Paklau, manam runcim jau pusotrs gads, laiks pagriezās uz pavasari, sāk aizdomīgi uzvesties. Kamēr nav sācis špricēt uz sienām, vajadzētu izkastrēt, tu gadījienā neesi vaterināre?
Paklau, manam runcim jau pusotrs gads, laiks pagriezās uz pavasari, sāk aizdomīgi uzvesties. Kamēr nav sācis špricēt uz sienām, vajadzētu izkastrēt, tu gadījienā neesi vaterināre?
dansiga:meduslacis, pasaki visiem - es tā zvanīju un bļāvu?
P.S LUNI - lacis bija atbraucis nevis pie manis, bet uz LV un ciemojās ne TIKAI pie Jums - nekļūsti iedomīgs!! lacis viskautkur vazājās bez manis ;-pppp
..VISIEM-nav DANSIGA ZVANīJUSI UN BļāVUSI..lUNIS dirsina dansigu kā nu mācēdamis tagad..!
Lunis, vai šo izlasīji, vai Tavas vārgās ačeles redz tikai savus tekstus?
Luni, nu ko tu kacini to Dansigu. Būtu kaut vai uz baznīcu aizgājis svētdienas dienā... Tu taču krietni varens un varošs, zinošs vīrs, vai tad esi vienā kategorijā ar vārgo un slavaskāro Dansigu... Tu taču nedomā, ka vēl ir kāds, kurš nezina cik lieli muļķi ir tie, kuri par slavu naudu maksā? Tu taču nedomā, ka slevenajiem maksā vairāk nekā konspirācijas meistariem...
Citagaisma:Luni, nu ko tu kacini to Dansigu. Būtu kaut vai uz baznīcu aizgājis svētdienas dienā... Tu taču kritni varens vīrs, vai tad esi vienā kategorijā ar vārgo un slavaskāro Dansigu. Tu taču nedomā, ka vēl ir kāds, kurš nezina cik lieli muļķi ir tie, kuri par slvau naudu maksā?
Nu patīk man viņu kaitināt , ko lai dara Man vispār patīk kaitināt publiku kuri ir trīs elki "Slava , vara , prestižs" man šis lietas ir vienaldzīgas es pārstāvu citu reliģiju "Bauda , nauda , miers " Tieši tāpēc vienmēr saku AUTORU NEVAJAG samaksājiet vairāk varēsiet kaut PATS parakstīties zem šī darba
Citagaisma:Luni, nu ko tu kacini to Dansigu. Būtu kaut vai uz baznīcu aizgājis svētdienas dienā... Tu taču kritni varens vīrs, vai tad esi vienā kategorijā ar vārgo un slavaskāro Dansigu. Tu taču nedomā, ka vēl ir kāds, kurš nezina cik lieli muļķi ir tie, kuri par slvau naudu maksā?
Nu patīk man viņu kaitināt , ko lai dara Man vispār patīk kaitināt publiku kuri ir trīs elki "Slava , vara , prestižs" man šis lietas ir vienaldzīgas es pārstāvu citu reliģiju "Bauda , nauda , miers " ;D
Nu miers no Tevīm dveš bezgalīgs..., vai tik ar to naudu un baudu nav līdzīgi.
Citagaisma:Dansiga, un ko tu tā kā muļķa zoss pavelcies uz visādām provokācijām? Vai tad FIAPists var būt amēbisks muļķis, kurš uz katru kairinājumu reaģē?!
A es nevaru padauzīties? Man šodien no visa brīvdiena ))
Citagaisma:Nu miers no Tevīm dveš bezgalīgs..., vai tik ar to naudu un baudu nav līdzīgi.
Par velti par velti , te viena jauka būtne kura zin mani kādus gana daudz gadus ik pa brīdi izplūda tekstos "Lunis pats vienaldzīgākais egoistiskākais tips ko es zinu" Tā ir taisnība , mani neinteresē nekas kas nav saistīts ar mani personīgi kā arī visas lietas kārtoju tikai ar saltu aprēķinu izdevīguma rentabilitātes principu tieši tāpēc pasmejos par "Kaut kas lai cik arī maksātu" , mana biznesa pamatā ir salts aprēķins cilvēku vājību izmantošana tāpēc viemēr varu būt drošs ka $$$$ visdrošākā atslēga jebkurām "Atklātībām" par jebko manā sakarā , kur nav $$$$ nav arī ko pastāstīt Varu šai sakarā baudīt MIERU
Citagaisma:Dansiga, un ko tu tā kā muļķa zoss pavelcies uz visādām provokācijām? Vai tad FIAPists var būt amēbisks muļķis, kurš uz katru kairinājumu reaģē?!
A es nevaru padauzīties? Man šodien no visa brīvdiena ))
Nu patīk man viņu kaitināt , ko lai dara Man vispār patīk kaitināt publiku kuri ir trīs elki "Slava , vara , prestižs" man šis lietas ir vienaldzīgas es pārstāvu citu reliģiju "Bauda , nauda , miers " Tieši tāpēc vienmēr saku AUTORU NEVAJAG samaksājiet vairāk varēsiet kaut PATS parakstīties zem šī darba
....tu katru reizi uzsver,kas tev ir vienaldzgs,ka sāk likties pretējais.
Nesāciet nu bremzēt, te jau atmosfēra kā PČ hokejā! Tad kā tur bija, nepiefiksēju - dansiga un leduslācis sēdēja un ēda kūkas ar arbūziem, bet tad piezvanīja pieļurbājies Lunis un sāka lamāties, pareizi?
Schneider:Nesāciet nu bremzēt, te jau atmosfēra kā PČ hokejā! Tad kā tur bija, nepiefiksēju - dansiga un leduslācis sēdēja un ēda kūkas ar arbūziem, bet tad piezvanīja pieļurbājies Lunis un sāka lamāties, pareizi?
)))))) Tu pilnīgi pareizi sarpati Luņa tekstus ;-))))
Jolan: ....tu katru reizi uzsver,kas tev ir vienaldzgs,ka sāk likties pretējais.
Es to uzsveru VIENMĒR , tas mans veiksmīga komerc biznesa pamatprincips dažus gadu desmitus , VISUS varēja pieķert ša vai tā jo viņi gribēja "Pazīmēties" MENI NEKAD jo es nekad neparakstos man pietiek ar LABU samaksu bez liekām ārišķībām MANUPRĀT "Par naudu" pirkta slava ir SMIEKLĪGA un bezjēdzīga , savulaik kad apguvu Paparazzi āroda smalkumus BIEŽI RĒCU par cilvēkiem kur PAŠI MAKSĀJA lai viņu "Pieķer"
Schneider:Nesāciet nu bremzēt, te jau atmosfēra kā PČ hokejā! Tad kā tur bija, nepiefiksēju - dansiga un leduslācis sēdēja un ēda kūkas ar arbūziem, bet tad piezvanīja pieļurbājies Lunis un sāka lamāties, pareizi?
meduslacis: ...KOA? Ak nesvarīgi ja...? ZILONIS...!
Kapēc tad uzreiz zilonis? Tas meduslācis tomēr bišķi velk uz zālesgovi un aituvilku. Ka tik te vēl mēs nesākam ecēties, Lunis ar dansigu, čipšus grauzdami, draudzīgi skatīsies no malas un laimīgi ķiķinās.
lasot textus vēl citā topikā, šķiet ar Rūūūgts vien nepietiks. Un pauze arī nepalīdzēs. tur vajag veselu projektu. lai šie vispār aizmirst par otra eksistenci...
meduslacis: ...KOA? Ak nesvarīgi ja...? ZILONIS...!
Kapēc tad uzreiz zilonis? Tas meduslācis tomēr bišķi velk uz zālesgovi un aituvilku. Ka tik te vēl mēs nesākam ecēties, Lunis ar dansigu, čipšus grauzdami, draudzīgi skatīsies no malas un laimīgi ķiķinās.
..Moš viens otru tad aizmirsīs draudzīgi grauzdami..
_dolldia:lasot textus vēl citā topikā, šķiet ar Rūūūgts vien nepietiks. Un pauze arī nepalīdzēs. tur vajag veselu projektu. lai šie vispār aizmirst par otra eksistenci...
Jā, palasīju - draudīgi. Vēlēšanas nāk, ka tik mēs neieraugām vienu par lokomotīvi Ļindermana partijā, bet otru - pie Gardas kazām.
Elmarss: Elpo, omīt, un labi dziļi... tūkstošos tiražēta māksla ir vienkārši širpotrebs, un massām. no tūkstošiem širpotreba atlasīta māksla ir pavisam elementārs... arī širpotrebs... Aksioma, poņimaješšš.
...paskatoties Tavu galeriju Elmarss es vispār muti vaļā par "bildēšanu" un "mākslu" nevērtu.No sākuma iemācies širpotrebu nobildēt un tad ko saki,a to sanāk dirsējs diršanas pēc(tāds pats kā Oliss).Oliss tukšā dirsana ir piedodama jo viņš ir bloga āksts.
Ja smedzeņu domāšanai vēl pietiek, tad padomā, kāpēc baletā, skatītāju ložās nav tikai balerīnas un Māris Liepa. bet citādi, jauku visiem nākamo nedēļu.