forum.gif
kas ir fotogrāfs?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kas ir fotogrāfs?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.13 23:23
 citēt
...fotogrāfs nav tas, kas var fotografēt, bet gan tas, kas nevar nefotografēt...
tas no konteksta izrauts. Raksta saturs ir šāds:
www.diena.lv...
Publicēts: 17.01.13 23:27 labots
 citēt
Es gan pieprecizētu - tas, kuram tā visa procesa rezultātā vēl arī kas daudzmaz jēdzīgs sanāk.
Publicēts: 17.01.13 23:33
 citēt
izlasi vēlreiz lēnam un tad bilsti sakāmo
Publicēts: 17.01.13 23:52
 citēt
Fotogrāfs ir izcils fotoknipsētājs :big_smile:

Fotogrāfi ir baisais retums :grimace:
Publicēts: 18.01.13 00:27
 citēt
Ak kungs!Cik šitais šablons nav dzirdēts-nevaru nedziedāt,nevaru negleznot,nevaru nedzejot,nevaru...:face-grin:zb!Pat jau deputāti šito maļ-ka tik varētu strādāt,ka tik pabeigt darbus...Nu vēl bļin pastāstiet,ka bez mīlestības maizi negriež nazis ass!:face-wink:
Publicēts: 18.01.13 00:33
 citēt
vai tad tā nav? ir taču
Publicēts: 18.01.13 00:47
 citēt
Nu kurš tad teiks ka nav?Gan hokejistam jācīnās par katru laukuma centimetru gan politiķim jādomā par valsts un sabiedrības interesēm!Skaidrs,ka tā!!!:face-grin:
Publicēts: 18.01.13 01:00
 citēt
te gan ir cits virziens ,kam sanak un kam nesanak un kam nesanaks nekad...:face-crying:
Publicēts: 18.01.13 01:04 labots
 citēt
viecham, citiem vārdiem sakot, nahuj par to cepties, tavuprāt... visu vienā tauverītī nesabāzīsi
Publicēts: 18.01.13 07:44
 citēt
rg_:...fotogrāfs nav tas, kas var fotografēt, bet gan tas, kas nevar nefotografēt...
http://www.diena.lv/izklaide/diena-teste/peteris-bajars-verte-sony-nex-6-pa-vidu-starp-ziepju-traukiem-un-spogulkameram-13988400

Tas ir viena arhitekta viedoklis. Fotogrāfam varbūt būtu savadāks skats uz šo padarīšanu.
Publicēts: 18.01.13 08:32
 citēt
rg_:...fotogrāfs nav tas, kas var fotografēt, bet gan tas, kas nevar nefotografēt...
http://www.diena.lv/izklaide/diena-teste/peteris-bajars-verte-sony-nex-6-pa-vidu-starp-ziepju-traukiem-un-spogulkameram-13988400

Galvenais, lai būtu zināms, atzīts fotogrāfs- blogā jāsaraksta daudz muļķību :P.
Publicēts: 18.01.13 08:42
 citēt
rg_:viecham, citiem vārdiem sakot, nahuj par to cepties, tavuprāt... visu vienā tauverītī nesabāzīsi

Intelekts kā no kūtspakaļas atsmirdēja. Acīmredzami vēlviens, kas NEVAR... Tak brīvā pasaulē dzīvojam, ja nevari nedarīt, tad dari, tik neprasi lai visi sajūsmā spiedz par Tavu "darīto". Un tenkulapas/portālus ar taisa cilvēki, kas nevar... Nevarīši kautkādi.:face-grin:
Publicēts: 18.01.13 08:48
 citēt
kas ir šoferis?
Publicēts: 18.01.13 08:51
 citēt
rg_:izlasi vēlreiz lēnam un tad bilsti sakāmo

Tam, kurš nevar nefotografēt, psihiatri vēl nav izgudrojuši nosaukumu, bet zināms, ka to, kurš nevar nerakstīt, sauc nevis par literātu, bet gan par grafomānu.
Publicēts: 18.01.13 08:54
 citēt
VValdis:kas ir šoferis?

fotogrāfa priekšgājējs, kas savu skanošo titulu Profesionāls šoferis (bija laiks, ka tiesības bija dažādas- vareja strādāt algotu darbu, un bija tā saucamās amatieru tiesības, kas ļāva vadīt tikai personīgo auto, pēc tam izmainījās, ka ar visām var strādāt algotu darbu, un šamajiem vairs nevajadzēja šo vērdu) nodeva pa stafeti fotogrāfiem, kuriem šis vārds ir kā medus maize, nesaprotot, ka profenes izglītība ir pati zemāka pēc analfabētisma :P
Publicēts: 18.01.13 09:02
 citēt
Haiduks: ...profenes izglītība ir pati zemāka pēc analfabētisma :P

Tūlīt viens metālapstrādātājs tev pateiks, ko viņš domā par šo domu pērli.
Vispār jau es to pašu pateiktu par padumjlaiku augstāko partijas skolu beidzējiem.
Publicēts: 18.01.13 09:08 labots
 citēt
Schneider:
Haiduks: ...profenes izglītība ir pati zemāka pēc analfabētisma :P

Tūlīt viens metālapstrādātājs tev pateiks, ko viņš domā par šo domu pērli.
Vispār jau es to pašu pateiktu par padumjlaiku augstāko partijas skolu beidzējiem.

