forum.gif
Citāts no Kleina:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Citāts no Kleina:
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.13 16:25
 citēt
MarisPilats:
Bildes:akal jūs par lopiem...

Es jau labprāt dzirdētu vēl viedokļus par cilvēku fotogrāfiju, piemēram, studijās, par dokumentālo foto, piemēram, kādās konfliktu zonās, par sporta foto - futbols, hokejs utt.
nu... pastaasti kaada jeega no taam vienveidiigajaam studijas bildeem uz purchika peleekaa vorseliina fona, vienaadi trulajaam gaismaam un sejas izteiksmeem? kaa tas kolereejas ar uuberkruto aparatuuru? shekureku cieshams portretinsh ar ziepiiti focheets kaapnju telpaa, dabiigaa apgaismojumaa - daudziem tas ir studijaa nesasniedams kosmoss. img.fotoblog.lv...
Vai te dokumentāls žanrs img.fotoblog.lv... ar telefonu
Publicēts: 16.01.13 16:44
 citēt
Bildes:
MarisPilats:
Es jau labprāt dzirdētu vēl viedokļus par cilvēku fotogrāfiju, piemēram, studijās, par dokumentālo foto, piemēram, kādās konfliktu zonās, par sporta foto - futbols, hokejs utt.
nu... pastaasti kaada jeega no taam vienveidiigajaam studijas bildeem uz purchika peleekaa vorseliina fona, vienaadi trulajaam gaismaam un sejas izteiksmeem? kaa tas kolereejas ar uuberkruto aparatuuru? shekureku cieshams portretinsh ar ziepiiti focheets kaapnju telpaa, dabiigaa apgaismojumaa - daudziem tas ir studijaa nesasniedams kosmoss. img.fotoblog.lv...
Vai te dokumentāls žanrs img.fotoblog.lv... ar telefonu

+124
Publicēts: 16.01.13 18:15
 citēt
par zvēriem runājot - profiņi ĻOTI labi atšķirot vai fotogrāfijā redzamais zvērs dzīvo brīvā dabā vai kādā "nometnē " un bildes no "nometnes" nav labais tonis
Publicēts: 16.01.13 20:07 labots
 citēt
dansiga:par zvēriem runājot - profiņi ĻOTI labi atšķirot vai fotogrāfijā redzamais zvērs dzīvo brīvā dabā vai kādā "nometnē " un bildes no "nometnes" nav labais tonis

Tas NE TIK nav labais tonis par to diskvalificē. Pirms kādiem gadiem GALVENO balvu dabas foto dabūja bilde ar pāri sētais lēcošu vilku , jau pēc fiāla izradijās ka "Bļedība" vilks pieradināts kā suns un lec kur vajag :) Ar biso skandālu BALVU atēma. Oi pat izdevās atrast www.msnbc.msn.com... oo te nigrāk saraxstīts www.guardian.co.uk...

Publicēts: 16.01.13 21:09
 citēt
Citagaisma:
MarisPilats:
Bet es jau biju domājis, par konkrētu uzdevumu - nobildēt savvaļā!
Skaidrs, ka ja vēlme to darīt Zoo, tad neko īpašu nevajag.

Ja bajaga bildi ar lūsi, tad vai nav vienalga kātā dabūta gatava? :-0

mans lūsis arī gandrīz kā dzīvs!:)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.01.13 21:27
 citēt
sansete:
Citagaisma:

http://www.fotoblog.lv/rep/23195/?cid=83612

Nuu ja, dzīvs, kā iļjičš, mūžam... Īpaši tiem kas bruģi slīpē.:face-grin: Vītola drošivien nomirtu smiedamās par šito dzīvību.:face-devil-grin:
Publicēts: 16.01.13 22:19
 citēt
Kaukaa nekad nau ienaacis praataa ka ar modernaaku kameru vareetu taisiit labaakas bildes, buutu man labaaka kamera vareetu vienkaarshi taas fignjas taisiit vairaak nu piemeeram sliktaakos gaismas apstaakljos ka vecaa kamera jaaliek nost vai jaameklee kaukaadi gaismoshanas varianti Nu bet ja kaadreiz kaads izgudros kameru ar shedevra pogu tak vienmeer tak vareeshu to bildi sachakareet fotoshopaa, taa kaa krenkim gan jau ka nau pamata.

Starp citu tipa bildeet ar jebko interesanti ko kaadus 20 gadus apakalj cilveeks padomaatu ja vinjam teiktu- shito visu sabildeeju ar telefoonu..... :D
Publicēts: 16.01.13 22:21
 citēt
Koba:

Starp citu tipa bildeet ar jebko interesanti ko kaadus 20 gadus apakalj cilveeks padomaatu ja vinjam teiktu- shito visu sabildeeju ar telefoonu..... :D

un pirms 30 gadiem par tekstu "uzdāvināsim viņam mājas kinozāli" vai ari "es esmu mežā un Tevi slikti dzirdu" tevi ieliktu psihenē...
Publicēts: 17.01.13 02:27
 citēt
Lunis:
dansiga:par zvēriem runājot - profiņi ĻOTI labi atšķirot vai fotogrāfijā redzamais zvērs dzīvo brīvā dabā vai kādā "nometnē " un bildes no "nometnes" nav labais tonis

Tas NE TIK nav labais tonis par to diskvalificē. Pirms kādiem gadiem GALVENO balvu dabas foto dabūja bilde ar pāri sētais lēcošu vilku , jau pēc fiāla izradijās ka "Bļedība" vilks pieradināts kā suns un lec kur vajag :) Ar biso skandālu BALVU atēma. Oi pat izdevās atrast www.msnbc.msn.com... oo te nigrāk saraxstīts www.guardian.co.uk...

es jau netļāvos par konkursiem kaut ko čiepstēt, lai atkal neiaziet netēma ;-))) Konkursos šis punkts ir ĻOTI strikts
Publicēts: 14.04.13 11:27
 citēt
f-foto:
Bildes:Citāts no valta Kleina , šams testējis vienu no jaunajiem megaaparātiem:

"Vai es ieguvu neparastas kvalitātes un mākslinieciski novatoriskas bildes? Protams, ka NĒ! Tās bija tādas pašas kā vienmēr. Asas, fokusētas fotogrāfijas mijās ar neasajām, slikti eksponētās ar perfektajām, nokavēti mirkļi ar veiksmīgi fiksētajiem. Kārtējo reizi sapratu, ka tehnoloģijas var uzlaboties nemitīgi, bet ja to nedaru arī es, tad šai simbiozei nav nekādas jēgas. Fotoaparāts vai kāda cita ierīce nespēs piepildīt cilvēces sapni par ideālo ierīci, kamēr tās īpašnieks gribēs baudīt savas intelektuālās attīstības kūtrumu."

Vai nav viedi vārdi?

Tikko lasīju interviju ar vienu no "pasaules labāko kāzu fotogrāfu desmitniekā" iekļautu fotogrāfu no Vašingtonas. Šis ir izbijis fotoreportieris, darbā izmanto trīs Nikon D4 un 28, 50, 85 f1,4 objektīvus. Viņš saka, ka vienmēr varot paļauties, ka Nikon sarēķinās pareizu ekspozīciju "kādā no automātiskajiem režīmiem". Nereti fotografē @ISO 3200. Nikon D4 šim nodrošinot nevainojamu fokusu arī pie ļoti šauras asuma josliņas. Pie vienas bildes viņš paskaidro, ka tai ir izmantota Nikon D800 fotokamera iespaidīgo 36 Mpix dēļ. Dpreview saka (www.dpreview.com...), ka D4 un D800 sensori ir vienādi. Kāpēc Kleins nepāriet uz Nikon? Tad no viņa šādi teksti ārā varbūt nenāktu. :face-wink:

Šeit fleitē nevis Kleins,bet pasaules labākais kāzu fotogrāfs.:face-wink:Arī viņam ar D4 un ko tur vēl kartē bija gan neasi,gan kļūdaini,gan nokavēti.Viņš tos aizmirsa pieminēt.
Publicēts: 14.04.13 12:29
 citēt
sansete:
Citagaisma:

http://www.fotoblog.lv/rep/23195/?cid=83612

Priekš urbānās vides adepta gana dzīvs un feins.

p.s. Ne par ko nav sliktāks šīs bildes autors no tā bildētāja, kas pie gaļas gabala noliscis aparātu un pats pa viesnīcu meitas vai visīti mīlē un no rīta aziet un apskatās vai tā elektroniskā parikte vēl uz trijkāja atrodas..
Publicēts: 14.04.13 13:25
 citēt
"Vai es ieguvu neparastas kvalitātes un mākslinieciski novatoriskas bildes? Protams, ka NĒ! Tās bija tādas pašas kā vienmēr. Asas, fokusētas fotogrāfijas mijās ar neasajām, slikti eksponētās ar perfektajām, nokavēti mirkļi ar veiksmīgi fiksētajiem. Kārtējo reizi sapratu, ka tehnoloģijas var uzlaboties nemitīgi, bet ja to nedaru arī es, tad šai simbiozei nav nekādas jēgas. Fotoaparāts vai kāda cita ierīce nespēs piepildīt cilvēces sapni par ideālo ierīci, kamēr tās īpašnieks gribēs baudīt savas intelektuālās attīstības kūtrumu."

Vai nav viedi vārdi? Šito vajadzētu uztetovēt uz pieres katram pikseļpisējam...

Ar tādām pat sekmēm mēs varam tetovēt uz pieres katram autovadītājam, ka jaunāka un modernāka mašīna neglābs viņu drošas nāves, ja viņš neies skolā un nemācīsies braukt, jo lielais vairums autovadītāju domā, ka viņi māk braukt. To pašu iespējams pateikt praktiski par da jeb ko.
Publicēts: 14.04.13 13:27
 citēt
MaKa:"Vai es ieguvu neparastas kvalitātes un mākslinieciski novatoriskas bildes? Protams, ka NĒ! Tās bija tādas pašas kā vienmēr. Asas, fokusētas fotogrāfijas mijās ar neasajām, slikti eksponētās ar perfektajām, nokavēti mirkļi ar veiksmīgi fiksētajiem. Kārtējo reizi sapratu, ka tehnoloģijas var uzlaboties nemitīgi, bet ja to nedaru arī es, tad šai simbiozei nav nekādas jēgas. Fotoaparāts vai kāda cita ierīce nespēs piepildīt cilvēces sapni par ideālo ierīci, kamēr tās īpašnieks gribēs baudīt savas intelektuālās attīstības kūtrumu."

Vai nav viedi vārdi? Šito vajadzētu uztetovēt uz pieres katram pikseļpisējam...

Ar tādām pat sekmēm mēs varam tetovēt uz pieres katram autovadītājam, ka jaunāka un modernāka mašīna neglābs viņu drošas nāves, ja viņš neies skolā un nemācīsies braukt, jo lielais vairums autovadītāju domā, ka viņi māk braukt. To pašu iespējams pateikt praktiski par da jeb ko.

No tā jau nemazinās šo vārdu nozīme.:-)
Publicēts: 14.04.13 13:34
 citēt
Es vienkārši nefanoju par vispārzināmu lietu tetovēšanu uz pieres:face-smile:
Publicēts: 14.04.13 13:47
 citēt
MaKa:Es vienkārši nefanoju par vispārzināmu lietu tetovēšanu uz pieres:face-smile:

No tā, ka Tu nefano, nekas nemainās... Vari arī turpmāk nefanot, bet to, ka vispārzināmas lietas cilvēki parasti nemaz neievēro, arī ir vispārzināms fakts. Taču tas nemazina to vērtību, un nenozīmē, ka tās ko maina..
Publicēts: 14.04.13 13:54 labots
 citēt
NIN:Berzēju rokas, jo ceru, ka tūdaļ visi lielie "fotogrāfi" pa lēto un aši tirgos nost savus Markus un eL-kas :money:

Nemaz nesmejies , es tā PA LĒTO vai vispār na haļavu esmu ticis ne pie viena veien ĻOTI kruta dzelža kad iepriekšējais īpašnieks pēkšņi sajūdzās uz "Jaunā NETICAMO krutumu" kas izcili aizvietošot viņa līdzšinējās "Likstas" līkā rokas un švakās radošās spējas :):)
Publicēts: 14.04.13 14:50
 citēt
Citagaisma:
MaKa:Es vienkārši nefanoju par vispārzināmu lietu tetovēšanu uz pieres:face-smile:

No tā, ka Tu nefano, nekas nemainās... Vari arī turpmāk nefanot, bet to, ka vispārzināmas lietas cilvēki parasti nemaz neievēro, arī ir vispārzināms fakts. Taču tas nemazina to vērtību, un nenozīmē, ka tās ko maina..

Es jau cienītais neapšaubu paša sakrālā citāta mūžības rūdījumu, bet gan tā nepieciešamību tetovēt katram ''pikseļpisējam to uz pieres'', kā labpatika izteikties diskusijas autoram. Cik šāda tipa citātiem pietiktu vietas uz Jūsu pieres?
Publicēts: 14.04.13 15:26
 citēt
MaKa:
Citagaisma:

Es jau cienītais neapšaubu paša sakrālā citāta mūžības rūdījumu, bet gan tā nepieciešamību tetovēt katram ''pikseļpisējam to uz pieres'', kā labpatika izteikties diskusijas autoram. Cik šāda tipa citātiem pietiktu vietas uz Jūsu pieres?

Tas ir atkarīgs no tā, cik lielus tos burtiņus izvēlētos, tiem citātiem.., kā arī vēl no daudziem citiem parametriem.
Publicēts: 14.04.13 22:03
 citēt
Un tikmēr Kleins kādā klusā fotostudijā bildē pats ar Hasselblad :)))) Man liekas cienītais bija mērķējis, ka nav nepieciešamības skriet pēc EOS 1dx var tak vēljoprojām iztikt ar to pašu EOS 1ds Mark 2...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas