forum.gif
kas ir fotogrāfs?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kas ir fotogrāfs?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.13 14:04 labots
 citēt
GunarsII:Klau, veči, bet tas rakstā testētais NEX-6 ir samērā labs aparāts!

Nuta beidzot :)
Izrādās ir riskanti likt topika nosaukuma, kas neraksturo tēmu. Nav nekas jauns, ka šeit lielais vairums pat neuzskata par vajadzīgu izlasīt ieteiktos rakstus, bet nadzīgs uz pļūtīšanu un personiskiem apvainojumiem. Es nesaku, ka būtu obligāti katrs iespamotais links ar skubu jāatver, bet ja tomēr iesaistās, tad nebūs daudz no indivīda prasīts, ka viņš ir informēts par to kas ir ieteikts izlasīt
Cik nācies lasīt rakstus no tēmas "diena.lv testē", manuprāt, šis ir viens no sakarīgākajiem aprakstiem.
Publicēts: 18.01.13 14:18
 citēt
rg_: Izrādās ir riskanti likt topika nosaukuma, kas neraksturo tēmu.

Nu tad bišķi arī piedomā pie nosaukuma! Varēji arī tādu nosaukumu un tekstu:

Arhitekts izvirtulis.

...objektīviem foto izvirtībām... kas ļauj turpināt izvirtības...
tas no konteksta izrauts. Raksta saturs ir šāds: www.diena.lv...
Publicēts: 18.01.13 14:26
 citēt
Schneider:
rg_: Izrādās ir riskanti likt topika nosaukuma, kas neraksturo tēmu.

Nu tad bišķi arī piedomā pie nosaukuma! Varēji arī tādu nosaukumu un tekstu:

Arhitekts izvirtulis.

...objektīviem foto izvirtībām... kas ļauj turpināt izvirtības...
tas no konteksta izrauts. Raksta saturs ir šāds: [url=http://www.diena.lv/izklaide/diena-teste/peteris-bajars-verte-sony-nex-6-pa-vidu-starp-ziepju-traukiem-un-spogulkameram-13988400

]http://www.diena.lv/izklaide/diena-teste/peteris-bajars-verte-sony-nex-6-pa-vidu-starp-ziepju-traukiem-un-spogulkameram-13988400

[/url] tad atgriezies atpakaļ topikā sākumā un izlasi ko es rakstīju, un tad atkal savējo. man nešķiet gana veiksmīgs salīdzinājums...
Publicēts: 18.01.13 14:30
 citēt
rg_:
GunarsII:Klau, veči, bet tas rakstā testētais NEX-6 ir samērā labs aparāts!

Izrādās ir riskanti likt topika nosaukuma, kas neraksturo tēmu. Nav nekas jauns, ka šeit lielais vairums pat neuzskata par vajadzīgu izlasīt ieteiktos rakstus, bet nadzīgs uz pļūtīšanu un personiskiem apvainojumiem. Es nesaku, ka būtu obligāti katrs iespamotais links ar skubu jāatver, bet ja tomēr iesaistās, tad nebūs daudz no indivīda prasīts, ka viņš ir informēts par to kas ir ieteikts izlasīt
Cik nācies lasīt rakstus no tēmas "diena.lv testē", manuprāt, šis ir viens no sakarīgākajiem aprakstiem.

Pajoliņ... kaut VIENU rindkopu no sevis uzraksti!!!. Nu negribu lasīt "atklāsmes" ko kāds klauns izteicis. UN, ja būs tā rindkopa, no Tevis, vari cerēt, ka TO adekvāti apspriedīs...:face-smile: Ja būs interesanta.:face-devil-grin:
Publicēts: 18.01.13 14:34 labots
 citēt
Elmarss:
rg_:

Pajoliņ... kaut VIENU rindkopu no sevis uzraksti!!!. Nu negribu lasīt "atklāsmes" ko kāds klauns izteicis. UN, ja būs tā rindkopa, no Tevis, vari cerēt, ka TO adekvāti apspriedīs...:face-smile: Ja būs interesanta.:face-devil-grin:

Tu nu vismazāk būtu smirdējis
Publicēts: 18.01.13 14:36
 citēt
Vienkārši nav ko tēlot Mājas Viesa pēdējās lapas attapības uzdevumu sacerētāju.
Piedāvāšu vēl vienu nosaukumu un no konteksta izrāvumu:

Sony NEX-6 apskats.

...NEX-6 – ir patiesi patīkams pārsteigums...

tad atgriezies atpakaļ topikā sākumā un izlasi ko pats esi uzrakstījis, un tad šo. Un kā pašam šķiet, ja salīdzina...
Publicēts: 18.01.13 14:38
 citēt
rg_:
Elmarss:

"nahuj" protams, ir vislatviskākie impertīvi... Kroplīt, par savu "matu" kaut atvainoties varēji...:anger:
Publicēts: 18.01.13 14:46
 citēt
Schneider:Vienkārši nav ko tēlot Mājas Viesa pēdējās lapas attapības uzdevumu sacerētāju.

Sony NEX-6 apskats.

tad atgriezies atpakaļ topikā sākumā un izlasi ko pats esi uzrakstījis, un tad šo. Un kā pašam šķiet, ja salīdzina...

mani gan vairāk kas cits uzrunāja šajā rakstā, nekā NEX-6 apskats, tamdēļ arī ir citāds, no tēmas novirzīts, topika nosaukums
Publicēts: 18.01.13 14:53
 citēt
rg_:
Schneider:Vienkārši nav ko tēlot Mājas Viesa pēdējās lapas attapības uzdevumu sacerētāju.

Sony NEX-6 apskats.

mani gan vairāk kas cits uzrunāja šajā rakstā, nekā NEX-6 apskats, tamdēļ arī ir citāds, no tēmas novirzīts, topika nosaukums

protams, "Nahuj"pār visu, forever.... :anger:
Publicēts: 18.01.13 15:15
 citēt
Elmarss, liecies mierā, vai tad visiem autoostas bomžiem par viņu cūcīgo uzvedību atvainošanos jāprasa?
Publicēts: 18.01.13 15:23
 citēt
rg_:
Elmarss:

tā tīri lingvistiskas ziņkāres dēl apjautāšos: vai te ir kāds, kurš drīkst daudz smirdēt???
Publicēts: 18.01.13 15:35
 citēt
Schneider:Elmarss, liecies mierā, vai tad visiem autoostas bomžiem par viņu cūcīgo uzvedību atvainošanos jāprasa?

obligāti, ja šie civilizētā pasaulē mēģina ielīst.:anger:
Publicēts: 18.01.13 15:47
 citēt
Bildes:
rg_:
tā tīri lingvistiskas ziņkāres dēl apjautāšos: vai te ir kāds, kurš drīkst daudz smirdēt???

Nenovēlu to nevienam, bet realitāte, kā redzams, ir cita... lai nu kā dažreiz esmu izteicies – par ko lepns nejūtos – es neatļajos kādu šeit nodēvēt par kroplīti, pajoliņu un stacijas bomzi. Nu un šī tirliņa piesauktais "nahuj", nebija tēmēts konkrēti uz cilvēku, bet uz viņa rakstīto attieksmi par tēmu. Manuprāt tā ir liela atšķirība.
P.S. Protams ka neatbalstu šādu vārdu lietošanu (nahuj) :)
Publicēts: 18.01.13 15:52
 citēt
Ja paskatīties no topika sākuma, vārds "nahuj" noskanēja pirmais, tātad - pārējie apzīmējumi bija godam nopelnīti.
Publicēts: 18.01.13 16:02
 citēt
Nu re, vēl viena lapa un visiem būs skaidrs, kas ir fotogrāfs :D
... arī lamāšanos fotogrāfi ir pārņēmuši no manis rakstītā Publicēts: 18.01.13 08:54
Publicēts: 18.01.13 16:06
 citēt
rg_:
Bildes:ā tīri lingvistiskas ziņkāres dēl apjautāšos: vai te ir kāds, kurš drīkst daudz smirdēt???

