forum.gif
Fotografs bernudarza izlaidumam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotografs bernudarza izlaidumam
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.13 18:30
 citēt
Sveiki :) iesakiet labu fotografu, kam izdodas fotografet bernudarza izlaidumus, bet nevis domatu visai grupinjai, bet konkretam bernam ar radinjiem. Gribetos- skaidras, koshas bildes, labak dabiga apgaismojumaa, lai ari ir kadas idejas bildes, lai ir kaa staasts. lai nav manaa limenii, ar iebuveto zibspuldzi un parasto objektivu. ja maksaju, gribas lai ir profesionali. jo uzsaakot meklet, diemzhel, apskatot darbus, secinu, ka pat manas bildes ir labaakas un par to vel grib samaksu. :(
Publicēts: 13.01.13 18:39
 citēt
Ledija_Gita:Sveiki :) iesakiet labu fotografu, kam izdodas fotografet bernudarza izlaidumus, bet nevis domatu visai grupinjai, bet konkretam bernam ar radinjiem. Gribetos- skaidras, koshas bildes, labak dabiga apgaismojumaa, lai ari ir kadas idejas bildes, lai ir kaa staasts. lai nav manaa limenii, ar iebuveto zibspuldzi un parasto objektivu. ja maksaju, gribas lai ir profesionali. jo uzsaakot meklet, diemzhel, apskatot darbus, secinu, ka pat manas bildes ir labaakas un par to vel grib samaksu. :(

Tad Tev šito vīru jārunā www.fotoblog.lv... , viņš ir PRO, un viņam ir izglītība, texnika un "у него все документы в порядке" :)
Publicēts: 13.01.13 18:43
 citēt
Tante:Tad Tev šito vīru jārunā www.fotoblog.lv... , viņš ir PRO, un viņam ir izglītība, texnika un "у него все документы в порядке" :)

Nu pagaidi, tur vēl blakus topikā notiekās vētraina diskusija, vai viņš vispār ir dzīvs! :face-grin:
Publicēts: 13.01.13 18:44
 citēt
Schneider:
Tante:Tad Tev šito vīru jārunā www.fotoblog.lv... , viņš ir PRO, un viņam ir izglītība, texnika un "у него все документы в порядке" :)

Nu pagaidi, tur vēl blakus topikā notiekās vētraina diskusija, vai viņš vispār ir dzīvs! :face-grin:

Lai nu kurš cits, bet Tas vīrs ir dzīvāks par dzīvu :)
Publicēts: 13.01.13 18:46
 citēt
Sauc divus-Luni un Dansigu.:face-wink:
Publicēts: 13.01.13 18:47
 citēt
viecha:Sauc divus-Luni un Dansigu.:face-wink:

O! Tas būs materiāls :)
Publicēts: 13.01.13 18:48
 citēt
AR pēdējiem 2 izlaidumiem man smagi gāja-IZLAISTIE nekontrolējami nēsājās,ne senči,ne pedagogi nezināja ,ko grib bildēt-izklīda pa krūmiem ar ziepjiem cits citu šķilt. 1.septembrī viss atkārtojās,uzšpļāvu vis\am un gāju darīt pa savam :D

www.latvianstories.com...
Publicēts: 13.01.13 18:52 labots
 citēt
Rolands66:AR pēdējiem 2 izlaidumiem man smagi gāja-IZLAISTIE nekontrolējami nēsājās,ne senči,ne pedagogi nezināja ,ko grib bildēt-izklīda pa krūmiem ar ziepjiem cits citu šķilt. 1.septembrī viss atkārtojās,uzšpļāvu vis\am un gāju darīt pa savam :D

Tātad Tu atsakies :D ?
Publicēts: 13.01.13 18:53
 citēt
Ledija_Gita:uzsaakot meklet, diemzhel, apskatot darbus, secinu, ka pat manas bildes ir labaakas (

khm, khm.
Publicēts: 13.01.13 18:56
 citēt
Tante:
Rolands66:AR pēdējiem 2 izlaidumiem man smagi gāja-IZLAISTIE nekontrolējami nēsājās,ne senči,ne pedagogi nezināja ,ko grib bildēt-izklīda pa krūmiem ar ziepjiem cits citu šķilt. 1.septembrī viss atkārtojās,uzšpļāvu vis\am un gāju darīt pa savam :D

Tātad Tu atsakies :D ?

Tak nav ne vieta,ne laiks -tikai iesakiet....nu sevi negribu ieteikt,jo man var ellīgi svarīgs CITS darbs tai laikā būt.Pietam reāli es biežāk šķilu pa velti-BET TO, KAS MAN INTERESANTI
Publicēts: 13.01.13 18:56
 citēt
letins:
viecha:Sauc divus-Luni un Dansigu.:face-wink:

O! Tas būs materiāls :)

Jūs traki palikuši, to materiālu bērnudārzā???
Tas ekšens ir rādāms tikai 18+, ar melno riņķi kadra stūrī!
Publicēts: 13.01.13 19:01
 citēt
Ledija_Gita:Fotogrāfs bērnudārza izlaidumam
Lunis ar Dansigu izlīgumu gatavo? :bad_smile:
Publicēts: 13.01.13 19:05
 citēt
Kad izlaidums?
Publicēts: 13.01.13 19:40 labots
 citēt
Ritz:Kad izlaidums?

NEPAREIZS teksts , jāsaka "Es uztaisīšu 2x lētāk" nejautājot cenu :face-wink::face-grin:
Publicēts: 13.01.13 19:57
 citēt
Lunis:
Ritz:Kad izlaidums?

NEPAREIZS teksts , jāsaka "Es uztaisīšu 2x lētāk" nejautājot cenu :face-wink::face-grin:

:D :D :D :D :D ku tik dārgi , vaig pa FREE :D
Publicēts: 13.01.13 19:58
 citēt
Tante:
Lunis:

...Bet PROFESIONĀLI..
Publicēts: 13.01.13 19:59
 citēt
Tad jau bļaus, ka dempings! :D
Publicēts: 13.01.13 19:59
 citēt
Ritz:Tad jau bļaus, ka dempings! :D

Par to jau bļauj citas struktūras :)
Publicēts: 13.01.13 20:04
 citēt
Ritz:Tad jau bļaus, ka dempings! :D

Nupat izlasīju TRAUKOS sava paziņas pastātiņu par BIZNESU UK :)

-Man viena paziņa uzsāka šeit savu biznesu. Lai šis neizskatītos kā reklāmas raksts, pat neminēšu, kas par biznesu. Tikai piebildīšu, ka ir aizgājis un viss notiek.
Tagad sīkāk...
Cilvēks ieradās šeit ar savām zināšanām, pieredzi, praksi, papildus vēl pamācījās daudz maz prestižā Londonas universitātē, kur ieguva "papīru" plus papildus zināšanas savā jomā.
Un ko - laiks sākt "savu lietu". Juridiskā puse elementāra, "self employed" statuss gatavs un aiziet...
Pirmā doma cilvēkam - konkrēti klientus meklēt starp "savējiem", un papildus it kā starp citu- vietējos, tā sacīt, angļus... Cilvēks pat domāja- pamata klienti noteikti būs "savējie", ja nu kāds "anglis" patrāpīsies, būs baigi OK.
Kas sanāca?
Sanāca tā, ka "savējie" negrib maksāt ne pa kam, viņiem tik dod šejienes servisu par turienes cenu, turklāt vēl atlaidi "davai"- mēs tak latvieši!
Savukārt "angļi" novērtē, skata tikai kvalitāti plus cenu un iesaka cits citam.
Secinājums: uzsākot šeit savu lietu, netèmē uz tautiešiem kā potenciālajiem klientiem, ja vien tu nenodarbojies ar kurjera pakalpojumiem :) -
Publicēts: 13.01.13 20:23 labots
 citēt
Tante: Ritz:

:D :D :D :D :D ku tik dārgi , vaig pa FREE :

...Bet PROFESIONĀLI..

