forum.gif
Darba piedāvājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Darba piedāvājums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.13 10:35
 citēt
Ir nepieciešams asistents darbam studijā. Sākumā esmu gatavs apmācīt, bet jābūt vēlmei fotgrāfēt un priekšzināšanām. Veiksmīgas sadarbības rezultātā iespējams nodrošināt ar patstāvīgu darbu.

Ja šo ziņu atrodi par saistošu, tad savu CV atsūti uz ojars@lottand.lv - 3 dienu laikā.
Publicēts: 17.01.13 10:47
 citēt
Būtu sīkāk uzrakstījis
Aptuveni kur
Aptuveni darba laikus
... tomēr cilvēki varētu padomāt, ir vai naf ieinteresēti :D
Publicēts: 17.01.13 11:13
 citēt
Varu pa vakariem ;)
Publicēts: 17.01.13 11:26
 citēt
Vēlme un iemeņas ir -varu dragāt 12 stundas dienā pa VĒDERA TIESU

MANA ĒDIENKARTE

LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU
POT-AU-FEU – DZIDRINĀTS BULJONS AR VĒRŠU ASTĒM, DĀRZEŅIEM UN SPINĀTU RAVIOLI
PĪLES KRŪTIŅA BARBARIE – PASNIEGTA AR TRIFEĻU BIEZIENI INGVERA DĀRZEŅIEM UN PIECU GARŠU MĒRCI
KRĒMS BRULĒ – AR PAŠU GATAVOTU AUGĻU SALDĒJUMU UN SVAIGĀM OGĀM
32.00 LVL

FUSION MENU – AUSTRUMU UN RIETUMU SATIKŠANĀS
KŪPINĀTS LASIS – PASNIEGTS AR TRADICIONĀLAJĀM PIEDEVĀM
ZAĻO PUPIŅU KRĒMZUPA AR VĒŽU ASTĪTĒM – PASNIEGTA AR PARMESAN ČIPŠIEM
LAŠA FILEJA AXMARBRUGGA – PASNIEGTA AR GARNELĒM, ŠAMPANIEŠA MĒRCI UN SARKANO KAVIĀRU
MARCIPĀNA DESERTS – MARCIPĀNA RULETĪTE AR MANDEĻU CEPUMIEM UN OGU VARIĀCIJĀM
30.00LVL

AUKSTĀS UZKODAS
CĒZARA SALĀTI KLASIKA – ROMIEŠU SALĀTI, PASNIEGTI AR CĒZARA MĒRCI, ĶIPLOKU GRAUZDIŅIEM UN PARMEZAN SIERA SKAIDIŅĀM
6.50 LVL
VITELLO TONNATO A LA BELLEVUE – SAUTĒTAS TEĻA GAĻAS ŠĶĒLĪTES KRĒMĪGĀ TUNČA – KAPERU MĒRCĒ
6.80 LVL
LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU
6.70 LVL
KŪPINĀTS LASIS – PASNIEGTS AR TRADICIONĀLAJĀM PIEDEVĀM
6.50 LVL
KAVIĀRS EXTRAVAGANZA 28 GR. /56 GR. – STORU KAVIĀRS AR TRADICIONĀLAJĀM PIEDEVĀM UN KARTUPEĻU PANKŪKĀM
35.00 /70.00 LVL

ZUPAS
ZAĻO PUPIŅU KRĒMZUPA AR VĒŽU ASTĪTĒM – PASNIEGTA AR PARMESAN ČIPŠIEM
4.70 LVL
AUSTERU ZUPA – IZSMALCINĀTA KRĒMZUPA AR ATLANTIJAS OKEĀNA AUSTERĒM
6.00 LVL
SPARĢEĻU ZUPA – ZAĻO SPARĢEĻU KRĒMZUPA
5.40 LVL
POT-AU-FEU – DZIDRINĀTS BULJONS AR VĒRŠU ASTĒM, DĀRZEŅIEM UN SPINĀTU RAVIOLI
5.60 LVL
KANĀDAS OMĀRA KRĒMZUPA – OMĀRA KRĒMZUPA AR TRIFELĒM
8.50 LVL

KARSTĀS UZKODAS
ST. JACOBS JŪRAS ĶEMMĪTES – PASNIEGTAS AR SELERIJU UZPŪTENI, TOMĀTIEM, SĒNĒM UN SPINĀTIEM
9.50 LVL
TĪĢERGARNELES – PASNIEGTAS AR VITELLOTE KARTUPEĻIEM, MANDEĻU ŠĶĒLĪTEM UN CITRONZĀLES MĒRCI
8.50 LVL
FOIE GRAS KLASIKA – CEPTAS ZOSU AKNAS AR TRIFEĻU BIEZENI UN 12 GADUS IZTURĒTU BALSAMICO SĪRUPU
12.00 LVL
VĒŽU ASTĪŠU GRATIN – UPES VĒŽU UN ARTIŠOKU GRATIN ,OMĀRU MĒRCĒ AR RUKOLA SALĀTIEM
7.00 LVL
VĪNGLIEMEŽI – PASNIETII GARŠAUGU SVIESTĀ AR PESTO MAIZĪTI
6.00 LVL

VEĢETĀRIE ĒDIENI
LAPU SALĀTI AR DĀRZEŅIEM – DAŽĀDU SALĀTU LAPAS AR SVAIGIEM DĀRZEŅIEM
4.25 LVL
VEĢETĀRĀ PAPARDELLE- NŪDEĻU MOZAĪKA , PAGATAVOTA „AL DENTE”, AR SPARĢEĻIEM, SAULĒ KALTĒTIEM TOMĀTIEM UN CUKĪNĪ
7.50 LVL

ZIVJU ĒDIENI
ZANDARTS AL DRAGONCELLO – CEPTA ZANDARTA FILEJA, PASNIEGTA AR CUS CUS, BABY SPARĢEĻIEM UN MAIGU ESTRAGONA-SINEPJU MĒRCI
15.00 LVL
LAŠA FILEJA AXMARBRUGGA – PASNIEGTA AR GARNELĒM, PASNIEGTA AR ŠAMPANIEŠA MĒRCI UN SARKANO KAVIĀRU
14.50 LVL
JŪRAS VILKS – AR MELNAJĀM LĒCĀM ”BELUGA”, MURĶEĻSĒNĒM UN MINI KUKURŪZU
12.80 LVL
TĪĢERGARNELES ELITE – TĪĢERGARNELES JUMBO AR SAVVAĻAS RĪSU PANKŪKĀM SHI-I-TAKI MĒRCI
19.00 LVL

GAĻAS ĒDIENI
PĪLES KRŪTIŅA BARBARIE – PASNIEGTA AR TRIFEĻU BIEZIENI INGVERA DĀRZEŅIEM UN PIECU GARŠU MĒRCI
14.50 LVL
BRIEŽA MUGURA DE CASSIS – CEPTA BRIEŽA GAĻA RIEKSTU GAROZIŅĀ, AR SĒŅU RAGU UN KARTUPEĻU-PISTĀCIJU BIEZENI
19.50 LVL
LIELLOPA FILEJAS STEIKS TORO NEGRO – ARGENTĪNAS VĒRŠA FILEJA, PASNIEGTA AR APCEPTIEM KARTUPELĪŠIEM UN SHI-I-TAKI, ŠAMPINJONU, GAILEŅU UN AUSTERSĒŅU RAGU
21.00 LVL
JĒRA MUGURIŅA AR PARMEZĀNA SIERA UN SPINĀTU KĀRTOJUMU – CEPTA JĒRA MUGURIŅA PASNIEGTA AR RATATUILLE DĀRZEŅIEM, KARTUPEĻU BIEZENI ROSEVAL UN SAULĒ KALTĒTIEM TOMĀTIEM
17.00 LVL