Nenovēlu to nevienam, bet realitāte, kā redzams, ir cita... lai nu kā dažreiz esmu izteicies – par ko lepns nejūtos – es neatļajos kādu šeit nodēvēt par kroplīti, pajoliņu un stacijas bomzi. Nu un šī tirliņa piesauktais "nahuj", nebija tēmēts konkrēti uz cilvēku, bet uz viņa rakstīto attieksmi par tēmu. Manuprāt tā ir liela atšķirība.
P.S. Protams ka neatbalstu šādu vārdu lietošanu (nahuj) :)

NuuuRe, ikurāt, kā britu karaļnamā, pat reveransi neizpalika.:face-grin:
Publicēts: 18.01.13 16:23
 citēt
Lūk te gan nav fotogrāfu, tas ir skaidrs :(
Publicēts: 18.01.13 16:34
 citēt
Hugo:Lūk te gan nav fotogrāfu, tas ir skaidrs :(

Nafig viņi te vajadzīgi? Te ir FORUMS
Publicēts: 18.01.13 16:41
 citēt
Hugo:Lūk te gan nav fotogrāfu, tas ir skaidrs :(

Paškritika vienmēr tiek uzņemta laipni :D
Publicēts: 18.01.13 17:53
 citēt
Schneider:
viecha:...jēdzieni gudrs,skaists,godīgs nav tā īsti definējami.

Tas gan. Politiķis, kuru daudzi piemin kā vienīgo principiālo, kažoku uz otru pusi neapmetušo, šodien no Latvijas, kura nav PSR, lien par deputātu riebīgo kapitālstu valstu savienības parlamentā. Īstens komunists par to būtu pelnījis ciemos meksikāni ar ledus cērti vai glāzi tējas ar poloniju.

Ko nu par goda vīru, kurš krūmos ar večiem sūc šamurlas bumbu... :face-grin:

Tev gan divains priekshstats par komunistiem...kads te sakars ar godigumu, principialitati uutt...?????
Kartigs komunists zin ka virsmerkjis ir stradnieku diktaturas nodibinashana visa pasaulee un jebkura riiciba pakartojas merkjim un starptautiskas kominternes noradijumiem:D
Publicēts: 18.01.13 18:27
 citēt
Nav slikti.Kārtīgs komunists vienmēr cer uz sacelšanos(proletariāta,ne jau tā ko jūs domājat) visās zemēs un kontinentos.Un ja neceļas,tad dodas palīgā-pilda internacionālo pienākumu!Kā te pareizi atzīmēts-pēc kominternes norādījumiem.
Publicēts: 18.01.13 18:37
 citēt
viecha:Nav slikti.Kārtīgs komunists vienmēr cer uz sacelšanos(proletariāta,ne jau tā ko jūs domājat) visās zemēs un kontinentos.Un ja neceļas,tad dodas palīgā-pilda internacionālo pienākumu!Kā te pareizi atzīmēts-pēc kominternes norādījumiem.

Jā, tas ļoti labi Žaņa Grīvas rakstu darbos aprakstīts, kā letiņi brauca Spānijas proletariātu glābt :)... nekas pasaulē sarkans bez letiņiem naf noticis- tāpēc tagad sevi pāsapmazgājot daudzi domā, ka noliekot visu veco , paliks balti- da nepaliks, kādi pelēki bijāt, tādi paliksiet :P
Publicēts: 18.01.13 19:13 labots
 citēt
ja, piekritu latvieshu sarkanums ir reals kauna traips... pirmas masu noshaushanas, pirmie konclagjeri, chekas radiishana, pirmie teroristi...
Publicēts: 18.01.13 19:17 labots
 citēt
imgfoto:ja, piekritu latvieshu sarkanums ir reals kauna traips... pirmas masu noshaushanas, pirmie konclagjeri, chekas radiishana, pirmie teroristi...