TAS NAV STILS !

Stils ir TĀLAKAJĀ , tālāk paņem priekšapmaksu un UZBLIEŽ KĀ SANĀK un finālā kad "Klients mēms" no saņemtā mēsla nodeklamet "A ko jūs gribējāt par TĀDU NAUDU !"

STRĀDĀ nevainojami , man viens asistents šitajā bij TEICAMI iesitis roku .
SĀKUMĀ kolēģi taka tasijā šo sist BET beigās konstatēja ka TRAUKS šim jāuzsauc jo KLIENTI nekad vairs nevālējās "Lētāk" bet gan tikai LABĀK :face-wink::face-kiss:
Publicēts: 13.01.13 20:37
 citēt
VAI NU tik sarežgīti? :)
Publicēts: 13.01.13 21:04
 citēt
Izlasot ierosināto tēmu (tā starp citu) nepamet sajūta, ka pasākums ir uz stundiņu un samaksā paredzēta diezgan ievērojama... Kādi lati 30.
Publicēts: 13.01.13 21:06
 citēt
Vaards:Izlasot ierosināto tēmu (tā starp citu) nepamet sajūta, ka pasākums ir uz stundiņu un samaksā paredzēta diezgan ievērojama... Kādi lati 30.

Nenopietns uzjautājums no pasūtītāja puses.. diemžēl. tikpat, cik nekonkrētas vēlmes.
Publicēts: 13.01.13 21:12
 citēt
Vaards:Izlasot ierosināto tēmu (tā starp citu) nepamet sajūta, ka pasākums ir uz stundiņu un samaksā paredzēta diezgan ievērojama... Kādi lati 30.

Es vairāk pa 25Ls nemaksātu UZ ROKAS :)
Publicēts: 13.01.13 21:14
 citēt
BD izlaidums nav nekada interesanta padarisana fotografam, lai to bildetu bez maksas, ja vie fotografs nav kads radagabals vai labs draugs.
Ja neder viduvejibu bildes, tad tiesam jamekle profesionalis par attiecigu honoraru. Vairuma gadijumu lielaka vecaku dala nebus ar mieru maksat profesionala honoraru, kas gan saja gadijuma, kad jabilde viens berns, nebus aktuali.
Publicēts: 13.01.13 22:00
 citēt
Uggga:BD izlaidums nav nekada interesanta padarisana fotografam, lai to bildetu bez maksas, ja vie fotografs nav kads radagabals vai labs draugs.

Jāmeklē cilvēks ar attiecīgu orientāciju! :face-glasses:
Publicēts: 13.01.13 22:02
 citēt
Ja ir tādas pretenzijas, lai taču nobildē pati- nebūs, kam pārmest..
Publicēts: 13.01.13 22:29 labots
 citēt
letins:Ja ir tādas pretenzijas, lai taču nobildē pati- nebūs, kam pārmest..

Oi prasības mēdz būt dažādas , es te nupat saņēmu savējo huligānu "Kartiņas" nebiju sajūsmā. Iepriekš diezgan bieži bij Mārītes Foto kompānija braukusi SMUKI taisīja , bet taga šiem NERENTABLI esot jo maz pasūtot , šie tirgoja "Komplektus" pa 4,5Ls ar novelcenēm utt visu ko SMUKI. Šoreiz bija VĀJI rezultāts nu tā kaut kas No name VĀJŠ FOTOŠOPS pa 1,40Ls.
Publicēts: 13.01.13 23:30
 citēt
Vaards:
Uggga:BD izlaidums nav nekada interesanta padarisana fotografam, lai to bildetu bez maksas, ja vie fotografs nav kads radagabals vai labs draugs.

Jāmeklē cilvēks ar attiecīgu orientāciju! :face-glasses:

++++++++++++++++++++++
Publicēts: 14.01.13 09:34
 citēt
Ledija_Gita:Sveiki :) iesakiet labu fotografu, kam izdodas fotografet bernudarza izlaidumus, bet nevis domatu visai grupinjai, bet konkretam bernam ar radinjiem. Gribetos- skaidras, koshas bildes, labak dabiga apgaismojumaa, lai ari ir kadas idejas bildes, lai ir kaa staasts. lai nav manaa limenii, ar iebuveto zibspuldzi un parasto objektivu. ja maksaju, gribas lai ir profesionali. jo uzsaakot meklet, diemzhel, apskatot darbus, secinu, ka pat manas bildes ir labaakas un par to vel grib samaksu. :(

Nu interesants piedāvājums :D
Lai varētu ieteikt, trūkst KAD un CIKOS (kaut aptuveni)
Lai bildētu izlaistus bērnus tādā pasākumā, tas ir kaitīgs darbs un piemaksai jābūt 300 %, kas sadalās- 100% izlaists bērns, 100% iedomīga mamma, un 100% pārgudri radi (ja kāds no punktiem, vai pat visi punkti atkrīt, tad tie % netiek skaitīti :P )
Lai radītu stāstu tādā pasākumā, ir jābūt scenārijam, kuru fotogrāfs uzbildē, jo ja fotogrāfs no malas domās stāstu, tad beigsies ar stulbiem izsaukumiem, KO TU IEDOMĀJIES :D
Cite-" ja maksaju, gribas lai ir profesionali" - ja maksā, tad vienmēr ir profesionāli :D

Pēc šāda uzsaukuma, kāds ir sākumā, uz to bildēšanui ies tikai slimie, vai badā :P
Publicēts: 14.01.13 10:21
 citēt
Lunis:

Oi prasības mēdz būt dažādas , es te nupat saņēmu savējo huligānu "Kartiņas" nebiju sajūsmā. Iepriekš diezgan bieži bij Mārītes Foto kompānija braukusi SMUKI taisīja , bet taga šiem NERENTABLI esot jo maz pasūtot , šie tirgoja "Komplektus" pa 4,5Ls ar novelcenēm utt visu ko SMUKI. Šoreiz bija VĀJI rezultāts nu tā kaut kas No name VĀJŠ FOTOŠOPS pa 1,40Ls.

ari es visus bernudaraz gadus esmu saņēmusi bildes no dārziņa, maigi sakot - briesmīgas. Draugiem visiem fočēja Mārītes foto bij, ok, a mūsu dārziņā cita mafija, kas nebūt ne par mazām naudām, fočeja užasu.
Publicēts: 14.01.13 10:23
 citēt

es jau parasti berna svetkus pati bildēju, bet šoreiz ir ģimenes apstākļi, ka pati nevarēšu, un arī tāds notikums, gribas izbaudit to mirkli, nevis vislaik tik pogu spiest.
Publicēts: 14.01.13 10:29
 citēt
Biju iedomājusies, ka šeit varēšu kādu noderīgu informāciju dabūt, bet laikam būšu kļūdījusies...
Un ar vārdiem, kam izdodas fočēt izlaidumus, bij domāts, kas to darījis, kam ir attieciga tehnika, un katram fotogrāfam taču specifika sava. Kam zvēri, kam daba, kam bērni vai vēl kas tml;
Publicēts: 14.01.13 10:33
 citēt
Visa bēda sludinājuma tekstā. Šāda lirika calis.lv labāk piestāv.
Te tomēr labāk konkrēti - kad, kur, ko, cik ilgi, kādas speciālas vēlmes, kāds budžets, kad gribēs bildes, drukātas vai tikai digitālas, kontaktu e-pasts komunikācijai un bilžu iesūtīšanai.
Publicēts: 14.01.13 10:36
 citēt
Rolands66:
Tak nav ne vieta,ne laiks -tikai iesakiet....nu sevi negribu ieteikt,jo man var ellīgi svarīgs CITS darbs tai laikā būt.Pietam reāli es biežāk šķilu pa velti-BET TO, KAS MAN INTERESANTI

gluži manas domas
Publicēts: 14.01.13 10:43
 citēt
versatile:Visa bēda sludinājuma tekstā. Šāda lirika calis.lv labāk piestāv.
Te tomēr labāk konkrēti - kad, kur, ko, cik ilgi, kādas speciālas vēlmes, kāds budžets, kad gribēs bildes, drukātas vai tikai digitālas, kontaktu e-pasts komunikācijai un bilžu iesūtīšanai.

Piekrītu- visa vaina ir nepareizi, augstprātīgā tekstā uzrakstītam paziņojumam.
Kas ir bērna foto (neatkarīgi kur un kā)- tas ir, iegūt ar bērnu kontaktu, ja izdodas, bildes būs superīgas, ja neizdodas, tad bildes ir "saņēmusi bildes no dārziņa, maigi sakot - briesmīgas. ". Un tā tam ir jābūt, jo masu pasākumos bērni dzīvojas savā pasaulītē, bet, kad tos ar VARU aizstiepj radīt šedervus, viņi ir neBILDĒJAMI. Un vēl trakāk, ja tā ir štampovka, kur uz visu grupiņu iedod 15 min, bērnu bildējot visi pārējie skatās (iedomājaties sevi bērna vietā)... lielais nevar sevi atdot fotosesijai, ad bars skatās, kur vēl bērns :)
Pirmais , mammītes , aizdomajaties par apstākļiem, kādos jāveic darbiņs, tad par to, kā to labāk veikt, un tad jaf praktiski visi fotogrāfi būs labi :P
Publicēts: 14.01.13 10:44
 citēt
Ledija_Gita:Biju iedomājusies, ka šeit varēšu kādu noderīgu informāciju dabūt, bet laikam būšu kļūdījusies...
Un ar vārdiem, kam izdodas fočēt izlaidumus, bij domāts, kas to darījis, kam ir attieciga tehnika, un katram fotogrāfam taču specifika sava. Kam zvēri, kam daba, kam bērni vai vēl kas tml;

Ir tāda meiča - Natālija Petruhina. Viņi patīk un padodas bērnus bildēt. www.nata-photo.com
Publicēts: 14.01.13 10:58 labots
 citēt
nebildēšu, tik mēģinu palīdzēt.

Ledija_Gita var iedot kādu linku, kur ir redzams kādas kvalitātes/stila foto patiktu?
Cik ilgi jabildē?
Cik kopā bildes vēlas katrs sīkais/mamma/rads?
Cik $ ?
Cik bērnu apmēram?
Datums, laiks un vieta?
Ko nepieciešams beigās atdot? Printētas vai CD/DVD?

Attiecīga tehnika te gandriz visiem ir gan jau.
Vajag tik mazliet iedziļināties par, ko gatavojas maksāt.
Publicēts: 14.01.13 11:10
 citēt
Ka tik tūlīt nav teksts - bet jūs tak esat profesionāļi un zinat... :D
Publicēts: 14.01.13 11:12
 citēt
RaitisSF:
Ledija_Gita:Biju iedomājusies, ka šeit varēšu kādu noderīgu informāciju dabūt, bet laikam būšu kļūdījusies...

Ir tāda meiča - Natālija Petruhina. Viņi patīk un padodas bērnus bildēt. [url=http://www.nata-photo.com/

:]http://www.nata-photo.com/

:[/url]) tikai norādē neredzēju nevienu bērnu dārza izlaidum bildi :P, lai varētu spriest, vai viņa spēj izlaidumā "mākslu taisīt".
Izlaidums b-dārzā un fotosesija ir divi pilnīgi dažādi jautājumi- var pat teikt - dažāda foto tēmatika :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas