forum.gif
Fotografs bernudarza izlaidumam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotografs bernudarza izlaidumam
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.13 11:15
 citēt
Ledija_Gita:Biju iedomājusies, ka šeit varēšu kādu noderīgu informāciju dabūt, bet laikam būšu kļūdījusies...
Un ar vārdiem, kam izdodas fočēt izlaidumus, bij domāts, kas to darījis, kam ir attieciga tehnika, un katram fotogrāfam taču specifika sava. Kam zvēri, kam daba, kam bērni vai vēl kas tml;

Specifika notikumi,sevišķi pasākumi, bērni. Tehnika jebkurai kaprīzei atbilstoša,gaismas, optika ģenerators un citi krāmi
Rezultāts šāds
jumprava.jimdo.com...
VAI
jumprava.jimdo.com...
Var vēl
www.latvianstories.com...

Vai vienalga kā.........................BET...................sludinājums garām..................:face-sad:
Publicēts: 14.01.13 11:33
 citēt
versatile:Ka tik tūlīt nav teksts - bet jūs tak esat profesionāļi un zinat... :D

Jā, ir gadījies šādu lietu dzirdēt :) Apmēram tā, ka man jazin vai klients vēlas sabildēties ar savu paziņu :)) Nedaudz fun jau ir.
Publicēts: 14.01.13 11:37
 citēt
ja izlaidums būtu kaut kur uz ielas, varētu sarunāt strīt fatography reportāžu :DDD
Publicēts: 14.01.13 11:53
 citēt
Rolands66:
Ledija_Gita:Biju iedomājusies, ka šeit varēšu kādu noderīgu informāciju dabūt, bet laikam būšu kļūdījusies...
Un ar vārdiem, kam izdodas fočēt izlaidumus, bij domāts, kas to darījis, kam ir attieciga tehnika, un katram fotogrāfam taču specifika sava. Kam zvēri, kam daba, kam bērni vai vēl kas tml;

Specifika notikumi,sevišķi pasākumi, bērni. Tehnika jebkurai kaprīzei atbilstoša,gaismas, optika ģenerators un citi krāmi
Rezultāts šāds
jumprava.jimdo.com...
VAI
jumprava.jimdo.com...
Var vēl
Vai vienalga kā.........................BET...................sludinājums garām..................:face-sad:

1. К сожалению, нельзя открывать сайт версии JimdoFree в окне фрейма!
2. pēdējā norādē dziesmu svētku tēmats :(
Publicēts: 14.01.13 12:18
 citēt
Haiduks:
Rolands66:
Rezultāts šāds
jumprava.jimdo.com...
VAI
jumprava.jimdo.com...
Var vēl

1. К сожалению, нельзя открывать сайт версии JimdoFree в окне фрейма!

Dīvaini-man visas saites darbojas arī bez reģistrācijas vai sievas profila :( Bet nu nav jau baigi svarīgs nekas tāpat
Publicēts: 14.01.13 12:18
 citēt
hintLV:
versatile:Ka tik tūlīt nav teksts - bet jūs tak esat profesionāļi un zinat... :D

Jā, ir gadījies šādu lietu dzirdēt :) Apmēram tā, ka man jazin vai klients vēlas sabildēties ar savu paziņu :)) Nedaudz fun jau ir.

Profesionālim VISS ir jāzin :D
Publicēts: 14.01.13 12:21 labots
 citēt
Haiduks: 1. К сожалению, нельзя открывать сайт версии JimdoFree в окне фрейма!

1. Примите мои соболезнования, у меня все нормально открывается.
2. Jā, tam ar bērnudārzu pamaz sakara.:face-grin:
Publicēts: 14.01.13 12:25
 citēt
Schneider:
Haiduks: 1. К сожалению, нельзя открывать сайт версии JimdoFree в окне фрейма!

1. Примите мои соболезнования, у меня все нормально открывается.
2. Jā, tam ar bērnudārzu pamaz sakara.:face-grin:

BET LOĢISKI,ka maz sakara..........iemetu publiskus pasākumus. Kad knauķus bildē vienmēr var pa zobiem atraut par publicēšanu. Darba stils un tehniskas figņas var labi saprast :D :D
Publicēts: 14.01.13 13:18
 citēt
hintLV:nebildēšu, tik mēģinu palīdzēt.

Ledija_Gita var iedot kādu linku, kur ir redzams kādas kvalitātes/stila foto patiktu?
Cik ilgi jabildē?
Cik kopā bildes vēlas katrs sīkais/mamma/rads?
Cik $ ?
Cik bērnu apmēram?
Datums, laiks un vieta?
Ko nepieciešams beigās atdot? Printētas vai CD/DVD?

