēku kategorija kuri kā iedzer tā BLIEŽ arā visu ko domā paiesibā gan par "Citu netaisnīgiem panākumiem" gan par "Uzdrošināšanos neievērot" :) Dzert vajag mazāk tādā gadijumā ja neprot saturēt emocijas :):)

..Luni-toč nogriezīšū..
Publicēts: 13.01.13 15:17 labots
 citēt
meduslacis:kas bij par textiem par Sundew..nav ne jausmas..forumu neesmu lasījusi jau labu laiku..esmu darba vislaik un ja šitādi kāšķi būs,tad ar NELASīšU!

Sundev ielika BILDI no EMO kursa , nu es viņu nekomentēju UN saņēmu visai NEIZPROTOŠU vēstuli ar tekstu "Tā Sundew tak nekas nav PAR KO viņai TĀDI PANĀKUMI !" aizsūtīju atbildi ka VIŅA SAVĀDĀKS STILS līdz ar to "Kautkas / Nekas" izlemšana nebūs mūsu kompetence :):) Es parasti par bildēm saku tik TO KA LABS vai vispār neko kur nu vēl "Svešu stilu" apspriežu , KAUT KAS / NEKAS nav manā kompetencē NEKOMERCIĀLOS GADĪJUMUS ja kādas tas "Ļoti traucē" tas ir viņa izvēle :)
Publicēts: 13.01.13 15:41
 citēt
Ak dies, kurš nu iedzēris nav kādu reizi muļķīgi uzvedies...par ko cepiens?:)
Publicēts: 13.01.13 15:43
 citēt
imgfoto:Ak dies, kurš nu iedzēris nav kādu reizi muļķīgi uzvedies...par ko cepiens?:)

Пиво без водки - деньги на ветер :D
Publicēts: 13.01.13 15:52
 citēt
imgfoto:Ak dies, kurš nu iedzēris nav kādu reizi muļķīgi uzvedies...par ko cepiens?:)

Ja tā vēl būtu taisnība -re, meduslacis arī saka, ka tā nebija - bet Lunim taču VISS labāk zināms!!! nav jau runa, kā uzvedās, bet par kārtējo faktu sagrozīšanu .... un tā viņš arī citās situācijās darās ... :-(
Publicēts: 13.01.13 15:56
 citēt

Na manīts ka "Kāds cits" no mums regulāri pa naktīm kostu un pastāvīgi "muļķīgi uzvedies" vilcis uz kašķi šai sakarā :):)
Publicēts: 13.01.13 15:57 labots
 citēt
dansiga:

Ja tā vēl būtu taisnība -re, meduslacis arī saka, ka tā nebija

Meduslācus saka ka es "dabūšot" ka izmuldējos par svešām vājībām.
Publicēts: 13.01.13 15:57
 citēt
Tante:

Пиво без водки - деньги на ветер :D
_dolldia:Njā te jums visiem pa ceļam, nevar mierīgi iet katrs savu ceļu

Njā... Labi, ka šajā kopējā ceļā esmu citā grupā, pēdējā vagonā.. Par "forvarderu" problēmām nepārdzīvoju. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: