+ _dolldia tik piebildīšu. par fotogrāfu, ja vien indivīds to vēlas, sevi var uzskatīt pilnīgi visi, bez izņēmuma. Turklāt skatītāju subjektīvais vērtējums nav noteicošais vai viņš var, vai nevar par tādu sevi dēvēt.
GunarsII:
Kritizēt valdību ir tikai un vienīgi dabiski un pat lietderīgi un nepieciešami. Es savukārt gribēju uzsvērt padomju kompartijas KVALITATĪVO atšķirību no partijām vispār. Būdams 10. klases skolnieks gribēju labot jaunības kļūdu un izstāties no komunistu meitas organizācijas - komjaunatnes. Tas izrādījās neiespējami. Paldies, protams, skolas vadībai, kas saprotamu iemeslu dēļ konfliktu centās noslēpt. Bet sapratu, ka izstāties var vai nu tikai ar kājām pa priekšu, vai taisnā ceļā uz Gulagu, nu vislabākajā gadījumā uz trakomāju.
Izrādās, ka gandrīz katrs Latvijas iedzīvotājs ir centies izstāties no partijas,, komjauniešiem, dosafiem un citiem oktobrēniem. Šķiet, ka Tu mums tāds pats pasaciņu stāstītajs, kā Kirhenšteina skolnieks Dombrovskis...
Tak iļjiča baļķis ar vismaz 100 metru garumā bij... Laiki mainās tikumi gan nē... Uzjautrina disidenti un citi atšķirīgidomājošie. Pēc kara dūrītes nevicina, īpaši tās kuslās, vienkārši, lai smieklīgs nepaliktu...
rg_:+ _dolldia tik piebildīšu. par fotogrāfu, ja vien indivīds to vēlas, sevi var uzskatīt pilnīgi visi, bez izņēmuma. Turklāt skatītāju subjektīvais vērtējums nav noteicošais vai viņš var, vai nevar par tādu sevi dēvēt.
Uzsktīt jau var, bet no tā jau viņš nav fotogrāfs... Tu jau ar, sevi vari dēvēt par Romas pāvestu, bet tas jau nenozīmē, ka Tu zini, kas ir Roma, un kur nu vēl Pāvests.
rg_:+ _dolldia tik piebildīšu. par fotogrāfu, ja vien indivīds to vēlas, sevi var uzskatīt pilnīgi visi, bez izņēmuma. Turklāt skatītāju subjektīvais vērtējums nav noteicošais vai viņš var, vai nevar par tādu sevi dēvēt.
Uzsktīt jau var, bet no tā jau viņš nav fotogrāfs... Tu jau ar, sevi vari dēvēt par Romas pāvestu, bet tas jau nenozīmē, ka Tu zini, kas ir Roma, un kur nu vēl Pāvests.
Var pat tai Pāvesta beņķī sēdēt, bet tālāk par viltvārdi nebūsi ticis... Selaviiii
swenorue:Nu ja par topiku, tad rakstiņš ir tīrā apmaksātā sony reklāma un nevajag no reklāmas prasīt dziļi filozofiskus secinājumus.
Man domāt, ka tik tālu gan "SONY garā roka" tomēr nesniedzas. Pats šovasar nopirku NEX-3. Izšķirties bija viegli, jo ar spoguļsistēmas mantām pārāk apaudzis nebiju. Optiku pamazām, bet līdznesamais svars jebkura gadījumā būs uz pusi mazāks.
swenorue:Nu ja par topiku, tad rakstiņš ir tīrā apmaksātā sony reklāma un nevajag no reklāmas prasīt dziļi filozofiskus secinājumus.
Man domāt, ka tik tālu gan "SONY garā roka" tomēr nesniedzas. Pats šovasar nopirku NEX-3. Izšķirties bija viegli, jo ar spoguļsistēmas mantām pārāk apaudzis nebiju. Optiku pamazām, bet līdznesamais svars jebkura gadījumā būs uz pusi mazāks.
