forum.gif
24.01.2013. plkst 18:oo HAIDUKA pirtiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 24.01.2013. plkst 18:oo HAIDUKA pirtiņa
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.13 08:54
 citēt
Isti nesaprotu par ko tik liels kaskis... Manuprat tema atbilst atiecigajai foruma sadalai... Ir piedavajums...tie, kuri gribes apmekles pasakumu.. Citadi, manuprat ir nedaudz neadekvati personisku nepatiku saistit ar kadu aktivitati...
Blogaa esmu salidzinosi nesen....

Lai Mums jauka diena! :face-wink:
Publicēts: 25.01.13 09:08 labots
 citēt
Tā viš ir- pēdējā laikā nav nekādas dižās vēlēšanās forumu apmeklēt- viens un tas pats- "Īstenie Mākslinieki" cīnās ar "neīstenajiem", rūgumpods Negatīvs sēj negatīvismu, Oliss apnicīgi drillē savu vienīgo "fotoknipsētāju plati", "googles pēdējās ziņas" kopā ar f-foto aizgājušas aizmirstībā utt utml...:face-crying: :face-grin:

Haiduk, vai tad joprojām neesi ievērojis- daudz vieglāk ir "nolikt" cita darīto, nekā izdarīt pašam ("iniciatīva ir nosodāma"):face-wink:...
Publicēts: 25.01.13 10:09
 citēt
Lai kā te noliktu, bet pasākums izdevies un cilvēku skaits bija maksimālais pieļaujamais :)
Publicēts: 25.01.13 12:17
 citēt
Pricājos ka ir kāds kko reāli dara nevis tikkai ar muti brauc.
Publicēts: 25.01.13 14:49 labots
 citēt
Nu tāds bariņš mēs bijām :)

Publicēts: 25.01.13 15:42
 citēt
Njā... sen neesmu bijis... tikai trijus no redzamās kompānijas pazīstu...
Publicēts: 25.01.13 20:14
 citēt
Eltons:Njā... sen neesmu bijis... tikai trijus no redzamās kompānijas pazīstu...

Sen gan... laiks atkal atjaunot pazīšanu :)
Publicēts: 25.01.13 20:20
 citēt
Haiduks:Nu tāds bariņš mēs bijām :)

Sirsnīga bilde, visi laimīgi...:face-smile:
Nesaprotu visu cepšanos šajā topikā.:face-sad: Mūsu kultūrā, saņemot uzaicinājumu, taču pieņemts vai nu piekrist vai PIEKLĀJĪGI atteikties, bet ja uzaicinājums nav personisks - vienkārši neievērot....
Publicēts: 25.01.13 20:46
 citēt
GunarsII
... bet saproti pareizi noliedzējus, ierēcējus... jāļauj jaf viņiem arī ir saņemt baudu no savas darbības- mastubācijas netā.
Šāda skaudība parādījās pēc kāda gada, kad regulāri liku paziņojumus :).

Bet šim pasākumam ir tieši tikpat gadu, cik fotoblogam, jo radās tāda doma, kad no bloga lasījāmies kopā, lai satiktos, iepazītos, un vienmēr atdūrāmies pret dārgu vietu apmeklējumu. Un man bija iespēja izlīdzēt ar telpām, pie tam ideālām šādam atpūtas vakaram :)
Publicēts: 25.01.13 21:11
 citēt
Eltons:Njā... sen neesmu bijis... tikai trijus no redzamās kompānijas pazīstu...

nieki - es par 33,33% mazāk. Žēl, ka šoreiz netiku - ja reiz bijis *maksimālais iespējamais* skaits, tad palaidu garām maksimālo iespējamo iepazīšanās apjomu. :face-sad:
Publicēts: 25.01.13 21:16
 citēt
Maris:

nieki - es par 33,33% mazāk. Žēl, ka šoreiz netiku - ja reiz bijis *maksimālais iespējamais* skaits, tad palaidu garām maksimālo iespējamo iepazīšanās apjomu. :face-sad:

Nebūtu jaf par skadi dižierēcēju vaigā ieraudzīt :D
Publicēts: 25.01.13 21:17
 citēt
labais :)
Publicēts: 25.01.13 21:20
 citēt
Haiduks:
Maris:

Nebūtu jaf par skadi dižierēcēju vaigā ieraudzīt :D

nu tāds parasts, smaidīgs - nekādu ekstru :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):