Attiecīga tehnika te gandriz visiem ir gan jau.
Vajag tik mazliet iedziļināties par, ko gatavojas maksāt.

cilvek, tu lasiit vispaar maki??????
Es nemaksatu pat 10 ls cilvekam, kas nespej izlasit un saprast 5 rindinjas vienkarsha texta!
Publicēts: 14.01.13 13:51
 citēt
em, es palaidu garām un kaut kur ir atbildes uz šiem jautājumiem?
Publicēts: 14.01.13 13:53
 citēt
versatile:em, es palaidu garām un kaut kur ir atbildes uz šiem jautājumiem?

Top :D
Publicēts: 14.01.13 15:12
 citēt
eee...man ir tikai viens jautajums- Gita, ka Tu nodroshinasi dabigo apgaismojumu izlaiduma norises laika? garante ka neliis? garantee, ka nebus aizvilkti aizkari, Jo saule pa logiem cepiii? visadi citadi...400 ls un sitam saujaa. pasakuma laiku un vietu atsuti uz pm, tur pat atsutishu rekvizitus avansa ieskaitishanai.
Publicēts: 14.01.13 15:42
 citēt
pats smieklīgākais,. ka galvenajam pasākuma vaininiekam nah tas bildes nav vajadzīgas. no kā arī izriet jautājums - nah... tur tiešām grupiņā kādi nākamie nobela miera prēmijas laureāti un vajadzīgs bilžuks - reku mans ežuks blakus TAM u TAM ko pēc 50 gadiem meklēt digitālajā miskastē???

(ps. pašam ir divi bērni, tā teikt, drēbi un musturus pazīstu)
Publicēts: 14.01.13 16:33
 citēt
Ka tik beigā pate plika pa krūmiem na haļavu gribēs pabildēties, a bērns tik tāds neleils iemesls. Interesanti, cik tālu cilvēks gatavs plānot - janvārī plāno maijā gaidāmo izlaidumu, bet ja paliek uz otru gadu - histērija un rosols jāmet krūmos.
Publicēts: 14.01.13 16:38
 citēt
Ak dies, kādus murgainus tekstus Jūs te sarakstījuši!!!!!! Tiešām savu nīgrumu nevar paturēt pie sevis?!!?!!?
Publicēts: 14.01.13 16:40
 citēt
dansiga:Ak dies, kādus murgainus tekstus Jūs te sarakstījuši!!!!!! Tiešām savu nīgrumu nevar paturēt pie sevis?!!?!!?

Tu par sevi, vai par mani :D
Publicēts: 14.01.13 16:49
 citēt
Haiduks:
dansiga:Ak dies, kādus murgainus tekstus Jūs te sarakstījuši!!!!!! Tiešām savu nīgrumu nevar paturēt pie sevis?!!?!!?

Tu par sevi, vai par mani :D

Mini vēlreiz ;-ppp;-)
Publicēts: 14.01.13 17:26
 citēt
Dansiga taisas bernuearzos shkjilt? ....nepavilksi...tas tev nav nekads aarts:D
Publicēts: 14.01.13 17:38
 citēt
imgfoto:Dansiga taisas bernuearzos shkjilt? ....nepavilksi...tas tev nav nekads aarts:D

1. kur ir rakstīts, ka es to taisos darīt?
2. šad tad šķiļu gan bērneļus, gan kāzas un zinu kāds "ārts" tur jātaisa;-pppp
3. es vienkārši šausminos par Jūsu tekstiem .... (kārtējo reizi gan) .... sajūta tāda, ka te apgrozās tikai tādi, kam dzīvē galīgi neveicas, neko nevar, tad nu šeit arī izliek "sabu gudrību".....
Publicēts: 14.01.13 18:10
 citēt
dansiga:
imgfoto:Dansiga taisas bernuearzos shkjilt? ....nepavilksi...tas tev nav nekads aarts:D

1. kur ir rakstīts, ka es to taisos darīt?
2. šad tad šķiļu gan bērneļus, gan kāzas un zinu kāds "ārts" tur jātaisa;-pppp
3. es vienkārši šausminos par Jūsu tekstiem .... (kārtējo reizi gan) .... sajūta tāda, ka te apgrozās tikai tādi, kam dzīvē galīgi neveicas, neko nevar, tad nu šeit arī izliek "sabu gudrību".....

Labi, cienījamā māksliniece, es saprotu tavu trauslo dvēseli, bet aŗi man radās jautājums, kāpēc tu par tēmu neko neraksti, bet centies mūs audzināt :D.
Publicēts: 14.01.13 18:16
 citēt
Haidku, es taču šoreiz ne uz Tevi tēmēju!
A ko man rakstīt par tēmu, ja es netaisos piedalīties?
Publicēts: 14.01.13 19:05
 citēt
VValdis:Ka tik beigā pate plika pa krūmiem na haļavu gribēs pabildēties, a bērns tik tāds neleils iemesls. Interesanti, cik tālu cilvēks gatavs plānot - janvārī plāno maijā gaidāmo izlaidumu, bet ja paliek uz otru gadu - histērija un rosols jāmet krūmos.

