forum.gif
Cik tālu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cik tālu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.13 10:24
 citēt
Cik tālu savos komentāros un nepatikā pret sliktām fotogrāfijām jūs atļautos iet? Es domāju, cik daudz jūs spētu pateikt skaļi zem fotogrāfijas, komentārā? Un šeit es nedomāju vienkāršu DZĒST!
Publicēts: 17.01.13 10:30
 citēt
Tieši tikpat tālu, ka lielveikalā, kur arī ir daudz preču, kas katram indivīdam personīgi nepatīk... tikai kaut kā tur nebļaustās- izmest, novākt... un t.t.
:D
Publicēts: 17.01.13 11:16
 citēt
ja fotogrāfijas autors ir ieinteresēts veselīgā kritikā, tad pietiekami daudz. šeit tas jau gadiem kā nedarbojas.
es, personīgi, atveru/novērtēju/komentēju tās, kuras uzrunājušas, citām vienkārši staigāju garām.
Publicēts: 17.01.13 14:21 labots
 citēt
uljens:ja fotogrāfijas autors ir ieinteresēts veselīgā kritikā, tad pietiekami daudz. šeit tas jau gadiem kā nedarbojas.
es, personīgi, atveru/novērtēju/komentēju tās, kuras uzrunājušas, citām vienkārši staigāju garām.

Nekas nevar būt sliktāks par vienaldzību...
Publicēts: 17.01.13 14:22
 citēt
Vaards:
uljens:ja fotogrāfijas autors ir ieinteresēts veselīgā kritikā, tad pietiekami daudz. šeit tas jau gadiem kā nedarbojas.

p.s. Attiecīgi es tik ļauns nespēju būt - šad tad nostaigāju pāri kakucīšiem un uz pirkstiem apskaidroju - sūds.
Publicēts: 17.01.13 15:01
 citēt
Vaards:
Vaards:

p.s. Attiecīgi es tik ļauns nespēju būt - šad tad nostaigāju pāri kakucīšiem un uz pirkstiem apskaidroju - sūds.

... un viņi tev notic :D
Publicēts: 17.01.13 15:05
 citēt
notic gan un tad raksta vēstulītes un lūdz komentārus arī par citām bildēm!!!! Nu dabiski ir arī lecīgie tipiņi, kuri uzskata, ka ir pasaules naba un te kaut kādi zemes tārpi nekomentēs negatīvi viņu bildes ;-))))
Publicēts: 17.01.13 17:44
 citēt
Vaards:

Es,pasauls daļa,atbildīgs par visu!:face-grin:Čto- to vecais neesmu ievērojis tavus dedzīgos kritiķa vārdus pie visiem apsnigušajiem krūmiem un saulrietiem.:face-wink:Es to vairs nedaru vispār.Nemaz.:face-sad:
Publicēts: 17.01.13 21:57 labots
 citēt
viecha:
Es,pasauls daļa,atbildīgs par visu!:face-grin:Čto- to vecais neesmu ievērojis tavus dedzīgos kritiķa vārdus pie visiem apsnigušajiem krūmiem un saulrietiem.:face-wink:Es to vairs nedaru vispār.Nemaz.:face-sad:

Saulrieti un kaķīši - tā ir sērga. Un mazās devās, pa vienai, vispār grūti novērtēt, kas patīk, kas nē, tāpēc iesaku (pašam priekš sevis) DOMU EKSPERIMENTU: draugs vai kolēģis jums saka: "Klau, vecais, aizejam uz fotoizstādi! Tur būs izstādīti -
100 burvīgi saulrieti;
100 brīnišķigas ainavas;
100 pūkaini kaķīši;
100 mīļi bērniņi;
100 bbaigi erotiskās bildes;
100 satriecoši paparacci uzņēmumi;
100 u.t.t
Ko izvēlēsieties?
Publicēts: 17.01.13 22:35 labots
 citēt
esmu 7dienu bildētājs, hobijists [portreti], līdz ar to man nav aktuāli dabas skati, un otrādi, bet...nav arī tā, ka nenovērtēju.
paskatot ik dienas saliktās bildes un topu, jautājumu nav - viss skaidri redzams:)
Publicēts: 17.01.13 22:38
 citēt
nevar dzīvē paspēt visu,man nav diez ko laika ar vējdzinavām plūkties :(
Publicēts: 18.01.13 00:00
 citēt
dalabonbongas:Cik tālu savos komentāros un nepatikā pret sliktām fotogrāfijām jūs atļautos iet?

Varētu tālu iet un visus sliktos fotoknipsētājus nedaudz pasvilināt :D
Publicēts: 18.01.13 00:22
 citēt
uljens:esmu 7dienu bildētājs, hobijists [portreti], līdz ar to man nav aktuāli dabas skati, un otrādi, bet...nav arī tā, ka nenovērtēju.
paskatot ik dienas saliktās bildes un topu, jautājumu nav - viss skaidri redzams:)

kas ir tik skaidri redzams?!
Publicēts: 18.01.13 00:34 labots
 citēt
viecha:
Vaards:

Vieča!?

Un tu arī bildē vēl?

Es tak domāju, ka foruma dalībnieki vairs nemaz nebildē. Verbāli virtuālajā fotogrāfijā tās mākslinieciski emocionālās stīgas ir daudz smalkākas un izjustākas, nekā plebeju atražotajās galeriju kartočkās. Būtu kaunējies un jau sen metis mieru bildēšanai!

Es pat bieži vien ieskatos pēc kāda gudrāka vārda Fotoneta forumos: photo.net... Tad tur tiem pašiem labākajiem mutes vīriem nekad bilžu galerijās nav! Nu, tiem, kas tur smalki visu ko par to lielo formātu var uzrakstīt un par Fotosafari organizēšanu Kenijā. Vai par zobotajām statīvu galvām, vai par bitiem un krāsu profiliem lielā formāta printeriem.
Publicēts: 18.01.13 00:44
 citēt
Zin,Vilni,praktiski vairs nē.Pats novecoju,tehniku nevaru apgreidot,bildes ņefiga nesanāk...Zin kā...kauns jau ar tādiem graustiem rokās publikā rādīties.A vot mutiskajā žanrā pavisam citi apvāršņi!Te ir par māsteru var izlikties ir par dziļu pilosofu,i jaunajiem sadot,i vecos atsēdināt,i stulbenību pateikt!:face-grin:Un kur nu vēl atcerēties 68.gadu un 74!Kaifs!
Publicēts: 18.01.13 12:06
 citēt
Līdz galam un bez noslēpumainības plīvura-ja jau nepatīk, tad tā arī jāsaka skaļi zem fotogrāfijas :anger:
Publicēts: 18.01.13 13:27
 citēt
GunarsII:
viecha:

Saulrieti un kaķīši - tā ir sērga. Un mazās devās, pa vienai, vispār grūti novērtēt, kas patīk, kas nē, tāpēc iesaku (pašam priekš sevis) DOMU EKSPERIMENTU: draugs vai kolēģis jums saka: "Klau, vecais, aizejam uz fotoizstādi! Tur būs izstādīti -
100 burvīgi saulrieti;
100 brīnišķigas ainavas;
100 pūkaini kaķīši;
100 mīļi bērniņi;
100 bbaigi erotiskās bildes;
100 satriecoši paparacci uzņēmumi;
100 u.t.t
Ko izvēlēsieties?

Uz 100 ainavaam protams! :face-kiss:
Publicēts: 18.01.13 16:20
 citēt
dalabonbongas:Cik tālu savos komentāros un nepatikā pret sliktām fotogrāfijām jūs atļautos iet? Es domāju, cik daudz jūs spētu pateikt skaļi zem fotogrāfijas, komentārā? Un šeit es nedomāju vienkāršu DZĒST!

Te jau jautājums, kas ir slikta vai laba fotogrāfija :D var būt slikta, bet laba un arī laba, bet slikta!
Es jau saku, ka tas nav tik precīzi zināms, .... galvenais - mākslas darbā - ir spēja komunicēt/uzrunāt skatītāju - ne velti saka, ka Mūsdienu Māksla ir komunikācija (saturs) ne tik forma, vo,...

p.s. komentāros opcija skaļi nev iespējama, tas te nav radio!
Publicēts: 18.01.13 17:01
 citēt
baletss:Līdz galam un bez noslēpumainības plīvura-ja jau nepatīk, tad tā arī jāsaka skaļi zem fotogrāfijas :anger:

Tev profilbildē krekliņš ir arpriekšuuzpakaļu uzvilkts. :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):