Vienkārši biju veikalā un pārdevējs ieteica ņemt šo, atsauksmes esot tās labākās un izpildījuma ziņā it nemaz neatpeliekot no Canon speedlite 430EX. Tā kā cenas starpība paliela nissin labā, tad sagribējās kaut ko vairāk par to uzzināt. :roll:
Cena tiešām ļoti sakarīga vismaz pēc bildes spriežot, ka var darbināt kā slave bez problēmām... Paņem pamēģini un pateiksi kā ir Ja OK paņemšu kā slave priekš Nikon
Ja no citiem ražotājiem, tad vienīgi Metz vai Sigma, bet ar Nissin ka neiebrauc auzās tāpat kā savulaik bija ar Soligor, kurš ēda baterijas ārprātā. Var palasīties [url=www.foto.ru,]www.foto.ru,[/url] tur viens otrs atsaucas tīri labi.
"Vivitar" un "Sunpack" atmetuši blices ražot? man "Nissin" palaidējs - vienīgais, kurā ražotājam pieticis prāta gan karsto šūzi, gan centrālo kontaktu ielikt. strādā bezotkazno kā "Ronson" šķiltavas.
pēc 10 vai 15 gadu lietošanas karstā šūze atņirdzās. 2, 4, 8 pie 100 ISO, manuālā dalīšana a mazliet. šalteris priekšā. zoom, šķirba filtriem, snuķis tikai vertikāli grozās. veca kā pasaule.
He he , kadreiz padomju varas izssknjaa LPSR foto veikalos paradijas IMPORTA blices saucas NISSIN 25 lieka . Maksa pilnigi neticamu ciparu 150 Rbļ kas bija kadus vismaz 7-8x mazak neka lidzigas Komakos. Es npirku DIVAS!! Ticiet vai ne NETICAMI PRECIZI STRADAJA un matajas man vinjas ABAS majas kadus 15 gadus lidz kadam atdavinaju vai atdevu. Tatad firmočka ka NISSIN un bliču ražošana ir zinama jau vismaz 20 gadus un MAN tik labakas atmiņas