Ot, tici, ka praktiski visi, kas padomju laikos beidza partijas austāko skolu, tagad ir miljonāri...
Bet par metālapstrādi varam padebatēt... virpotājs, metinātājs, frēzētājs apstrādā metālu... vai tu par tādiem runā :D, vai par cilvēku ar augstāko izglītību, kurš savā mākslas izpausmē ir izvēlējies metālu :P
Publicēts: 18.01.13 09:16
 citēt
Bet
Haiduks: Ot, tici, ka praktiski visi, kas padomju laikos beidza partijas austāko skolu, tagad ir miljonāri...

Par praktiski visiem neticu, jo pašam ir pazīstami bijušie rajkomu darboņi ar tādu izglītību, kuri klusu un mierīgi dzīvo par parastiem pensionāriem.
Ar debatēm par metālapstrādi nav jāsāk uzvilkties, domāts bija kas cits :F
Publicēts: 18.01.13 09:19
 citēt
p.s., kā tik kāda tēma, tā Schneider partiju laikus piemin... no manas pieredzes to dara parasti cilvēki, kuri tais laikos bija dikti grēkojuši(nu ieriebuši citiem) obhs-ņiki , stukači, gan KGB gan anonīmie "Labdaris :D". Ar Ansi un Vaidavu jaf iebrauci grāvī, nepietiek!!!
Publicēts: 18.01.13 09:21
 citēt
Schneider:Bet
Haiduks: Ot, tici, ka praktiski visi, kas padomju laikos beidza partijas austāko skolu, tagad ir miljonāri...

Par praktiski visiem neticu, jo pašam ir pazīstami bijušie rajkomu darboņi ar tādu izglītību, kuri klusu un mierīgi dzīvo par parastiem pensionāriem.
Ar debatēm par metālapstrādi nav jāsāk uzvilkties, domāts bija kas cits :F

Visi, kurus es zinu ar Ļeņingradas partijas izglītību, tagad ir biezie.
Fui, piedod- Rubiks naf, bet toties ir eirodeputāts :D
Publicēts: 18.01.13 09:26
 citēt
ir fotogrāfi - amatieri, ir fotogrāfi un ir fotogrāfi - mākslinieki. Mums te blogā arī ir viena fotomāksliniece. Vajag izdot kādu tur jevropas regulu, kas noteiks, kas ir fotogrāfs. Tagad bildēt ir vieglāk, kā iestatīt televizoru. Fotografēšanas iespējas tagad ir daudzās iekārtās. ētisku apsvērumu dēļ tas nav iebūvēts podā. Mēs visi esam fotografi.
Publicēts: 18.01.13 09:28
 citēt
Var -nevar,padodas-nepadodas? Foto ietver tik dauz viskautkā,ka neredzu jĒgu cepties par tēmu. Kam kaifs vannītēs plunčāt,kāds pasists objektīvus pētīt,krāt ,činīt u.t.t.ta vēl tie meitblieži+tie kam viskautkur patīk atrasties ar kameru kaklā(LIELU). iR vēl ļaužu ,kuriem bilde tikai kā izejmateriāls ,lai dienām šopā gleznotu savus sapņus-TAM NAV NE GALA NE MALAS.
MAIZESDARBS,atzinība ,tituli,vaļasprieks..............................................vesela pasaule
Publicēts: 18.01.13 09:34
 citēt
Haiduks:p.s., kā tik kāda tēma, tā Schneider partiju laikus piemin... no manas pieredzes to dara parasti cilvēki, kuri tais laikos bija dikti grēkojuši(nu ieriebuši citiem) obhs-ņiki , stukači, gan KGB gan anonīmie "Labdaris :D". Ar Ansi un Vaidavu jaf iebrauci grāvī, nepietiek!!!

Tur nav tēmas vaina, vienkarši ir vīzdegunīgi nelieši, kuri spēj uzķēzīt tiem, ar kuru rokām audzētu un ceptu maizi paši ēd.
Man nav nekādas pieredzes ne ar ar obhs-ņikiem ne stukačiem, tur neko tev nevaru atbildēt.
Par Ansi un Vaidavu esi sajaucis mani ar kādu citu.
Publicēts: 18.01.13 09:39 labots
 citēt
Kā man vakar teica Origo apsardzes šefs - "fotogrāfs ar PROFESIONĀLU kameru var būt terorists un fotogrāfiju var definēt ar dažādiem terminiem"
Publicēts: 18.01.13 09:48
 citēt
Schneider:
rg_:izlasi vēlreiz lēnam un tad bilsti sakāmo

Tam, kurš nevar nefotografēt, psihiatri vēl nav izgudrojuši nosaukumu, bet zināms, ka to, kurš nevar nerakstīt, sauc nevis par literātu, bet gan par grafomānu.

ja gribi gānīties, tad varbūt mēģini to darīt par tēmu izlasot rakstu.
Manuprāt šis arhitekts ļoti labi pateica.
Publicēts: 18.01.13 09:49
 citēt
spaidijs:Kā man vakar teica Origo apsardzes šefs - "fotogrāfs ar PROFESIONĀLU kameru var būt terorists un fotogrāfiju var definēt ar dažādiem terminiem"

Par neprofesionālām smadzenēm, vai to trūkumu nesanāca diskutēt? :face-grin:
Publicēts: 18.01.13 09:50
 citēt
Schneider:
Haiduks:p.s., kā tik kāda tēma, tā Schneider partiju laikus piemin... no manas pieredzes to dara parasti cilvēki, kuri tais laikos bija dikti grēkojuši(nu ieriebuši citiem) obhs-ņiki , stukači, gan KGB gan anonīmie "Labdaris :D". Ar Ansi un Vaidavu jaf iebrauci grāvī, nepietiek!!!

Tur nav tēmas vaina, vienkarši ir vīzdegunīgi nelieši, kuri spēj uzķēzīt tiem, ar kuru rokām audzētu un ceptu maizi paši ēd.
Man nav nekādas pieredzes ne ar ar obhs-ņikiem ne stukačiem, tur neko tev nevaru atbildēt.
Par Ansi un Vaidavu esi sajaucis mani ar kādu citu.

a, kāpēc vienmēr tos laikus piemini, uzsvaru liekot uz partiju ?
... bet par "nelieši, kuri spēj uzķēzīt tiem, ar kuru rokām audzētu un ceptu maizi paši ēd" varam padebatēt... vai tad, vai tagad to neliešu ir vairāk un lielāki :P
Publicēts: 18.01.13 09:51
 citēt
Es vēl gribētu kur atrast profesionālas kameras definīciju un pazīmes, pēc kurām KM klerki klasificē un visādiem ķieģeļģīmjiem to jāatpazīst. Ja Dziesmusvētkos akal būs aizliegts fotografēt "ar profesionālo tehniku" es varēšu pierādīt ar instrukciju, kurā kameras aprakstā nav teikts ne vārda par izstrādājuma pro vai amatieru līmeni? Un nekas tāds nav arī EOS 1-nieku instrukcijās.
Publicēts: 18.01.13 09:57
 citēt
Par uzsvaru uz partiju - tu tos, bez kuru darba rezultātiem pats mirtu badā un staigātu pliks, nosauc par esošiem uzreiz aiz analfabētiem, es vienkārši pieminēju liekēžus.
Haiduks: ...varam padebatēt... :P

Nedebatēšu. Man pietiek ar vienu nelieti, kurš te pats pieteicās. :F
Publicēts: 18.01.13 10:07
 citēt
Haiduks:
VValdis:kas ir šoferis?

fotogrāfa priekšgājējs, kas savu skanošo titulu Profesionāls šoferis (bija laiks, ka tiesības bija dažādas- vareja strādāt algotu darbu, un bija tā saucamās amatieru tiesības, kas ļāva vadīt tikai personīgo auto, pēc tam izmainījās, ka ar visām var strādāt algotu darbu, un šamajiem vairs nevajadzēja šo vērdu) nodeva pa stafeti fotogrāfiem, kuriem šis vārds ir kā medus maize, nesaprotot, ka profenes izglītība ir pati zemāka pēc analfabētisma :P

saprotu kapec ta teici, bet pateikts ir pilnigi stulbi!
Publicēts: 18.01.13 10:21 labots
 citēt
Schneider:Par uzsvaru uz partiju - tu tos, bez kuru darba rezultātiem pats mirtu badā un staigātu pliks, nosauc par esošiem uzreiz aiz analfabētiem, es vienkārši pieminēju liekēžus.
Haiduks: ...varam padebatēt... :P

Nedebatēšu. Man pietiek ar vienu nelieti, kurš te pats pieteicās. :F

:D tu par sevi, vai par mani :P

... jā, interesanti raksti- tie, kuri nemācījās, un citur vispār iekšā netika, kā profenē, vai vispār bez tās... ot tie bija īstie mūsu barotāji :D
Publicēts: 18.01.13 10:41
 citēt
Schneider! Vecais teiciens, ka vārdu salikums "GUDRS, GODĪGS KOMUNISTS" ir neiespējams, nekad nav ticis atcelts. Ja gudrs, tad noteikti nav godīgs, bet ja godīgs, tad nevar būt gudrs...
Publicēts: 18.01.13 10:54
 citēt
Atmetu ar roku, ja cilvēkam garlaicīgi, es viņam par rotaļu biedru netaisos būt.
Ir vēl viens vecs teiciens: Nevajag ar stiprāko lauzties un ar Haiduku strīdēties.
Publicēts: 18.01.13 11:17
 citēt
GunarsII:Schneider! Vecais teiciens, ka vārdu salikums "GUDRS, GODĪGS KOMUNISTS" ir neiespējams, nekad nav ticis atcelts. Ja gudrs, tad noteikti nav godīgs, bet ja godīgs, tad nevar būt gudrs...

Te ir viens, kurš nav ne godīgs ne gudrs. Godīgam komunistam nedrīkst jūsmot par miljonāriem, jādomā tikai par to, kā viņus raskulačitj un izsūtīt, bet gudrs cilvēks nekad nedomās, ka īstie tautas barotāji bija partorgi.
Bet nu visādi gadās, varbūt viņu rajkoma bufetē kartupeļus tīrīja un zupu vārīja kāda Ļeņingradas augstākās partijas skolas absolvente.
Publicēts: 18.01.13 11:23
 citēt
Redz Gunār ,šitie jēdzieni gudrs,skaists,godīgs nav tā īsti definējami.Tie ir nosacīti.Mans nelaiķis fāters par piemēru bija izslavēts pāķos kā īstens goda vīrs un nekad nevienam neko ...utt.Bet polšu no mātes tāpat slēpa.Un muhļīja kaut ko ar ģimenes budžetu lai varētu bodē stiprināto vinčiku dabūt un ar večiem krūmos iebaudīt.:face-grin:
Publicēts: 18.01.13 11:24
 citēt
Schneider:Atmetu ar roku, ja cilvēkam garlaicīgi, es viņam par rotaļu biedru netaisos būt.
Ir vēl viens vecs teiciens: Nevajag ar stiprāko lauzties un ar Haiduku strīdēties.

Pareizi saki, nevajag strīdēties, debatēt vajag, ot to tu nemāki.
... bet ko darīt, ja tu sevi par tik gudru iztaisi... bet pareizi dari, jo diezin vai kāds gaudotājus, ka toreiz bija slikti, bet tagad ir leiputrija sauks par gudriem, ja vien pats sevi neizcelsi. Mani puisīt tu nolikt nevari, jo absoluti nezini... un tie, kas mani zin, nirdz par tavu daiļrunību.

GunārsII, piebildīšu- JĀ, GODĪGI VAR BŪT TIKAI DZĒRĀJI, UN ARĪ TIKAI TAD, KAD IR NOLŪZUŠI :D
Publicēts: 18.01.13 11:47
 citēt
viecha:Redz Gunār ,šitie jēdzieni gudrs,skaists,godīgs nav tā īsti definējami.Tie ir nosacīti
Pa lielam, protams, taisnība, tomēr reizēm var arī izmērīt. Klusā okeāna salās, tāpēc, ka tās pašas par sevi jau ir maziņas, esot vienkārša skaistuma definīcija: "Kas ir liels, tas ir skaists". Salu cilšu sieviešu skaistuma konkursos vinnē lielākie apaļumi, bet uzvarētāju arī nosaka kvantitatīvi - pēc skatītāju ovāciju skaļuma.
Publicēts: 18.01.13 12:03
 citēt
Es :face-grin:
Publicēts: 18.01.13 13:31
 citēt
viecha:...jēdzieni gudrs,skaists,godīgs nav tā īsti definējami.

Tas gan. Politiķis, kuru daudzi piemin kā vienīgo principiālo, kažoku uz otru pusi neapmetušo, šodien no Latvijas, kura nav PSR, lien par deputātu riebīgo kapitālstu valstu savienības parlamentā. Īstens komunists par to būtu pelnījis ciemos meksikāni ar ledus cērti vai glāzi tējas ar poloniju.

Ko nu par goda vīru, kurš krūmos ar večiem sūc šamurlas bumbu... :face-grin:
Publicēts: 18.01.13 13:47
 citēt
Klau, veči, bet tas rakstā testētais NEX-6 ir samērā labs aparāts!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas