negatIvs:vai tad tiešam tik traki ar tām pirts lietām, ka atkal sludinājums jāliek
Normāls cilvēks saprot, ko nozīmē paziņojums, bet tikai normāls... Vai ar šim tavā uztverē arī švaki, ka liek paziņojumu :P www.fotoblog.lv... ... vai tomēr švaki tavā galviņa
kā reizi, ar galvu švaki tev ...., pirms nepilna mēneša, draudēji, ka nekāda pirts topika vairs nebūs..., nu ir atkal, kas par problēmām, meitenes nenāk, vajadzīgas jaunas piesaistes, jaunas sejas. var jau cilvēkus saprast, gribās tak ko normālu
negatIvs:vai tad tiešam tik traki ar tām pirts lietām, ka atkal sludinājums jāliek
Normāls cilvēks saprot, ko nozīmē paziņojums, bet tikai normāls... Vai ar šim tavā uztverē arī švaki, ka liek paziņojumu :P www.fotoblog.lv... ... vai tomēr švaki tavā galviņa
Nē nu vāks... uts vai redzi kur baznīca? Kā var baņu pielīdzināt Latvijas labāko fotogrāfu zosugājienam???
P.s. vēl jāpasaka, ka ar mani, šoreiz, lai nerēķinies - rija jākuļ, cehā bezsaulītes vakarā.
Haiduks:
Nē nu vāks... uts vai redzi kur baznīca? Kā var baņu pielīdzināt Latvijas labāko fotogrāfu zosugājienam???
P.s. vēl jāpasaka, ka ar mani, šoreiz, lai nerēķinies - rija jākuļ, cehā bezsaulītes vakarā.
Haiduks:
Nevis rija jākuļ, bet kauns būs acīs paskatīties, ot tā kārlīt
liecies mierā - Maris normāls džeks un mierīgi var parādīties .... tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas ;_)
dansiga:liecies mierā - Maris normāls džeks un mierīgi var parādīties .... tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas ;_)
Tāds tādu vienmēr aizstāvēs... ja tu ne-perenīca nespēj atškirt fofogrāfu minisaietu no savas pakaļas mazgāšanas, tad nebāz savu degunu kur tev neprasa
negatIvs:kā reizi, ar galvu švaki tev ...., pirms nepilna mēneša, draudēji, ka nekāda pirts topika vairs nebūs..., nu ir atkal, kas par problēmām, meitenes nenāk, vajadzīgas jaunas piesaistes, jaunas sejas. var jau cilvēkus saprast, gribās tak ko normālu
, fotoblogs īstā vieta, kur meitenes zvejot... bet ja tik labi zini, padalies pieredzē ... Puišel, man problēmu naf... ot tev gan ir
izskatās , ka ir gan tev problēmas, un nopietnas, izmisumam jābut lielam, lai te liktu savus lētos pirteles sludinājumus..., riskējot ar vabuļu uzbrukumiem, bet nesodīts nepaliek neviens, pretspars tiek dots katram, kurš uzdrošinās iepīkstēties, ne pa tēmu..., pat dansiga dabū iekšā, pēc pasniegšanas stila spriežot, vecais nevalda pār sevi. diez kur administrācija skatās, apvaino nopietnu sievieti, māti, gramšķis ....
negatIvs:izskatās , ka ir gan tev problēmas, un nopietnas, izmisumam jābut lielam, lai te liktu savus lētos pirteles sludinājumus..., riskējot ar vabuļu uzbrukumiem, bet nesodīts nepaliek neviens, pretspars tiek dots katram, kurš uzdrošinās iepīkstēties, ne pa tēmu..., pat dansiga dabū iekšā, pēc pasniegšanas stila spriežot, vecais nevalda pār sevi. diez kur administrācija skatās, apvaino nopietnu sievieti, māti, gramšķis ....
Iekarsuši nevienaldzīgie ādrās... Ko tad Haidukam vairs copēt, vienīgā cerība ka pašas atnāks un draudzenes līdz paņems. Un nāk tak! Neba nu būtu jāapskauž... Vot i sanāk Haidukam pabūt par viesmīlīgu namatēvu, da i acis pamielot ar jaunības skaistumu un "nevainīgi" pakoķetēt Daži "plenērus" nedēļām, reizēm mēnešiem organizē, aber te cilvēks izdomā, painformē un viss notiek... pie kam visai regulāri.
dansiga:liecies mierā - Maris normāls džeks un mierīgi var parādīties .... tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas ;_)
Tāds tādu vienmēr aizstāvēs... ja tu ne-perenīca nespēj atškirt fofogrāfu minisaietu no savas pakaļas mazgāšanas, tad nebāz savu degunu kur tev neprasa
Gabiz:Iekarsuši nevienaldzīgie ādrās... Ko tad Haidukam vairs copēt, vienīgā cerība ka pašas atnāks un draudzenes līdz paņems. Un nāk tak! Neba nu būtu jāapskauž... Vot i sanāk Haidukam pabūt par viesmīlīgu namatēvu, da i acis pamielot ar jaunības skaistumu un "nevainīgi" pakoķetēt Daži "plenērus" nedēļām, reizēm mēnešiem organizē, aber te cilvēks izdomā, painformē un viss notiek... pie kam visai regulāri.
Un tas, ka te notiek fotogrāfu saieti regulāri tieši ir tas, kas tracina negatīv-veidīgos Citur, kad notiek fotogrāfu saieti- lai ko tur darītu- VISS SKAITĀS SVĒTI , pie manis viss skaitās PIEDAUZĪGI... un tieši no šejienes arī ir radušies Zinošie Dirsēji- ne bijuši, ne redzējuši, bet visu labi zin!!! Paši iesāk rupji uzbraukt, kad dabon iekšās, tad nu vaid... un atkal- MĒS TIE SVĒTIE- Haiduks, vot tas tas RUPEKLIS, Īstenībā viss ir OTRĀDI!!!
Haiduks:
Lielas paldies, Haiduk!
Bet lūdzu... un tad, kad atrodi kādu vietu(paziņojumu), kur tu piedalies, un es to būtu kaut kā nolicis, ot tad sāc tēlot apvainoto! Bet lai nebūtu vairāk par to jārunā- nepiedalies, nebāz degunu (flower)
Bet lūdzu... un tad, kad atrodi kādu vietu(paziņojumu), kur tu piedalies, un es to būtu kaut kā nolicis, ot tad sāc tēlot apvainoto! Bet lai nebūtu vairāk par to jārunā- nepiedalies, nebāz degunu (flower)
Nu un kā tad es esmu nolikusi Tavu pasākumu!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!??!?!?!! Es NEKAD neviena slikta vārda nesmu teikusi par Tavu pasākumu, bet pretī saņēmu Tavas rupjības ..... PALDIES vēlreiz!
Nu un kā tad es esmu nolikusi Tavu pasākumu!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!??!?!?!! Es NEKAD neviena slikta vārda nesmu teikusi par Tavu pasākumu, bet pretī saņēmu Tavas rupjības ..... PALDIES vēlreiz!
Ja tu aizstāvi pretinieku, tātad automātiski kļūsti par pretinieku
Haiduks:
Varbūt, ka tevi pārpratu (piedod, ja vari), bet liekās, arī pārlasot tu tomēr runā par mazgāšanos ... cite..." tik no Jelgavas pērties uz Haidukpirti - es ar nepērtos ..... es pat neperos no Biķernieku ielas, jo ir regulārās ceturtdienas pits dienas" ... izvilkumi: nepērtos- tavs ne-perenīca - mans Pie krāna mazgā muti, pirtī visu, ieskaitot pakaļu... kur tu redzi "pretī saņēmu Tavas rupjības".
Nekad neesmu bijusi... un nekad neesmu nožēlojusi... vienkārši nevelk, bet ticu, ka varētu būt jautri. Tas arī viss. Bet ir tik daudzi citi pasākumi, kur var satikt tos cilvēkus.
reāli laba kompānija satikusies, perenīca un vecais perdelis!!!
Paši vien esam vainīgi ar savu mūžīgo kašķi... ko jaunpienācēji redz un izdara kādus secinājumus? Itkā demokrātija, bet, redz, franči no twītera pieprasa blogeru datus par apsaukāšanos... amerikāņiem gan viss pofig, ka tik nebūtu tieši vardarbības draudi... kas mums atliek?
Paši vien esam vainīgi ar savu mūžīgo kašķi... ko jaunpienācēji redz un izdara kādus secinājumus? Itkā demokrātija, bet, redz, franči no twītera pieprasa blogeru datus par apsaukāšanos... amerikāņiem gan viss pofig, ka tik nebūtu tieši vardarbības draudi... kas mums atliek?
Elton, cepums! uzķēri domu Blogā reāli notiek apsaukāšanās un stulba murmulēšana! un haiduks diemžēl arī ļoti bieži vienkārši šo lietu piekopj!
Eltons:
Elton, cepums! uzķēri domu Blogā reāli notiek apsaukāšanās un stulba murmulēšana! un haiduks diemžēl arī ļoti bieži vienkārši šo lietu piekopj!
Piedod Irsis, Haiduks tikai atbild mīzaliem... un nekad tu neatradīsi, kad Haiduks pirmeis uzbrauc bet tu vari pacensties meklējot... vēlu sekmes :P Ā, nu skaidrs ar ko ir darīšana... kā feiks esi??? Irsis Fotografēšanas pieredze: nav Fotoaparāta modelis: Nav datu Pilsēta: Reģistrācijas datums: 10.11.2012 Pēdējo reizi fotOblog.lv: 22:15 24.01.2013 Autorsērija fotOblog raksti: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOreportāžas: 0 fotOskolas raksti: 0 Reitingi autora reitings: 0.07 autora vieta: 5159 Komentētāja reitings: 0 fotOgrāfa reitings: 0 fotOgrāfa vieta: 5159
Ot te ir redzams standartdiesēja feiks!!! Sveicieni no Haiduka Irsi... laiks dzēsties un seju mainīt... par ilgu esi uzkavējies blogā