Tiešām naivs... no letarģijas pamodies, ka nezin elementāras reklāmas ābeci??? Visādāziņā, līdzjūtība.
Haiduks: ...jo par latviešu vēsturi tev nošķaudīt. (sagrozīšana ir tā pati nošķaudī;sana)
Skaidroju tiem, kas tankā - latvietis būdams, netaisos pieņemt pārmetumus par latviešu tautības Ļeņina roklaižu sastrādāto. Konkrēts jautājums, uz kuru ceru sagaidīt tiešu atbildi: Ko esmu sagrozījis?
Labi.Neklāstīšu kāds es biju divkārtējs komjaunietis.Par lietu.Salīdzināšu ar zvejniekiem.Profesionālis skaita tonnas,kilogramus un latus un tās ir viņu darīšanas.Man tas neinteresē.Ķibele tur,ka man ir zudusi vēlme un jebkāda motivācija būt par fotoamatieri.Esmu no vecās paaudzes un mēs darījāmies kā īsti makšķernieki-pētījām zivju paradumus,viens no otra špikojām paņēmienus,melnajā tirgū andelējām ar makšķerkātiem un spolēm(tobiš kamerām un objektīviem),sastāvējām klubos,kur bija krietna konkurence un nepavisam ne katrs varēja tikt pie dalības izstādē.Vārdu sakot bija pamatīga ņemšanās un darbošanās,kur nekas nenāca tā viegli un uzreiz.Tagad viss tas man atgādina centrāltirgus paviljonu,kur ienāc,ar ķeseli no akvārija izķeselē jebkuru zivi un priecīgs nes to mājās.Tas vairs nav amatierisms jeb teiksim sports,ja jebkurš ar pirmo piegājienu iegūst attēlu un kar to uz sienas 'tikai tāpēc,ka viņš te ir(dažreiz atnāk).Man nav interesanti,ja visi tā dara un to pašu internetu piebāž ar galīgiem sūdiem,paši nemaz neapzinādamies,ka tie ir nederīgi sūdi.Tieši tas pats notiek ar izstādēm-tas vairs nav nekas īpašs un sevišķs,kas prasa jau pieklājīgu līmeni un sajēgu.Trinoties tādā vidē,arī pats kļūsti pofigisks.Nu tā kā Dinamo hokejā,kurš seko.Viss tev ir ,kāpēc jācenšas,ja labumi tāpat ir garantēti?
viecha:Labi.Neklāstīšu kāds es biju divkārtējs komjaunietis.Par lietu.Salīdzināšu ar zvejniekiem..Man nav interesanti.
Ir lietas, kuras notiek tikai un vienīgi konkrētos vēsturiskos apstākļos. Vai esiet ievērojuši un padomājuši, kāpēc mūsdienās (neskaitot dažus lubeņu autorus - Markesu, Stīlu un viņiem līdzīgos) nav ievērojamu inetektuālas ievirzes kulta rakstnieku? Tāpēc, ka mūsdienās internets atļauj jebkuram izpaust savu garadarbu un ir zuduši kritēriji, pēc kuriem agrāk varēja kļūt populāri tikai atseviški labi nopīārēti darboņi ar īpašu pieeju redakciju šefiem. Līdzīgi ir fotogrāfijā. Ja vēl tikai pirms 15 gadiem tā bija vairāk vai mazāk tikai profesionāļu joma, tad šodienas digitālajā un plašas interneta publicitātes laikmetā profesionāļu varējums ir izlīdzinājies ar amatieru varējumu. Protams, ka šis fakts, ka jebkurš pasažieris spēj izvietot savu garadarbu publiskajā telpā un noraut par to kaudzi komplimentu, grauž tos "profesionāļus", kuriem foto ir iztikas avots. Tāpēc patreiz tiek kultivēta dogma, ka ir izredzētie, kuri sajēdz fotogrāfijā un ir amatieri-lohi, kuri tikai bojā kopējo skatu. Priecē, ka mūsu fotoblogā šī izredzētība netiek izcelta. Fotogrāfu meistarībai nav īpašu kritēriju, izņemot apkārtējās publikas "patīk" vai "nepatīk".
Super, atliek tāds sīkums, uzzināt, kas ir fotogrāfs. Pēc fundamentālu lietu apguves TAS nebūs grūti, tici, man.
gluži par infantīlu vai garīgu invalīdu tevi nosaukt nevar, ņemot verā tavu mērķtiecīgo aizrautību... moš beidz pirst savā ķeblītī pie skaidu galdiņa un sāc skatīties uz dzīvi pozitīvāk
viecha:Labi.Neklāstīšu kāds es biju divkārtējs komjaunietis.Par lietu.Salīdzināšu ar zvejniekiem..Man nav interesanti.
Ir lietas, kuras notiek tikai un vienīgi konkrētos vēsturiskos apstākļos. Vai esiet ievērojuši un padomājuši, kāpēc mūsdienās (neskaitot dažus lubeņu autorus - Markesu, Stīlu un viņiem līdzīgos) nav ievērojamu inetektuālas ievirzes kulta rakstnieku? Tāpēc, ka mūsdienās internets atļauj jebkuram izpaust savu garadarbu un ir zuduši kritēriji, pēc kuriem agrāk varēja kļūt populāri tikai atseviški labi nopīārēti darboņi ar īpašu pieeju redakciju šefiem. Līdzīgi ir fotogrāfijā. Ja vēl tikai pirms 15 gadiem tā bija vairāk vai mazāk tikai profesionāļu joma, tad šodienas digitālajā un plašas interneta publicitātes laikmetā profesionāļu varējums ir izlīdzinājies ar amatieru varējumu. Protams, ka šis fakts, ka jebkurš pasažieris spēj izvietot savu garadarbu publiskajā telpā un noraut par to kaudzi komplimentu, grauž tos "profesionāļus", kuriem foto ir iztikas avots. Tāpēc patreiz tiek kultivēta dogma, ka ir izredzētie, kuri sajēdz fotogrāfijā un ir amatieri-lohi, kuri tikai bojā kopējo skatu. Priecē, ka mūsu fotoblogā šī izredzētība netiek izcelta. Fotogrāfu meistarībai nav īpašu kritēriju, izņemot apkārtējās publikas "patīk" vai "nepatīk".
Vot auzās. Markesu grafomānam pielīdzināt, cik saskābuša šnabja jāizdzer... Dimā jau ar rakstīja sava laika lubenes, un Džeks Londons... Problēma, ka šos vēl TAGAD LASA... Padomā par to., kad romānus neraksti...
Elmarss: Super, atliek tāds sīkums, uzzināt, kas ir fotogrāfs. Pēc fundamentālu lietu apguves TAS nebūs grūti, tici, man.
gluži par infantīlu vai garīgu invalīdu tevi nosaukt nevar, ņemot verā tavu mērķtiecīgo aizrautību... moš beidz pirst savā ķeblītī pie skaidu galdiņa un sāc skatīties uz dzīvi pozitīvāk
Tiešām intelekta gigants, man prieks dzīvot vienā laikā ar tādu.
