Ir nepieciešams asistents darbam studijā. Sākumā esmu gatavs apmācīt, bet jābūt vēlmei fotgrāfēt un priekšzināšanām. Veiksmīgas sadarbības rezultātā iespējams nodrošināt ar patstāvīgu darbu.
Ja šo ziņu atrodi par saistošu, tad savu CV atsūti uz ojars@lottand.lv - 3 dienu laikā.
Vēlme un iemeņas ir -varu dragāt 12 stundas dienā pa VĒDERA TIESU
MANA ĒDIENKARTE
LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU POT-AU-FEU – DZIDRINĀTS BULJONS AR VĒRŠU ASTĒM, DĀRZEŅIEM UN SPINĀTU RAVIOLI PĪLES KRŪTIŅA BARBARIE – PASNIEGTA AR TRIFEĻU BIEZIENI INGVERA DĀRZEŅIEM UN PIECU GARŠU MĒRCI KRĒMS BRULĒ – AR PAŠU GATAVOTU AUGĻU SALDĒJUMU UN SVAIGĀM OGĀM 32.00 LVL
FUSION MENU – AUSTRUMU UN RIETUMU SATIKŠANĀS KŪPINĀTS LASIS – PASNIEGTS AR TRADICIONĀLAJĀM PIEDEVĀM ZAĻO PUPIŅU KRĒMZUPA AR VĒŽU ASTĪTĒM – PASNIEGTA AR PARMESAN ČIPŠIEM LAŠA FILEJA AXMARBRUGGA – PASNIEGTA AR GARNELĒM, ŠAMPANIEŠA MĒRCI UN SARKANO KAVIĀRU MARCIPĀNA DESERTS – MARCIPĀNA RULETĪTE AR MANDEĻU CEPUMIEM UN OGU VARIĀCIJĀM 30.00LVL
AUKSTĀS UZKODAS CĒZARA SALĀTI KLASIKA – ROMIEŠU SALĀTI, PASNIEGTI AR CĒZARA MĒRCI, ĶIPLOKU GRAUZDIŅIEM UN PARMEZAN SIERA SKAIDIŅĀM 6.50 LVL VITELLO TONNATO A LA BELLEVUE – SAUTĒTAS TEĻA GAĻAS ŠĶĒLĪTES KRĒMĪGĀ TUNČA – KAPERU MĒRCĒ 6.80 LVL LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU 6.70 LVL KŪPINĀTS LASIS – PASNIEGTS AR TRADICIONĀLAJĀM PIEDEVĀM 6.50 LVL KAVIĀRS EXTRAVAGANZA 28 GR. /56 GR. – STORU KAVIĀRS AR TRADICIONĀLAJĀM PIEDEVĀM UN KARTUPEĻU PANKŪKĀM 35.00 /70.00 LVL
ZUPAS ZAĻO PUPIŅU KRĒMZUPA AR VĒŽU ASTĪTĒM – PASNIEGTA AR PARMESAN ČIPŠIEM 4.70 LVL AUSTERU ZUPA – IZSMALCINĀTA KRĒMZUPA AR ATLANTIJAS OKEĀNA AUSTERĒM 6.00 LVL SPARĢEĻU ZUPA – ZAĻO SPARĢEĻU KRĒMZUPA 5.40 LVL POT-AU-FEU – DZIDRINĀTS BULJONS AR VĒRŠU ASTĒM, DĀRZEŅIEM UN SPINĀTU RAVIOLI 5.60 LVL KANĀDAS OMĀRA KRĒMZUPA – OMĀRA KRĒMZUPA AR TRIFELĒM 8.50 LVL
KARSTĀS UZKODAS ST. JACOBS JŪRAS ĶEMMĪTES – PASNIEGTAS AR SELERIJU UZPŪTENI, TOMĀTIEM, SĒNĒM UN SPINĀTIEM 9.50 LVL TĪĢERGARNELES – PASNIEGTAS AR VITELLOTE KARTUPEĻIEM, MANDEĻU ŠĶĒLĪTEM UN CITRONZĀLES MĒRCI 8.50 LVL FOIE GRAS KLASIKA – CEPTAS ZOSU AKNAS AR TRIFEĻU BIEZENI UN 12 GADUS IZTURĒTU BALSAMICO SĪRUPU 12.00 LVL VĒŽU ASTĪŠU GRATIN – UPES VĒŽU UN ARTIŠOKU GRATIN ,OMĀRU MĒRCĒ AR RUKOLA SALĀTIEM 7.00 LVL VĪNGLIEMEŽI – PASNIETII GARŠAUGU SVIESTĀ AR PESTO MAIZĪTI 6.00 LVL
VEĢETĀRIE ĒDIENI LAPU SALĀTI AR DĀRZEŅIEM – DAŽĀDU SALĀTU LAPAS AR SVAIGIEM DĀRZEŅIEM 4.25 LVL VEĢETĀRĀ PAPARDELLE- NŪDEĻU MOZAĪKA , PAGATAVOTA „AL DENTE”, AR SPARĢEĻIEM, SAULĒ KALTĒTIEM TOMĀTIEM UN CUKĪNĪ 7.50 LVL
ZIVJU ĒDIENI ZANDARTS AL DRAGONCELLO – CEPTA ZANDARTA FILEJA, PASNIEGTA AR CUS CUS, BABY SPARĢEĻIEM UN MAIGU ESTRAGONA-SINEPJU MĒRCI 15.00 LVL LAŠA FILEJA AXMARBRUGGA – PASNIEGTA AR GARNELĒM, PASNIEGTA AR ŠAMPANIEŠA MĒRCI UN SARKANO KAVIĀRU 14.50 LVL JŪRAS VILKS – AR MELNAJĀM LĒCĀM ”BELUGA”, MURĶEĻSĒNĒM UN MINI KUKURŪZU 12.80 LVL TĪĢERGARNELES ELITE – TĪĢERGARNELES JUMBO AR SAVVAĻAS RĪSU PANKŪKĀM SHI-I-TAKI MĒRCI 19.00 LVL
