forum.gif
Bravo, Dansiga!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bravo, Dansiga!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.13 13:47
 citēt
Publicēts: 10.01.13 13:48
 citēt
pamodies :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 10.01.13 13:49
 citēt
tā ir cita Dansiga! Dansigu ir ui, cik daudz! :D
Publicēts: 10.01.13 13:52
 citēt
talavietis:tā ir cita Dansiga! Dansigu ir ui, cik daudz! :D

nea, dansiga mums tikai viena! :)
Publicēts: 10.01.13 13:59 labots
 citēt
ki ki ki :-))))

gaidu, kad grāmatu atsūtīs .....Pro statuss jau ir piešķirts:-)
Publicēts: 10.01.13 15:11
 citēt
ņi***a sebe :D Paspiestu Tev roku :) Tas ir pamatīgs sasniegums :)
Publicēts: 10.01.13 15:15
 citēt
dansiga:ki ki ki :-))))

Kuru tad beigās izvēlējies? :)
Publicēts: 10.01.13 15:17
 citēt
dansiga:.....Pro statuss jau ir piešķirts:-)

PROSTATUss jau te vairāk citam piestāvētu :)
Publicēts: 10.01.13 15:26
 citēt
tā, dožiļi..... dansiga tagad būs jāsauc dansigs. :D Ja jau prostatu piešķīra. :grimace:
Publicēts: 10.01.13 17:12
 citēt
backspin:
dansiga:ki ki ki :-))))

Kuru tad beigās izvēlējies? :)

No words:-)
Publicēts: 11.01.13 16:23
 citēt
Nesapratu kā tur iesūtīt bildes tur kaut kādus eirus prasa maxāt?
Publicēts: 11.01.13 16:25
 citēt
figņa tā bilde.......:D
Publicēts: 11.01.13 16:28
 citēt
chukmasoff_f:Nesapratu kā tur iesūtīt bildes tur kaut kādus eirus prasa maxāt?

Tur bija kaut kāda samaksa - bet cik precīzi, vairs neatceros.
Publicēts: 11.01.13 18:13
 citēt
dansiga:
chukmasoff_f:Nesapratu kā tur iesūtīt bildes tur kaut kādus eirus prasa maxāt?

Tur bija kaut kāda samaksa - bet cik precīzi, vairs neatceros.

Ja un prasa kreditkarti, no debitkartes nevar, kaut kāds stulbums, a kreditkarti man banka nedod.
Publicēts: 11.01.13 18:19
 citēt
chukmasoff_f:
dansiga: Tur bija kaut kāda samaksa - bet cik precīzi, vairs neatceros.

Ja un prasa kreditkarti, no debitkartes nevar, kaut kāds stulbums, a kreditkarti man banka nedod.

....sūdīgi strādā,ja nedod:face-wink:
Publicēts: 11.01.13 18:23 labots
 citēt
Jolan:
chukmasoff_f:

nezinu kapec bet laikam tapec ka nav regulara alga.tobiš nav ienakumi konkretos datumos, kaut pastavigi.
Publicēts: 11.01.13 18:51 labots
 citēt
chukmasoff_f:
Jolan:

nezinu kapec bet laikam tapec ka nav regulara alga.tobiš nav ienakumi konkretos datumos, kaut pastavigi.

-------------------

nezinu par visām bankām, bet SEB var dabūt VISA clasic. Nekādi pastāvīgie ienākumi nav vajadzīgi. Saucas "Stila karte". Der visiem klasiskiem tēriņiem, kā auto nomai ārzemēs, biļešu iegādei utt. Naudu var iemest brīdī, kad gribi ko pirkt vai maksāt.
Vēl par kartēm, ja tāds bazars ir aizgājis, tad gribu ieteikt īpaši Vācijas veikalu tēriņiem Maestro kartes ņemt, bet ne Visa Elektron, jo pirmā iet praktiski visos vācu veikalos, kur atbalsta EC kartes, bet Visa Elektron ļoti reti.
Publicēts: 11.01.13 19:03
 citēt
oj cik pieticīgi :bad_smile:
Publicēts: 11.01.13 19:06 labots
 citēt
Var tak paņemt pliku kredītkarti, bez kredīta iekšā. Man tīri paipala maksājumiem ir SEB Master Card, neviens nekad nav interesējies par ienākumiem. Tik sākumā iesmērēja ar paaugstināto apkalpošanas maksu, 24 Ls gadā, kas bija par automātisko ceļojumu apdrošinājumu, bet no tās viegli atteicos.
Publicēts: 11.01.13 19:21
 citēt
Cik tas vis sarežģīti un tur laikam ari internetbanka jalieto pie tā visa, ko es tā ari neesmu apguvis.
Publicēts: 11.01.13 19:39
 citēt
Nesaprotu, kur problēma. Lietoju parastu VISA karti, norēķinos gan ebay ar pay-pal, gan interneta veikalos, gan visur citur kur vajag. Nekad nekur neesmu saskāries ar kaut kādiem ierobežojumiem.
Publicēts: 11.01.13 19:47
 citēt
backspin:Nesaprotu, kur problēma. Lietoju parastu VISA karti, norēķinos gan ebay ar pay-pal, gan interneta veikalos, gan visur citur kur vajag. Nekad nekur neesmu saskāries ar kaut kādiem ierobežojumiem.

