forum.gif
Tundras mūzika.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tundras mūzika.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.13 09:05 labots
 citēt
Paskatos, un prāts kļūst nemierīgs. Vasara tuvu, maršruti jāplāno laicīgi.:face-wink:
www.youtube.com...
Publicēts: 15.01.13 09:08
 citēt
izlasīju topika virsrakstu un padomāju, ka iekšā būs links uz klipu, kur Depardjē jaunās dzimtenes tautastērpā apcerīgi jurtas priekšā rausta valzivs ūsu...pengggg, penggg....
Publicēts: 15.01.13 09:31 labots
 citēt
imgfoto:izlasīju topika virsrakstu un padomāju, ka iekšā būs links uz klipu, kur Depardjē jaunās dzimtenes tautastērpā apcerīgi jurtas priekšā rausta valzivs ūsu...pengggg, penggg....

Tas sprancis negrib kultūru aziātiem nest, nejaukais! Piedāvāja šim visas Mordovas kultūra ministra vietu, brezgajet, s poxmelja. Kas nekaitētu - ministra alga, ministrijas džips ar šoferi, lai nekādu kreņķu par braukāšanu šmigā. Un vēl formīga mordovu sekretutka blakus. Ot žiru besitsja....:face-grin:
Publicēts: 15.01.13 09:39 labots
 citēt
Jā, esmu dzirdējis tundras mūziku:
Publicēts: 15.01.13 09:49
 citēt
Eltons:Jā, esmu drirdējis:

Depardjē ir tas, kurš ar kārti rokā?
Publicēts: 15.01.13 09:56
 citēt
Schneider:
Eltons:Jā, esmu drirdējis:

Depardjē ir tas, kurš ar kārti rokā?

Pilnīgi iespējams, nepaprasīju... wikipēdija saka, ka 1975.gadā Žerārs jau nominēts labākā aktiera godā, tā kā viss varbūt ka mums arī papozēja, ko ne?
Publicēts: 15.01.13 12:51
 citēt
Labs ieraksts, nu un mūzika...!! Esmu dzirdējis, ka senajām Āzijas tautām oktāva dalījusies tikai kādās 5 daļās. afrikāņiem esot ap 8, mums pēc skaņu harmonijas likumu atklāšanas, kā runā, pats Pitagors ar lineālu rokā (burtiski!) izveidoja eksaktu oktāvas dalījumu 12 daļās. Ir tajā ierakstā kaut kāda savdabība!
Publicēts: 15.01.13 13:08
 citēt
GunarsII:Labs ieraksts, nu un mūzika...!! Esmu dzirdējis, ka senajām Āzijas tautām oktāva dalījusies tikai kādās 5 daļās. afrikāņiem esot ap 8, mums pēc skaņu harmonijas likumu atklāšanas, kā runā, pats Pitagors ar lineālu rokā (burtiski!) izveidoja eksaktu oktāvas dalījumu 12 daļās. Ir tajā ierakstā kaut kāda savdabība!

Par mūziku runājot, mani (kā tehniķi - racionālistu) fascinē mūzikas valodas globālisms, ja tā var teikt. Nešķirojot mūziķus un klausītājus pēc nacionalitātes, reliģiskās pārliecības. Lietojot tikai saujiņu nošu.:face-smile: Ļoti vēlētos pavērot pavasari Čukotkā. Savos braucienos, šķērsojot Urālus, no Čeļabinskas griezāmies uz dienvidiem, uz Balhašu.
Publicēts: 15.01.13 13:17
 citēt
Mūzika, cik saprotams, ir DEMO no bērnu sintezatora.
Publicēts: 15.01.13 15:38
 citēt
Atpakaļ pie Žerāra.Kaut kas bija,ka viņš būšot arī Melkalnes kultūras sūtnis vai atašajes vai kas tur vēl...nezinu,bet manuprāt tas ir diezgan patālu no šitās čukotkas!:face-grin:
A vispār Krievijas austrumos tagad pavēsi-mīnus 50 un trubas pārplīsušas,apkures nav...vai Žerārs pavilks tādus apstākļus?
Publicēts: 15.01.13 15:42
 citēt
imgfoto:izlasīju topika virsrakstu un padomāju, ka iekšā būs links uz klipu, kur Depardjē jaunās dzimtenes tautastērpā apcerīgi jurtas priekšā rausta valzivs ūsu...pengggg, penggg....

Deportjē :D
Publicēts: 15.01.13 17:47
 citēt
Pavilks pavilks...
Publicēts: 15.01.13 18:59
 citēt
kāds var pateikt, kur ir tolks bobslejā maukt pa pļavu un ar airi dauzīt briežus? :D
Publicēts: 15.01.13 21:57
 citēt
Sapper:kāds var pateikt, kur ir tolks bobslejā maukt pa pļavu un ar airi dauzīt briežus? :D

jēziņ,kurš vispār var saprast Krievijā tolku. Viņi paši bez litra neko nevar ierubīt :) :) :) :)
Publicēts: 15.01.13 22:21
 citēt
Eltons:Pavilks pavilks...

Vai labajā pusē ir tas, kam Putins iedeva pilsonību ? :D :D :D
Publicēts: 15.01.13 23:21
 citēt
He!Vēl jaunums par biedru Depardjē!Viņš esot Beļģijā dabūjis autovadītāja tiesības,kuras pretīgie spranči bija viņam atņēmuši par motorollera vadīšanu dzērumā.:face-grin:Vot te paceļas daudz jautājumu.Piemēram vai pravas der arī atomzemūdeņu un bumbvedēju stūrēšanai?Un sniega motocikliem un pārējiem daiktiem,ko b.Putins virtuozi pārvalda?Un kā ar karatē sesto danu?
Publicēts: 15.01.13 23:27 labots
 citēt
Tur pat tik tālu nav jāmeklē, mums arī bija viens liels bērns par premjeru, tādu laimīga idiota smaidiņu taisīja, kad dabūja paturēties pie ričāgiem dajepkam, kam motoriņš iekšā rūc.
Un vēl ja pajautāt, vai robežsargu propellerlaivu vadīt viņam tiesības bija, kad pie tās stūres priecīgi māja ar rociņu krastā stāvētājiem?
Publicēts: 16.01.13 08:41 labots
 citēt
Sapper:kāds var pateikt, kur ir tolks bobslejā maukt pa pļavu un ar airi dauzīt briežus? :D

Sapper, par bobsleju patika! Labi papētīju treniņu bāzē Daugavas stadionā. Pie -40(celsija) tie vienkārši sabruktu. Šeit - ekoloģija. Briežu tauta visvairāk neieredzot kāpurķāžu amfībijas , kad atkusis. Kur tās gājušas, zemsedze tikai gados desmit atjaunojoties. :face-sad: Pārmaiņai mums tik tuvajai urbanizācijai piedāvāju citu variantu - Laimīgie cilvēki.: www.youtube.com... :face-wink:
Publicēts: 16.01.13 10:52
 citēt
Ņenci, briežu tauta, kā Tu saki, patiesībā izmirst krievu invāzijas rezultātā... es neteiktu ka viņi ir laimīgi...
Publicēts: 17.01.13 09:12
 citēt
No ziemeļbriežiem - uz motonartām.:face-smile:
www.youtube.com...
Publicēts: 17.01.13 22:56 labots
 citēt
Šie, un vēl daudz citu par šo tematiku man vēlreiz lika atskatīties uz itkā ļoti senu pagātni. Pirmie pēckara gadi. Nezinu, kā pilsētās. Zemnieki pēc piespiedu kolektivizācijas faktiski pārtika no tā, kas izauga 0,5 ha piemājas dārziņā. Atļāva turēt vienu gotiņu, vienu cūciņu. Nekad neaizmirsīšu (trešajā klasītē mācījos), kā ar bobiku atbrauca partorgs Žiharevs (vēlāk - Ogres Goda pilsonis, tolaik galvenais izsūtīšanas koordinators) un Birzgales ciema sekretāre Riekstiņa (vēlāk, pieķerta valsts naudas zādzībā, noindējās). Iegāja abi kūtiņā, un Riekstiņa tēvam teica - teliņš jālikvidē, drīkst būt tikai viens liellops...:face-sad: Uz četrgadīgo skolu pa aizputinātu taciņu bija jābrien četri kilometri (lauku).Jau 70-to beigas, 80-tajos, mainoties komunistu uzstādījumam, cilvēki nedaudz atvilka elpu. Tad - barikādes, Jeļcina dekrēts. Privatizācija. Vēroju dokumentālos kadrus par dzīvi dziļā Ziemeļu zonā, un rodas pārdomas. Ne visai labvēlīgas pēcauseklīšu periodam. Demokrātiju izcīnījuši mēs esot????:face-sad:
Publicēts: 18.01.13 01:26
 citēt
Ari no tās pašas operas...:face-grin:

www.youtube.com...
Publicēts: 19.01.13 09:41
 citēt
chukmasoff_f:Ari no tās pašas operas...:face-grin:

http://www.youtube.com/watch?v=d5pj1KVZ0pQ

Labs! Te Visockis - viena četrrinde izsaka visu šodienu.
www.youtube.com...
Publicēts: 30.01.13 11:15
 citēt
Vēl viens maršruts.
www.youtube.com... :face-smile:
Publicēts: 30.01.13 11:26
 citēt
jālaiž uz Brazīliju ,kāmēr ir akcijas uz biļetēm:face-wink:
Publicēts: 30.01.13 11:29
 citēt
Jolan:jālaiž uz Brazīliju ,kāmēr ir akcijas uz biļetēm:face-wink:

Štrunc tava Brazīlija, vot iedomājies Riodejeņiseiro karnevālu, kur plikiem pupiem dejos čukču skaistules ar Kala Beļdi un lāci, kuram lasis mutē.
Publicēts: 04.02.13 09:40
 citēt
Nedaudz šodienīgākā skatījumā.
www.youtube.com...
Publicēts: 04.02.13 10:52
 citēt
Re ku var uzmest aci! Mani vecāki ar Pēterburgas etnogrāfiem 2007. gadā devās uz Kaņina pussalu, tieši pie Ņenciem. Šajā galerijā gan bildes no ceļa, bet kad drīzumā salikšu pašus briežkopjus...

pedustasti.lv...
Publicēts: 04.02.13 14:18
 citēt
MarisPilats:Re ku var uzmest aci! Mani vecāki ar Pēterburgas etnogrāfiem 2007. gadā devās uz Kaņina pussalu, tieši pie Ņenciem. Šajā galerijā gan bildes no ceļa, bet kad drīzumā salikšu pašus briežkopjus...

http://pedustasti.lv/marispilats/2012/05/16/ekspedicija-uz-kanina-pussalu-1-dala/

Sakarīgi! Tā ir pavisam cita dzīve, cita realitāte. Daudziem nesaprotama, neiespējama ikdiena.
Publicēts: 09.02.13 20:22 labots
 citēt
No cita skatpunkta.
www.youtube.com...
Publicēts: 10.02.13 12:14 labots
 citēt
He, he... atradu!
Re, no kurienes tie mani kadri:

www.youtube.com...

Starp citu, 2:36 minūtē un 6:32 minūtē redzamais manis radītais piemineklis "ņikto ņe zabit i ņišto ņe zabito" (pārējos savus noformējumus vairs neredzu, bet plašetu uz ēkām bija daudz) vēl joprojām stāv, kaut pagājuši jau 38 gadi... viss pārējais... nožēlojami...
Publicēts: 10.02.13 12:23
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):