Eltons:He, he... raita diskusija... Man arī smieklīgs piedzīvojums ar komūnistiskās jaunatnes organizāciju... ierakstīja papīros un iedeva sarkanu grāmatiņu gandrīz priekšpēdējā skolas dienā (atsevišķs stāsts, kāpēc mani principā nebija iespējams pieņemt...) jo institūtā bez tā nekādi... staigāja pēc tam komsorgs ilgi man pakaļ, kad tad es beidzot reģistrēšos... bet vissmieklīgāk bija gadījums, kad pie dzīvokļa durvīm klauvē divi tirliņi uzvalciņos ar tievām šlipstītēm uz gumijas... esot komjauniešu Komiteja no Popova Radiorūnīcas... kāpēc es vēl joprojām neesot stājies uzskaitē?! (acīmredzot mana "lieta" pēc institūta automātiski nosūtīta pēc varbūtējās sadales)... es uz pakaļas... saku caur smiekliem: veči... piemkārt, nekādā Popovā es nestrādāju un, otrkātrt, jau esmu izgāijs no komjaunatnes vecuma, tā kā mani ka nu svītrojiet ārā mierīgu sirdi...
Va vellos, tad jaf zvērinātais komunistu uts (no citu pasažieru tekstiem) Haiduks komjaunatnē ir iestājies pats pēdējais (vecākais)... mani Latvijā komjaunatnē neņēma ... bet armijā sēžam divizijas goda sanāksmē veltītu Ļeņina dzimšanas dienai... dzirdu, par godu Ļeņinam komjaunatnē iestājušies...1. 2. .3. ... n... tad pēkšņi zibens spēriens- Andrejs Paulis... skatos, vai mans vārda brālis??? Mani seržants sāk bīdīt uz skatuves pusi ... saņēmu apliecību, pieliecās pie manis un iečukstēja ausī,,, pēc sanāksmes nobildēs un noņēma apliecību . Ot tā Elton, izrādās tu tak ir sarkanāks par mani. :P, bet tā man uzbrauci ... fuij!!!
Ne nu gluži izredzētie,kas sajēdz un lohi,kas nesajēdz.Tas nav Dieva dots,bet paša pūliņu rezultāts(un kurš vispār teica,ka es nu baigi sajēdzu)Un tikai tas dod prieku,kas paša sasniegts nevis mammas uzdāvināts.Bet principā piekrītu.Tā ir tāda zīme,ka tagad rullē jau cita paaudze un citi likumi.Tātad vecajiem ar godu jāiet prom no "lielā sporta".Protams,vieta tukša nepaliks un kā tas viss attīstīsies,to mēs nezinām.Bet noteikti ies uz priekšu -tas ir dabas likums.Un ne jau tādiem penzām kā es tiks jautāts.Man liekas,sliktāk ir tad,ja vēl sirmā vecumā cilvēks mēģina ielauzīt citus tajos likumos un vērtībās,kas darbojās viņa jaunībā.Ir tādi recidīvi arī tepat Latvijas fotogrāfijā.Un lūk uz to skatīties vairs nav smieklīgi,bet gan nožēlojami.Es vismaz ceru,ka es tik smagi nenoliegšu jaunos tikumus un likumus.Ceru,ka spēšu vismaz paklusēt,lai nesamuldētu blēņas,ka lielākie fotomeistari ir tikai un vienīgi no 70-ajiem gadiem,bet tagad visi ir absolūti lohi un idiņi. Bet tai haosā pašam maisīties gan vairāk negribas.Nu ko darīt,ja Led Zeppelin un Deep Purple ir nomainīts ar the Hives un ko tur vēl(redz,nezinu pat nosaukumus.
Ot tā Elton, izrādās tu tak ir sarkanāks par mani.
Khh, khh... nu tad vēl lielākus podus, piem, kā Taizeli sadzēries gāju komj. sekretāru Bļuģinu sist, nemaz nestāstīšu, lai kādam nerastos dīvaini secinājumi...
viecha- kāda nozīme ir vecumam, it īpaši tavā pieminētajā "lielā sporta"... Afanasijs Kuzmins ir pierādījums, ka tu raksti nepareizi... nevis vecajiem ir jaaiziet, bet tiem, kas sevi izsmēluši!!! bet tas nenozīmē, ka viņi nevar priekš sevis turpināt sev mīļu nodarbi :P Arī 70-tos tu piemini nedaudz aplami... 70-tie bija tie gadi, kad masveidā sākās pulciņu (fotostudiju, klubu) dibināšana, un katru šādu pulciņu vadīja no valsts atmaksāts mākslinieciskais vadītājs (kā nu kur to sauca un noformēja), un tad tiešām viņi pasniedza idejas vārdā vairāk un kvalitatīvak, nekā tās naudas dēļ!!! Un Latvijā sākās masveida fotogrāfu izaugsme (toreiz nebija kā tagad- nospied slēdzi, tad pusstundu bolies displejā ... viss bija neredzams līdz brīdim, kad atīstīji filmiņu un normāli kad izkopēji uz papīra). Bildes skatīja ORĢINĀLUS!!! uz papira kopētas!!! nevis kā šodien, katrs savādākā ekrānā :P
Eltons:Ot tā Elton, izrādās tu tak ir sarkanāks par mani.
Khh, khh... nu tad vēl lielākus podus, piem, kā Taizeli sadzēries gāju komj. sekretāru Bļuģinu sist, nemaz nestāstīšu, lai kādam nerastos dīvaini secinājumi...
Redzi, jaunībā mēs visi vairāk vai mazāk tādi bijām... bet te blogā jaf sākās strīdi par to, ka tie, kuri godīgi tais laikos strādāja, nenodzērās, domāja par ģimeni, par savu apkārtni, tiek te nonievāti, bet dzērājus ceļ saulītē, ka'"brīvības cīnītājus". Tas ir daudzos pasažieru tekstos, kā tik par tiem laikiem, tā zākāt visu... tas ir tikai apstiprinājums, ka tais laikos līda pakaļā bez ziepēm, tagad savas sirdsapziņas priekšā publiski taisnojās. Ot, tas man derdzās. Un savā dzīvē tādus esmu redzējis simtiem
swenorue: Vai esiet ievērojuši un padomājuši, kāpēc mūsdienās (neskaitot dažus lubeņu autorus - Markesu, Stīlu un viņiem līdzīgos) nav ievērojamu inetektuālas ievirzes kulta rakstnieku?
Pilnīgas muļķības. Tas, ka Rozes grāmatnīca tirgo pārsvarā pulētu un glīti iesietu kālu, nebūt nenozīmē, ka šodien nav labas literatūras. Tāpat tas, ka 80% "iedzīvotāju" klausās tikai šlāgeraptauju nenozīmē, ka Pērta, Vaska vai Glāsa mūzika nav pieprasīta. Labu mākslas darbu būs vienmēr mazāk kā širpotreba sūdu. Tā ir bijis visos laikos , tā ir tagad un tā arī būs nākotnē. "Benford`s law" , poņimaješ. Ja gana plaši uz pasauli paskatīsies, tad pamanīsi, ka visa māksla ir skaistās, dabīgās un progresējošās attiecībās. Kiča vienmēr būs vairāk kā šedevru gan muzejos gan fotoblogā
Eltons:Ot tā Elton, izrādās tu tak ir sarkanāks par mani.
Īpatnējs disputs ar divām paralēlām, absolūti nesaistītām tēmām. Maza norāde - spamam. www.youtube.com... Tur, labajā puse, pafiltrējot, var interesantus rullīšus atrast. Arī par daudz jaunākiem laikiem.
swenorue:..Tāpēc patreiz tiek kultivēta dogma, ka ir izredzētie, kuri sajēdz fotogrāfijā un ir amatieri-lohi, kuri tikai bojā kopējo skatu. Priecē, ka mūsu fotoblogā šī izredzētība netiek izcelta. Fotogrāfu meistarībai nav īpašu kritēriju, izņemot apkārtējās publikas "patīk" vai "nepatīk". ..
Gluži pretēji, tagad tiek kultivēta dogma, ka neko neprotot, neko nezinot, nebūdams meistars cilvēks var kļūt par mākslinieku, par profesionāli. ..un šāda dogma tiek kultivēta jau vispirmām kārtam no ražotāju puses - nopērc kruto kameru, un kļūsti par profu!, ..un tas taču nejēgam ir tik patīkami, ka var stāstīt kāds viņš neatzīts ģēnijs, un defekts tiek pasniegts par efektu. ..un infantīlisms un neprasme tiek pasniegta kā mākslinieka apgarotības izpausme..
GunarsII: Man domāt, ka tik tālu gan "SONY garā roka" tomēr nesniedzas. Pats šovasar nopirku NEX-3. Izšķirties bija viegli, jo ar spoguļsistēmas mantām pārāk apaudzis nebiju. Optiku pamazām, bet līdznesamais svars jebkura gadījumā būs uz pusi mazāks.
Tiešām naivs... no letarģijas pamodies, ka nezin elementāras reklāmas ābeci??? Visādāziņā, līdzjūtība.
Tāds niecīgs ierakstiņš, bet cik dziļi secinājumi! Kāpēc tā rakstīju? Tīras sagadīšanās dēļ ilgus gadus biju Sony importētājs. No Sony Nordic saņēmu arī reklāmas atbalstu līdz 1% apjomā no apgrozījuma pie noteikuma, ka pašam arī jāmaksā otrs procents. Gan iepirkumu plāns, gan reklāmas plāns jāraksta gadu uz priekšu un,stingri ņemot, katrs materiāls pirms izlaišanas jāsaskaņo ar pārstāvniecību. Tikai šīs pieredzes dēļ es TĪRI INTUITĪVI domāju, ka Sony nefinansēs tādu sīkumu kā amatierrecenziju regulārā rubrikā, kur pirms nedēļas bija Canon, bet jaunnedēļ būs Nikon un pārējie. Tomēr "nekad nesaki nekad". Ja kāds tiešām KONKRĒTI ZIN, ka Sony par to maksā, piekrītu pat bez pierādījumiem, jo te nav tiesa, bet brīva diskusija. Un kāpēc gan vispār virtualā vidē lai kāds melotu pilnīgi anonīmiem (pārsvarā) sarunu partneriem? P.S. Esmu pieklājīgs cilvēks, tāpēc par līdzjūtību paldies, un tas pats no manis arī...
Haiduks:viecha- kāda nozīme ir vecumam, it īpaši tavā pieminētajā "lielā sporta"... Afanasijs Kuzmins ir pierādījums, ka tu raksti nepareizi... nevis vecajiem ir jaaiziet, bet tiem, kas sevi izsmēluši!!! bet tas nenozīmē, ka viņi nevar priekš sevis turpināt sev mīļu nodarbi :P Arī 70-tos tu piemini nedaudz aplami... 70-tie bija tie gadi, kad masveidā sākās pulciņu (fotostudiju, klubu) dibināšana, un katru šādu pulciņu vadīja no valsts atmaksāts mākslinieciskais vadītājs (kā nu kur to sauca un noformēja), un tad tiešām viņi pasniedza idejas vārdā vairāk un kvalitatīvak, nekā tās naudas dēļ!!! Un Latvijā sākās masveida fotogrāfu izaugsme (toreiz nebija kā tagad- nospied slēdzi, tad pusstundu bolies displejā ... viss bija neredzams līdz brīdim, kad atīstīji filmiņu un normāli kad izkopēji uz papīra). Bildes skatīja ORĢINĀLUS!!! uz papira kopētas!!! nevis kā šodien, katrs savādākā ekrānā :P
Afanasijs Kuzmins ir atsevišķs izņēmums.Pie tam šaušana nav nekāds sports.Te ir drusku par ko citu.Truba sākas tad,ja septiņdesmitgadīgie dod idejas,vērtē bildes,jeb nosaka "labs vai slikts",vada visas lietas.Bet produkta galvenie patērētāji ir par paaudzi jaunāki.Citāds redzējums un citi priekštati par vērtībām.Pieredze viena pati neko nenozīmē.Tas ir tāpat kā mūziku jauniešiem vairs nerakstīs MakKartnijs.Un arī skolās,piemēram,nav variantu,ja viss skolotāju štsts ir pensionāres sievietes.Nekas labs tur nesanāks.Jā,vecie var dot padomu,var piepalīdzēt,var daudz ko,bet nevar vadīt un noteikt visu virzību! Nu paskaties pats,tepat blogā.Kā kas,tā uzreiz aiziet par kolhoziem,komunistiem un pagrīdniekiem.Kuri tad to dara?Es un pārējie.Tas jau nebūtu nekas slikts,mazums ko var parunāt....bet mums tak īsti pat prātā neienāk,ka galvenajai publikai šeit vārds partorgs ir pilnīgi nesaprotams.Nu tie visi ir tikai joki,bet visās nozarēs nākotne nepieder mums un virzītāji nebūsim mēs.Uzskatu,ka mūsu paaudzei jāstāv tālāk no lietu bīdīšanas un veidošanas.Sevišķi jau radošās lietās.Biznesos tur savādāk-tur lielais kapitāls ir galvenokārt veco ķetnās un tie tad arī fīrē.Tas ir dabisks process,te nav nekā par ko kaunēties un nav iemesla spītīgi turēties pie mākslinieciskā vadītāja krēsla.Tas kavē progresu.Manuprāt.
"tie, kuri godīgi tais laikos strādāja, nenodzērās, domāja par ģimeni, par savu apkārtni, tiek te nonievāti, bet dzērājus ceļ saulītē, ka'"brīvības cīnītājus"
Pārspīlējums un izpušķojums! Pārsvarā jau pret saviem izlēcieniem vērstu kritiku dažs labs pārvērš farsā, oponentam piedēvējot nez kādas īpašības, kuras pats sevi uzkurinādams, ģenerē tik tālāk... Ak, piedodiet jel tēmas radītāji... par šo nav īpaši interesanti debatēt, jo, nedaudz pārfrāzējot DZEJNIEKA vārdus: "Mūs, fotogrāfu, ir vesels bars..."
Ko jūs cepaties par tik dumjām tēmām "Fotogrāfs" mūsdienas jebkurš kurš fotografē Man reku Helds uzjautrina , pretēji visiem "Stoku , Kailfoto in Aktu" māsķeriem Helds smuki ierakstījis "kAKTU fotogrāfs" vismaz kas oriģināls un jautrs
negatIvs:kamēr, vismaz vienreiz nav izbraukāta Liepāja, par fotogrāfu nedrīkst saukties .....
tā ir absolūtā taisnība
kādu laiku atpakaļ, privātu iemeslu vadīts , Liepāju pusotra gada garumā apmeklēju ar regularitāti 2x mēnesī. nu protams ar dažiem izņēmumiem. Visspilgtāk man šī pilsēta atmiņā palikusi no rudens laika un ne jau no tā saucamā zelta rudens perioda, bet tad kad visi koki jau pliki- absolūtā romantika. Viss skaisti pelēks un grafisks. Gadus 8 atpakaļ (ja atmiņa neviļ, pasakumi ir daudz) tika rokkafejnīca svinēts motosezonas noslēgums un Vēja brāļu dzimene vienlaicīgi. Man nospēra (tipa apsargatā stāvvietā) ķiveri. Otrās dienas rītā, pirmais kas ienācā pratā, griezos pie rokkafejnīcas bārmenītēm ar savu bēdu vaicādams kas par štelli, mol meitenes var noskaidrot garnadžs. Man par lielu pārsteigumu vainīgie tika atrasti 2 h laikā un es savu ķiveri atguvu ar lielu atvainošanos atpakaļ. Liepāja ir viesmīlīga un savā ziņā šarmanta. Ak jā, baznīcas arī fantastiskas