Man ir debit mastercard, un es tikai no bankomāta naudu ņemu ara, visu parejo neizmantoju, jo šitā neder, un ari visi tie paipali un vis tik daudz visadu formu jaaizpilda un kodu ka traks var palikt, man pat reķinus grāmatvede internetbankā samaksā, jo tur ari vesals ķīselis ar tām kodu kartēm.
Publicēts: 11.01.13 20:33
 citēt
chukmasoff_f:Cik tas vis sarežģīti un tur laikam ari internetbanka jalieto pie tā visa, ko es tā ari neesmu apguvis.

Nu tie taču elementi.. :) Nekā arežģīta..
Publicēts: 11.01.13 21:01
 citēt
nu tā - ziņkārīgajiem uztaisīju kopsavilkumu par FIAP titula saņemšanu, cik ilgā laikā un cik tas man maksāja

Publicēts: 11.01.13 21:59
 citēt
letins:
chukmasoff_f:Cik tas vis sarežģīti un tur laikam ari internetbanka jalieto pie tā visa, ko es tā ari neesmu apguvis.

Nu tie taču elementi.. :) Nekā arežģīta..

Kā nu kuram....
Publicēts: 11.01.13 22:01 labots
 citēt
dansiga:nu tā - ziņkārīgajiem uztaisīju kopsavilkumu par FIAP titula saņemšanu, cik ilgā laikā un cik tas man maksāja

Užas, pa kuru laiku visu to var izdarīt un vēl tādu naudu jamaxā?
Tev tiešām ir daudz brīva laika :) Protams ne visu es tajā tabulā sapratu.
Publicēts: 11.01.13 22:03 labots
 citēt
chukmasoff_f: Man ir debit mastercard, un es tikai no bankomāta naudu ņemu ara, visu parejo neizmantoju, jo šitā neder, un ari visi tie paipali un vis tik daudz visadu formu jaaizpilda un kodu ka traks var palikt, man pat reķinus grāmatvede internetbankā samaksā, jo tur ari vesals ķīselis ar tām kodu kartēm.

Nevella nesapratu, pirms dažiem mēnešiem runāji kā militārs sakaru speciālists un elektroniķis, bet tagad - kā WWI veterāns, kurš neko citu, kā lauka telefona vadu, nav redzējis. Tā ibanka un paipals ir tik vienkāršas padarīšanas kā čaiņiks.
Publicēts: 11.01.13 22:06
 citēt
Es tajā laikā bijuu bezdarbniekos ;-) Iesākums gan prasīja daudz laika, kamēr izbūrās kaytam nolikumam cauri no Z līdz Z, tagad gan tas ir salīdzinoši ātri izdarāms - zinu kuri puunkti jāskatās. Daudz jāmaksā? Vidēji no šīs tabulas - viena iesniegta bilde 2.5 eiro.
Publicēts: 11.01.13 22:09
 citēt
Schneider:
chukmasoff_f: Man ir debit mastercard, un es tikai no bankomāta naudu ņemu ara, visu parejo neizmantoju, jo šitā neder, un ari visi tie paipali un vis tik daudz visadu formu jaaizpilda un kodu ka traks var palikt, man pat reķinus grāmatvede internetbankā samaksā, jo tur ari vesals ķīselis ar tām kodu kartēm.

Nevella nesapratu, pirms dažiem mēnešiem runāji kā militārs sakaru speciālists un elektroniķis, bet tagad - kā WWI veterāns, kurš neko citu, kā lauka telefona vadu, nav redzējis.

Tad bankas kodu kartes nebija, bet bija ZAS sietēma, ar perfokartēm kur uzlikās stanokā un metāla liniali sabīdijās pēc caurumiem kartē. pie zasa slēdzās klāt releika un kodētu teletaipa infu pumpēja projām. Kastei bija iekšā trotila šāškas, un sarkanā atslēga likvidācijai. Un tur ar pirxta resnuma lodāmuru vis bija labojams. Tam ar bankas kontiem un ibankām nav nekā kopīga. Citā lieta ir ko labot vai kodēt majas lapu, bet tieši bankas lapās var ko sajaukt un tur uzdod visādus jautājumus par debitiem unkreditiem vēl viņiem tikai saprotamiem termiņiem, ka lai par to labak rūpejas cilv'\eks ar finansista izglītību.BANKAS GRIB MŪS UZTAISĪT PAR FINANSU VERGIEM!!!!
Publicēts: 11.01.13 22:11
 citēt
dansiga:Es tajā laikā bijuu bezdarbniekos ;-) Iesākums gan prasīja daudz laika, kamēr izbūrās kaytam nolikumam cauri no Z līdz Z, tagad gan tas ir salīdzinoši ātri izdarāms - zinu kuri puunkti jāskatās. Daudz jāmaksā? Vidēji no šīs tabulas - viena iesniegta bilde 2.5 eiro.

Nu ta nav daudz, bet laiku tomēr patērē.
Publicēts: 11.01.13 22:16
 citēt
dansiga:................... tagad gan tas ir salīdzinoši ātri izdarāms - zinu kuri puunkti jāskatās. Daudz jāmaksā? Vidēji no šīs tabulas - viena iesniegta bilde 2.5 eiro.

Dans - taisi biznesu - ņem no gribētājiem vajadzīgos datus, vismaz5LVL par bildi un sūti pakām prom (gribētāju būs desmitiem) - otra alga rokā vismaz.
Publicēts: 11.01.13 22:19
 citēt
Maris:
dansiga:................... tagad gan tas ir salīdzinoši ātri izdarāms - zinu kuri puunkti jāskatās. Daudz jāmaksā? Vidēji no šīs tabulas - viena iesniegta bilde 2.5 eiro.

Dans - taisi biznesu - ņem no gribētājiem vajadzīgos datus, vismaz5LVL par bildi un sūti pakām prom (gribētāju būs desmitiem) - otra alga rokā vismaz.

Heh - esmu piedāvājusi par velti palīdzēt iesākt - visi taču slinki!!!!!
Publicēts: 11.01.13 22:26
 citēt
kādu iesākt - novest līdz galam ne iesākt. Sastādi pilnu servisa sarakstu - iesniegt vajadzīgos datus un 100 bildas

iekasē tik piķi un sūti viņiem atskaites meilus - tā un tā - jums 3 pasākums jau complite - 4tais nākammēnes utt.
Publicēts: 11.01.13 22:33
 citēt

..Ja esi apguvis fotošopu,tad internetbanka ir sīkums..:grimace:
Publicēts: 11.01.13 22:37
 citēt
meduslacis:

..Ja esi apguvis fotošopu,tad internetbanka ir sīkums..:grimace:

Nu fotošops kā tik ir sīkums un ari vis cits, bet kur ir cipari kas ar visadam likmēm un procentēm un visadi man svešvalodā nosaukti termini kuros neiebraucu tur ir ziepes, man pat bankas darbiniece kantainām acīm skatijās pusgadu atpakaļ, kadman sāka skaidrot par konta lietošanas iespējām un vēl visadam tur figņām, ka es uzdevu jautājumus kurus pat pilnīgākie lauķi neuzdod. Bija nedaudz pazīstama un beigās joka pēc pajautāja, cik es klases esot pabeidzis :D
Publicēts: 11.01.13 22:37 labots
 citēt
chukmasoff_f: ...un tur uzdod visādus jautājumus par debitiem unkreditiem vēl viņiem tikai saprotamiem termiņiem!!!!

Tur neuzdod nekādus jautājumus, bet iedriķēt 6 cipariņus tam norādītajā lauciņa nav sarežģītāk par rakstīšanu fotoblogā.
Ja kas, es arī tajos finansu terminos nesajēdzu neko, bet maksāt ar paipalu un starptautisko bankas pārvedumu pat savos 54 gados esmu iemācījies.
chukmasoff_f: ...pajautāja, cik es klases esot pabeidzis :D

Nu joka pēc vajadzēja pteikt, ka palīgskolu neklātienē, tad lai tik skaidro tālāk. :face-grin:
Publicēts: 11.01.13 22:38
 citēt
Schneider:
chukmasoff_f: ...un tur uzdod visādus jautājumus par debitiem unkreditiem vēl viņiem tikai saprotamiem termiņiem!!!!

Tur neuzdod nekādus jautājumus, bet iedriķēt 6 cipariņus tam norādītajā lauciņa nav sarežģītāk par rakstīšanu fotoblogā.
Ja kas, es arī tajos finansu terminos nesajēdzu neko, bet maksāt ar paipalu un starptautisko bankas pārvedumu pat savos 54 gados esmu iemācījies.

Ja bet tur no kaut kādas kartes jaievada pareizie cipari, kurus parasti ievadu ne tos.
Publicēts: 11.01.13 22:48
 citēt
beidz nu muļķot bloga tautu! :D
Publicēts: 11.01.13 22:48
 citēt
Nu bet nevajag, ķitē esot, ņemties ar ibankām.:face-wink:
Tām kartēm ir viens mīnuss - melni cipari uz tumša fona, pie vājāka apgaismojuma pat ar brillēm nevar izlasīt. Bet man ir noskanētas kartes abas puses, no monitora lasās ļoti labi.
Publicēts: 11.01.13 22:51
 citēt
Schneider:Nu bet nevajag, ķitē esot, ņemties ar ibankām.:face-wink:
Tām kartēm ir viens mīnuss - melni cipari uz tumša fona, pie vājāka apgaismojuma pat ar brillēm nevar izlasīt. Bet man ir noskanētas kartes abas puses, no monitora lasās ļoti labi.

Da redzēt es redzu labi un brilles vēl vis maz gadus 20 diez vai nēšāšu, es tikai tur nesaprotu kad kurš cipars vadāms iekšā parasti ievadu ne tos ne no tās slejas vai kā tur.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: