Isti nesaprotu par ko tik liels kaskis... Manuprat tema atbilst atiecigajai foruma sadalai... Ir piedavajums...tie, kuri gribes apmekles pasakumu.. Citadi, manuprat ir nedaudz neadekvati personisku nepatiku saistit ar kadu aktivitati... Blogaa esmu salidzinosi nesen....
Tā viš ir- pēdējā laikā nav nekādas dižās vēlēšanās forumu apmeklēt- viens un tas pats- "Īstenie Mākslinieki" cīnās ar "neīstenajiem", rūgumpods Negatīvs sēj negatīvismu, Oliss apnicīgi drillē savu vienīgo "fotoknipsētāju plati", "googles pēdējās ziņas" kopā ar f-foto aizgājušas aizmirstībā utt utml...
Haiduk, vai tad joprojām neesi ievērojis- daudz vieglāk ir "nolikt" cita darīto, nekā izdarīt pašam ("iniciatīva ir nosodāma")...
Sirsnīga bilde, visi laimīgi... Nesaprotu visu cepšanos šajā topikā. Mūsu kultūrā, saņemot uzaicinājumu, taču pieņemts vai nu piekrist vai PIEKLĀJĪGI atteikties, bet ja uzaicinājums nav personisks - vienkārši neievērot....
GunarsII ... bet saproti pareizi noliedzējus, ierēcējus... jāļauj jaf viņiem arī ir saņemt baudu no savas darbības- mastubācijas netā. Šāda skaudība parādījās pēc kāda gada, kad regulāri liku paziņojumus .
Bet šim pasākumam ir tieši tikpat gadu, cik fotoblogam, jo radās tāda doma, kad no bloga lasījāmies kopā, lai satiktos, iepazītos, un vienmēr atdūrāmies pret dārgu vietu apmeklējumu. Un man bija iespēja izlīdzēt ar telpām, pie tam ideālām šādam atpūtas vakaram
Eltons:Njā... sen neesmu bijis... tikai trijus no redzamās kompānijas pazīstu...
nieki - es par 33,33% mazāk. Žēl, ka šoreiz netiku - ja reiz bijis *maksimālais iespējamais* skaits, tad palaidu garām maksimālo iespējamo iepazīšanās apjomu.
Eltons:Njā... sen neesmu bijis... tikai trijus no redzamās kompānijas pazīstu...
nieki - es par 33,33% mazāk. Žēl, ka šoreiz netiku - ja reiz bijis *maksimālais iespējamais* skaits, tad palaidu garām maksimālo iespējamo iepazīšanās apjomu.