GAĻAS ĒDIENI PĪLES KRŪTIŅA BARBARIE – PASNIEGTA AR TRIFEĻU BIEZIENI INGVERA DĀRZEŅIEM UN PIECU GARŠU MĒRCI 14.50 LVL BRIEŽA MUGURA DE CASSIS – CEPTA BRIEŽA GAĻA RIEKSTU GAROZIŅĀ, AR SĒŅU RAGU UN KARTUPEĻU-PISTĀCIJU BIEZENI 19.50 LVL LIELLOPA FILEJAS STEIKS TORO NEGRO – ARGENTĪNAS VĒRŠA FILEJA, PASNIEGTA AR APCEPTIEM KARTUPELĪŠIEM UN SHI-I-TAKI, ŠAMPINJONU, GAILEŅU UN AUSTERSĒŅU RAGU 21.00 LVL JĒRA MUGURIŅA AR PARMEZĀNA SIERA UN SPINĀTU KĀRTOJUMU – CEPTA JĒRA MUGURIŅA PASNIEGTA AR RATATUILLE DĀRZEŅIEM, KARTUPEĻU BIEZENI ROSEVAL UN SAULĒ KALTĒTIEM TOMĀTIEM 17.00 LVL
SALDIE ĒDIENI OGU GROZIŅŠ 11. STĀVS – DAŽĀDAS OGAS KRAUKŠĶĪGĀ GROZIŅĀ AR PAŠGATAVOTU TONKAS PUPIŅU SALDĒJUMU 5.00 LVL MARCIPĀNA DESERTS – MARCIPĀNA RULETĪTE AR MANDEĻU CEPUMIEM UN OGU VARIĀCIJĀM 6.75 LVL KRĒMS BRULĒ - KRĒMS BRULĒ AR PAŠU GATAVOTU AUGĻU SALDĒJUMU UN SVAIGĀM OGĀM 5.50 LVL
Oi jāpalīdz jau vecam paziņam , ATBILDES re kur www.lottand.lv... gan par darba specifiku gan vietu , Tas ir RAŽOŠANAS uzņēmums attiecīgi studija strādā visās ar to saistītos virzienos un jomās tad kad tas nepieciešams , tur ir darbības apraksts un virzieni . Tagad ja ir ko piedevāt un VĒLME tad CV kā uz DARBU
Rolands66: LIELLOPA TAR-TAR HUSUMER – AR RUKOLAS SALĀTIEM UN PAIPALAS OLU... blah-blah-blah...
Paklau, izvirtuli, kur tu šitādu samācījies???
A pie vinīem tā vienmēr , kā aizbraucu tiek piedāvāts pagatavot "Kai Kai pa Japonski , zūbinu cirstas gaļas strogonovs no oponentu garajām mēlēm un saimniece vienmēr gatavībā ar zūbinu to pagatavot uz karstām pēdām jebkuram lūgtam viesim OOOO !!
Ojaars:Ir nepieciešams asistents darbam studijā. Sākumā esmu gatavs apmācīt, bet jābūt vēlmei fotgrāfēt un priekšzināšanām. Veiksmīgas sadarbības rezultātā iespējams nodrošināt ar patstāvīgu darbu.
Ja šo ziņu atrodi par saistošu, tad savu CV atsūti uz ojars@lottand.lv - 3 dienu laikā.
Ojaars:Ir nepieciešams asistents darbam studijā. Sākumā esmu gatavs apmācīt, bet jābūt vēlmei fotgrāfēt un priekšzināšanām. Veiksmīgas sadarbības rezultātā iespējams nodrošināt ar patstāvīgu darbu.
Ja šo ziņu atrodi par saistošu, tad savu CV atsūti uz ojars@lottand.lv - 3 dienu laikā.
Vai Haiduki pir tevis strādā ?
Man tāds vienkāršs palīgs vajadzīgs ar izaugsmes potenciālu.
Cilvēks nopietni domā ar vislabākajiem nolūkiem...a jūs te visu sačakarējat.Bet nu man jau baigi sagribējās paspīdēt ar kārtējo muļķību.Tomēr šoreiz atturēšos.Drusku vēlšk.
Schneider:
Paklau, izvirtuli, kur tu šitādu samācījies???
A pie vinīem tā vienmēr , kā aizbraucu tiek piedāvāts pagatavot "Kai Kai pa Japonski , zūbinu cirstas gaļas strogonovs no oponentu garajām mēlēm un saimniece vienmēr gatavībā ar zūbinu to pagatavot uz karstām pēdām jebkuram lūgtam viesim OOOO !!