pa cik, martink? un vispar dizainam nav ne vainas ubn visopar platekraans ur tiner taa veerts/! blja blet klaviere toch jamaina
jaa tad kur es paliku sedi ka pie televizora tagad vel nezinu ko darit ar visu to izshkirtspeeju jataisa blogs uz 1600x ciktur widescreenam ta teikt bet vispar jau labs newide ari der
domaju, ka darbadeveejs tavs bus apmierinats, agrak, cik gaju garam, tik blogs valjaa
oi tagad pedeja laika vairs nesanaca tikai cik no tjapljapa var redzet tobishj neko no taa tachskriina tupaa nevar redzet, vot tagad majas veru valja zirnekliishus un priecaajios _
shadow, laba cena ir cena, kuru dažreiz var pačukstēt ausī. karoče, tiešām prieks, ka pirkumu atliku uz vienu no pagājušajām nedēļām, jo cenu atšķirība ir dramatiska, bet nekas jauns vietā nav nācis.
shadow, laba cena ir cena, kuru dažreiz var pačukstēt ausī. karoče, tiešām prieks, ka pirkumu atliku uz vienu no pagājušajām nedēļām, jo cenu atšķirība ir dramatiska, bet nekas jauns vietā nav nācis.
pasaki savu modeli, lai var nočekot dizainu!
www.viewsonic.com... bet uz galva vinsh labak izskatas vispaz pec 19crt neflatskriina
atlociju austinjas tas kas apakshaa klavierei tagad normalak novietojums vienalga parak augstu bet vismaz burti tik daudz nejuuk es gribeju vienakrshu pa 8ls vot i darbuju gavno what you pay is what yo get.
Nu vot klaviereem chista nevajag taupiit naudu...es nopirku vienu paleetaaku....nestraadaja a burts normaali, tad bik pieliku summai, bet taapat biju iepircis citu paleetaaku....viss normaali...bet speelees neljauj dazhas pogas reziee spiest...piemeeram bultinju uz augshu un reizee pa labi, lai w kopaa ar a....nav iespeejams paspeeleet normaali. Skopais maxaa divreiz....a es pat 3x, jo beigaas bij bail pirkt veel vienu klaviatuuru un nopirku pulti speeleem! :p
Nu vot klaviereem chista nevajag taupiit naudu...es nopirku vienu paleetaaku....nestraadaja a burts normaali, tad bik pieliku summai, bet taapat biju iepircis citu paleetaaku....viss normaali...bet speelees neljauj dazhas pogas reziee spiest...piemeeram bultinju uz augshu un reizee pa labi, lai w kopaa ar a....nav iespeejams paspeeleet normaali. Skopais maxaa divreiz....a es pat 3x, jo beigaas bij bail pirkt veel vienu klaviatuuru un nopirku pulti speeleem! :p
spēlēm - cita lieta... vot piemēram programmēšanai vai citam darbam ar datoru - ir forši, ja reizēm to klavieri var izšķaidīt pret celi. Ja kas, taustiņi tādā brīdī forši lido uz visām pusēm...