Da viss tas ir blefs- tā ir MŪSU, mūsu TAUTAS vēsture... un liels seno laiku prātvēders ir teicis- TAUTĀM, KAS NOLIEDZ SAVU PAGĀTNI, NAF NĀKOTNES.
Pirmo daudzi ar putām uz lūpām cenšas noliegt , lai dies dod, ka nepiepildās otrais :(
Publicēts: 18.01.13 19:29
 citēt
Nav nevienas tautas, kurai nebūtu sava sarkanuma, tas vienkārši ir noteikts vēstures periods, tik dažādām tautām tas ir dažāda lieluma un dažādu laiku turējies. Vāciešiem Markss, krieviem Ļeņins, latviešiem Stučka, ķīniešiem Mao, kampučiešiem Pols Pots, visādas Veimāras republikas, padomju vara Ungārijā...
Un par streļķiem latviešiem nav ko pārmest, galu galā kas latviešu zemniekus postavil pod ružjo? Pareizi, cara tētiņš WWI par liegabalgaļu (uz savu kaklu). Kā pavēles viņi pildīja? Pareizi, pasaulē pirmās strādnieku-zemnieku valsts galvas - plikpaurainā sifilitiķa Vladimira Iļjiča.
Ja sarkanos strēlniekus Krievijā būtu iesūtījusi neatkarīgas Latvijas valdība, tad jūs te varētu meklēt utis latviešu kažokos, bet par Krievu armijā iesaukto Kurļandskās un Ļifļandskās guberniju Krievijas pavalstnieku, pildot Padomju Krievijas valdības pavēles, sastrādāto man nevar būt nekādu sirdsapziņas pārmetumu.
Publicēts: 18.01.13 19:38
 citēt
imgfoto:ja, piekritu latvieshu sarkanums ir reals kauna traips... pirmas masu noshaushanas, pirmie konclagjeri, chekas radiishana, pirmie teroristi...

Diemžēl latviešiem pirmatklājēja gods nepieder nevienā no tevis minētajiem punktiem.
Konclāgeru atklājēji ir briti, bet teroristi un masu nošaušanas eksistē tikpat sen kā cilvēce
Publicēts: 18.01.13 19:46
 citēt
Schneider:N bet par Krievu armijā iesaukto Kurļandskās un Ļifļandskās guberniju Krievijas pavalstnieku sastrādāto man nevar būt nekādu sirdsapziņas pārmetumu.

Nu re cik ātri noliki visu savās vietās... tātad izejot no rakstītā- tev ir kriev guberņas mužika sirdsapziņa :D, jo par latviešu vēsturi tev nošķaudīt. (sagrozīšana ir tā pati nošķaudī;sana)
Publicēts: 18.01.13 19:48
 citēt
GunarsII:Schneider! Vecais teiciens, ka vārdu salikums "GUDRS, GODĪGS KOMUNISTS" ir neiespējams, nekad nav ticis atcelts. Ja gudrs, tad noteikti nav godīgs, bet ja godīgs, tad nevar būt gudrs...
GunarsII:Schneider! Vecais teiciens, ka vārdu salikums "GUDRS, GODĪGS KOMUNISTS" ir neiespējams, nekad nav ticis atcelts. Ja gudrs, tad noteikti nav godīgs, bet ja godīgs, tad nevar būt gudrs...

Tas attiecas ne tikai uz komunitiem, to pašu var teikt par pašreizējo valdību..:face-crying:
Publicēts: 18.01.13 20:24
 citēt
Citagaisma:

Tas attiecas ne tikai uz komunitiem, to pašu var teikt par pašreizējo valdību..:face-crying:

Kritizēt valdību ir tikai un vienīgi dabiski un pat lietderīgi un nepieciešami. Es savukārt gribēju uzsvērt padomju kompartijas KVALITATĪVO atšķirību no partijām vispār. Būdams 10. klases skolnieks gribēju labot jaunības kļūdu un izstāties no komunistu meitas organizācijas - komjaunatnes. Tas izrādījās neiespējami. Paldies, protams, skolas vadībai, kas saprotamu iemeslu dēļ konfliktu centās noslēpt. Bet sapratu, ka izstāties var vai nu tikai ar kājām pa priekšu, vai taisnā ceļā uz Gulagu, nu vislabākajā gadījumā uz trakomāju.
Publicēts: 18.01.13 20:30 labots
 citēt
GunarsII:
Citagaisma:

Kritizēt valdību ir tikai un vienīgi dabiski un pat lietderīgi un nepieciešami. Es savukārt gribēju uzsvērt padomju kompartijas KVALITATĪVO atšķirību no partijām vispār. Būdams 10. klases skolnieks gribēju labot jaunības kļūdu un izstāties no komunistu meitas organizācijas - komjaunatnes. Tas izrādījās neiespējami. Paldies, protams, skolas vadībai, kas saprotamu iemeslu dēļ konfliktu centās noslēpt. Bet sapratu, ka izstāties var vai nu tikai ar kājām pa priekšu, vai taisnā ceļā uz Gulagu, nu vislabākajā gadījumā uz trakomāju.

Lai dzīvo haidparks! Urrā, biedri!:face-devil-grin: Kāda grūta bērnība Tev, nabadziņam bijuse.... Līdzjūtība. Es tai komjaunatnē pat divreiz iestājos, KO nu??:face-devil-grin: Nu nevajag muļķi mētāt, disidenti atradušies...:face-grin:
P.S.
Ja gadu nemaksāja biedrunaudu (kapeikas) tevi vienkārši izmeta no tās progresīvās organizācijas.... :face-grin: Un šodien tik daudz pasaku par TO laiku stāsta, ka vienkārši riebjas.:face-smile:
P.P.S.
Šodien šampūnu pirku.... Kāpēc nacionālie penši neķērc par pārangliskošanu??? Nu NAV tur ne vārda latviski!!! Un visi ķērc par pārkrievošanu, BET tolaik tam šampūnam VISPIRMS bij uzraksts Latviski, un tikai tad, krieviski...:face-grin: AngloLatvieši.:anger:
Publicēts: 18.01.13 21:14
 citēt
GunarsII:
Citagaisma:

Kaut kur dzirdētas frāzes... tagad ar tādām daudzi mētājās... baisos cīnītājus tēlo. Latviski tulkojot-MULD!!!
Labprātīgi iestājies, un pēc divi gadi tev radās prāts, ka jaizstājās :D. Stāsti taisnību. Šite anekdotēm es neticu...
Bet par izstāšanos... muldi! Jāuzraksta iesniegums, un jāiesniedz rajona nodaļā (zemāk nebija jāgas, jo vietējais baidoties par savu ādu tāpat uz rajonu nenosūtītu)
Publicēts: 18.01.13 21:21
 citēt
Topiks bija par fotogrāfiem...
Publicēts: 18.01.13 21:36
 citēt
JuZZ:Topiks bija par fotogrāfiem...

Topiks bija par bezjēdzīgu rakstu, kādus steriem cep ineta plašumos...:face-smile:
Publicēts: 18.01.13 21:40
 citēt
Fotogrāfs ir cilvēks, kuram jāredz divreiz vairāk.
Publicēts: 18.01.13 22:05
 citēt
GunarsII:
Citagaisma:

Izrādās, ka gandrīz katrs Latvijas iedzīvotājs ir centies izstāties no partijas,, komjauniešiem, dosafiem un citiem oktobrēniem. Šķiet, ka Tu mums tāds pats pasaciņu stāstītajs, kā Kirhenšteina skolnieks Dombrovskis...
Publicēts: 18.01.13 22:09
 citēt
JuZZ:Topiks bija par fotogrāfiem...

Jā,bet daudzi fotogrāfi arī bija komunisti un čekisti!:face-grin:Un pat istrebiķeļi.Kaut arī pēc definīcijas redzēja divreiz vairāk kā vidējais pilsonis.:face-wink:
Publicēts: 18.01.13 22:12 labots
 citēt
Nu kāpēc gan fotografēšanas nozarē tik sarežģīta skaidrošanās. Sportā, vai autobraukšanā lieliski sadzīvo amatierisms ar visaugstāko profesionālismu. Varbūt visa atslēga ir biežumā? Katrs no mums var iemest bumbu grozā no centra līnijas, tikai jautājums, cik bieži. Amatierfotogrāfs var uztaisīt tikpat labu bildi kā profesionālis, tikai - cik bieži? Profesionāļa pienākums ir lai izdodas vienmēr, amatierim - kā laimēsies.
P.S. Namamātēm (ja nav kulināra profesijas) kūkas parasti neizdodas tad, kad gaidāmi ciemiņi...
Publicēts: 18.01.13 22:12
 citēt
He, he... raita diskusija...
Man arī smieklīgs piedzīvojums ar komūnistiskās jaunatnes organizāciju... ierakstīja papīros un iedeva sarkanu grāmatiņu gandrīz priekšpēdējā skolas dienā (atsevišķs stāsts, kāpēc mani principā nebija iespējams pieņemt...) jo institūtā bez tā nekādi... staigāja pēc tam komsorgs ilgi man pakaļ, kad tad es beidzot reģistrēšos... bet vissmieklīgāk bija gadījums, kad pie dzīvokļa durvīm klauvē divi tirliņi uzvalciņos ar tievām šlipstītēm uz gumijas... esot komjauniešu Komiteja no Popova Radiorūnīcas... kāpēc es vēl joprojām neesot stājies uzskaitē?! (acīmredzot mana "lieta" pēc institūta automātiski nosūtīta pēc varbūtējās sadales)... es uz pakaļas... saku caur smiekliem: veči... piemkārt, nekādā Popovā es nestrādāju un, otrkātrt, jau esmu izgāijs no komjaunatnes vecuma, tā kā mani ka nu svītrojiet ārā mierīgu sirdi...
Publicēts: 18.01.13 22:15
 citēt
Haiduks:
GunarsII: Kritizēt valdību ir tikai un vienīgi dabiski un pat lietderīgi un nepieciešami. Es savukārt gribēju uzsvērt padomju kompartijas KVALITATĪVO atšķirību no partijām vispār. Būdams 10. klases skolnieks gribēju labot jaunības kļūdu un izstāties no komunistu meitas organizācijas - komjaunatnes. Tas izrādījās neiespējami. Paldies, protams, skolas vadībai, kas saprotamu iemeslu dēļ konfliktu centās noslēpt. Bet sapratu, ka izstāties var vai nu tikai ar kājām pa priekšu, vai taisnā ceļā uz Gulagu, nu vislabākajā gadījumā uz trakomāju.

Kaut kur dzirdētas frāzes... tagad ar tādām daudzi mētājās... baisos cīnītājus tēlo. Latviski tulkojot-MULD!!!
Labprātīgi iestājies, un pēc divi gadi tev radās prāts, ka jaizstājās :D. Stāsti taisnību. Šite anekdotēm es neticu...
Bet par izstāšanos... muldi! Jāuzraksta iesniegums, un jāiesniedz rajona nodaļā (zemāk nebija jāgas, jo vietējais baidoties par savu ādu tāpat uz rajonu nenosūtītu)

-------------------

es ar izstājos patvaļīgi no komjaunatnes. Vēlāk gan uzraka, ka esmu bijš, nu i teicu, ka nebūšu komjaunietis un vispār, lieciet man mieru, man tāpat drīz vecuma cenzs... Ne, tak neslēdza ārā, bet salīmēja man markas par 2 kapeikām par tiem iztrūkstošiem gadiem :D
Publicēts: 18.01.13 22:16
 citēt
Nu ja par topiku, tad rakstiņš ir tīrā apmaksātā sony reklāma un nevajag no reklāmas prasīt dziļi filozofiskus secinājumus. Man arī tīri zinātkāros nolūkos niez iepirkt kādu kompakto bezspoguleni, bet no otras puses taupības velniņš sit pie sāniem - padomā kārtīgi pirms tikai priekš eksperimentiem tērēt ne mazas summas. Pašlaik man ir 3 kameras, kuras pielietoju sekojošās aptuvenās proporcijās : Galaxy s3 (lielisks mini dators ar pavājinātu telefona funkciju, labu video un vidēji labu foto, līdzi vienmēr) ap 50 % no sabildētā, mazais, izmēros ērtais un ņiprais ziepītis Nikon P300 ar platajiem 24 mm un f/1,8 (30 % no sabildētā, līdzi ap 1/5 daļu no laika) un Canon 60D ar 3 objektīviem un 20% no sabildētā, līdzi tikai tad, kad speciāli gatavojos bildēt.
Visai ticami, ka ja man nebūtu 2. un 3. pozīciju, tad kompaktene būtu interesants variants, bet konkrētajā situācijā es tai nevaru atrast pielietojuma un līdznēsāšanas nišu. Lai gan neizslēdzu, ka kompaktene ar 3 objektīviem (pankūka+ 2 zūmi) varētu aizstāt manas 2. un 3. pozīcijas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas