Lunis: Jā nekad neesmu noliedzis ka arī ar viņus ļoti sen labi pazīstu , esmu bijis viņu rīkoto skaitum konkursu žūrijas šefs daudz un veiksmīgi sadarbojies kad vēl šancēju Latvijā
Domāts bija kas cits - neviens no bloga gadījienā nav iepīts Kombuļu lāzeršova un Rudzātu Pasaules Sienas projektu naudas nodzeršanā, ko?
dansiga:
)))))))))))))))))) a kur man tā pirmā vieta?;-)))))
ESI pirmā "Uzmanības centrā" , sūri grūti izcīnīts sasniegums APSVEICU !
JĀ! Es pie tā gadiem strādāju - un re, ir rezultāti ;-ppp;-)))..... a Tev skauž, a Tavs apsveiciens - tāds, caur sakostiem zobiem .... Skuģiem ilgi nedzīvo, skauģiem visādas slimības piemetās;pppp
Lunis:
ESI pirmā "Uzmanības centrā" , sūri grūti izcīnīts sasniegums APSVEICU !
JĀ! Es pie tā gadiem strādāju - un re, ir rezultāti ;-ppp;-)))..... a Tev skauž, a Tavs apsveiciens - tāds, caur sakostiem zobiem .... Skuģiem ilgi nedzīvo, skauģiem visādas slimības piemetās;pppp
Kā sakostiem !! Es centos es pulējos LAI ESI Fui nejaukā
UldisS:Lunis- tad rezervēt tev vietu autiņā uz Liepājas tussu?... Piebraucam pie tavām durvīm un pēc tam, noliekam kur paņēmām... Viss "na haļavu"...
Es esmu Liepājas sarakstā ? Nevienu neinformēju iepriekš par saviem plāniem , būšu ja ienākšu pa durvīm , bet 100% nedzīvošu Fonteinā ja būšu.
Ir kaut kāda skaidrība. Studija ir kaut kur pie Aizputes, starp Liepāju un Alsungu. Lunis nerādīs, bet ja būs Liepājā, tad ieradīsies kā Betmens. Pārējie skaita dalības maksu līdz kaut kādam februārim, bet Lunis pa taisno pie frikadeļu zupas... Labi, uzsaukšu tev to dalību, bet fotostudijas adresīti lūdzu studijā Tad būs gan transports: Luņa mājas-Liepāja-Luņa mājas, gan frikadeļu zupa. Ar ričuku ziemas laikā mīties uz Liepāju veselīgi būs tikai pirmo stundu...
Es esmu Liepājas sarakstā ? Nevienu neinformēju iepriekš par saviem plāniem , būšu ja ienākšu pa durvīm , bet 100% nedzīvošu Fonteinā ja būšu.
Ir kaut kāda skaidrība. Studija ir kaut kur pie Aizputes, starp Liepāju un Alsungu. Lunis nerādīs, bet ja būs Liepājā, tad ieradīsies kā Betmens. Pārējie skaita dalības maksu līdz kaut kādam februārim, bet Lunis pa taisno pie frikadeļu zupas... Labi, uzsaukšu tev to dalību, bet fotostudijas adresīti lūdzu studijā Tad būs gan transports: Luņa mājas-Liepāja-Luņa mājas, gan frikadeļu zupa. Ar ričuku ziemas laikā mīties uz Liepāju veselīgi būs tikai pirmo stundu...
Man ir kas ved uz Liepāju un jebkur citur ar labu komfortu arī apmaksās teriņus honorara vietā, citu piedāvājumi nav aktuāli : Izpētīju sarakstu atcerējos viens "Karsts oponents" kurš piedalījās "Zaudēja" kašķītī par tā kantora biznesu viņš ar gan atceras kā sauca kur palika ar ko tik nenodarbojās
Schneider:
Kur tu tū izrōvi? Vysu myužu asu Latgalī nūdzeivavs, bet pyrmū reizi kū tōdu dzieržu.
Nu tok, Kombuļu gojins ar tū naudys šmuci ar varēja tapt palikt nazinoms Ka kū nazinom,vel nanūzēmej,ka nabeja
Par studiju nezinu neko,bet vienu uzņēmumu,kurš valsts iestadē ar tās resursiem saviem čomiem.............ai da nu nah,kas 90tos nav aizmirsis- oho ho kādas lietas darījās )
Sestdien ciemojos pie fāča...vot pasakiet kurš mēbeļu firmas linhofu nospēra 90jos, kurš bija maksājis 3 jaunu volgu cenu?
UldisS:r kaut kāda skaidrība. Studija ir kaut kur pie Aizputes, starp Liepāju un Alsungu. Lunis nerādīs, bet ja būs Liepājā, tad ieradīsies kā Betmens. Pārējie skaita dalības maksu līdz kaut kādam februārim, bet Lunis pa taisno pie frikadeļu zupas... Labi, uzsaukšu tev to dalību, bet fotostudijas adresīti lūdzu studijā Tad būs gan transports: Luņa mājas-Liepāja-Luņa mājas, gan frikadeļu zupa. Ar ričuku ziemas laikā mīties uz Liepāju veselīgi būs tikai pirmo stundu...
Man ir kas ved uz Liepāju un jebkur citur ar labu komfortu arī apmaksās teriņus honorara vietā, citu piedāvājumi nav aktuāli : Izpētīju sarakstu atcerējos viens "Karsts oponents" kurš piedalījās "Zaudēja" kašķītī par tā kantora biznesu viņš ar gan atceras kā sauca kur palika ar ko tik nenodarbojās
...vai tiešām nēesi vēl saplenījis savam autiņam lai nebūtu ne no viena atkarīgs?????????????