Nu tas ir pizdec šitā pateikt :D
Publicēts: 14.01.13 19:57
 citēt

Kur man tie murgi sarakstīti ???
Publicēts: 14.01.13 20:02
 citēt
Rolands66:

Tur, ka šajā reportāžā ir VIENS bērns jāvaktē un jābildē. Un pēc diploma vai hvz, ko tur dod, saņemšanas, ir jānoķer laimīgie vecāki, jāiedzen smukā stūrī kopā ar bērnu un jānobliež tā, ka mammai patīk..
Es ar reizēm rakstu nelasot, bet es neprasu, kur es murgoju, bet kur esmu gana sakarīgs :D
Publicēts: 14.01.13 20:17
 citēt
Kur Dansiga tur kašķis
Publicēts: 14.01.13 20:34
 citēt
VValdis:Kur Dansiga tur kašķis

Tradīcijas jākopj :D
Publicēts: 14.01.13 20:46
 citēt
Jūs mākat pļāpāt, tas tiesa. Bērni ir viegla tēma: www.draugiem.lv...
Publicēts: 14.01.13 20:47
 citēt
Bzh:
Rolands66:

Es ar reizēm rakstu nelasot, bet es neprasu, kur es murgoju, bet kur esmu gana sakarīgs :D

mirsi neziņā :D
Publicēts: 14.01.13 20:51
 citēt

viss stāsts (te par uzvaru), reporc vienābildē var būt :D
Publicēts: 14.01.13 21:55
 citēt
VValdis, toties tavs komentārs ir vienkārši IZCILS .... kā vispār spēji līdz tam aizdomāties? Atradies miera mika ....
Publicēts: 14.01.13 21:55 labots
 citēt
getLost:Jūs mākat pļāpāt, tas tiesa. Bērni ir viegla tēma: www.draugiem.lv...

TIE jau skolnieki ne bērndārznieki tā ir CITA vecuma gruppa:)
Publicēts: 14.01.13 22:23
 citēt
getLost:Jūs mākat pļāpāt, tas tiesa. Bērni ir viegla tēma: [url=http://www.draugiem.lv/rudits/gallery/?aid=34298582

un]http://www.draugiem.lv/rudits/gallery/?aid=34298582

un[/url] cita tēma redzama...
Publicēts: 14.01.13 22:24
 citēt
p.s.
kāpēc pēc CITĒT veidojas tāds teksta murgs???
Publicēts: 14.01.13 22:26
 citēt
spaidijs:

viss stāsts (te par uzvaru), reporc vienābildē var būt :D

Ieliec kādu par tēmu... visi tikai kaut ko aptuvenu- kur tēmas bildes- izlaidums, šaurākais variants, vienam bērnam :D
Publicēts: 14.01.13 22:37
 citēt
Haiduks:p.s.
kāpēc pēc CITĒT veidojas tāds teksta murgs???

Pēc LINKA jebkura tuxšums jāisit
Publicēts: 14.01.13 22:44 labots
 citēt
Tas fotogrāfs... atradās?
Publicēts: 14.01.13 23:19
 citēt
Ledija_Gita:Draugiem visiem fočēja Mārītes foto bij, ok, a mūsu dārziņā cita mafija,

Nu nez, ja cilvēkam var patikt Mārītes foto bezgaumīgi uzpulētie sūdi, kur sīkie pārspīlēti siltos toņos un plastmasīgi nogludinātiem ģīmjiem... nu piedodiet.... :bad_smile:
Publicēts: 14.01.13 23:24 labots
 citēt
OMG, atceros, ka manas kursabiedrenes krita par upuriem Mārītei... es ar tai skaitā.
Bēdziet, bēdziet!! Nopietni, kad mēs skatījāmies bildēs, viss ko meitenes bija smuki sakrāsojušas un uzpucējušas, Mārīte to visu nogludināja ar gludekli... gadrīz vai tiešajā nozīmē! :bad_smile:
Tak labi var redzēt, ka tur kaut kas ir darīts, mālēts jeb šopots, bet c'mon... nu tāds līmenis.

Man vēl tagad stāv magnēta portretbildīte... itkā smuka, bet gluda kā lelle... neizskatos īsti pēcsevis.
Publicēts: 14.01.13 23:32 labots
 citēt
JUMS nesaprats "Tautas gaumi" , jo spilgtāk jo labāk , man piemēram PATĪK ka nav nekā kopeja ar istenībi starp maniem kā te vestija smalkā alkaholā mērcetā dvesele "Neaudzinātajeim kverpļiem" un košajām bildem :) KONFETKAS viss spiž un laistās:) Taga ir ta PAPELĒKI un paparasti bet ne mazāk plastmasīgi.
Publicēts: 14.01.13 23:35
 citēt
Luni, lai jau ir spilgtas, bet nevajag aiztik šopu ja nemāk!

Vienmēr ir patikušas Roļika krāsainās bildes! Ļoti krāsainas, spilgtas!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas