forum.gif
24.01.2013. plkst 18:oo HAIDUKA pirtiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 24.01.2013. plkst 18:oo HAIDUKA pirtiņa
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.13 10:45
 citēt
Atkal tiek rīkota...
tradicionālais pasākums pie manis :)
Lasīt vairāk
www.draugiem.lv...
Publicēts: 17.01.13 10:49
 citēt
Vieta
Publicēts: 17.01.13 11:02
 citēt
Šoreiz nesanāks. Bet jau uz priekšdienām jautāju, vai būs Valentīndienas pirtiņa 14.febr. Tad gan varētu aizdoties.
Publicēts: 17.01.13 11:24
 citēt
14.02. ir ceturtdiena- varētu riskēt :D
Publicēts: 17.01.13 12:13
 citēt
atkal haiduks ar savu h... pirti
Publicēts: 17.01.13 12:17
 citēt
negatIvs:atkal haiduks ar savu h... pirti

un atlak negatīvs ir kārlis :D
Publicēts: 17.01.13 12:26
 citēt
vai tad tiešam tik traki ar tām pirts lietām, ka atkal sludinājums jāliek
Publicēts: 17.01.13 12:46
 citēt
negatIvs:vai tad tiešam tik traki ar tām pirts lietām, ka atkal sludinājums jāliek

Normāls cilvēks saprot, ko nozīmē paziņojums, bet tikai normāls...
Vai ar šim tavā uztverē arī švaki, ka liek paziņojumu :P
www.fotoblog.lv...
... vai tomēr švaki tavā galviņa :D
Publicēts: 17.01.13 15:19
 citēt
kā reizi, ar galvu švaki tev ...., pirms nepilna mēneša, draudēji, ka nekāda pirts topika vairs nebūs..., nu ir atkal, kas par problēmām, meitenes nenāk, vajadzīgas jaunas piesaistes, jaunas sejas. var jau cilvēkus saprast, gribās tak ko normālu
Publicēts: 17.01.13 15:31
 citēt
Haiduks:
negatIvs:vai tad tiešam tik traki ar tām pirts lietām, ka atkal sludinājums jāliek

www.fotoblog.lv...

Nē nu vāks... uts vai redzi kur baznīca? Kā var baņu pielīdzināt Latvijas labāko fotogrāfu zosugājienam???

P.s. vēl jāpasaka, ka ar mani, šoreiz, lai nerēķinies - rija jākuļ, cehā bezsaulītes vakarā.
Publicēts: 17.01.13 15:39
 citēt
Maris:
Haiduks:
www.fotoblog.lv...

Nē nu vāks... uts vai redzi kur baznīca? Kā var baņu pielīdzināt Latvijas labāko fotogrāfu zosugājienam???

P.s. vēl jāpasaka, ka ar mani, šoreiz, lai nerēķinies - rija jākuļ, cehā bezsaulītes vakarā.

beSkauņa ;-pppppp
Publicēts: 17.01.13 15:50
 citēt
Maris:
Haiduks:
www.fotoblog.lv...

Nevis rija jākuļ, bet kauns būs acīs paskatīties, ot tā kārlīt :D
Publicēts: 17.01.13 15:56
 citēt
liecies mierā - Maris normāls džeks un mierīgi var parādīties .... tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas ;_)
Publicēts: 23.01.13 21:43
 citēt
dansiga:liecies mierā - Maris normāls džeks un mierīgi var parādīties .... tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas ;_)

Tāds tādu vienmēr aizstāvēs...
ja tu ne-perenīca nespēj atškirt fofogrāfu minisaietu no savas pakaļas mazgāšanas, tad nebāz savu degunu kur tev neprasa
Publicēts: 23.01.13 22:57
 citēt
"ja tu ne-perenīca nespēj atškirt fofogrāfu minisaietu no savas pakaļas mazgāšanas"

Bet nu elegants dienas citāts!
Publicēts: 23.01.13 23:02
 citēt
Eltons:"ja tu ne-perenīca nespēj atškirt fofogrāfu minisaietu no savas pakaļas mazgāšanas"

Bet nu elegants dienas citāts!

jāpiekrīt! :D
Publicēts: 23.01.13 23:51
 citēt
Jums tur ko, Latvijā zāli legalizēja? :face-devil-grin::face-crying::face-devil-grin::face-crying::face-devil-grin:
Publicēts: 24.01.13 08:14 labots
 citēt
Sapper:Jums tur ko, Latvijā zāli legalizēja? :face-devil-grin::face-crying::face-devil-grin::face-crying::face-devil-grin:

:face-grin:
Publicēts: 24.01.13 08:24
 citēt
Sapper:Jums tur ko, Latvijā zāli legalizēja? :face-devil-grin::face-crying::face-devil-grin::face-crying::face-devil-grin:

Nea, driģenes padevušās vienā rapšalaukā...:face-grin:
Publicēts: 24.01.13 08:25
 citēt

...ar to gribi teikt,ka lekcijas par eiro ieviešanu novadi ne no Latvijas?
Publicēts: 24.01.13 08:59
 citēt

Ko, vai ta tu vairs pa Latviju neganies?
Publicēts: 24.01.13 09:02
 citēt
negatIvs:kā reizi, ar galvu švaki tev ...., pirms nepilna mēneša, draudēji, ka nekāda pirts topika vairs nebūs..., nu ir atkal, kas par problēmām, meitenes nenāk, vajadzīgas jaunas piesaistes, jaunas sejas. var jau cilvēkus saprast, gribās tak ko normālu

:D, fotoblogs īstā vieta, kur meitenes zvejot... bet ja tik labi zini, padalies pieredzē ...
Puišel, man problēmu naf... ot tev gan ir :D
Publicēts: 24.01.13 12:20
 citēt
izskatās , ka ir gan tev problēmas, un nopietnas, izmisumam jābut lielam, lai te liktu savus lētos pirteles sludinājumus..., riskējot ar vabuļu uzbrukumiem, bet nesodīts nepaliek neviens, pretspars tiek dots katram, kurš uzdrošinās iepīkstēties, ne pa tēmu..., pat dansiga dabū iekšā, pēc pasniegšanas stila spriežot, vecais nevalda pār sevi. diez kur administrācija skatās, apvaino nopietnu sievieti, māti, gramšķis .... :bad_smile:
Publicēts: 24.01.13 12:42
 citēt
negatIvs:izskatās , ka ir gan tev problēmas, un nopietnas, izmisumam jābut lielam, lai te liktu savus lētos pirteles sludinājumus..., riskējot ar vabuļu uzbrukumiem, bet nesodīts nepaliek neviens, pretspars tiek dots katram, kurš uzdrošinās iepīkstēties, ne pa tēmu..., pat dansiga dabū iekšā, pēc pasniegšanas stila spriežot, vecais nevalda pār sevi. diez kur administrācija skatās, apvaino nopietnu sievieti, māti, gramšķis .... :bad_smile:

Te ir arī administrācija ???
Publicēts: 24.01.13 13:57
 citēt
Haiduka pirtiņas ir bijušas un būs fotobloga atbalstīts pasākums
Publicēts: 24.01.13 13:57
 citēt
Iekarsuši nevienaldzīgie ādrās... :bad_smile:
Ko tad Haidukam vairs copēt, vienīgā cerība ka pašas atnāks un draudzenes līdz paņems. Un nāk tak! Neba nu būtu jāapskauž... Vot i sanāk Haidukam pabūt par viesmīlīgu namatēvu, da i acis pamielot ar jaunības skaistumu un "nevainīgi" pakoķetēt :grimace:
Daži "plenērus" nedēļām, reizēm mēnešiem organizē, aber te cilvēks izdomā, painformē un viss notiek... pie kam visai regulāri.
Publicēts: 24.01.13 14:41
 citēt
Haiduks:
dansiga:liecies mierā - Maris normāls džeks un mierīgi var parādīties .... tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas ;_)

ja tu ne-perenīca nespēj atškirt fofogrāfu minisaietu no savas pakaļas mazgāšanas, tad nebāz savu degunu kur tev neprasa

Lielas paldies, Haiduk!
Publicēts: 24.01.13 16:56
 citēt
Gabiz:Iekarsuši nevienaldzīgie ādrās... :bad_smile:
Ko tad Haidukam vairs copēt, vienīgā cerība ka pašas atnāks un draudzenes līdz paņems. Un nāk tak! Neba nu būtu jāapskauž... Vot i sanāk Haidukam pabūt par viesmīlīgu namatēvu, da i acis pamielot ar jaunības skaistumu un "nevainīgi" pakoķetēt :grimace:
Daži "plenērus" nedēļām, reizēm mēnešiem organizē, aber te cilvēks izdomā, painformē un viss notiek... pie kam visai regulāri.

Un tas, ka te notiek fotogrāfu saieti regulāri tieši ir tas, kas tracina negatīv-veidīgos :D
Citur, kad notiek fotogrāfu saieti- lai ko tur darītu- VISS SKAITĀS SVĒTI :D , pie manis viss skaitās PIEDAUZĪGI...
un tieši no šejienes arī ir radušies Zinošie Dirsēji- ne bijuši, ne redzējuši, bet visu labi zin!!! Paši iesāk rupji uzbraukt, kad dabon iekšās, tad nu vaid... un atkal- MĒS TIE SVĒTIE- Haiduks, vot tas tas RUPEKLIS,
Īstenībā viss ir OTRĀDI!!!
Publicēts: 24.01.13 17:00
 citēt
dansiga:
Haiduks:

Lielas paldies, Haiduk!

Bet lūdzu... un tad, kad atrodi kādu vietu(paziņojumu), kur tu piedalies, un es to būtu kaut kā nolicis, ot tad sāc tēlot apvainoto!
Bet lai nebūtu vairāk par to jārunā- nepiedalies, nebāz degunu (flower)
Publicēts: 24.01.13 17:04
 citēt
Haiduks:
dansiga:
Lielas paldies, Haiduk!

Bet lūdzu... un tad, kad atrodi kādu vietu(paziņojumu), kur tu piedalies, un es to būtu kaut kā nolicis, ot tad sāc tēlot apvainoto!

Nu un kā tad es esmu nolikusi Tavu pasākumu!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!??!?!?!! Es NEKAD neviena slikta vārda nesmu teikusi par Tavu pasākumu, bet pretī saņēmu Tavas rupjības ..... PALDIES vēlreiz!
Publicēts: 24.01.13 17:50
 citēt
dansiga:

Nu un kā tad es esmu nolikusi Tavu pasākumu!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!??!?!?!! Es NEKAD neviena slikta vārda nesmu teikusi par Tavu pasākumu, bet pretī saņēmu Tavas rupjības ..... PALDIES vēlreiz!

Ja tu aizstāvi pretinieku, tātad automātiski kļūsti par pretinieku :D
Publicēts: 24.01.13 18:08
 citēt
dansiga:
Haiduks:

Varbūt, ka tevi pārpratu (piedod, ja vari), bet liekās, arī pārlasot tu tomēr runā par mazgāšanos :) ... cite..." tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas"
... izvilkumi:
nepērtos- tavs
ne-perenīca - mans
Pie krāna mazgā muti, pirtī visu, ieskaitot pakaļu... kur tu redzi "pretī saņēmu Tavas rupjības".
Publicēts: 24.01.13 18:58
 citēt
Kas ar to pirti ir????? Nafig tas berziens vislaik. Sasodīts netieku pagaidām apmeklēt-tak nevar būt ,ka izvirtību perēklis ,ko ??
Publicēts: 24.01.13 20:08 labots
 citēt
Nekad neesmu bijusi... un nekad neesmu nožēlojusi... vienkārši nevelk, bet ticu, ka varētu būt jautri.
Tas arī viss. :face-wink:
Bet ir tik daudzi citi pasākumi, kur var satikt tos cilvēkus.
Publicēts: 24.01.13 20:17
 citēt
Pirts bez āra baseina vai dīķa nav pirts :grimace: Un tusēt piesmakušās pagrabtelpās var tikai alkoholiķi-fotoknipsētāji :haha:
Publicēts: 24.01.13 21:15
 citēt
Haiduks:

reāli laba kompānija satikusies, perenīca un vecais perdelis!!!:face-grin:
Publicēts: 24.01.13 22:03
 citēt
Irsis iedirsa
Publicēts: 24.01.13 22:13
 citēt
ekoists:Irsis iedirsa

Paši vien esam vainīgi ar savu mūžīgo kašķi... ko jaunpienācēji redz un izdara kādus secinājumus?
Itkā demokrātija, bet, redz, franči no twītera pieprasa blogeru datus par apsaukāšanos... amerikāņiem gan viss pofig, ka tik nebūtu tieši vardarbības draudi... kas mums atliek?
Publicēts: 24.01.13 22:20
 citēt
Eltons:
ekoists:Irsis iedirsa

Paši vien esam vainīgi ar savu mūžīgo kašķi... ko jaunpienācēji redz un izdara kādus secinājumus?
Itkā demokrātija, bet, redz, franči no twītera pieprasa blogeru datus par apsaukāšanos... amerikāņiem gan viss pofig, ka tik nebūtu tieši vardarbības draudi... kas mums atliek?

Elton, cepums! uzķēri domu:face-wink: Blogā reāli notiek apsaukāšanās un stulba murmulēšana! un haiduks diemžēl arī ļoti bieži vienkārši šo lietu piekopj!
Publicēts: 25.01.13 04:23
 citēt
Irsis:
Eltons:

Elton, cepums! uzķēri domu:face-wink: Blogā reāli notiek apsaukāšanās un stulba murmulēšana! un haiduks diemžēl arī ļoti bieži vienkārši šo lietu piekopj!

Piedod Irsis, Haiduks tikai atbild mīzaliem... un nekad tu neatradīsi, kad Haiduks pirmeis uzbrauc :D bet tu vari pacensties meklējot... vēlu sekmes :P
Ā, nu skaidrs ar ko ir darīšana... kā feiks esi???
Irsis
Fotografēšanas pieredze: nav
Fotoaparāta modelis: Nav datu
Pilsēta:
Reģistrācijas datums: 10.11.2012
Pēdējo reizi fotOblog.lv: 22:15 24.01.2013
Autorsērija
fotOblog raksti: 0
fotOgalerijas bildes: 0
fotOreportāžas: 0
fotOskolas raksti: 0
Reitingi
autora reitings: 0.07
autora vieta: 5159
Komentētāja reitings: 0
fotOgrāfa reitings: 0
fotOgrāfa vieta: 5159

Ot te ir redzams standartdiesēja feiks!!! Sveicieni no Haiduka Irsi... laiks dzēsties un seju mainīt... par ilgu esi uzkavējies blogā :D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):