SALDIE ĒDIENI
OGU GROZIŅŠ 11. STĀVS – DAŽĀDAS OGAS KRAUKŠĶĪGĀ GROZIŅĀ AR PAŠGATAVOTU TONKAS PUPIŅU SALDĒJUMU
5.00 LVL
MARCIPĀNA DESERTS – MARCIPĀNA RULETĪTE AR MANDEĻU CEPUMIEM UN OGU VARIĀCIJĀM
6.75 LVL
KRĒMS BRULĒ - KRĒMS BRULĒ AR PAŠU GATAVOTU AUGĻU SALDĒJUMU UN SVAIGĀM OGĀM
5.50 LVL
Publicēts: 17.01.13 12:45 labots
 citēt
Oi jāpalīdz jau vecam paziņam , ATBILDES re kur www.lottand.lv... gan par darba specifiku gan vietu , Tas ir RAŽOŠANAS uzņēmums attiecīgi studija strādā visās ar to saistītos virzienos un jomās tad kad tas nepieciešams , tur ir darbības apraksts un virzieni . Tagad ja ir ko piedevāt un VĒLME tad CV kā uz DARBU
Publicēts: 17.01.13 13:49
 citēt
Rolands66: LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU... blah-blah-blah...

Paklau, izvirtuli, kur tu šitādu samācījies???
Publicēts: 17.01.13 13:56 labots
 citēt
Schneider:
Rolands66: LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU... blah-blah-blah...

Paklau, izvirtuli, kur tu šitādu samācījies???

A pie vinīem tā vienmēr , kā aizbraucu tiek piedāvāts pagatavot "Kai Kai pa Japonski , zūbinu cirstas gaļas strogonovs no oponentu garajām mēlēm un saimniece vienmēr gatavībā ar zūbinu to pagatavot uz karstām pēdām jebkuram lūgtam viesim OOOO !!
Publicēts: 17.01.13 14:16
 citēt
Ojaars:Ir nepieciešams asistents darbam studijā. Sākumā esmu gatavs apmācīt, bet jābūt vēlmei fotgrāfēt un priekšzināšanām. Veiksmīgas sadarbības rezultātā iespējams nodrošināt ar patstāvīgu darbu.

Ja šo ziņu atrodi par saistošu, tad savu CV atsūti uz ojars@lottand.lv - 3 dienu laikā.

Vai Haiduki pir tevis strādā ?
Publicēts: 17.01.13 15:47
 citēt
Haiduks:
Ojaars:Ir nepieciešams asistents darbam studijā. Sākumā esmu gatavs apmācīt, bet jābūt vēlmei fotgrāfēt un priekšzināšanām. Veiksmīgas sadarbības rezultātā iespējams nodrošināt ar patstāvīgu darbu.

Man tāds vienkāršs palīgs vajadzīgs ar izaugsmes potenciālu.
Publicēts: 17.01.13 15:54
 citēt
a kas - haiduki neaug!!?!?!?!?
Publicēts: 17.01.13 17:51
 citēt
Cilvēks nopietni domā ar vislabākajiem nolūkiem...a jūs te visu sačakarējat.:face-sad:Bet nu man jau baigi sagribējās paspīdēt ar kārtējo muļķību.Tomēr šoreiz atturēšos.Drusku vēlšk.
Publicēts: 17.01.13 18:40
 citēt
Ojaars:
Haiduks:

Man tāds vienkāršs palīgs vajadzīgs ar izaugsmes potenciālu.

:D, ja Haiduki nestrādātu pie tevis, es ietu... man patīk tur, kur naf jāstrādā :D
Publicēts: 17.01.13 19:22
 citēt
Lunis:
Schneider: Paklau, izvirtuli, kur tu šitādu samācījies???

A pie vinīem tā vienmēr , kā aizbraucu tiek piedāvāts pagatavot "Kai Kai pa Japonski , zūbinu cirstas gaļas strogonovs no oponentu garajām mēlēm un saimniece vienmēr gatavībā ar zūbinu to pagatavot uz karstām pēdām jebkuram lūgtam viesim OOOO !!

Pleners būss jautrs-ar siltām pusdīnām :D :D
Publicēts: 17.01.13 19:55
 citēt
a cik kaitīgi drīkst būt ieradumi?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):