forum.gif
nopirku monitoru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / nopirku monitoru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.06.07 00:14
 citēt
AAAAAAAAAAAAA nu varu balsot par galeriajs bildem ari no majam :)))))

viewsoniku 22" wide shtrunts jau ir bet labaks par iepriekshejo veco nabadzinu, bvel tikai klaviatura nromalaka janoperk shii saks tomer.

peace
Publicēts: 07.06.07 01:17
 citēt
tagad bushu kashkigs un balsoshu par galerijas bildem :p
Publicēts: 07.06.07 02:14
 citēt
nu ka var vertet bildes ja monitors knapi raada ... tas tapat ka spriest par muuziku, klausoties telefona zvanu melodijas :)
Publicēts: 07.06.07 15:43
 citēt
Varēsi ievērtēt, kā portāls attīstījies...:D
Publicēts: 07.06.07 16:18
 citēt
domaju, ka darbadeveejs tavs bus apmierinats, agrak, cik gaju garam, tik blogs valjaa :D
Publicēts: 07.06.07 16:24
 citēt
ilgi skatījos uz tiem viewsonikiem, līdz beidzot sapratu, ka dizaineri ir pametuši viņu birojus, tāpēc ar kārtīgu skidonu nopirku šitādu:

www.zdnet.com.au...

dizains matters! :)

Publicēts: 07.06.07 22:42
 citēt
pa cik, martink? un vispar dizainam nav ne vainas ubn visopar platekraans ur tiner taa veerts/! blja blet klaviere toch jamaina :D

jaa tad kur es paliku sedi ka pie televizora tagad vel nezinu ko darit ar visu to izshkirtspeeju jataisa blogs uz 1600x ciktur widescreenam ta teikt :) bet vispar jau labs newide ari der
Publicēts: 07.06.07 22:42
 citēt

haaaaaahahaha toch paskaties bildes liek un reportazhas, rasktus gan sukas neviens nerraksta nekas izdmasim kadu viltibu, jaa, atiistisjies...
Publicēts: 07.06.07 22:43
 citēt
domaju, ka darbadeveejs tavs bus apmierinats, agrak, cik gaju garam, tik blogs valjaa :D

oi tagad pedeja laika vairs nesanaca tikai cik no tjapljapa var redzet tobishj neko no taa tachskriina tupaa nevar redzet, vot tagad majas veru valja zirnekliishus un priecaajios :)_
Publicēts: 07.06.07 22:53
 citēt
shadow, laba cena ir cena, kuru dažreiz var pačukstēt ausī. karoče, tiešām prieks, ka pirkumu atliku uz vienu no pagājušajām nedēļām, jo cenu atšķirība ir dramatiska, bet nekas jauns vietā nav nācis.

pasaki savu modeli, lai var nočekot dizainu!
Publicēts: 07.06.07 22:54
 citēt

haaaaaahahaha toch paskaties bildes liek un reportazhas, rasktus gan sukas neviens nerraksta nekas izdmasim kadu viltibu, jaa, atiistisjies...

Kā to saprast :evil: :shock:
Domā ko raksti tačU!!

m?
Publicēts: 07.06.07 22:55
 citēt
shadow, laba cena ir cena, kuru dažreiz var pačukstēt ausī. karoče, tiešām prieks, ka pirkumu atliku uz vienu no pagājušajām nedēļām, jo cenu atšķirība ir dramatiska, bet nekas jauns vietā nav nācis.

pasaki savu modeli, lai var nočekot dizainu!

www.viewsonic.com... bet uz galva vinsh labak izskatas :) vispaz pec 19crt neflatskriina
Publicēts: 07.06.07 23:06
 citēt
Publicēts: 07.06.07 23:06
 citēt
es uz tādu arī skatījos, visoptimālākais, ko atradu no viewsonikiem :)

a kas pa problēmām ar klavieri - ieej veikalā un nopērc! Domāju, ka var atrast labu pa piecīti un tizlu pa 50Ls.
Publicēts: 07.06.07 23:13
 citēt
atlociju austinjas :) tas kas apakshaa klavierei tagad normalak novietojums vienalga parak augstu bet vismaz burti tik daudz nejuuk es gribeju vienakrshu pa 8ls vot i darbuju gavno what you pay is what yo get.
Publicēts: 08.06.07 01:16
 citēt
nu hvz,

cilvēki nopēr škodu un ir laimīgi, jo ir nemērā priecīgi par to, ka tik lēta un tik MAZ gļuku,

citi nopērk bembi un piesienās pie visādiem sīkumiem, jo taču tāda nauda izdota.

es domāju, ka par ietaupīto naudu izbliests labs visītis ar foršiem draugiem varētu atrisināt tavu klaviatūras austiņu problēmu... :D
Publicēts: 08.06.07 07:46
 citēt
Nu vot klaviereem chista nevajag taupiit naudu...es nopirku vienu paleetaaku....nestraadaja a burts normaali, tad bik pieliku summai, bet taapat biju iepircis citu paleetaaku....viss normaali...bet speelees neljauj dazhas pogas reziee spiest...piemeeram bultinju uz augshu un reizee pa labi, lai w kopaa ar a....nav iespeejams paspeeleet normaali. :) Skopais maxaa divreiz....a es pat 3x, jo beigaas bij bail pirkt veel vienu klaviatuuru un nopirku pulti speeleem! :p
Publicēts: 08.06.07 10:32
 citēt
o jaa, izskatas ka ari es shorizm aksashu divreiz. un martink, par tiem auto pareizi pateici!

dzive ir tada, kadu to redzi tu ;)
Publicēts: 08.06.07 14:25
 citēt
Nu vot klaviereem chista nevajag taupiit naudu...es nopirku vienu paleetaaku....nestraadaja a burts normaali, tad bik pieliku summai, bet taapat biju iepircis citu paleetaaku....viss normaali...bet speelees neljauj dazhas pogas reziee spiest...piemeeram bultinju uz augshu un reizee pa labi, lai w kopaa ar a....nav iespeejams paspeeleet normaali. :) Skopais maxaa divreiz....a es pat 3x, jo beigaas bij bail pirkt veel vienu klaviatuuru un nopirku pulti speeleem! :p

spēlēm - cita lieta... vot piemēram programmēšanai vai citam darbam ar datoru - ir forši, ja reizēm to klavieri var izšķaidīt pret celi. Ja kas, taustiņi tādā brīdī forši lido uz visām pusēm... :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):